Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!
Nagyon nagyon gratulálok! Sok boldogságot az elkövetkezendõ 8 hónaphoz!
Az orvos meglátogatásával, szerintem még nyugodtan várj 3-4 hetet.
Szija, Lara
Lara
 


Anna!
Örülök, hogy itt vagy! A dokimban most egy kissé csalódtam, nem igazán akar válaszolni a kérdéseimre...Ami a legjobban érdekelt volna, hogy miért kérdezte meg vizsgálat közben, hogy csináltam-e terhességi tesztet. Egyébként most teljesen mást mondott mint a telefonba, nincs gyulladás, és a vérzés is rendben van. Ez jó hir, de akkor miért kellet igy rám ijeszteni a telefonba?! Azt viszont nem vitatom, hogy a homérsékletigörbébol nagyon sok mindent ki tud olvasni... (szóval mégis érdemes mérni!)Minden esetre most kiváncsian várom, hogy mi lesz az eredménye a napi 3 clostynak! Ha semmi, és a dokim ennek ellenére nem fog tovább lépni (itt konkrétan injekcióra gondolok) akkor valószinüleg otthagyom, pihenek szeptemberig, aztán elmegyek a Kaáli Intézetbe. Jó lenne ha nem kerülne rá sor!
Puszi Szonja
Szonja
 


Eszter!!!
EZ CSODÁLATOS! Kép Kép Kép Kép Kép
Annyira örülök, nagyon-nagyon sok gratula!!
Látod, jól éreztük mi, hogy pocaklakód van! Kép

Remélhetõleg mi is hamarosan megtekinthetjük a két csíkos tesztet!

Képzeljétek, ma olvastam a horoszkópot, és azt írja, hogy március 15-én némi odafigyeléssel szaporíthatom a nemzetet. Hazafias érzésbõlKép)
Ezt jó jelnek veszem, mert tavaly ugyanebben az újságban jósoltak nekem hasonlót, és lám úgy is lett.
Ja, és akkor lesz kb. ovulációm is. Úgyhogy...

Jaj, Eszter, annyira irigy vagyok, hogy olyan sárga vagyok, mint a nárcisz itt elõttem az asztalon. Kép
Gyönyörû nõnapi ajándékot kaptál!!!

pussza,
Ancsi
Ancsi
 

 
 

Anna!

Ezen a dolgon már én is gondolkodtam. Mi kétnaponta akciozunk, hogy elég apasejtecske termelödjön. DE ebben a honapban párom hosszu vigyorgása közepette bejelentettem neki, hogy naponta lesz akcio, engem NEM ÉRDEKEL, hogy melyik hogy érik meg, lényeg, hogy célt érjenek. Most így is kiprobáljuk. Lesz, ami lesz.

Eszter! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!! Annyira örülök Neked!!!! Legyél nagyon boldog!!!


Szonja! Tök yo fej vagy, én is 30 x fogok tesztelni, ha terhes leszek. Hi-hi-hi!!! Legalább bepotolom az eddig nem látott csikokat!

Lara! Má' azt hittem, elmentél, itthagytál minket. De jo, hogy itt vagy! Eszter, te is légyszi maradj velünk, és biztatgass minket, mert ránkfér!

Cupp,

Niki
Niki
 


Sziasztok!
Szia Szani!
Mindig kesebb ulok a gephez, hogy hatha egyszer osszeakadunk, de eddig meg nem sikerult. Mar a kesoi idopontbol gondolom, hogy te is otthonrol netezel.
Megmondom oszinten en is azt gondoltam lehet valami visszamaradt a sok gyulladasbol. Szerinted nem lehet hivatkozva a kronikus gyuladasaimra ezt a atjarhatosagi vizsgalatot csak ugy magaban kerni?
Megkerdezhetem mikorra varjatok a babat?
Szia : Jutka
khjutka
 


