Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gabi: az éjszakai felvisítás az nálunk is megvan, sokszor 20 percenként. Viburcol homeopátiás kúpot javasolt a dr.nénink, remélem ma már alszunk is valamit. Mégis inkább ez már a fogzás jele lehet, mondta, mert láza nincs, viszont nagyon sírós, nyűgös, és 3. éjszaka nem sokat alszunk. Bár még továbbra sem most fognak kibújni azok a kis fogacskák. :cry: Kitartás Gabi, kitartás Barbara, és mindenki, akinek egyéb nyűgje van.Ez sem tart örökké!
Ugye nem???? :roll: Én egyébként már várom a karácsonyt, mert akkor itthon lesz a férjem, átvállalja a Lilit, és jut idő egy nagyobb takarításra. Annyira vágyom egy letisztult szép, renberakott házra, amilyen utoljára akkor volt, amikor terhes voltam, és fészekrakó ösztönömet kiélve, már majdnemhogy csak a zoknikat kellett volna élére vasalnom. :P
Jó éjt mindenkinek: Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Nálunk annyi a változás, hogy Cintus nem köhög már annyira, viszont az orra még folyik, illetve eléggé aluszékony. Most is vásárolni készültünk, de le kellett raknom, mert majd elaludt a kezemben, pedig csak két órája ébredt. Éjszaka viszont úgy alszik, mint a bunda. Az esti lefekvéssel vannak gondok, mert amikor apa megérkezik úgy felpörög, hogy alig lehet utána lerakni. Eddig mindig nyolckor ment aludni, de ez most kitolódott 9, fél 10-re.
Mi november 4.-én megyünk haza három hétre repülővel. Aztán még kijövünk két hétre és dec. 9-től jan. 15-ig otthon leszünk. Remélem apának is sikerül kivennie a két ünnep közötti napokat szabiba.
Ez a ficánka torna minket is érdekelne. Nem jelentenétek be minket nov. 6-ra? A vezetéknevem Gere, gondolom kell hozzá. Mi nem tudnánk rendszeresen járni, de Cintus biztosan élvezné. Majd írjátok meg a tapasztalatokat. Tegnap voltunk itt egy másik klubban. Itt voltunk már a múlt héten is, itt szimpibb a társaság. Most volt egy anyuka iker lányaival, akik kb. fél évvel voltak idősebbek nálunk. Hát, az egyik teljesen odáig volt Cintusért. Egyfolytában ölelgette. Cintus egy darabig bírta is, de aztán megelégelte ezt nagy összeborulást, úgyhogy az anyuka folyton a lánya nyomában volt.
Azt akartam még kérdezni, hogy nektek van tapasztalatotok a Forever Living termékekkel kapcsolatban? Ezek az aloe verás dolgok. Múltkor a sárga házban erről adtak elő és az előadó egy dokinő volt a Heim Pálból, ráadásul pont bőrgyógyász és pont az ekcémáról is beszélt. Úgyhogy vettem pár dolgot, de még nem kezdtük el használni, mert a nektárt nem tudtam kihozni a repülőn. Majd a jövő héttől otthon elkezdjük.
A betegeknek jobbulást kívánunk!

Sziasztok! Andi

Kép
jazmin2005
 
 


Sziasztok!
Andi, nagyon aranyos a kislányod, látszik rajta, hogy milyen kis huncut lehet. Én csodálom, amiért ilyen jól bírja az ingázás, a repülést, engem felnőtt létemre biztos nagyon megviselne. Ha lemegyünk évente 1-szer vidékre a rokonokhoz, biztos kell1-2 nap amíg rendbe jövök utána.
Mindenkinek ajánlhatom ezt a kúpot (Viburcol), mert végre tudott a Lili aludni éjszaka. Igaz hajnalban kapott mégegyet, de csak ritkán sírdogált a foga miatt. Napközben viszont annál nyűgösebb volt, sehol nem volt jó neki, csak a kezemben, így egész nap hurcolásztam. :cry: A szomszédunk, a férjrmmel egyetemben persze lehurrogott, hogy miért cipelem, tegyem le, de ha letettem, vagy peluscsere volt, akármi, ami nem az ölemben, úgy ordított, hogy rájött a hányinger, és öklendezett. Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Tudom, mit kéne tennem, de nem tudom.
következetesen nevelni, mert állandóan félrenyel a sírástól. Tegnap is hátba kellett ütögetni, mert majdnem megfulladt annyira sírt. :cry:
Gabi: régeben kérdezted a kiskutyát, a Beus Pincsert kapott, olyan mint a dobbermann csak törpe, nem nő meg. Ennek ellenére nincs tisztában a méreteivel, és a gazdáját megvédi az élete árán is, úgy támad mint egy nagy kutya, és közben pattog, olyan aranyos.
Bár a kisgazdája átköltözött sajnos az apjához egy hónapra, lehet hogy pont őt támadja meg mert mire hazajön, addígra el is felejti őt. :( Bea
bey78
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is várom már a karácsonyt.:)
5ösben ünnepelhetjük..végre együtt leshet a kiscsalád!

Sok minden lesz addig még:új ház berendezése, szülés, költözés esetleg...
Kiadás..hát igen nekünk is rengeteg lesz: dokinak eddig 2hetente, most már hetente 5000.- a szülésig, aztán szülés után ajándékok, dokinak, szülésznőnek-pénzike...stb.
Házra is még sok kiadás lesz: amíg megkapjuk a hitelt is egy csomó mindenre kell fiztni: ügyvéd, közjegyző, hitelfolyósítási díj, aztán meg bútorok, konyha, tűzhely, sütő, üggönyök, redönyök, lámpák, huuhhhhh...
Ekkor még a karácsony szóba se jött..de már megmondtuk, hogy idén vszinű csak szerényen fogunk, nem 10 000-kért-sajnos a karácsony elvesztette az igazi jelentését. A szeretetről kellene szólnia és nem a pénzről. Idén mindenkinek saját kézzel is csinálok valamit, ami hasznos és szép, sztem ez a legértékesebb.
Képeket, ékszertartókat, zsepitartókat, szalvétatartókat, fakanáltartókat.........szoktam csinálni, majd felmérem kienek mire van szüksége..

Ti szoktatok sajátkézzel csinálni vmit???
Mi díszeket a karácsonyfára vagy ablakot díszíteni..Zsolti nagyon élvezi.:)
Majd a közös sütögetés, pl. mézeskalácsfigurák, csillagok, habcsókok..mindig biztos siker!

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!
Sziszike: muszály voltam írni neked egy pár sort, mert annyira jó volt olvasni amiket írtál. Házat berendezni, szülés, babázás, és még emellett saját készítésű ajándékok... Gratulálok a pozitív hozzáálásodhoz az élethez, sokunknak 1-2 gyerek mellett sincs ennyi kitartása mint neked. :) Én is sajnálom viszont, hogy ennyire elanyagiasodott ez a karácsony, vagyishogy azzá tették az emberek. A lányommal mi is csináltunk régebben sajátkezűleg ajándékot, tavaly még rajzolt is mindenkinek, de már benne volt, hogy nem fogják-e a férjem szülei kinevetni, vagy elég lesz-e ennyi ajándék tőle vagy vegyen valamit? Őt is húzza a suliban a többi gyerek, már nem mindegy mibe öltözik stb. És sajnos az apja vére van benne inkább mint az enyém, ami nem válik előnyére.
De eltértem a témától: milyen stílusban rendezed be a lakást Sziszike? És Te Barbara? Modern fémes, vagy fa, rusztikus...? És a színek? Mi a házunkat 90%-ban apukámtól kaptuk, a többi anyósomék segítsége ill. hitel. Apu azt mondta, tervezzük meg és Ő felépíti nekünk. Szeretném neki meghálálni az életem során hogy értünk dolgozik annyit még hétvégén is. A berendezésben is segített pár helyen, de ahogy használatba tudtuk venni, mondtuk, hogy köszönjük, innen boldogulunk, előttünk az élet, lassan berendezkedünk. A bútoraink az Övéik, szekrényeink sincsenek, csak terveink, hogy milyen lesz, ha kész lesz. Kicsit rusztikus, kicsit mediterrán színekkel, és láttam a Bajcsy Zs. üzletsoron egy ajándékboltban egy hennalámpát, amibe beleszerettem, na kicsit olyan indiai. :) Persze egy részen csak egy stílus. Na elég az álmodozásból, megjött az "ember", ebédelünk. Üdv. Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Ma is csodálatos idő volt kinn, de sajnos jőn a lehűlés holnaptól!
Kittike fogainak csak a nyoma van, még mindig nem bújtak ki. De szerencsések vagyunk mert nem hisztizik, viszont nappal nem nagyon akar aludni, de szerencsére éjjel alszik.

