Új privát üzeneted érkezett!

Betti,

Huh, ez mar a celegyenes!!!!

Meg ket het es tenyleg barmikor johet a csoppseg!
Tenyleg gyorsan telik az ido.
En is alig birom a nyuzsit, te raadasul 8 hettel elottem vagy.... Nem csoda.
Bizti tobbet fogsz pihenni, mikor abbahagyod a magne-t.

Hat ez nagyon szomoru, amit irsz a lombikosokrol...

Nanett,

Orulok, h. az egeto erzes mar javult!!! Az elotejjel kapcsolatosa, tudod irtam, h. talaltam egy foltot az egyik melltartoban, de csak belulrol. Nos, azota figyelem nagyon es semmi. Szerencsere... :D

Jelentem beszeltem picurral, hogy mozogjon mar a masik oldalamon is, es ugy tunik hallgatott ram, most mar erzem neha a jobb oldalon is :D

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

Tegnap mi is kimentünk a börzére, rengeteg ember volt.
Szerintem életveszély volt kimenni pocival és babakocsival!
A babám sem élvezte folyamatosan püfölt belüről.
Sok minden volt ,de sajnos kevés helyre tudtunk oda férni épségben!
Egy forgót vettünk a kiságyra, mindössze.
Utánna elmentünk a Brendonba és jól bevásároltunk.
Beváltottuk a kuponokat így spóroltunk egy kicsit.
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Sziasztok!

Szia Éva! Már vártalak! Anya mondta, hogy csatlakozni fogsz, és gratulálok a babához! Nagyon jó dolog kisbabát várni, de gondolom érzed!:)
Teljes kétségbeesés ez a kórházas dolog...Kersnem kell valakit a 7. kerületben, és bejelentkeznem hozzá, hogy a Péterfyben szülhessek. BOTRÁNY

Na, inkább nem dühöngök :evil: .....

Kép
babzsák
 
 

 
 

Nika! Köszi, remélem, igazad lesz.

Bbetti! Nagyon irigyellek, hogy már itt tartasz, tényleg a finisben vagy már! Összepakoltál már valamit a kórházba? De jó neked, hogy már mehetsz a CTG-re. Attól én is félek, hogy mi lesz velem, ha már abba kell hagyni a magnéziumot.

A lombikos dolog engem is teljesen felháborít. Tudod, mi is meddőségibe jártunk, csak nekünk inszemek voltak. Abban az intézetben már kora tavasztól hosszú várólista van a pároknak, mert az OEP sokkal kevesebb lombikot fizet ki nekik. Csak épp nem mondták be sehol, csak szép csendben lecsökkentette a keretüket. Undorító. Meg az is, ahogy tálalták a TV-ben, hogy 2-re tervezik csökkenteni az INGYENES lombikok támogatását. Azt gondolják az emberek, hogy milyen jó a lombikosoknak, 5 alkalom tök ingyen van. Az előzetes vizsgálatok, meg a gyógyszerköltség persze nincs megemlítve. Meg amúgy is sok gyerek születik...

Zsu! Azt hiszem, bababörzére én sem megyek egy darabig, ez nem nekem való.

Vitte! Jó neked, hogy nincs még ilyen problémád. Bár mostanában nekem is ritkábban van tejcsöpögésem, akkor is inkább éjszaka.

Szófogadó babád van! Nekem még győzködnöm kell.

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom mindenkit felháborít ez a kötekező kórház "választás". Az igazság az, hogy valahogy én lemaradtam ezekről a hírekről, így nem tudok semmit sem... Kívételesen nálam ahol szülni fogok benne van a 3 legközelebbi kórházban a mienk..., de azért ez még sem normális! Egyébként szerintem mire ebből törvény lesz addigra mindenkinek meg lesz a babókája! :D Általában a törvény beiktatása után is van még türelmi ill, átállási idő....

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Csak egy rövid beköszönés, a rántott csirke sütés közben!
Remélem mindeki jól van.
Holnap még jövök délelőtt, 12-re pedig megyek a védőnőhöz.