Sziasztok!
Eszter, gratulálok, és szívbol örülök veled.
Szonja, jót nevettem az ötleten, értem, mit érzel. Azok a szemtelenül magányos csíkok... De nehogy a tesztgyártókra pazaroljuk még olyankor is a pénzt!!!
Orsi, mi együtt mentünk el a nogyógyászomhoz, és o mondta el a vizsgálatok sorrendjét, így a férjem kész tények elé lett állítva. (Még nem vágtunk bele a vizsgálatsorozatba) Szerintem ez jó, hogy együtt megyünk, hiszen közös célért vagyunk ott. Legutóbb, amikor nem a saját nogyógyászomhoz mentem, és elmondta, hogy már valószinuleg nincs meg a baba, sajnos egyedül mentem. Ha csak tehetem, nem megyek többet egyedül. Nélküle még nehezebb volt elviselni a rossz hírt, és telefonon át nem ugyanaz a vígasztalás. De ha jó híreket hall az ember, akkor is csodálatos, hogy együtt tudjuk meg. Nálunk kezdettol természetes volt ez, hogy jön velem. Durván fogalmazva, bár én teszem szét a lábam a vizsgálatnál, o is kiveszi a részét, elvisz-hoz, és bíztatva-szeretve mellettem áll. Gondolom, hogy ezt munka mellett nehéz idoben is összehozni, de ha tehetitek, én ezt javasolom neked.
Mónika
Mónika
 


GRATULA ESZTER!!!!!!!
Vigyázz Magatokra és élvezd minden percét ennek a 240 napnak, gyorsan eltelik, bár néha ólomlábakon lépked az idő.....
Ki az aki március 20 körüli időpontban akciózik, csatlakozom én is és továbbra is szorítok mindenki másnak, húzzunk bele, hisz ebben az évben csak akkor van esélyünk szülni, ha nem hagyjuk ki a márciust!
Igaz a 2002 is jó évszám...
HAJRÁ!
kiNGA
kinga (kinga)
 


Gyönyörû szép reggelt mindenkinek!

Kinga,
én is kb. akkoriban vagyok akcióképes,
a számítások szerint 16-17-e körül.

Ebben a hónapban remélhetõleg beköltöznek
a kicsi babócák, hogy karácsonyra itt lehessenek velünk! Kép
(bár az sem lenne nagy baj, ha belülrõl csodálnák a karácsonyfát..Kép)

Tehát, HAJRÁÁÁ!!!!

Ancsi
Ancsi
 


Sziasztok Lányok!
Eszter! Nagyon-nagyon sok gratula Neked-nektek!!! Olyan jó jó híreket olvasni! Remélhetőleg hamarosan többen is írhatunk ilyen jó híreket.
Ketten is kéredeztétek, mit jelent, hogy viszonylag normális a hőm. Szóval, ahogy le van írva. Menstruáció elején 36,5 körüli, utána "valamikor" (16-18. nap körül) felugrik 36,9-36,8-ra, majd mielőtt megjön, előtte való nap megint visszaugrik 36,5 körülire. Ebből tudtam eddig kétszer is megállapítani, hogy meg fog jönni. Viszont akciózunk is rendesen, szinte minden nap. De azt most így nem tudnám megmondani, hogy pont aznap, amikor felment a hőm, akkor csináltuk-e a dolgot. Elvileg akkor van peteérés, amikor felmegy a hő?
Ha minden igaz, akkor nekünk is 16-17-e körül kell aktívabbaknak lennünk, hiszen akkor leszek a 16-17-18. napon.
Egyébként voltam dokinál, csak rutinvizsgálaton. Minden negatív, és azt mondta, hogy egy félév múlva találkozunk. Úgy látszik, Neki természetes, hogy ha az első két-három hónapban nem jön össze, még nem kell aggódni. Szerintetek is így van?
Mindenkinek minden jót!
Rony
Rony
 


Sziasztok lányokKép Szép jó reggelt!!!