Bea: Sajnos a babáknál a fogzás is egy folyamat, ezen is túl kell esnünk. Viszont sajnálom, hogy Lilinél ennyire drasztikus a dolog. Ő sokkal jobban szenvedhet mint Kitti. Most mennyi jőn egyszerre?
A karácsonyt azt én is várom az egyik legkedvesebb űnnepünk. Talán most már Kitti is érdeklődve fogja nézni a sok csillogó-villógó dolgokat. De az ajándékozással kapcsolatban egy véleményen vagyunk, teljesen elanyagiasodott ez a világ. Egy nagyobb család 50000 ft alatt nem ússza meg a vásárlást. És a menűről nem is beszélve.
A házunk készülget talán 2 hét és teljesen átköltözhetünk, addig apránként amit tudunk már viszegetünk át. Teljesen mediterrán stílus fog dominálni, az igazi napsárga-narancssárga-éger stb.
Pont ma voltunk csillárokat ill. karnisokat vásárolgatni.

Andi: Az tök jó, hogy jöttök haza akkor lehetne egy találkozást majd ejteni ha van kedved!! Az aloe veraás dolgokkal sajnos nincs tapasztalatom, de csak jókat hallottam róluk. Cintusnak jóbbulást.

Sziaszike: Ti sem aprózzátok el a dolgokat ám. Költözés, baba, vezetés stb. Le a kalappal előtted! Te mindig is ilyen pörgös csaj voltál?? Én örülnék, hogy leűlhetnék a fenekemre a helyedben. De az biztos, hogy televagy energiával! Reméljük, hogy minden klappolni fog nállatok. Házatok, hogy áll??

Na megyek, jó éjszakát mindenkinek!!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok ezen az első igazi őszies napon? Mi nagyon nem találjuk a helyünket.

Bea! Teljesen átérzem a helyzetedet.Én még WC-re se tudok rendesen elmenni Fannitól, annyira nyűgös.Egyszerűen nem lehet letenni, mert már bőg.De már nem tudom, hogy épp a foga, a nátha vagy az idő miatt. Minden tisztábarakás egy rémálom.Üldözöm a lányom, hogy lecserélhessem a pelenkáját. Nem igaz, hogy nem zavarja, ha tiszta pisiben van?A kakiról már ne is beszéljek!
Cipelni pedig egyre nehezebb, hisz már több, mint 13 kg.

A kutyát azért kérdeztem, mert mi is szeretnénk vmi kistermetűt jövő tavasszal.
Lányod hogyhogy az apjánál van most 1 hónapig?Nem zavaró ez az iskola szempontjából?

Sziszike! Én is megemelem a kalapom előtted.Vezetés, gyerekek, költözés...Tavaly ilyenkor én is dobozokban éltem.Kisasszony mellett rémálom volt a csomagolás.Mikor elaludt, lopva becsomagoltam 1-2 dobozt...De ez már szerencsére a múltté.
Idén már nyugodtabban tudok majd készülni a karácsonyra remélhetőleg.
Egyébként őszintén szólva, én már nem is szeretem ezt a karácsonyt. Elanyagiasodott, és egyáltalán nem őszinte ünnep.
Gyerekkorunkban még szép volt.Nem arról szólt, hogy ki milyen drága ajándékot adott, és hogy rohantunk rokontól rokonig.Most meg...De mi rontottuk el...
És az a baj, hogy nem is tudunk ellene tenni már.Hiába próbáltunk beszélni anyósomékkal is, hogy csináljuk másképp, mintha a falnak beszélnénk.Ha nem akarunk vmibe beleegyezni, akkor mi vagyunk a rosszak.
Én mindig arról álmodoztam, hogy pusztán annak örülünk, hogy együtt vagyunk.Közösen sütünk, főzünk..és nem egy ember szakad bele, hogy 5 féle kaját csináljon meg süssön....Szóval, bármennyire is szörnyű ezt kimondani, én így az egészet nyügnek érzem.Pedig Fanninak pont most kellene a szépségeit megmutatnom.

Na, ez idáig elég pesszimistának sikeredett.

Andi! Remélem, picur jobban lesz holnap és akkor el tudunk menni a tornára, és bejelentünk titeket jövő hétre.Tényleg, hogy bírjátok ezt a kétlaki életet?És az utazást?
Sajnos nem sikerült képet feltennem, mert mindegyik túl nagy felbontású, de ha férjem hazajön, megpróbálunk vmit kreálni.
És hol van az az álomsziget, amiről múltkor tettél fel képet? Hogy keveredett oda az ismerősöd?

Kitartást mindenkinek!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!
Lili 2 napja jobban van, úgy látszik szabadnapot vettek ki a fogacskái. Még mindíg nem látszanak, mégcsak nincs is megduzzadva az ínye mint a Kittinek, (ezért nem is tudom melyik jön neki), de már érzem amikor etetem, hogy valami van ott legbelül.
Gabi: a mi helyzetünk sajnos nem egyszerű a Beussal, senkinek nem kívánom azt amin mi ketten keresztülmentünk ezzel a gyerekkel a válás alatt és azóta. Ennek is köszönhető hogy sokszor érdektelen, hisztis, és nem bírok vele. Most kipróbálja, hogy az apjánál sem fenékig tejföl az élet. Bár ahogy az apját ismerem, csakazért is nap mint nap szülinapi hangulatot csinál neki, hogy ott szeressen jobban lenni, és azt is elképzelem róla, hogy a leckét is megcsinálja helyette.
Vidámabb dolog: lefényképeztem nektek a konyhámat, ez az 1 dolog ami szinte teljesen készen van a lakásban, persze a Beus szobáján kívül. Nagyon szeretem a konyhát, olyan lett mint amilyenre mindíg is vágytunk. :lol: Sziasztok: Bea Kép
bey78
 
 


Barbara:
a védőnénink neve Oberfrank Helga, velem egyidős, aranyos nagyon.
Most voltunk mérni, 5 kg 32 dkg:-) egy hét alatt 300 gr-ot hízott. szerintem ez jo, en legalabbis meg vagyok elegedve vele.
a dokink sajnos messze van, az élményfürdőnél. egy rokonunk ajánlotta, de gondolkozom, hogy kellene egy kozelebbit keresni, mert auto híján bajos odaig eltologatni.
a közös séta remélem majd még össze fog jönni vmikor.
sajnos kezd rossz idő lenni, legalábbis ez a mai nap nagyon csúnya volt.
nem tudom melyikőtök lakik a Kinizsi u-ban: Taga v. Te?
pénteken arrafelé mentünk és arról jött szembe egy szimpatikus apuka szintén babakocsival - és olyan meglepő volt, hogy köszönt nekünk:-) sorstársak, ha találkoznak:-))
Kép
orsif
 
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvégétek? A miénk nagyon jó volt. Szombaton kicsit vásárolgattunk, délután meg elvittük Cintust egy meseparknak nevezett helyre, ami kb. olyan volt, mint egy játszótér és egy vidámpark keveréke. Ő nagyon élvezte. Mi meg persze rosszul voltunk a hintákon amikre váltva felültünk vele. Ma meg csak takarítgattunk és pihentünk.

