Sziasztok!
Beu!
Olyan jó olvasni a soraidat! Teljesen elolvadok, ahogy Botiról mesélsz. Ha lesz időd, írjál nagyon sokat róla, meg tegyél fel egy csomó képet! Tényleg otthoni képet még nem is kaptunk a topik legifjabb Babájáról!
Szerinted ki lehet kerülni a látogatók hadát azzal, ha megkéred őket, hogy az első 2 hétben ne jöjjenek? Elvégre neked is pihenned kell, meg Botinak se hiányzik a nagy sürgés forgás.
Ettől én is félek, hogy megharagszanak, de rendkívül idegesítene, ha átjáróház lenne a meleg családi fészkünk.
Ancsa!
Olyan aranyos vagy, hogy mindig számon tartod, hogy hol tartunk.
Igen, nagyon telik az idő. Pont ma reggel mondtam Apának, hogy hihetetlen, hogy 3 hét és az utolsó trimeszterben leszek, meg mehetünk UH-ra, otthon leszek, menni kell baba-cucc beszerzésre, stb. Nagyon várom. Egyben kicsit félek is, mert már most sem férek bele a téli kabátomba, a cipőfelhúzás pedig minden reggel tortúra.
De egy szavam sincs, ilyen örömökért cserébe egész életemben nyögök a cipőfűzéskor...
Monyóka!
Először is szívből gratuláslok kis Pöttyhöz! Másodszor felhívnám a figyelmedet, hogy ezen a parázáson sztem mindenki átesik, és ilyenkor mindenki azt mondja neki, hogy ne aggódjon, ami persze majdnem kivitelezhetetlen. De azért meg kell próbálni! Gondolj arra, hogy Pötyi akkor nő, és fejlődik szépen, ha boldog környezetben van.