Csatlakozom a 16.-a körül akciózókhozKép

Rony, a hõd köbö olyan (az értékek is és a hossza is), mint amilyen nekem! Ezek szerint pont egyszerre mûködünk? Kép

Tegnap megvolt végre a dokival a várva várt találka. Iszonyat rendi volt most is, mint mindig (Dr. Herczegh-rõl van szó), rengeteget beszélgettünk, végigtanulmányozta a hõmérsékleti görbéimet, meg is dicsértKép Azt mondta, hogy klasszak nagyon, és ügyik vagyunk, mert jó idõben vannak a kétnaponkénti akciók.
Megállapodtunk egy-két dologban, a lényeg az, hogy mivel nekem az a panaszom, hogy állandó fehér folyásom van, viszont nem kóros, csak egyszerüen mindig VAN, még középidõben is, ahelyett hogy tojásfehérje-szerû lenne, ezért ki kellett váltanom egy 10 db-os injekciót, ami nem hormon, de segít "viszaállítani a természetes baktériumflórát" (ezt a papírjáról olvastam). Hetente egyszer kell beadatnom magamnak (majd az üzemi dokival), ez annyi mint 10 hét. A doki szerint lesz rendes tojásfehérjésem is ettõl a gyógyitól. Zárómondatként pedig azt mondta, hogy szerinte az elkövetkezendõ 10 hétben meg fog történni a dologKép és úgy jövök vissza hogy már ketten vagyok. Megkérdeztem, az injekció nem káros a magzatra, ha netán összejönne a pici, és én még mindig adatom magamnak a szurit. Azt mondta, hogy egyáltalá nem.
Lányok, én most ugy bizakodom!!!!!!!!
cupppppppppantás mindenkinek,Beja
Beja
 


Beja!
Ez nagyon jó hír, tényleg tündéri a dokid. Ha a höd rendben van és lesz tojásfehérje is, akkor meglátod, igaza lesz és hipp-hopp ketten lesztek.
Rony!
A höm nekem is kb. így alakult, azt én sem tudom, hogy az elsö magashös napon volt-e akció, mert egyszer nem tudtam mérni és másnapra már magas volt. Viszont nekem azóta felment 37,2-ig és úgy maradt. Kívánok neked is hasonlót Kép!
Pussz,
Eszter
eszter
 


Sziasztok!!!! Végre újra itt vagyok, eddig őrűlt hajtásunk volt.szerencsére azonban a hajtás sem érdekelt, mert nagyon jókat tapasztalok!Szóval, már ez a 35. nap, a hőm pedig egyfolytában 37,1!!!
Napközben még több is. Érzek is valamit, de nem szeretném elkiabálni!Ma este lesz telihold, és ha ez nem hozza meg(már sokszor befolyásolta a ciklusomat), akkor nemsokára tesztelek!!!

Eszter! Szívből kívánok minden jót!!!

Anna! Fel a fejjel, a tavasz úgyis kihozza mindenkiből a legjobbat!!

Holnap találkozunk, mert ugye munkanap lesz, addig is jó várakozást mindenkinek!
Netti
 


Netti!
Mit érzel? Egyébként hány napos a ciklusod?
Szerintem tesztelj Kép
Eszter
eszter
 


Sziasztok csajszik!

Beja! Kép Kép Drukkolok!
Lányok segitsetek!Tegnap voltam dokinál és felírt nekem két bogyót.BROMOCRIPTIN-RICHTER ÉS CLOSTYLBEGIT.Mennyibe kerülnek ezek a bogyók?
Köszi elöre is a segitséget.
Puszi!Nikol
Nikol
 


Netti hajráKépKép

Nikol! szijaKép KösziKép aranyos vagy!
Az elsõt nem ismerem, a Closti pedig nagyon olcsó... talán 200,- Ft egy doboz...

Közben én pont most kaptam meg az üzemi dokimtól az elsõ szuritKép
Beja
Beja
 


Kedves Viráganya! Kép

Köszönöm a tegnapi jókívánságodat, nekem bejött! Kép Kicsit "morbid", de felavattuk az új pelenkázószekrényt! Kép Kép

Szép tavaszi hétvégét minden leendö és jelenlegi kismamának!!!
Katus
 


Szia Eszter!! Nagy-nagy GRATULA Kép Kép Kép Sok boldogságot kivánok!!! A dokihoz ráérsz menni,kb:7-ik hét után akkor többet lehet látni.Én a tegnap voltam ,most vagyok a 6-ik hétben ,és még csak a petezsák látszik. Üdv.Szani
Szani
 


Szani!
Köszi a gratulációt, minden jót nektek is Kép!
A 7. hetet a fogamzástól számítva vagy az utolsó menstruációtól értetted? Mert én ezeken a számításokon már nem tudok kiigazodni Kép!
Pussz,
Eszter
eszter
 


Tegnap mondtam életem paskójának, hogy Eszternek sikerült (mert tudja ám, hogy én ide járok), és tökre örült, és mondta, hogy akkor mindenkinek össze fog jönni, még nekünk is, mert ez egy jó fórumKép
Beja
 


Mamacica!