Bea! Hát, nem lehetett könnyű elengedni a lánykádat ilyen hosszú időre. Azért találkoztok közben? Meg az egész szitu nem lehet egyszerű. Mi is szoktunk ezekről a dolgokról beszélgetni barátnőkkel, akik már átestek hasonlón. Én mindig azt mondom, hogy én nem tudnám elképzelni, hogy más nevelje a lányomat, mint az apja. Erre ők azt mondják, hogy van az a pont amikor már el tudod képzelni. Hát, lehet. Nagyon szép lett a konyhátok. Ti merre laktok? Tényleg nagy szerencsénk van, hogy Cintus ilyen jól bírja az ingázást. Próbáltunk hasonló kiságyat, matracot neki és ugyanabból a plüssállatból is van kettő, hogy otthonosabban érezze magát. Na meg persze szerény személyem, amihez mostanában egyre jobban kötődik. Állandóan jön utánam ha az apjával van hétvégén akár wc-re megyek, akár zuhanyzok. Ma elmentek együtt sétálni és több, mint egy órát elvoltak, pedig arra gondoltam, hogy egy negyed óra múlva megjönnek, mert féltem, hogy a csaj nyűgi lesz. Próbálom eröltetni, hogy kettesben legyenek, mert néha még a kajcsit sem akarja elfogadni az apjától. Nehéz lehet, amikor Lilike így sír, szerintem ilyenkor kénytelen vagy felvenni.

Sziszike nálatok aztán tényleg sűrű az élet. Honnan van ennyi energiád? A karácsonyt már várom én is, bár nálunk is mindig rengeteg az ajándék. Minden évben megbeszéljük, hogy na akkor idén senkinek semmi, aztán mégis mindenki úgy van vele, hogy csak egy kis apróság, vagy mi van ha a másik mégis vesz valamit, így mindig készülünk. Főleg a párom szülei vesznek mindig rengeteg mindent, mi meg soha nem tudunk nekik kitalálni semmit. Idén is biztosan Cintus kapja majd a legtöbb dolgot. A lakást én is nagyon szeretem diszítgetni. Meg a füstölőket is nagyon szeretem, egyáltalán a karácsony illata olyan jó, főleg amikor beköltözik a házba a fenyő is. Szerencsére nagy menün nekem még nem kell gondolkoznom, mert 24-én vagyunk csak otthon hármasban, másnap párom szüleinél, aztán meg anyuéknál. Bár párom szülei már pedzegetik, hogy nálunk kéne lenni 25-én, de egyenlőre még sikeresen passzoltuk az ötletet.

Orsi! Nekünk is a Helga a védőnőnk. Szerintem is nagyon aranyos. A mi dokink a Lakos Piroska, illetve a helyettese Kovács Attila. Mindketten jók szerintem és viszonylag közel esnek hozzánk. Lehet, hogy nemsokára mi is be tudnánk csatlakozni egy sétába. Úgy néz ki lesz otthon is gépünk és akkor otthon sem fogok így eltünni.

Gabi! Kiváncsi vagyok milyen lesz ez a ficánka torna. Remélem jó. A tánciskola iwiw-en felvett ismerősnek, fogalmam sincs miért, de én is megjelöltem. Olyan rossz ha valaki olyan jelöl meg aki neked elsőre nem tünik ismerősnek. Én általában vissza jelölöm, mert ciki ha valahonnan mégis ismerős. Szerintem én birom rosszabbul a kétlaki életet. Itt nem nagyon szeretek, mert nincs ismerős. Bár most próbálok magyarokkal kapcsolatba lépni, iwiw-en is, meg most véletlenül találkoztam egy magyar nővel is. Barátnőm mindig is ilyen utazgatós volt. Először a Dunán hajózott, majd óceánjáróra ment, aztán onnan jött ez a sziget, ami a Maldív-szigetekhez tartozik. Párja búvároktató, így mindenképp olyan helyre akartak menni, ahol mindketten tudnak dolgozni. Ő recepciós. Remélem jobban vagytok már mindketten. Én már teljesen jól vagyok, úgy néz ki sikerült elejét vennem egy nagyobb betegségnek. Cintusnak is már csak kicsit folyik az orra, úgyhogy a héten valószínű megkapja a két oltást.

Barbi! Mi a helyzet a fogakkal? Azért nem alszik Kitti nappal? Mert Cintus is egy éves kora előtt kezdett átállni az egy alvásra. Mi szerencsére már elég jól vagyunk, csak a kezem rendetlenkedik. Holnap megyek vissza a sebészhez, mert semmit nem javult az egy hét alatt, sőt. Ma reggel is alig bírtam kivenni a csajt a kiságyból. Lehet, hogy begipszelik. Nagyon tartok tőle, mert még soha nem volt gipszem, de ez a csuklószorító + gyógyszer kúra nem sokat ért. Jó költözködést nektek!

Képzeljétek, mamikámék a héten voltak 60 éves házasok. Nem semmi, igaz?
Nem tudom, hogy ti hogy csináljátok, de én mindig úgy írok, hogy légyszike azt is olvassátok, ami nem csak nektek van címezve, mert ha vannak átfedések, nem mindent írok be két helyre.

Jó éjszakát!
Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Bea! Nagyon jól néz ki a konyhátok! Irtóra tetszik. Valami hasonlót szeretnénk majd egyszer én is. Nálunk is sok minden átalakításra vár még.Majd egyszer kész lesz minden.

Orsi! Mi lakunk a Kinizsiben. Igen, itt van néhány olyan emberke, aki ha gyerekkel vagy, biztos, hogy köszönnek. A gyerekkel sétáló apukák pedig általában keresik is a kapcsolatot, jókat lehet időnként velük beszélgetni.
A doktornőt véletlenül nem Kuritár Anikónak hívják? Mi hozzá járunk, de mostanában szinte mindig helyettesítés volt.

Andi! Ma voltunk a Ficánkán.Nekem tetszett volna, de Fanninak nem jött be.Egész idő alatt el se akart mozdulni mellőlem, és sokat sírt.Rengetegen voltak, így két csoportba osztottak minket.Titeket felírattalak jövő hét hétfőre a 10 órás csoportba. Remélem, Cintiának jobban be fog jönni ez a csoport.
Egyébként én is jól vagyok már. Fanninak még mindig folyik a nozija, de már nagyon szófogadatlan.

Szép napot!

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Sajnos a Ficánka tornára én sem tudtam ma menni Kittivel, mert pénteken kaptam a telefont, hogy ma 10 órára jőn az értékbecslő ki a házhoz. Szerencsém volt mert anyós a héten szabadságon van így Kittit itthon tudtam hagyni és egy óra alatt megjártam. Mit szóltok ehhez az isteni Őszies időhőz? És az éjjeli hurrikánhoz? Egész éjjel füleltem vajon mikor viszi le a tetőt a fejünk felől! :D
Szerencsére Kitti az egészből semmit nem érzékelt, aludt mint a bunda!

Bea: A konyhád istenien néz ki. Szuper nagyon tetszik. És baromi világos. Az enyém is nagyon világos lett. Szerencsére. Mi is a héten szereljük fel a házba, úgyhogy amint készen vagyunk mindenről csinálok képeket.

Orsi: Egy a védőnénik neve, viszont mi a faluba járunk dokihoz, mert az lesz közelebb nekünk. A Gabiék laknak a Kinizsi utcában. Mi még egy pár napig a Török utcában lakunk és utána a Szilágyi Lajos utcába költözünk át. Remélem Dorci baba nem érzi ezt a hideget! Nállunk Kitti borzasztóan érzékeny volt a frontokra.

Andi: Sajnálom a kezedet, reméljük nem lesz rosszabb állapotba. Kittinek öszze-vissza vannak a nappali alvásai megint. Általában 1-1,5 ótát sikerűl aludnia, de nem idegesítem magamat rajta. az elején még túráztattam magamat, de most már nem. Csak így rossz mert nem nagyon tudunk miatta tervezni programokat, elintéznivalókat. Éjjel azért alszik szerencsére, csak most megint vissza szokott a reggeli hatos keléshez. Fogacskák úgyanúgy Ínny gyulladt stb.

Szerdán már pakolgatunk át a házba, és ezzerrel takarítok.
Ezért mindenkitől bocsi ha nem tudok majd írni de igyekszem.

Szép napot Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


sziaszto! szép napot mindenkinek!

taga:igen, Anikó a gyerekorvosunk. ma éppen hozzá fogunk ellátogatni a köv. oltás időpontja miatt, meg, hogy lássa Dorottyát. Sajnos nagyon sokszor helyettes volt, Anett, o pedig nem igazan volt szimpatikus. nem tudom, neked mi volt a tapasztalatod?
szeretnék kozelebbi dokihoz jonni, csak még nem néztem utána...

