sziasztok!
kami!
hesshess barna! bár én is amondó vagyok, h nálad ez már más megítélés alá esik, mint egy átlag földi halandónál
persze azért megnyugtató, h holnap mész dokihoz, én is csatlakozom timohoz, újkamit nem hagyhatod korábban magára??
énisénis megyek holnap dokihoz, elvileg 18.heti uh lesz gondolom, bár nem tudom, h megy ez nálunk az sztkban, h megcsinálja-e a dokinő, v be kell menni az istvánba, na majd kiderül...
sztm is az lenne a leghumánusabb, h ha az új rendelkezést úgy vezetnék be, h csak azokra vonatkozzon kötelezően, akik most kezdenek bele a terhesgondozásba. mert elég nagy kiba.ás azokkal, akik már kötődnek dokihoz-kórházhoz (na és egy csomó pénzt belefektettek). de én is egyetértek barbus(?!) apukájával, h nem eszik olyan forrón a kását...
moni!!!!
dejó, h megvettétek az abc-t! én is megmutattam apucinak és n tetszett neki is, ő ragaszkodik hozzá, h vegyük meg. én kicsit bénának érzem magam, h ilyen "korán" vásároljunk, de tény, h 35ezerért iszonyú jó áron van, úgyh sztm mi is megvesszük a héten. kéket vettetek?
ééééééés a végére az extrahír: éreztem hétvégén a babát!!!! nemcsak azt a haskorgásszerű izét, hanem rúgott is. onnan tudtam tutira, h ő az, mert egyszerűen elkezdtem tőle vigyorogni és nem bírtam abbahagyni. hihetetlenül jó érzés volt!! azóta is várom, de csak este van és akkor is 1x-2x. tényleg apucik mikor tudnak bekapcsolódni az élménybe?