Ha jol emlékszem, Neked most lesz az esküvöd jövö héten, 17-én, ugye?

Ne idegeskedj, a ciklusod miatt ne aggodj, te leszel a legszebb menyasszony a világon, jövö hét szombatján. Ugy tolnám már én is elöre az idöt, de nekem még csak áprilisban lesz. Majd légyszi számolj be az esküvös topicban, hogy milyen volt.

HAJRÁ MAMACICA!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Niki
Niki
 


Beja!
Egyetértek a kedveseddel. Ez egy jó fórum, aki ide jár, annak összejön! Szerintem nekem is legalább 50%-ot jelentettetek, az, hogy szurkoltatok (a másik 50-ben egy kicsit mi is benne voltunk Kép ).
Minden akciózónak és tesztelönek szorítok!
Eszter
eszter
 


Szia Jutka! Jól gondolod itthonról netezek,csak mindig más idõben.Ha gondolod beszéljünk meg egy idõpontot.Én du.1-tõl 3-ig szoktam a chat-en lenni,(nem minden nap),ha van idõd kukincs be.A dokit meg kell kérdezni az ügyben ,lehet hogy csinálnak és akkor nem kell mindenféle más vizsgálat.A babucit november elejére várjuk!Kép Jutka! Ma benézek este 8 kor. Üdv.Szani
Szani
 


Niki,

Köszönöm a bíztatást. Talán azért kavarodott be a ciklusom, mert a munkahelyen is problémák vannak és közeleg az esküvő is. Állandóan hülyeségeket álmodok..

Viszont úgy gondolom Neked összejött! Nagyon irigy vagyok, hiszen mi még csak nem is próbálkozhatunk májusig. Kép Amikor olvasom a topicot mindig irigykedek, hogy ti legalább már próbálkozhattok.

Puszi,
NyűgösMamacica
Mamacica
 


Nikidrága,

Bocs, összekevertelek Nettivel.

Mindig, mindenkit mindekivel összekeverek és borzasztóan szégyellem magam! Főleg amikor rám valaki olyan pontosan emlékszik, mint Te!

Kérek, ne haragudj!

Mamacica
Mamacica
 


Eszter! Az utolsó mestruáciotól számitva!Azt hiszem a tied is novemberi baba lessz!Kép Minden jót ! Szani
Szani
 


Sziasztok!
Köszi Eszter a jókívánságokat.
Beja, de jó lenne, ha tényleg egyidőben írhatnánk egymásnak jó hírt, és persze mindenkinek, aki itt van velünk!
A dokid melyik kórházban rendel? Ha tényleg ilyen rendes, még elgondolkoznék, hogy elmennék Hozzá. Én a dokimnál még csak kétszer voltam, de tegnap is szinte "kidobott", mondván, ha nincs panaszom, nem fecsérel rám több időt.
Egyébként én nem tapasztaltam még semmiféle váladékot középidőben. Ez rossz? Nem feltétlenül szükséges ilyen fajta a jeleket "produlálni"?
Szorítok mindenkinek!
Rony
Rony
 


Sziasztok!
Eszter KISMAMA!
Gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Szani!
En nem tudom mi van ma olyan lassan tolt a gepem.Gondolod lehet?
Meg kene probalnom ezt a korhazat az a nagy igazsag, hogy teruletileg is ide tartozok.Ugyhoyg nagy kerulo sem volna.
Szoval karacsonyra mar negyen lesztek a fa alatt! De jo nektek!
Szia
Jutka
PS. Jokor vagyok itt, vagy te a chat-ra gondoltal?
khjutka
 