Barbara: kitartást a költözéshez! Dorci jol viseli ugy latszik a hideget, mert 2 napja alszik, mint a bunda. tegnap volt eloszor, hogy csak 1x kelt fel enni. A Szilágyi L. u. messze van? tudsz majd azert csatlakozni a jövőbeni közös sétához??:-)
most sietnem kell, eszunk, aztán irány a dokinéni. szerencsére őszi szünet van, igy apa itthon van és együtt tudunk menni a nagy sétára.
orsif
 
 


Sziasztok!

Hát, szörnyű dolg történt velem, ugyanis tegnap begipszelték a bal kezem. A doki már a múlt héten be akarta gipszelni, de én nem engedtem. Csukószorítót használtam és gyógyszert szedtem, de amint a gyógyszert abbahagytam még rosszabb lett. Megröntgenezték, bajom nincs, csak valószínű a terheléstől, ami folyamatosan éri. Szerencse, hogy a héten van 1 ünnep nap, így apa itthon lesz. Elvileg egy hétre rakták fel, de le lehet vágni, mert csak alulról tartja a gipsz, úgyhogy péntek este leszedem, mert így nem tudok utazni. Az ujjam hegyétől a könyökömig, így tegnap este apa mosogatott. :)
Ez a nagy helyzet. :( Köszi Gabi, hogy bejelentettél a tornára.

Andi
jazmin2005
 
 


jazmin2005: sajnalom, ami történt veled. kitartást kivanok és legfokeppen jobbulást!! biztosan fog használni ez a par nap a gipszben!
orsif
 
 


Sziasztok!

Orsi! Az az igazság, hogy az Anett nekem sem jött be.Múltkor is, amikor Fannit visszavittem a füle miatt, annyi volt az egész vizsgálat, hogy megnézte azt a fülét,amit mondtam neki, hogy csúnya volt.Közölte, hogy már nem piros, és hátatfordított.Nem kérdezett semmit, nem mondott semmit.Ha én nem kérdezek semmit, akkor ez lett volna a kontrollvizsgálat.
És szinte sohasem vizsgálta meg rendesen Fannit.Volt rá példa, hogy még azt is tőlem kérdezte, hogy mit írjon fel neki. Ha tudtam volna, akkor nem cipelem el orvoshoz a gyereket!

Andi! Jobbulást a kezednek!Nem kellene itthon is megnézetned esetleg egy orvossal?Nem mintha a német orvosok nem lennének jók, csak itthon is kezelnének legalább addig, amíg itt vagy.

Barbara! Kitartás, már csak pár nap és költözhettek. Nálunk is ezerrel dolgoznak ma az emberek.

Gabi
taga
 
 


Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy csak ritkán vagyok. Amikor Bius ébren van akkor nem tudok jönni mert nem enged, amikor alszik ált tanulok este meg vagy nincs erőm vagy házat keresek, honlapot készítek és egyéb nyalánkságok. Annyira sűrű ez így nekem. Az uramra megint rájött a költözhetnék.
Barbi! Nálatok ha jól emlékszem azt mondtad van még eladó? Tudsz nekem honlap címet adni ahol utána nézhetek? Köszi. Ha valakinek van jó ötlete szívesen fogadom. Mármint ha tudtok eladó házat, újat vagy régit írjatok.
Valaki küldene nekem egy táblázatot rólunk, mert nem találom. És kezdem elveszíteni a fonalat. Bocsi, ha érdemben nem nagyon tudok bekapcsolódni a témákba. Amíg csak Gabi volt itt addig két-három nap váltottunk egy levelet de most, hogy ilyen szépen megszaporodtunk, naponta van három-négy levél, nehezen tudom követni. Na nem azért mondom, mert baj.
Bea! Tényleg csodás a konyhátok. A volt férjed mindig foglakozott a lányával vagy ez csak fellángolás? Messze lakik tőletek? Idővel rájön, hogy a látszat csal, légy türelmes vele. Neki is nagyon nehéz. Az én exem négy éve nem látta lányát az sem jobb.
Gabi! Sajnos én nem tudok menni a ficánka tornára. Itt Csepelen is járunk két helyre is, egy harmadik már nem fér bele.
Andi! Gratulálok a mamádéknak. Hatvan évet én meg sem élem nem, hogy házasságból. Nekem most volt a második. Csúcs lenne ha 90 évig élnék a férjem meg 96. Az a baj addigra már a hamut is mamunak mondom majd ha megérem. Huncut kislánykád van.
Sziszi! Én sem szeretem a pénzszórást karácsonykor. A meghittséget szeretném de az uram annyira karácsony ellenes, hogy mára már ott tartok, hogy nem várom az ünnepet én sem. Régen gyerekkoromban jó volt de akkor másképp láttam még a világot. Azért neked jó lesz ez a karácsony.
Orsi! Szép a kicsi súlya bár az enyém ebben az időben roham tempóban szedte magára a kilókat. Szerintem teljesen jó. Szopik még?
A betegeskedőknek és lábadozóknak jobbulást!!!!
Szép napot!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Bea: nagyon tetszik a konyhád.:) Énis elfogadnék egy ilyet és ekkorát..hasonlóra vágyok énis..majd meglátjuk, ha végre készen lesznek, hogy mekkora lesz, mert ugye, majd adja magát.

Karácsony:
Sztem vannak dolgok, amiket amúgy is megvesz az ember, mert kellenek, ehhez viszont nem kell ünnep!!

Az igazi ajándékot nehéz megtalálni, mert csak annak tudsz ilyet adni, akit nagyon jól ismersz..én mindig gondban vagyok kinek mit kellene, viszont, ha készítek valamit, azt szívből csinálom és annak mindig sikere van!
Az se tetszik, hogy beszéljük meg mire van szükségetek és vegyétek meg magatoknak, majd átadjuk karikor..stb. ennek semmi értelme, ha akarnak adjanak, de meglepetés legyen!!

Imádom a meglepiket, de csak a kicsiket, mert a nagyon drágák sokszor célba sem találnak és fáj a szívem a sok kidobott pénz miatt. Így azt szoktuk csinálni, gyerekeknek mindenképpen sok apróbb meglepetés, imádnak csomagolni, viszont nekünk már ugye nem lehet..idén vmi hasznosat kapunk a házba, ami kell...
De anyuék is mindig vmi kismeglepit mellé csomiznak, volt év, amikor az üveggömböket gyűjtöttem.:)

Most arra vágyok, hogy fehér karácsonyunk legyen, ez kiskoromban is olyan nagy élmény volt..én nagyon szeretem az Ünnepet, de csak addig amíg a szeretről és a békességről szó.
A menü ált. állandó: pl. bejgli, gyümik, sütikék, sali, skacsa...stb.

Energiám van és volt is mindig, de elkell 3gyerek mellett, majd.:)

Járókája van vkinek?? Mikortól használtátok és hol, hogyan??
Fennt lesznek a szobák, de napközben lennt leszünk inkább kiságy kellene lentre is??

Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!


Ne épitkezzetek, vagy építessetek mert mi egy borzasztó brigádot fogtunk ki, és már lassan nincs hajam a sok idegeskedéstől. Erre Gabi a tanúm, hogy milyen link bandát sikerűlt kikapnunk. A tegnapi napunk az a folyamatos összeveszésről szólt. Mindenkivel csúnyán kellett beszélnűnk, hogy elérjűnk valamit. Éppen még nincs fűtésünk mert valamelyik h.....e, elvágott valami gázcsővet. Szóval a tűrelmem, elfogyott. Már ott tartunk, hogy nem is kell a ház. Ez csak vicc.....!!

Orsi: Köszi a biztatást, de már sajnos nagyon nincs lelkesedésünk a költözéssel kapcsolatba. Ha otthon van a férjed akkor tényleg jó, hogy van segítséged. Amúgy mivel foglalkozik?

Andi: Sajnálom a kezedet, gondolom nem sok mindent tudsz vele csinálni! Várjátok a haza jővetelt? Mennyi idő alatt van itt a gép?
Most 3 hétig lesztek? Én azért itteni dokinak is meg mutatnám a kezedet? Cintus bírja a repűlést?

