Sziasztok lányok
Szép jó reggelt!!!
Csatlakozom a 16.-a körül akciózókhoz
Rony, a hõd köbö olyan (az értékek is és a hossza is), mint amilyen nekem! Ezek szerint pont egyszerre mûködünk?
Tegnap megvolt végre a dokival a várva várt találka. Iszonyat rendi volt most is, mint mindig (Dr. Herczegh-rõl van szó), rengeteget beszélgettünk, végigtanulmányozta a hõmérsékleti görbéimet, meg is dicsért
Azt mondta, hogy klasszak nagyon, és ügyik vagyunk, mert jó idõben vannak a kétnaponkénti akciók.
Megállapodtunk egy-két dologban, a lényeg az, hogy mivel nekem az a panaszom, hogy állandó fehér folyásom van, viszont nem kóros, csak egyszerüen mindig VAN, még középidõben is, ahelyett hogy tojásfehérje-szerû lenne, ezért ki kellett váltanom egy 10 db-os injekciót, ami nem hormon, de segít "viszaállítani a természetes baktériumflórát" (ezt a papírjáról olvastam). Hetente egyszer kell beadatnom magamnak (majd az üzemi dokival), ez annyi mint 10 hét. A doki szerint lesz rendes tojásfehérjésem is ettõl a gyógyitól. Zárómondatként pedig azt mondta, hogy szerinte az elkövetkezendõ 10 hétben meg fog történni a dolog
és úgy jövök vissza hogy már ketten vagyok. Megkérdeztem, az injekció nem káros a magzatra, ha netán összejönne a pici, és én még mindig adatom magamnak a szurit. Azt mondta, hogy egyáltalá nem.
Lányok, én most ugy bizakodom!!!!!!!!
cupppppppppantás mindenkinek,Beja