Sziasztok újak, és persze a régiek!
Nagy-nagy üdvözlet mindenkinek!
Váladék - ügyben: nem feltétlenül érzi mindenki a hüvelybemenetnél a tojásfehérjére melékeztető nyákot (olyan, mint a technocol rapid), de a méhnyakban tuti meg kell lennie, mivel ez elengedhetetlen a fogamzáshoz. Egy jó tanács a figyeléshez: törekedni kell arra, hogy az ember lányának minden nap legyen széklete, mert a nyák általában ilyenkor jelentkezik (a hüvelybemenet előrenyomódik, a nyák kipréselődik). Más: amikor megtörlöd magad, valahogy puhábbnak, síkosabbnak, duzzadtabbnak érzed magad. Ha nem is látod a nyákot, de ilyen érzésed van, az a termékeny időszakodat jelenti! Kép

Két csíkra vágyók!
Amióta natúr müzlit eszem (naponta!), a menstruációm nagyon rendes!! A nyák is sokkal intenzívebben jelentkezik, a hőm is meggyőző. Szerintem gyakran valami ásványianyag / vitamin hiányzik, ami miatt (ha más egyéb nincs) nem repül felénk az a gólya. Most nem a müzligyárosok kasszáját akarom gyarapítani, lehet, hogy másnak más hiányzik. Kolléganőm pl. vasággyal együtt volt 46 kg, soha nem ebédelt, csipszen meg kólán volt egész nap. Nem is lett terhes! Aztán elkezdett rendesen enni, rá egy hónapra simán teherbe esett...

Sok cupi mindenkinek, bocs a hosszúságért (ja, bölcsész...Kép )
Viráganya
Viráganya
 


Szani!
Holnap este 8 kor is raersz? Ha a kisfiam nem lesz baranyhimlos jovok ide.
Szia Jutka
khjutka
 


Sziasztok leánykák!
Igaz, azt irtam pár napja,hogy inkább olvasgatok mostmár, de azért néha napján irok is,már csak a magam megnyugtatására is.
Én nem tudom,mi van az én drága ciklusommal, de kezd az agyamra menni,hogy nem történik semmi. Éppen hat hete volt az utolsó mensim, azóta semmi. De véletlenül sem vagyok terhes, ezt egyrészt csak érezném, másrészt már egy teszten túl vagyok. Én már nem is bánnám, ha most elsöre nem jönne össze a bébi, de legalább rendesen lenni mensim, ez idegesitö nagyon...Igazábo szeretném már elkezdeni a következö ciklust, hogy tudjam magam figyelni, na és legyen ujabb várakozás.
Nem tudja valaki, hogy pontosan hol van a talpon a nemi szervek reflexpontja? Mert 3 napja megbolondulok,ugy fáj a talpamon egy pont. Tudom, hogy ez az egyik szervnek a betegségét, vagy betegségre valo hajlamát jelzi, és addig kell maszirozni, mig el nem mulik. Már csillagokat látok a fájdalomtol, talán mára egy kicsit lejebb adta. Viszont nem tudom, nem-e ezzel kapcsolatos a nagyon késös mensim??
Ti mit tudtok a talpmaszirozásrol ez ügyben??
Sziasztok, és mindenkinek jo napot kivánok!!
Barbi
Barbi
 


Kedves Barbi!

Ha jol olvasgattalak akkor te angol nyelvteruletrol vagy, gondolom tudsz angolul. Talpmasszazsrol ezt a lapot ismerem ahol megvan melyik szerv pontja hol talalhato talpon

[url=http://www.geocities.com/CapeCanaveral/8538/reflexologing.html" TARGET="_top]http://www.geocities.com/CapeCanaveral/8538/reflexologing.html[/url]

ez meg ugyanennek az oldalnak egy szep szines kepe a talprol

[url=http://www.geocities.com/CapeCanaveral/8538/mapareflex.jpg" TARGET="_top]http://www.geocities.com/CapeCanaveral/8538/mapareflex.jpg[/url]

Remelem sikerul megnyugtatnod magad, es semmi komoly gondod nincsen

Hajnalka
napocska (napocska)
 


Sziasztok lányok! Köszi a biztatást, mára sem jöt meg, a hőm pedig szép magas.Amit érzek, az esténként émelygés, álmosság, reggel viszont kidob az ágy!Azt mondta a férjem, hogy csak jövő szerdán teszteljek, mert akkor már TUTI kimutatja.Pedig a MEDILABra az van írva, hogy már 10 napos terhességet is kimutat.Szerintetek is biztosra menjek?
Mindenkinek jó "hétvégés-munkanapot", sok akciót és KÉT csíkot!!!!!!!!!
Üdv: Netti
Netti
 


Szisztok!