Anikó: Honlap címet nem tudok neked sajnos adni mert nem tudok. De ha rám halgatsz nem foglalkozól ezzel a brigáddal, mert vért fogsz velűk izzadni. Kérdezd meg a Gabit, ő is velűk áll kapcsolatba. Amúgy van eladó házuk úgy tudom, és már jövőre is megvan merre kezdenek építeni. A lányok jól vannak? Megy a suli?

Sziszike: Mikor is vizsgázól? A karácsonyra vissza térve, sajnos már nem a szeretetről és a békességről szól. Én is szeretem a meglepíket, és szintén jó lenne ha fehér karácsonyunk lenne. Főleg Kitti miatt is. Nállatok milyen az építő brigád? Megvagytok elégedve velűk?

Na szép napot mindenkinek!

Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


sziasztok!
A baratságtalan idő ellenére mindenkinek szép napot kivánok!
Barbara: kitartást, sajnálom, hogy ilyen nehezen boldogultok. nekem az a tapasztalatom, h. majdnem minden munkás ilyen. én még nem talalkoztam normálissal.
szóval kitartást, azért örülj a háznak, rem. nemsokára élvezheted minden előnyét:-)

Dokit szeretnék váltani! Ezt most már elhatároztam, mert annak ellenére, hogy messze van, nem is vagyok kibékulve a Kuritár dr-nővel.

Ismeri valamenyikőtök a dr. Lakos Piroskát vagy a Gyurkó Zsuzsannát? Kinéztem, hogy hozzánk ők lennenek a legkozelebb. Ha tudtok, légyszi irjatok véleményt! előre is koszi.

nyugis, mosolygással teli napot mindenkinek!
Dorci két napja nyügi, úgy látszik mégis az idő, remelem mihamarbb hozzászokik.
orsif
 
 


Sziasztok!

Hát, eljött ez a nap is, holnap megint otthon leszünk. Hozzunk már végre össze egy talit.

Orsi! Mi a Lakos Piroskához járunk. Ő jó fej, van három gyereke, így csak szerdánként van ott, illetve délután a tanácsadáson és ő olt. Ő egy lazább valaki és híve a homeopátiának. A többi napon a helyettese van Kovács Attila, ő is rendes és ki is jön házhoz szívesen. Én mindkettő tudásával meg vagyok elégedve. Gyurkó drnőről csak annyit tudok, hogy ő egy idősebb valaki, de nekem pl. a Helga őt ajánlotta, szóval biztos ő is jó.

Barbi! Remélem nem jön közbe semmi egyikünknél se és találkozunk hétfőn a tornán. Csak, hogy rám ismerj. Az iwiw-es képpel ellentétben már hosszú hajam van. Amúgy meg kitartást, egyszer csak kivonul az a brigád a házacskátokból.

Gabi! Majd otthon is elmegyek dokihoz, mivel a kezem inkább rosszabb, mint jobb. Az itteni doki ajánlott még ultrahangos kezeléseket is, ha a gipsz nem jön be, de én itt nem tudok eljárni. Mit csinálok addig Cintussal. Nálatok min dolgoztak a munkások?

Puszi, Andi és Cintia
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Anikó! Ettől a társaságtól én is csak óvlak.Semmiképpen nem javasolnám neked őket, most már ott tartok, hogy az ellenségemnek se ajánlanám őket. Tegnap úgy összevesztem velük, hogy ma már beszélni se voltam velük hajlandó. Tőlünk vitték a házak építéséhez a vízet és a villanyt.Egy hete közöltem velük, hogy gajra vágták a csapot, egyfolytában folyik, jó lenne, ha megcsinálnák. Állandóan majd holnap, majd holnap.Ma bedurrant az agyam, mivel éjszaka már fagyott itt, fogtam és elzártam a vízet, oldják meg úgy a dolgokat, ahogy akarják.Egyébként nekünk csak a garázst, kerítést, csatornát kellett volna megcsinálniuk április 30-ig.Most november 3-án még egyik sincs kész.
Miket csináltatok most az őszi szünetben a gyerköcökkel?Csepelen abba a mondókás játszóházba jártok?

Sziszike! Ennyi minden mellett van energiád még ajándékokat készíteni?Nem vagy semmi csajszi!!!
Egyébként mi még most is szoktunk járókát használni, mert máskép nem megy a takarítás. De mi már korán elkezdtük használni kb.3 hónapos lehetett.Így próbáltam vele a nappalt és az éjszakát elválasztani, és hát nappal a nappaliban voltunk este meg a hálóban.

Barbi!Most már tényleg a finisben vagytok!!Kitartást! Mi még jövőre is kerülgethetjük őket a hátsó házak miatt!

Andi! Mi egy régi parasztházat vettünk tőlük tavaly .A házhoz korábban egy nagy telek tartozott, de mi már csak egy kis telekkel vettük, a többi részén új házakat építettek. Ill. nekünk április végére igérték a garázst...Anikónál már leírtam.
Többek közt azzal is szenvedek, hogy állandóan beállnak az útba és nem tudok ki,beállni.Abszólut nincsenek tekintettel arra, hogy itt kisgyerekkel lakik valaki. Szinte már az összes vevő összeveszett velük, de ők kitartóan igérgetnek csak. Nálam már betelt a pohár.Eddig tekintettel voltam rá, hogy tudjanak dolgozni, de ennek már vége! Hét hónapig nagyon türelmes voltam.
Tényleg jó lenne összehozni vmi találkozót, amig itthon vagy. A baba-mama klub nem lenne jó helyszín???

Jó éjszakát!

Gabi
taga
 
 


sziasztok!

járóka: nekunk utazóágyunk van, most abban alszik, velünk egy szobában. a saját szobájában, az ágyában még nem aludt:-( akkor szeretném áttenni, ha mar átalussza az éjszakát, v. legalábbis közel akkor...
mi úgy csináljuk, hogy nappal lent vagyunk, ott a nappali, egyben a konyhával. van egy játszószőnyeg, ott egy db-ig elvan, utána a kisebbik kanapén alszik.
Szerintetek ez baj? később, amikor már majd forog, kúszik, stb. nehezebben fog bennmaradni a járókájában?

taga:Szerintem az tök jó, hogy már 3 hósan elkezdtétek használni.

Kép
orsif
 
 


Gabi a keddi baba-mama klub nekünk is jó lenne. Többiek?
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Nekem jó lesz. Csak írjátok meg bővebben hova menjek. Oda bárki bemehet, mert én nem vagyok Miklósi. És mennyit kell fizetni? Hányra menjünk?

Köszi az óvó tanácsokat. Ha tudtok valami jó házat akkor szóljatok.

Jó éjszkát!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!
Építkezők! Megnyugtatok mindenkit, apukám brigádja nem ilyen mint akiket szídtok. Ők vszleg kivételek mert ha apu megígér valamit az határidőre vagy előbb meg is van. Köpködnek is az emberei. :wink: Ők ácsok, tehát a tetőfedéssel nem volt bajunk, de az összes többi miatt mi is anyáztunk, mire beköltözhettünk. :roll:
Barbara: azért majd teszel fel képet ugye?
Andi: mi a Tebe soron lakunk, a bucka felé, tavaly költöztünk ide. Beus minden nap hív, de még nem jött haza. Kivárja az 1hónapot. Elég rossz nélküle, de ha ez az ára, hogy jobb legyen a kapcsolatunk, akkor kivárjuk. Már naponta panaszkodik az apjára és az apja új nőjére, gondolom már beleuntak mindíg a kedvében járni, sokszor hagyják a nagyszülőkkel, és nem titkolja előtte az apja nője, hogy terhére van a gyerek.
Orsi: mi a Gyurkó dr.nő-höz járunk mindkét gyerekkel, szerintem jó orvos és korrekt. A Lakos dr.nő-nél egyszer voltunk mikor helyettesített, ő is nagyon készséges volt, szerintem egyikkel sem jársz rosszul. Vigyázz a kanapén való altatással, lassan megfordul a kisasszony, és lehet h egyszerre 2-t is fordul, nekünk majdnem így esett le a Lili, nem is gondoltuk, hogy már tud ilyet, és utolsó pill.-ban kaptuk el. Nem gondolom rólad, hogy ne figyelnél rá, ezt csupán tapasztalatom miatt írtam le.Kaptunk egyébként egy nagy négyzet alakú járókát amit a tesóm gyereke 2 percnél többet nem használt, mert ordított benne, mi hasonlóan jártunk, a 2 perccel, de mi azért mert a Lili elborult és megötötte a fejét. Azóta se raktam bele,szerintem eladjuk, nekünk nem jött be a járóka. :?
Jó éjt mindenkinek: Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Kint voltam ma a vásárba. Nagyon jó volt. Rengeteg cucc. Sokat költöttem. De sokmindent is vettem. Ti nem szoktatok járni?