Nansy, Elizabeth25, merre vagytok?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Nekem szerencsém van vagy csak igy jött ki itt Salgótarjánban egy kórház van se távol se közel.Inkább Pesten lesz ebből gond ahol van hogy kerületen belül is több kórház van.Nem irigyellek benneteket lányok.
Szerintem én már előre "sejtettem" hogy mi lesz januártól nekem nincs is választott dokim. Mint már írtam eddig minden doki rendes volt velem akivel a terhesgondozáson találkoztam talán csak egyel nem találkoztam még de arról meg ódákat zengenek szóval én nem aggódom ha az ügyeletésnél fogok szülni. :):):):De ez az én akaratom volt benneteket meg nem irigyellek ezért sem hiszen választott orvosnál már nehezebb lesz.
Meg kéne kérdezni a veszprémieket hogy náluk hogy vált be ez az ügyeletesnél szüllés hiszen ők már egy éve gyakorolják.
:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nanett
Még csak most kezdek majd pakolni a lista alapján, amit egyszer itt valaki felrakott.
A magnézium abbahagyását meg fogod érezni. Én is így vagyok vele, nem vagyok már olyan fürge.

A börzén mi sem voltunk mert a párom tartott az útlezárásoktól, meg reggel fájó torokkal ébredtem.

Dia
Hogy ment a bolt? Mindent eladtál? Azért kár, hogy nem találkoztunk.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek,tegnap egy akkorát rúgott belém ez a kis égedelem,hogy teljesen meglepődtem. Eddig csak bugyorgott. Tiszta röhej,de nagyon büszke vagyok rá,hogy ilyen ügyesen rugdossa az anyukáját.. (Majd pár év múlva nem fogok ennek ennyire örülni,de lehet,hogy pár hónap múlva sem..)
Anyu vett a lányomnak karácsonyra egy síró-cumizó-beszélő.. babát. Na,a fél estémet azzal töltöttem,hogy azzal játszottam. És a harmadik babámat várom. Szerintem néha klinikai eset vagyok. :D
Ez a kórházas dolog engem is idegesít. Nagyon. Nem tudja véletlenül valaki,hogy Vecsésről melyik a három legközelebbi kórház? Mert azt tervezzük,hogy bejelentkezek oda (úgyis ott építkezünk). Nagyon remélem,hogy az István az egyik..

Evica:
Gratulálok a babához! Külön üdv az Istvánosok között ( :D ) ! Vigyázz magadra nagyon. Első baba?

Betti:
Tök jó,hogy már ilyen közel vagy a végéhez! Kinél szülsz? Nem tudod,ott van még a Jánosban a Szathmáry?

Vitte:
Nagyon jó áron vettétek a babakocsit!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami

Dévai Istvánnál szülök, de ha nem őnála, akkor a helyettesénél, akinek csütörtökön mutat be. Azt a dokit sajna nem ismerem. Te nála szülsz?

Kép
Kép
bbeti
 
 


Szia Betti :)

Hát míg kint voltunk a börzén addig a shopban tripla annyit vásároltak :lol: Azért jó volt, de jövőre már nem hinném hogy kimegyek.
Halkan jegyzem meg, hogy a gyerekbutik picurit drága.

barbamai Vecsés a Délpestihez tartozik. És itt minden doki király, de sztem itt még nem fogják bevezetni ezt a rendszert. Legalábbis engem ez egyáltalán nem foglalkoztat, az én dokim úgyis ott lesz a szülésnél :lol:

Dia

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Bbeti:
Nála szültem a lányomat 5 éve. Hát persze azóta biztosan változott az orvosi kör. (Most az Istvánban fogok szülni).

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok Lányok!

Vitte:
szép a pocid, bár én már élőben is láttam :), nameg a kocsi is nagyon bejön...

Gyanixi:
ti hol vettétek, mennyiért? Milyen márkájú? Tessék több adatot megadni.

Betti:
dejó neked, hogy már finisben vagy!!!! Drukkolunk!!!

A kórházas téma egyre gázabb. Akkor most szerintetek elég, ha a tartózkodási címhez van nagyon közel a kórház? Ezt rá lehet vezetni a lakcímkártyára?

A bőrze engem kiábrándított, olyan volt, mint egy turkáló hangár, ja és az árak sem voltak olcsók, párom besokallt, így hamar leléptünk, ja és soha többé nem megyünk ki... :) örüljön, aki kihagyta.

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Jelentem, mi is átléptük a 100 napot :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


luisa neke az ideiglenes lakcímem mint tartózkodási hely rajta van a lkcím kártyámon is.