Nnna nekem bejött a telihold KépKép:! Elvileg csak 12-ére vártam a mensim, de ma reggel teljes gözzel jelentkezett. Bár már egy ideje, éreztem, hogy nem sikerült, most mégis rémesen érzem magam! Valószínüleg nem csak azért, mert megjött, hanem ez volt az a bizonyos utolsó csepp, az elmúlt két hétben! Egy mostmár biztos: a baj nem jár egyedül! Még jó, hogy ma egyedül vagyok az irodában! Most úgy érzem, nem bírnék elviselni senkit!
Annyiból jó, hogy ma megjött, hogy kedden, amikorra bejelentkeztem a dokihoz, lesz a 4. napom és így remélem ebben a hónapban elkezdi a kivizsgálást!

Mónika,
köszi az ötletet, legközelebb megpróbálom elcsalni. Azért lesz egy kicsit nehéz, mert ha maradok ennél a pécsi dokinál, akkor általában munka után fogok hozzá járni, a párom viszont nem Pécsen, hanem Komlón dolgozik. Azért megpróbálom, legalább néha rábeszélni.

Kinga,
a fentiek miatt, mi is 19-étöl kezdjük a kétnaponkénti akciókat! Talán együtt könnyebb lesz újrakezdeni. Én most eléggé magam alatt vagyok, de ezt már nem részletezem, úgy is eleget nyafogtam már! Asszem megyek és jól kibögöm magam, talán az segít!

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Orsi!
Fel a fejjel! Tudod, ez az oldal MINDENKINEK meghozza a sikert, a várva várt "GYÜMÖLCSÖT"!!!!! Ne add fel! Sírj egy kicsit, de ne sokat, és próbálj ne mindig erre gondolni! Meglátod hamarosan sikerülni fog!

Ksaci!
Küldtem neked egy emailt, nem kaptad meg? Érdeklődtem az ajánlatoddal kapcsolatban!

sziasztok
cincerke
cincerke
 


Sziasztok lányok!

OrsiKépKép Ne szomorkodj... fel a fejjel!!! 19. körül sokunknak lesz eksön tájm, egymást fogjuk bíztatniKép

Netti, hajráááááááááááKép

Rony!

A dokim MÁV Kórházas, de nem ott rendel, hanem magánrendelése van, októberben nyitotta (elõtte a kórházba kellett hozzá járni). Szerintem olcsónak mondható, egy alkalom 3.000,- Ft... azt hallottam hogy máshol 4-5-6.000,- Ft-okat is elkérnek egy alkalomért.
Váladék ügyben alátámasztanám Viráganya által írottakat, pont ezeket mondta nekem is a dokim. Középidõben a méhnyaknál kell tapasztalni a váladékot. Ritka esetben jön össze annyi, hogy a hüvelybemenetnél is érzõdjön. Remélem, jövõ héten már én is érzek valamit, mert addigra két injekción leszek túl, hátha az már segít valamit.

Legyetek jók, aki ma dolgozik, rövid munkanapot kívánok, és kellemes holnapot, sok pihenéssel!!!
Kismamák, vigyázzatok magatokra!
Tesztelõk, sok sikert!
Akciózók mindent bele!
cuppppppppp, Beja
Beja
 


Netti!

Hányadik napon vagy? És mikorra nem várod/vártad a mensid? Mikor volt a peteérésed?
Bocsi a nagy kiváncsiskodásértKép
cupp, Beja
Beja
 


Hajnalka-Napocska!
Köszönöm a tippet, bár az oldal nem igazitott el, mégis kaptam ötletet, hogy merre nézelödjek. (amiket szövegben leirtak, azt már kb-re tudtam, az ábrákon viszont spanyol-vagy portugál feliratok voltak, amiket hiába néztem meg szótárban , nem volt meg a jelentéseKép )
De azért nézelödöm tovább, és közben masszirozom a talpam,hátha kicsikarok magamból egy kis mensit...
Mégegyszer köszi a segitséget!!
Barbi
Barbi
 


Sziasztok Jányzók!

