Sziasztok!
Bea: nagyon tetszik a konyhád.
Énis elfogadnék egy ilyet és ekkorát..hasonlóra vágyok énis..majd meglátjuk, ha végre készen lesznek, hogy mekkora lesz, mert ugye, majd adja magát.
Karácsony:
Sztem vannak dolgok, amiket amúgy is megvesz az ember, mert kellenek, ehhez viszont nem kell ünnep!!
Az igazi ajándékot nehéz megtalálni, mert csak annak tudsz ilyet adni, akit nagyon jól ismersz..én mindig gondban vagyok kinek mit kellene, viszont, ha készítek valamit, azt szívből csinálom és annak mindig sikere van!
Az se tetszik, hogy beszéljük meg mire van szükségetek és vegyétek meg magatoknak, majd átadjuk karikor..stb. ennek semmi értelme, ha akarnak adjanak, de meglepetés legyen!!
Imádom a meglepiket, de csak a kicsiket, mert a nagyon drágák sokszor célba sem találnak és fáj a szívem a sok kidobott pénz miatt. Így azt szoktuk csinálni, gyerekeknek mindenképpen sok apróbb meglepetés, imádnak csomagolni, viszont nekünk már ugye nem lehet..idén vmi hasznosat kapunk a házba, ami kell...
De anyuék is mindig vmi kismeglepit mellé csomiznak, volt év, amikor az üveggömböket gyűjtöttem.
Most arra vágyok, hogy fehér karácsonyunk legyen, ez kiskoromban is olyan nagy élmény volt..én nagyon szeretem az Ünnepet, de csak addig amíg a szeretről és a békességről szó.
A menü ált. állandó: pl. bejgli, gyümik, sütikék, sali, skacsa...stb.
Energiám van és volt is mindig, de elkell 3gyerek mellett, majd.
Járókája van vkinek?? Mikortól használtátok és hol, hogyan??
Fennt lesznek a szobák, de napközben lennt leszünk inkább kiságy kellene lentre is??
Sziszike.