BBetti a Dévai nem a nyírőben volt orvos?Vagy ott is van egy.Nekem a legjobb barinőm volt a nyírőben szülésznő pár évvel ezelőtt és akkor ott dolgozott egy Dévai nevű szülész nőgyógyász.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika

Ezt sajnos nem tudom, az biztos, hogy a Nyírővel kapcsolatban van a klinika, mert oda szoktak hormonvizsgálatra küldeni mindenkit. De a Jánosban vezeti le a szüléseket.

Kép
Kép
bbeti
 
 


BBeti : akkor előfordulhat.Majd megkérdezem barinőmet.Ő dolgozott vele.

nika70
Salgótarján
 
 


Szép jó reggelt csajok! :lol:

Ez a kórházas dolog engem is felháborít nagyon,mert ahol szülni fogok nincs bent a 3 legközelebbi kórházban. :evil: Nem semmi amiket kitalálnak! Akkor mondják,hogy nincs szabadorvos választás és kész nem?!
Továbbra is jól vagyok,4kgnál tartok,ami csak a pocimon van főleg.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszibaba. neked is olyan érzésed volt, mintha az ismerősöknek ment volna a 40db ingyen 4d?? A pocid még mindig nem semmi!!!!! A súlyod sem..irigyellek!!!!!!!!!!

bbeti. hú, már tényleg nem sok van!!!türelmetlen vagy már nagyon?

barbamami. vicces a babázós story :lol: :lol: :lol:

Pár napja elkezdett fájni a pocim alul, főleg amikor sétálok, meg állok...Kezden megérteni, hogy a 7-8-9hónapos kismamik miért mennek úgy mint a pingvinek :D A növekvő baba miatt lehet szerintetek?
Vendég
 


Barbamami! Igen, első gyerek. Te kinél szültél/szülsz az Istvánban? Jó tapasztalataid vannak?

Babzsák! Köszi az üdvözlést (persze mindenki másnak is, aranyosak vagytok). Igen, mostanra sikerült ideérnem. Kicsit lassú volt, tudom :) Most teljesen el vagyok hűlve ezen a korházas dolgon. 2 hét múlva megyek dokihoz, tuti rákérdezek, hogy most mi van. Mert azért júniusig simán meglehet az a törvény :?

Hát én a rúgdosástól még messze vagyok, de anyukám mesélte, hogy viszonylag jó gyerek voltam ebből a szempontból, de egyszer ment át a Bajcsy-Zsilinszky úton, és már villogott a lámpa, amikor középen járt, és akkorát rúgtam, hogy totál összegörnyedt. :oops: Látták az autósok, hogy mi van, így türelmesen megvárták, míg felegyenesedik és átér.

luisa! Én a tavaszira terveztem majd, hogy kimegyek, hiszen nekem az lesz időben, de azt hiszem kihagyom. Pont ma megyek egy barátnőmmel megnézni egy tök olcsó, új cuccokat áruló boltot. 25 ezerért vett ott egy vadi új babakocsit (most 7 hónapos a kislánya). Akar valamit venni most és elmegyek vele körülnézni.

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok kismamik!

Bacilivi:
Hát te is a 30. hét után vagy,ne csodálkozz,hogy fájdogál a hasad. Ilyenkor kezd el igen gyors ütemben növekedni (tulajdonképpen "hízni") a pocaklakód. És a méhszalagoknak gyorsan kell nyúlni. Elég megterhelő a szervezetnek azon a kis területen felhalmozódott "többletsúlyt" cipelgetni.. Úgyhogy pihenjél sokat,ha tudsz.

Evica:
Én az Artnernél fogok szülni,a kisfiamat is nála szültem tavaly. Nagyon aranyos doki. Az Istvánban szuper a szülészet,mindenki nagyon kedves. Hát a csecsemőosztály már elég szűkös,de a nyáron újították fel,talán jobb lesz..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Anita
Tök jól nézel ki, És az a 4 kg. szerencsés vagy. :lol:

Bacilivi
Hát már várom, nem is a szülést inkább, hogy a baba kint legyen, megláthassam, hogy milyen.
Biztos, hogy a súlytól fáj a hasad, a szalognak nagy a terhe. Nekem valósággal belenyilalt, mikor a múltkor tüsszentettem egyet és nem görnyedtem össze előtte. A védőnő szerint a hasizmokon is múlik, hogy mennyire tudják tartani a súlyt.