Orsi Kép!Ne szomorkodj!Ugyis neked is össze fog jönni!! Kép Kép
Netti Kép Kép!
Beja, neked is nagyon szurkolok! Kép
Nekem tutira nem jött össze.Igaz csak jövö hét pénteken nem kell megjönnie, de én érzem a mensi elöjeleket.Pl.: a derekam és a hátam naaagyoon fáj!Voltam dokinál és két bogyot is felirt nekem.Reméljük legközelebb ügyesebbek leszünk!

Puszi jányok!! Kép Mindenkinek két csikot kívánok!!! Kép Kép

ui.:Nincs kedvetek chatelni?Én ott vagyok, de nem jön senki. Nikol
Nikol
 


Sziasztok!
Beja!
Hétfőn kellett volna megjönnie(6 napja), a hőm pedig a 20. napra ment fel, azóta emelkedett már és tartja is a 37,1-et.Bár szerintem nem akkor volt a (remélhetőleg) sikeres "akció", amikor a hőemelkedésem mutatja a peteérést, hanem jóval előtte, bár ez ellentmond a tudománynak.

Nikol! Köszi, viszont kívánok minden jót!!Ez a hónap tuti siker lesz mindenkinek, valahol érzem!Üdv:Netti
Netti
 


Beja!

Nekem is 19-én lesz!! Lehet, hogy a telihold vonzása szépen beállította a ciklusainkat egymáshoz, így mindíg együtt izgulhatunk egymásért!

Mamacica!

Dehogy haragszom! Néha már nekem is utána kell olvasni a csajsziknak, hogy a szürkeállományomban rendezzem a velük történteket.

Pusszancs innen a munkahelyröl ezen a szürke szombat délelött. DE majd a jövö hét!!! Kedves minden 19-ike körül akciozok, lehet virgonckodni a hosszu hétvégén. Tuti, hogy megint sok zebra lesz köztünk!


Szijasztok!

Niki
Niki
 


Cincerke, Beja, Nikol,
köszönöm a bíztató szavakat. Egy kicsit már jobb! Itt nagyon szépen kisütött a nap, én meg belevetettem magam a munkába. A munkaterápia és a szép idö együtt kimondottan jótékonyan hat. Asszem ma korábben lelépek haza. Ilyen szép idöben vétek itt benn ücsörögni!

Képzeljétek, most kaptam két emailt. Az egyik ilyen továbbküldösdi. Nem szoktam öket továbbküldeni, de ebben két kívánságot teljesítenek, ha megteszem. Most minden segítség jól jöhet, ezért elküldtem egy-két kolléganömnek, remélem nem lesznek túl nyügösek miatta! A másikat T. Anitától kaptam, egy másik topicban emlitett egy táblázatot, melyböl kinézhetö a baba neme. Ha minden igaz, akkor ha most sikerülne, fiú lenne.

Tényleg szuper lenne, ha egyszerre lennénk kétcsíkosok!

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Sziasztok!
Mit tudtok a "progeszteronos" folyásról?
Ma azt mondta a dokim, hogy nekem az van. Lassan megorít a bizonytalanság. Keddre utalt be ultrahangra. Azt mondta, hogy háromesélyes a dolog. Terhesség, vagy elhalt terhesség, vagy nem "durrant" el a tüszom. Még jó, hogy több lehetoség nincs...
Barbi, sokszor lehet hallani téves negatív tesztrol is. Nem lehet, hogy meg kellene ismételned?
Mónika
Mónika
 


Szia Jutka! Jó idõben ,jó helyen voltál!Nekem is gond volt a géppel.Sajnos a tegnap nem volt idõm benézni.Jutka!Mennyél be a klinikára és beszélj az orvossal!Remélem a kisgyerek nem beteg! Szia:Szani
Szani
 