Bea! Úgy gondolod, hogy a lányod csak azért marad ott egy hónapaot mert ő találta ki és nem akarja bevallani, hogy neked volt igazad? Nagyon nehéz lehet most neked. Szerencse mi nem kerültünk még ilyen helyzetbe. Az exem rá se néz a gyerekre már vagy nem is tudom hány éve. Így azért sokkal könyebb. Van kit utálnia. És csak én vagyok nekei. Mondjuk nem ennyire egyszerű de jobb. Kitartás nektek.

Mi az a bucka? Már annyiszor halottam de nem tudom merre van. Az jó hely?

Üdv! Csajok!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Nem szeretnék túl sokszor "bezavarni" az épp aktuális témákba, ezért létrehoztam egy új topikot a Ficánka tornáról. "Szigetszentmiklós-Ficánka mozgásfejletsztő torna gyerekeknek" címmel. Akit érdekel látogassa meg!

Nagyon örültem, hogy ilyen sokan voltatok az első alkalommal! :D köszi!

Új infó: Vannak még bizonytalankodó Anyukák, akiknek személy szerint tetszett a torna, de gyerkőceik esetleg nem voltak olyan lelkesek elsőre.
Főleg az ő kérésükre ezentúl lehet majd 1 alkalmas jegyet is váltani(1000 Ft/alk.), hogy így kipróbálhassátok (bérletvásárlási kötelezettség nélkül) mégegyszer/kétszer a tornát. A második, harmadik alkalommal már sokkal bátrabbak és érdeklődőbbek szoktak lenni az eleinte "nyügibb" gyerkőcök is. Erről a topikomban hosszabban is írtam.

Köszi a figyelmet, további jó csevejt! :lol:

ui. Ha valaki tudja, légyszi írja meg, hogy a keddi művelődési házban lévő baba-mama klubbon kívül hol van még másik ilyen klub? Úgy tudom, hétfőn még van valahol. köszi.

Viki

http://www.ficankatorna.fw.hu
csibe26
 
 


Sziasztok!

A vizsgám holnap 14:10kor kezdődik, ha jól megy 15ig tart.:)

Tegnap voltunk megnézni a házunkta, jól dolgoznak, de lassan sztem.:(
A szerződésben jan 31 van, de nem ezt ígérték..novembert..idén sztem már nem lesz készen.
Tetőnél tartanak és még hátra vannak a belső munkálatok...

Járókából mekkora kell?
120*120as vagy 1m*1m esetleg 1m*80as is elég????

Köszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Valaki mondja meg nekem milyen környék a Csépi út Boglya utca sarok. Azt hiszem az a Bucka eleje. Oda megyünk holnap házat nézni. S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!

Írjatok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Helló!
Bebi: mi majdnem ott lakunk ahova mentek, pár utcával csak arrébb.
Az a bucka eleje, igazad van, ott még jó a közlekedés, busz is jár, gyalog is tűrhető. A Csépi út aszfaltos, a boglya asszem nem. Nekünk lakik ismerősünk a Boglyában. Ennyit a környékről, a többi a házon múlik. Sok sikert és nyitott szemeket hozzá. Írj holnap is, mire jutottatok.
Üdv mindenkinek:Bea
bey78
 
 


sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEG VAN AZ UTOLSÓ VIZSGA IS A JOGSIMHOZ!!!!:))))))

Kép
sziszike1000
 
 


bey78: köszönöm a választ, még megfontolom, hogy melyik drnőhöz menjunk...
köszi a figyelmeztetést, persze figyelek rá, de azért veszélyes már, tudom. épp ma fordult az oldalára Dorci. vett egy lendületet és már oldalt is volt. szóval veszélyes, innen már csak még egy mozdulat, vagy egy nagyobb lendület.... a játszószőnyegről nem tud leesni, ott meg nem fordulgat :D
nagy párnákkal körülveszem, amit nem tud lelökni. még. ez is csak idő kérdése. kitalalok én erre vmi okosat :idea:
az a baj, hogy az ágya fönt van, én meg napközben lent.

sziszike1000: GRATULA A JOGSIHOZ :!: :!: :lol:

jó éjszakát, szép álmokat :wink:
orsif
 
 


bey78: köszönöm a választ, még megfontolom, hogy melyik drnőhöz menjunk...
köszi a figyelmeztetést, persze figyelek rá, de azért veszélyes már, tudom. épp ma fordult az oldalára Dorci. vett egy lendületet és már oldalt is volt. szóval veszélyes, innen már csak még egy mozdulat, vagy egy nagyobb lendület.... a játszószőnyegről nem tud leesni, ott meg nem fordulgat :D
nagy párnákkal körülveszem, amit nem tud lelökni. még. ez is csak idő kérdése. kitalalok én erre vmi okosat :idea:
az a baj, hogy az ágya fönt van, én meg napközben lent.

sziszike1000: GRATULA A JOGSIHOZ :!: :!: :lol:

Dorottyáról lekerült a terpeszpelus, kb. 10 hétig hordtuk a csípője miatt. úgy örülök, hogy rendbejött, sokkal jobb enélkül
megölelni! :)

jó éjszakát, szép álmokat :wink:
orsif
 
 


bey78: köszönöm a választ, még megfontolom, hogy melyik drnőhöz menjunk...
köszi a figyelmeztetést, persze figyelek rá, de azért veszélyes már, tudom. épp ma fordult az oldalára Dorci. vett egy lendületet és már oldalt is volt. szóval veszélyes, innen már csak még egy mozdulat, vagy egy nagyobb lendület.... a játszószőnyegről nem tud leesni, ott meg nem fordulgat :D
nagy párnákkal körülveszem, amit nem tud lelökni. még. ez is csak idő kérdése. kitalalok én erre vmi okosat :idea:
az a baj, hogy az ágya fönt van, én meg napközben lent.

sziszike1000: GRATULA A JOGSIHOZ :!: :!: :lol:

Dorottyáról lekerült a terpeszpelus, kb. 10 hétig hordtuk a csípője miatt. úgy örülök, hogy rendbejött, sokkal jobb enélkül
megölelni! :)

jó éjszakát, szép álmokat :wink:

Kép
orsif
 
 


Helló!
Sziszike, én is gratulálok, balesetmentes közlekedést kívánok neked! :lol:
Járóka:én ugyan leírtam a véleményem róla, de van olyan barátnőm, aki nagyon szereti és kezdetektől fogva használja, nyilván szoktatás kérdése is. Nálunk is napközben van, hogy fönnt alszik a Lili az emeleten, olyankor vasalok itt mellette vagy laposkúszásban takarítok, de ha főznöm kell lennt alszik a nappaliban a szőnyegen, amire egy pléd van van összehajtogatva és azon fekszik. Ha valakit érdekel a járóka ami (80X100) megkérdezem anyuékat mennyiért vették, és bár nem használta egyik lány sem, gondolom olcsóbban oda tudja adni. Le tudom fényképezni.
Lili most legújabban azt csinálja, hogy ha zuhanyzunk, trappol oda a fürdőszobaajtó elé és óvatosan mindíg lök rajta egy kicsit, és ha koppig kinyitotta, annyira boldog, visítozik, nagyon aranyos. Tök jó lenne ha mindenki írna pár sort, hogy mi a legújabb amit csinál a babája-babái, hiszen olyan nagy öröm a szülőknek, hogy legszívesebben mindenkinek elújságolná. És hol máshol ha nem egy babás oldalon? Engem érdekel mindenki babája!
Jó éjszakát :Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen írtam már, nem gyözők vissza olvasni. Ha esetleg nem síkerűlne mindenkinek a dolog akkor bocsi. Elég jól össze jőttek az utolsó egy hétbe a dolgok a házzal kapcsolatba. Ma jőnnek este a fűtést beinditani, két redőnyös közben visszük Kittit masszázsra is. Szóval minden délután van valami. Elméletileg vasárnap költözünk. De, hogy a konyhabútorom mikor lesz véglegesen kész azt szerintem én sem tudom. Képzeljétek Kittike most már magától fel űl, és vissza megy négykézlábra. Lehet a masszázs eredménye ez már.