Kép
Kép
bbeti
 
 


luisa: a babakocsinkat a Brendonban vettük, Retrus márkájú, könnyített vázas, teleszkópos, fújható nagykerekes. Minden van hozzá, táska, lábvédő, esővédő, mózeskosár...És, ami fő szempont, h nagyon jól téliesíthető. És nem zavar a piros, akkor sem ha fiú lesz esetleg vagy a 2. baba az lesz, mert ez már nem téma! Nem??Egyébként az újságban kék volt megadva és azt is ugyanúgy megvetük volna, pedig lányt várunk!!
Amúgy 70.000-ről volt kuponnal leárazva 40.000-re. Jó, mi? De ugyanígy vettünk kiságyt kókuszmatraccal is. Érdemes ezt a kuponos akciót figyelni!!
Ti vettetek már vmit??
Ja, amúgy hány kilónál jársz? Én már nem tudom, mert minden mérleg mást mutat, talán jövő7en a védőnőknél...ahhoz tudok maj viszonyítani! Nekem most nagyon elkezdett nőni a hasam!
És egy örömhír: tegnap hajnalban megszületett egyik bnőm kisfia!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Először is még válaszolok a személyes kérdésekre, tudom, kicsit megkésve.

Korena:
Már kb. 1 hónapja körbevezetett a szülésznőm a kórházban, az alternatív szülőszoba nagyon tettszett, a többit kicsit kicsinek találtam, de állítólag más kórházakban szörnyűbb a helyzet.

Luisa:
Köszi, a gyomorsavam kezd elmúlni, úgy látszik egybefüggött a megfázással meg a sok teafogyasztással. De szerencsére most már jól vagyok, de azért szedek vitamint meg egyébb immunrendszererősítőket.

Lányok:
Kinek van tapasztalata különbőző mell- és orrszívókkal? Állítólag a kézi és elemes ill. adapteres verziók nagyon gyengék. :?

Kép

Kép
rekanna
 
 


rekanna

orrszívóból csak olyat érdemes venni amit a porszívóhoz tudsz csatlakoztatni. A többi nem ér semmit. Nekem medela kézi mellszívóm van, a célnak tökéletesen megfelel. Iszonyat mennyiségű tejet fejtem vele. Elektromosat akkor érdemes venni, ha akarsz leadni tejet :)


Dia

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Sziasztok!


Van egy eladó Apnoe-alarm légzésfigyelőm. Ha valakit érdekel elér az orsolya10@hotmail.com e-mail címen. Árban megegyezünk. :)

További szép napot!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!
Most csak felteszem a tablat, madj kesobb jovok! Apropo! Van valaki azota aki tudja mar hogy ki kucorog odabent? Ha igen, szoljatok, hogy szinezhessek!!!
Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok Lányok!!!!
Luisa
Én direkt nem mentem a börzére.. nehogy annyian legyünk mint az oroszok :wink: ... :lol:

Gyanixi
Brutálsan jó a babakocsi!!!! mmmmm!! /és kedvenc szinem!!!!/
elárulod mia márkája, modellje???

Nálam se lesz babaszoba... egyelőre... 2 szobás lakásom van... Apukának 1,5... Nem fogunk állandóra összeköltőzni.. Velem, a hálószobámban lesz a Baby... Aztán... amikor már 1-1,5 éves lesz a gyermekem-- akkor veszek nagyobb lakást... 2 hálószobásat...
Kibórit a kiságy /normális árban/ választék... Miért??? MIÉRT??? vagy csak bükk szinben van... utálom bükk szinű butort... vagy 120x60-as méretű... Kiábránditó...

Barátom VÉGRE elmondta a hirt!!! Az egész családnak!!! Azzal a szöveggel kezdte, hogy "úgy döntöttem, hogy 20 évente vállalok egy gyereket...." A szülei NAGYON JÓL fogadtak!!!! Anyukája sirt!!!! Apukája azt mondta, hogy ezen túl bérel nyaralot a Balcsinál le le fog költözni oda unokákkal... Édi!!!)))) Szóval happy mindenki és én is!!! Hurra!!!