Mónika!
Köszi a biztatást, de szerintem teljesen felesleges tesztelnem, tutira nincs baba a dologban. Egyelöre várok- és várok, most igy az 43. napon nincs más teendöm. Máskor bezzeg örültem volna, ha kimarad a mensim, de most azért nem jön,mert nagyon várom. Hiába, ez Murphy törvényeKép
Nem vagyok elkeseredve, minden nap uj izgalom, talán majd ma...
Sziasztok, és mindenkinek csikozódást kivánok!!!
Barbi
Barbi
 


Jóóóóregggelt Kismamák!
Ma gyönyörü tavaszi nap köszönt ránk, még ha nem is látszik így "hajnalban", 20 fok körüli meleget ígérnek...
Orsi, Ancsi, Beja, Niki!!!
Mi leszünk a jövő hónap friss csíkosai, szerintem biztos tarolunk e téren!!!
Nekünk az említett táblázat szerint a márc. és ápr. hozhat lányt, ezért halasztottuk januártól mostanra az akciózást.
Mi 17-e körül idözitünk, akkor talán nagyobb a valószínüsége a kislánynak...
Nem leszünk itthon, Erdélyben egy hegyi kis faházban, ahol se áram, se víz, majd ropog a tüz a kályhában, táncolnak a lángok....és békésen szuszog a 3 fiacskánk....
Ott ugyanis egy szobában szoktunk aludni mind, de ez nem akadály, majd jól kifárasztjuk az aprónépet, hogy aludjanak rendesen.
Elkell kezdeni ezt a hetet is...,mindenkinek csupa jót, sziasztok.
Kinga
kinga (kinga)
 


Beja!!Helóka!
Tegnap sok mindent kérdeztem otthonról, amire ma reggel választ kaptam, úgyhogy ne írd le méggyszer csak azt, ami itt nincs meg.
Bocsika.
Kinga
kinga (kinga)
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kinga,
a próféta szóljon belöled! Tényleg szuper lenne egyszerre csíkozódniKép!

Én azt hiszem kihasználom, hogy megjött és megtartom a szokásos tavaszi méregtelenítö kúrámat . Holnap megyek dokinénihez. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. Eddig mindig férfi volt a nögyógyászom!

Lányok!
Elkezdte valaki a málnalevél teát inni? Ti hogy isszátok, mikor, mennyit, milyen íze van?

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Sziasztok Lányok, mindenkinek jó reggelt!!!!!!

NIKOL, MAMACICA, ÚJKA, és még akikkel szombat délelõtt a chat-szobában beszélgettünk!!! Bocsánat, hogy angolosan, köszönés nélkül távoztam, de közbejött egy meló, rohannom kellett, még egy sziára sem volt idõm, késõbb meg már nem tudtam visszamenni.

NETTI, mi újság????????????? Mondd gyorsan a híreket!!!

Mi az a málnalevél tea? Mire jó? Leírná valaki röviden?

Nálunk tegnap volt a 14. nap, elkezdtük az akciózást, de a tüszõrepedést csütörtök-péntekre várom. Ma reggelre lejjebb ment a hõm, szerintem most lent lesz 2-3 napig (ahogy szokta), aztán ugrik fel (ahogy szokta). Szóval már a kanyarban vagyunkKép

ORSI, ANCSI, NIKI!!! Hajrá lányok, szorítsunk egymásnak, ha már egyszer így "egyszerre jár a szervezetünk"!!!

Nikol, veled mi újság mostanában? Hol tart a ciklusod? Mikor lesz eksön tájm? Vagy már volt? Bocsi, nem emléxem...

cupppppppantás mindenkinek, Beja
Beja
 


Kinga!

Szivböl kivánom, hogy legyen igazad!!!

Beja!

Málnalevél állítolag növeli a teherbeesés lehetöségét. Asszem a hormonális hatása jo a nöi szervezetre, peteérés serkentö , vagy mi.
Akcio indul 1000-el a héten. Éljenek a zebrák!!

Sziasztok!

Niki
Niki
 


Hello Lányok!
Ezt a málnalevél teát ugyanúgy kell fozni mint a többit, vagy mint a fagyöngyöt, csak áztatni hideg vízben? Nincs ez valahogy a ciklus elejéhez kötve, ha peteérésserkentol? Bármikor lehet inni?
HÁJRÁ MINDENKI!
cincerke
cincerke
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?