Helló lányok!
Na végig értem....mennyit irtatok????!??!
Tuti vkit kifelejtek,előre is bocsi!!
Üdv az újaknak!!!
Minél előbbi piros betűket a tábliban!!
Nóra
Azóta már talán megnyugodtál kicsit.....csináltass egy spéci vizsgálatot,de sztem nincs semmi baj,csak rosszkor lett levéve!!!
Ginuska
Nem tudom mi kavart be nálad,h kuszálódik a ciklusod,az antibió biztos nem tesz jót...viszont ha kezeletlenül hagyod a bacit az sem
Remélem minél hamarább kitudjátok írtani, és jöhet a bébi,,,nem szeresse mikor ilyen depis vagy!
Rambóka
Nagyon édi a fiad...egésznap eltudnám nézegetni!
Le a kalappal a férjed előtt,látszik h várta már ő is a kicsit...nem birom elviselni mikor egy ember közömbös a gyereke iránt,pláne ha az még kicsi!!!!!
Köszi kérdésed....azóta nem volt semmi próbléma a vesémmel...3-4 hét múlva azért lemegyek megnézetni uh-val,nehogy változon,,,de ha nincs panasz nem hiszem h rosszabodna?!
Norka
Mennyit nőt Bogi????
Kész hölgy már!
Babancs
Helyes kis pocód van!
Csakegy
húú én a játszószönyeget választanám,,,nekem is kell olyan!!!!
A tüneteidet a babád csinálja(sztem), dettó ugyanezek voltak nekem is,mintha beszorúdna a levegő,aztán már mindened fáj,,több mint egy hónapig ,hetente szenvedtem vele(mindig vasárnap
)Ha már kicsit mozgot a bébi csillagokat láttam...már 2 hete nem jött elő...kopp-kopp
Andika
Milyen kis helyes hapsid van
Nem semmi szüli-névnapja lesz
Rejoka
Mért nem kapunk képet a hercegnőről?
Nem jut már semmi eszembe..nem jegyzeteltem
Rólunk:
Kiskrapek szépen nől(gondolom) akár csak a pocim
,na meg a sejhajom...8kg hiztam már
..reggel behypoztam ,elég rossz érzés volt,asszem szigorúbbra kéne állnom kaja szempontjából.kb egy hónappal ezelőtt kértem vércukorra beutalót, de minek alapon nem kaptam
,2 hét múlva megyek kiváncsi leszek!2 hete az ügyeleten néztek cukrot,,,reggelire egy tál csokipikot ettem kb 2 órára rá volt a vérvétel akkor 3,4 volt(alsóhatáérték 3,5 vol),,alacsonynek tartom???
Bejött a hideg, a szél,a hó...elkeztem keményedni napi párszor 2-3,de áll. az még belefér!!!
Na ennyit magamról!!
Jó éjszakát!!!