Juj.. és olyan szépen.. hmmm... nézünk ki... A Párom 67-es, én - 77-es, Fia - 87-es, és a Baby 07-es lesz :) :D

A korház téma.. hát ... felháboritó.. mondhatóm... fizetem ezt a rengeteg TB jarulékot... és ilyen módon korlátoznak a döntésemben... Szerintem, ha tényleg lesznek is eféle korlátozások, akor se sokáig... Remélem EU rászól magyarokra.... 21. század /arról már nem is beszélve, hogy állitolag csökken a népességetek... és örülhetne az állam, hogy egyáltalán vállalnak gyerekeket ilyen gazdasági helyzetben/ és igy korlátoznak emberi jogokat... :evil: :!:

Kép

Kép
fenix
 
 


gyanixi
:) közben megirtad a babakocsit... :)
fenix
 
 


gyanixi
:) közben megirtad a babakocsit... :)
De mi ez a kuponos dolog???
fenix
 
 


fenix

Örülök, hogy örülsz :) Mármint családilag :lol:
a kuponok a baba magazinban és az anyák lapja újságban vannak, ezeket lehet beváltani a Brendon babaáruházakban.
Én utálom a brendont mert pofátlanul drága :( Ha új cuccot veszek akkor inkább a baby outletbe megyek a soroksári útra,vagy a netről vásárolok.

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Fenix: Örülök hogy a család végre megtudta a nagy hírt:)

Az unióban sincs már állítólag orvosválasztás.Úgy tudom a veszprémiek is ezért váltottak meg a szombathelyiek is:9

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,

Igen, igy van. Nincs az EU-ban doki valasztas, nem is kell.
Nincs halapenz, dolgozik mindenki azert a berert, amit kap.
En is ugyeletes orvosnal fogok Becsben szulni. Ez igy termeszetes.
Otthon sok mindennek meg kell valtoznia, de bizonyos szempontbol jobb erzes is lesz, ha vege lesz ennek a fizetosdinek, mert igy azt hiszi mindenki, csak akkor kapja a legjobb ellatast, ha fizet zsebbe... (Es sajnos legtobbszor igazuk is van... )
Tehat az orvosok hozzaallasanak is meg kell valtoznia, tisztelet a kivetelnek...

Fenix,
Micsoda vegzetesseg ez a datumokban :D en is 77-es vagyok!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Fenix

Ez nagyon jó hír, örülök, hogy örülnek nektek. Nem is lehetett másképp, a nagyszülők mindig odavannak az unokákért.
Ezek szerint egyidősek vagyunk.
Lehet ám kapni fehér színű bútort is, az nem érdekel?
A Soroksári úton 2 bababolt is van a 112 és a 160.sz alatt, ott van még az RS is. Mi voltunk itt is ott is, és más színű bútorok is voltak. Ezek olcsóbbak a Brendonnál.
A népesség tényleg csökken, de látod, hogy sza...-nak rá nagyívben, mert spórolni kell. Szerintem ahogy a ti országotok fejlődik a miénk megy össze.
Szerintem a uniot sem érdekli ez az egész, csak az ő pénzükkel el tudjanak számolni.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Szisztok lányok!

Elizabeth: sokat filóztam, hogy külön szobája legyen-e a fiamnak. Először a lányommal együtt akartam tenni, de a férjem hallani sem akart róla, végül is meggyőzött. Külön szobája lesz, de eleinte velünk alszik, vagyis az ágy mellett mózesben. Ez a bölcsőhalál miatt is fontos nekem. Ahogy barbamami is írta, a baba átveszi az anya légzési ritmusát, és ez átsegíti azon a fázison, amelyikben a bölcsőhalál keletkezik.

gyanaxi, witte: nagyon szuperek a babakocsik.

bbeti: a lombikos ügy tényleg nagyon durva. Jesszus te mindjárt szülsz. Hogy fogjuk megtudni, hogy megjött a gólya?

luisa: Üdv a 100 napot átlépettek klubjában!!! :lol:

rekanna: orszívóból ezúttal is a 400 forintosan veszem. Lilinél is azt vettem. Sima kézi kis szívóka, úgy vágom le a végét, amilyen átmérőjű a porszívónk, és ennél jobbat még nem láttam. Először amikor ezt alkalmaztam, valakinek a tanácsára, attól féltem, hogy kiszívja a gyerek agyát, de mondták, hogy ne parázzak. És tényleg. Tökéletes!!! Úgyhogy nem veszek drága cuccot.