Orsi: Én is a Lakos doktornőhöz ill. a Kovács Attilához járunk, mi maximálisan meg vagyunk elégedve velük. A Szilágyi Lajos utca nincs messze, bármi elérhető onnan.

Andi: Sajnos a Ficánkára nem tudtunk menni mert Kitti meg van egy kicsit fázva, folyik a nózija és sokat tüsszög, nem akartam még jobban, hogy meg fázzon. Amúgy ti voltatok Cintiával??

Gabi: A cél akkor lesz végleges már ha tényleg oda cuccoltunk, de addig is van három napunk és addig még sajnos bármi lehet. Ezt az Antiék nagyon megtanították nekünk. Főleg azt, hogy mennyire naivak voltunk bizonyos dolgokba, és ezzel ők elég rendesen vissza is éltek. De tudod van eyg mondás, hogy mindenki a saját kárán tanul. Ez nekünk be is jőtt.

Sziszike: Grautálok én is a vizsgádhoz!! A pocaklakód, hogy van??

Anikó: Voltatok a buckában megnézni a házat?? Ha igen milyen??

Bea: Járokát mi sem igazán használtunk mert Kitti nem szerette. Ő a mai napig a földön van lenn, nagyon szereti. Jőn megy rajta, pörög-forog. És elsősorban a kiságyát szereti még.

na további szép napot nektek Barbara

29 éves vagyok, van egy 9 hónapos kislányom Kittike.
kutasi barbara
 
 


Sziasztok!

Voltunk tegnap házat nézni de nem ez lesz az igazi. A félkész ház úgy nézki, hogy a falak már állnak és majdnem kész a tető. Aztán a bucka legvégén van szerintem elég gázos hely, bár sötét volt már nem nagyon tudtam megnézni a környéket. Sajnos tárgytalan.
Sziszi! Kép
Orsi! Nekünk is volt járókánk de nem igazán szerette. Azonban ha azt akartam, hogy biztonságos helyen legyen amig megkeverem a kaját, vagy felporszívóztam kénytelen voltam betenni. Amúgy a nappali közepén volt egy nagy pokrócon. Nagyon élvezte. Ma már szinte semmit nem tudok melette csinálni. Elveszi a porszívót, telipakolja a mikrót folpakkal, pancsol a mosogató vízbe, stb..
Barbi! Szurkolok, hogy összejöjjön a költözés. A férjed reggel hánykor indul, hogy beérjen? És hánykor szokott tálalni? HA nem gond én azért elkérném a telcsiszámát az építtetőtöknek. Szívesen megnézném a még eladó házat. Szerintem minden építkezéssel gond van. Én a bankba sok bosszús emberrel találkoztam akik az építkezés lassúsága miatt állandóan harcban álltak.
Bea! Az én lányom naprol napra új dolgokat csinál. Minden nap egy élmény. Rengeteget beszél és folyton kaszkadör mutatványokat végez. Én is szívesen beszélek a kicsikről de ne felejtsük el mi nem vagyunk más babás oldal. Itt mindenki egy egyéniség és ha esetleg volna alkalmunk személyesen is találkozni akkor biztosan sokkal de sokkal több közös témánk akadna. Addig is dobjatok bármien témát én tuti vevő vagyok rá. Próbálok majd sűrűbben jönni.
Gabi, Andi, Hogy vagytok?
Kép

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Ugye nem azért tűnt el mindenki mert valami csúnyát írtam? :shock: :shock: :shock: Kicsit aggódom. :? :? :?

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Most tényleg csak egy pár sorban: csütörtök óta mindeketten betegek vagyunk. Szerintem nálam valami vírus, de Cintusnak megint csak folyik az orra. Úgyhogy kúráljuk magunkat. Mi voltunk kedden a klubban és ha rendbe jövünk jövő héten is megyünk.

Puszi, Andi, Cintia
jazmin2005
 
 


Sziasztok!
Bernátné Ági vagyok.Szigetszentmiklóson lakunk,van egy 10 hónapos kislányom Barbara.
Szívesen beszélgetnék,vagy akár találkoznék is velünk egykorú babákkal egy kis közös játékra.Ahogy beleolvastam az itt szereplő leveleteikbe,szerintem látásból ismerhetjük is egymást.Mi is az Oberfrank Helgához járunk,és keddenként szoktunk menni a Sárga Házban levő játszóházban.
Írjatok nekünk ha van kedvetek.
Puszi mindenkinek:Ági
ágnes1974
 
 


szia ágnes1974! üdv itt!

a mi védőnőnk is a Helga:-) mostmár kéthetente járok hozzá mérésre, mert otthon nincs mérlegünk.
én már szívesen mennék játszóházba Dorcival, de még picike hozzá:-)) 4 hónapos:-)
de - és lehet, hogy olvastad is - közös sétákat próbálunk összehozni, eddig még sikertelenül. ha van kedved és nem laksz nagyon messze, csatlakozz a leendő csapathoz:-)

Barbara: utánaérdeklődtem a drnőknek. a Lakos drnőt helyettesítő Kovács Attila el fog menni januárban, tudtad?
azt hiszem marad a Gyurkó drnő, állítólag ő szigorú, ill. jó orvos. már ránézésről megállapítja, hogy ha baj van a babával.
bey78:neked volt ilyen tapasztalatod? ráadásul a Helga vele dolgozik, ugyhogy még ez is mellette szól. nagyon nincs mit gondolkodnom ezen.

szép napot, sétáljatok sokat, még mindig süt a nap.
orsif
 
 


Szia Orsi!
Mi a Szabó utcában lakunk,az Akácfára merőleges utcában.Ti merre?
ágnes1974
 
 


nem tudom mi merre esik, mi a losonczi u-ban a bowling palyanal. a szabó u. közel van a fitness-hez?
Kép
orsif
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam már.A héten itthon volt a férjem, és rohangáltunk folyamatosan.Ha meg itthon voltam, aludtam.Rámtört az őszi fáradság.Semmihez nincs igazán kedvem.És már nagyon unom, hogy még mindig nincs renben az udvarunk az építkezés miatt.

Anikó! Jól gondold meg, hogy felveszed velük a kapcsolatot!!!És mi ez a fellendülés most a költözéssel kapcsolatban?És milyen vásárban voltál vásárolgatni?
Fannitól én se tudok semmit se csinálni.Takarítani csak úgy lehet, ha a kisasszony a járókában van, mert amit én összesöprök, ő rövid időn belül széttúrja.Főzésnél állandóan a lábam alatt van, vagy a lábam mögé hordja a játékait.Pedig nálunk aztán bőven van helye játszani!

Andi! Ficánka tornán is voltál hétfőn?Mi sajnos nem tudtunk menni baba-mama klubba, és kedden se jutok el majd, mivel pont akkorra kaptam időpontot a dokinál.De remélem utána már sikerül összefutnunk.

Sziszike!Így utólag is gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!!
Ha már a szerződésbe jan.31-t írtak, akkor nemigen fogják előbb megcsinálni a dolgokat a háznál.Igaz, én már elég pesszimista vagyok e téren.

Barbara!Hogy álltok a költözéssel?Kittinek használ a maszázs?Férjem ma ultimátumot adott az Antiéknak.Már tele a hócipőnk velük, és hogy minden alkalommal, amikor itthon van csak harcolunk.Öröm ünnepet ülünk, ha egyszer eltűnnek az életünkből!!!

Orsi!Most már remélem, összehozunk nemsokára egy sétát.
Őszintén szólva, mi együtt alszunk Fannival.Van ugyan külön ágya, de nemigen használja.Próbálkoztam sokat vele, de mindig megsajnáltam, amikor sírt.És ha én is pihenni akartam, akkor kénytelen voltam vele aludni.De be kell vallanom, hogy jól is esik a közelsége.

Ági! Üdvözöllek én is köztünk!Mióta laktok itt Miklóson?A Szabó utca merre van?Remélhetőleg hamarosan nekünk is sikerül eljutnunk a Sárga házba kedden.