fenix: Amikor luisa írta, hogy annyian voltak, mint az oroszok, egyből rád gondoltam, hogy mit fogsz erre mondani... ismerted ezt a kifejezést? :lol: Nagyon örülök neked, hogy a rokonok végre megtudták a jóhírt, és így örül mindenki! Szuper!
Kiságyat én is alig találok, én sem szeretema bükköt, meg a natur fenyő színt. Szinte mást sem látok, csak ilyet.

Hát a számok nem semmik hallod. Elképesztő. Én már nem is dicsekszem azzal, hogy a lányom 1997-ben, a fiam 2007-ben születik, mert ez semmi ahhoz képest ami nálatok van!!! :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől.
Megkaptam az AFP-re a beutalót, na meg jól leszidott, mert már 5 kg-nál tartok..... :(
Na, de hát ez van....
Ti hogy álltok a súlyotokkal.
Pedig Én nem érzem, hogy többet ennék, csak nekem kimaradt a hányingeres, émelygős időszak, én hála Istennek nagyon jól érzem magam az első pillanattól kezdve.
Elizabeth25! Mi újság, hogy vag?
Nansy! Eltüntél, remélem nincs semmi bajod!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Szerintem meg nem rossz ez a kuponos dolog a Brendonnál, 30.000 ft-os kedvezményt hol kapsz pl egy kupon miatt és ez nem ál akció, mert legközelebb ugyanezt a babakocsit már csak 70.000-ért kapod meg, vagy mivel nekem sem mindegy az ár, én is nézelődök mindenhol - kókuszmatracot sehol nem láttam újjonan 6000 ft-ért csak a Brendonban. Ezzel nem a Brendont akarom sztárolni csak ne általánosítsunk már és ne mondjuk már ki egyből vmire, h szar!!
Mindenhol lehet drágán vásárolni, de aki szemfüles és szerencséje van ki tud fogni ilyesmit. Ráadásul itt Szegeden nagyon nincs akkora választék meg megabababolt! Na! :o

Kép
gyanixi
 
 


Vitte baromira igazad van.Valahol el kell kezdeni.Én pl önszántamból fogok az ügyeletesnél szülni.Nem bánom most még:) Majd januárban beszámolok milyen volt.

Őzi: Én nem kerülhetek fel a listára?

Kg ügyben én most úgy 6 kg-nál tartok

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Gyanixi:
nagyon tuti a kocsi, ne törödj azzal, hogy piros, de kislányotok lesz nem? Vagy lemaradtam vmiről?
Mi még nem vettünk semmit, majd decemberben, de már sok mindennel képben vagyok. :)

Korena:
én NEM írtam, hogy annyian voltak, mint az oroszok!!! most olvastam mégegyszer el a mai irományom.
De gondolom Fenix már hallotta ezt a kifejezést, ha valaki használja, gondolom nem sértő, vagy tévedek?

Betti
a Soroksári 112-ben milyen bababolt van?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Nika,
Dehogynem!!! Kuld el az adataidat nekem priviben es mar benne is vagy!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Luisa
Hivatalosan 110-112. sz. az a neve, hogy Asti Gyermekruha üzlet.
Mi ott vettük a Bergon kocsit, kókuszmatracot és szerintem ott fogjuk az autósülést is. van minden ágyak, kocsik, ruhák készülékek. rengeteg jó cucc van. Kapsz törzsvásárlói kártyát, ami után 8 % kedvezmény jár. nagyon rendesek és aranyosak ott. Azon az oldalon van, mint az Outlet. Ki van írva a neve egy nagy táblára és egy kocsibahajtón jutsz oda, könnyű megtalálni.

Kép
Kép
bbeti
 
 


gyanixi

Nekem mind1 :lol: Vélemény volt.