Bea!Fanni mostanában mindent ismételget.Irtóra kell vigyáznunk, hogy mit mondunk előtte.Múltkor vezetés közben csak annyit mondtam, hogy basszus, és már mondta is utánam.De a tv-ben lévő dolgokat is ismételgeti, mindig jókat derül, ha olyan szavakat hallok tőle pl.pasi,buli...
A sláger viszont a fürdés.Úgy kell kikönyörögnöm a kádból esténként.

Jó éjszakát mindenkinek!

Gabi
taga
 
 



Sziasztok!

Ági üdv! Én Csepeli vagyok de a távolság nem gond, ha taliról van szó. Most azonban egy kicsit nehézkes mert hideg időben egy fél órás sétáért azért nem célszűr átruccanni. Majd tavasszal. Amúgy semminek nem vagyok az elrontója. A baba klubba viszont szívesen mennék. Beszéljünk meg egy randit ott a ház előtt és benne vagyok. Ja az én gyerkőcöm már majdnem kettő én pedig már 32 vagyok de remélhetőleg kellemes társaság.

Az utóbbi mindenkinek szólt. Mármint a baba klub-os rész. Természetesen szívesen talizok bárkivel, hiszen mind nagyon arik vagytok. Én szívesen meghívnálak titeket hozzánk ha vállaljátok, hogy átruccantok Csepelre.

Gabi! Azt hiszem hirtelen nagy a fellángolás költözés ügyben. A használt házak nagyon csumpik. (általában) Új építésről meg nem nagyon tudok Miklóson, csak amit Barbiék is vettek meg egyet a buckába de az nem tetszik. Szóval tudom, hogy nem leányálom, de valamit muszáj lépni. Ha összejön a kicsi akkor kell neki is egy szoba.

Andi! Jobbulást. Egy kicsit engem is elkapott a nátha de a Coldrex nekem segít. Pont, mint a reklámba: Tünetmentessé tesz.

Orsi! Hogy határoztál járóka ügyben? Lesz vagy nem? Szerintem keress a neten. Sokan mondják, hogy jó cuccokat lehet találni.

Barbi! Költözködtök???

Bea! Az én lányom is mindent ismételget. Szépen lehet vele beszélgetni is, mert általában arra válaszol, amit kérdezek. Persze csak egyszerű dolgokat. Minden szövegből kiszűri a csúnya szavakat, és azt megismételi. Pl: basszus, picsába stb.. Ilyenkor próbálok vissza kérdezni: Mit mondtál? Pizsama? (Mivel úgy ejti Picsáma, a pizsama ami leginkább hasonlít rá) És akkor mondja, hogy igen. Legszívesebben röhögnék rajta mert olyan aranyos. De hát ugye ez még sem vicces.

Sziszi! Átvetted már a jogsidat? Vezettél már élesbe?

Szép napot! Írjatok!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!

Végre itthon is van gépünk, úgyhogy sűrűbben leszek majd.

Ági: Üdv a csapatban. Mi a Damjanich, Báthori sarkán lakunk, szóval nem messze tőletek és járunk mi is (illetve már háromszor voltuk) a Sárga házban.

Sziszike! Gratulálok én is! Most vannak arra nézve szabályok, hogy hogyan vezethetsz friss jogsival? Régen volt valami olyasmi, hogy egyedül nem mehettél.

Anikó! Sajnos nálam a Coldrex sosem válik be, de szedtem most ezt az aloe-s C-vitamint és már pénteken sokkal jobban voltam, mára meg semmi bajom. Cintus viszont elég csúnyán köhög, így reggel el is ugrottunk vele az ügyeletre. Hát, sokkal okosabbak nem lettünk, mert szerintem valami tanuló doki csaj lehetett, de legalább megnyugtatott, hogy a tüdeje tiszta. Kedden találkoztunk Zsófiékkal a klubban. Megbeszéltünk egy talit a jövő hétre, de Cintus miatt nem biztos, hogy összejön.

Gabi! A héten szerintem mi sem igazán tudunk majd kimozdulni, pedig egy csomó helyre kéne mennünk látogatóba, de talán majd a jövő héten behozzuk a dolgokat. Voltunk hétfőn a ficánkán is, de Cintust jobban érdekelték a sarokban a játékok, mint az együtt mozgás és éneklés. Egyszer-egyszer azért lehet, hogy benézünk majd.

Barbi! Boldog Szülinapot kívánunk Kittikének! Hogy haladtok a költözéssel? Szerintem Kitti is egy kicsit lehet, hogy kicsi a tornához, legalábbis én annak éreztem Cintust. Még nem igazán érdekelte a dolog. Meg szerintem jobb lesz majd az egész egy összeszokott társasággal, mert így csak az ismerte a dalokat aki tartotta a tornát és egy kicsit vontatott volt az egész.

Bea! Nálunk Cintus most mindent utánoz. Valamelyik nap megmértem a lázam és azóta mindig jön és dugja a lázmérőt a pólóm alá. De most megyek, mert felébredt.

Puszi, Andi
jazmin2005
 
 


Sziasztok!

Andi! Én is beszéltem Zsófival, hogy talizzunk kedden a klubba. Úgy néz ki, hogy akkor mi is megyünk. Örülnék ha taliznánk ott a Színház bejáratnál mert onnatól én nem tudom merre kell menni.

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Sziasztok!
Hazajött a lányom. 2 nappal a megbeszélt idő előtt, részben mert tele volt a tö...e, részben mert házibuliba ment és én "tök jól" meg tudom csinálni a haját. Mindenesetre nagyon jó hogy újból velünk van,nagyon hiányzott. A Lilike éjszaka felébredt és nem hitte el hogy itthon marad a Beus, játsszani akart vele hajnal 2-kor. Jó a rosszban hogy pont egy új kapcsolat elején volt az apja amikor odaköltözött a gyerek, és így élesben tapasztalhatták meg milyen is így együtt. Mondanom sem kell, nem lopták be egymás szívébe magukat az új nővel. Az apjának 2 -3 havonta más barátnője van, ebből pont elege is van a gyereknek azt mondja olyan az apja mint egy férfi prosti mert mindenkivel lefekszik. Ezt én sem értem h miért kell mindegyiket hazavinni, és mind 1-2 nap múlva hozzá is költözik. :roll:
Barbara:remélem ma már az új házban alszotok, ésminden a terv szerint alakult.Boldog születésnapot Kittikének!
Orsi: igen nekem volt ilyen tapasztalatom a Gyurkó dr.nővel, szigorú, de jó orvos.Mikor a Beus ovis volt, fürdetés közben találtam a testén egy puklit. Elvittem hozzá a gyereket és azonnal beutalta műtétre lágyéksérvvel. Azt mondták a kórházban, ha az orvosunk még napokig acilált volna vszleg nem lehetett volna a Beusnak gyereke. Ő ismer engem milyen aggódós anya vagyok és nagyon jól megtalálja velem a hangot így is, ha hell elbeszélget velem arról, miért ne féljek, vagy mit tegyek ha mégis baj történne, de volt, hogy egyszerűen helyrerakott mikor bepánikoltam. Mi nagyon szeretjük.
Ági: én is üdvözöllek. Nekem van két lányom, egy 9 éves és egy 8 hónapos.
Üdv mindenkinek: Bea
bey78
 
 


Sziasztok!

Tegnap egy szabálytalan, elsőbbséget meg nem adó belénk jött, annyira szomorú voltam.:(
Mára kicsit beletörődtem...

A lényeg, hogy mindenki jól van!!

A mostani helyről jan 31-i el kell mennünk, illetve hamarabb, mert úgy kell visszaadni, ahogy kaptuk, szóval festás, lakkozás...sok mindent kell még csinálnunk.
Ezért a héten felhívjuk az építtetőt, hogy mikor is lesznek készen, mert egy kisbabóval nem ugrálnánk szívessen..meglátjuk.

Szabályok nincsenek a vezetéssel kapcsolatban, szerdán megyek az okmányirodába, amúgy érte..illetve intézni.
Szülésig nem nagyon szeretnék vezetni, max, ha párom nagyon erőlteti, hogy vezessek ki szülőkig vagy vmi ilyesmi..

Most ennyi, puszi és szebb hetet, mint az előző volt..jah és balesetmenteset!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?