Viszont a babakocsi tényleg szupi 8)

Nagy bánatomra mi nem veszünk mert van kettő, és még teljesen jók :)
De a bébihordót lecseréljük. Römer baby safe, vagy Graco-ra :lol:

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Én 4 kg-nál tartok,és nálam se volt émelygős időszak! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


evica- én is az itsvánban szülök. Te kinél?

barbamami, bbeti, köszi a megnyugtatást :-) Persze azóta is fájdogál, de hát ha egyszer növekszik az a gyerek :lol:

fenix. asszem lemaradtam vmiről: külön éltek a pároddal?

mellszivóról annyit, hogy mi vettünk kézit és persze muszáj voltam kipróbálni, hogy mégis milyen érzés... :oops: na és két pumpálás után..szoval volt eredmény, mire ijedtemben eldobtam a gépet :lol: tehát hatásos a masina :lol: :lol: :lol: (avent egyébként)
Vendég
 


Fenix,Vitte,Bbeti: ezek szerint ti is mind 77-esek vagytok? Ez tök jó! Én is! :D (január 17).

Mellszívó téma:
Mi a Brendonban vettünk tavaly nagyjából 8000Ft-ért egy kézi mellszívót (most fejből nem tudom,milyen márka),de nagyon jó. Nekem az elektromosak nem jöttek be. Valahogy a kézivel kíméletesebben tudok bánni.. De ez szerintem kinél-kinél más. Az biztos,hogy elemeset viszont semmiképp nem vennék semmiből (pl.orrszívóból sem). Az orrszívók közül is mindent kipróbáltunk már,a porszívóra csatlakoztatható vált be a legjobban.. Az az elektromos fejő+orrszívó katasztrofális. Pillanatok alatt beszívta a gépbe a taknyot,akárhogy vigyáztam.És már vihettük is a szervizbe. Na,olyat az életben nem vennék többet. Az árához képest más minőséget vártam volna tőle.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Köszönöm szépen Lányok, hogy örültök velem együtt :) :!:

Vitte, Bbeti, Barbamami - bölcs kigyók vagyunk!!! :)
Én ikrek szüz scendanttal... ami eléggé megneheziti az életemet :lol:

bbeti dia1
Köszi szépen a tippeket...
Érdekes, hogy MOn nagyon ...hmmm szegény??? igénytelen?? /bocsi ha durva voltam/ a baba, kismama áru választék... Nem értem miért.. Ausztiában, USAban, Oroszországban /csak ezekről tudok 100%an nyilatkozni/ "fillerelért" brutálisan szép, hasznos dolgokat lehet venni....
Nézzetek pl a www.motherhood.com... kismama ruhák... 50 fajta nadrág 20 dolcsiért??? :shock:
Az EUtól inkább jó dolgokat kell átvenni... :roll:


bacilivi ... "hát csőbe húztam" "szegény" barátomat.. :oops: :lol: ... Mert hát csak május óta ismerjük egymást... Szóval kicsit váratlanul jött ez a baba.. annál jobban örülök/örülünk neki... :)

gyanixi Budapesti Brendon tényleg nagyon drága... Még a tehetős ismerőseim is inkább kimennek austriába vásárolni babáknák /választékről nemis beszélve/ minthogy itt vásároljanak... Mennék én is.. de nekem visumra van szükségem... Igy megtanukom a kuponok használatát és más cimeket :lol: :wink:

ancsa800418
Én 2,5 kg nél tartok... Ja.. és voltak rosszlléteim.. sőt!!!!!! :shock:
De annyit ettem mint egy karácsonyi liba.... brrrrrrrrrrrrrr...

korena73
:lol: :lol: :lol: Ismerem ezt a mondást.. mindig nevetek rajta... De hát.... ez az igazság... sokan vagyunk... Hmmm... de a kinaiak többen... Szerintem követni kell a tendenciót... Annyian vannak mint a kinaiak... /nyeltörőnek se utolsó/ :wink: :lol: :lol:
JA!! Bükk és fenyő... brrrrrrrrr.... Jaj... na még olyan ágyakat se szeretem ami tiszta rács... olyat akarok, ami fej- és lábrészné teli... és nagy...70x140 és normálisabb szinű... Majd elmegyek azokba a boltokba... Köszi :)

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Egy hétig otthon voltam a szüleimnél, tök jó volt, viszont alig nézetm be.Ti viszont termeltetek rendesen!

Fenix! Tök jól nyomod,hasonlóképp vagyunk mi is a párommal, elég friss kapcsolatban alkottuk a bébit, de nagyon várjuk, a leendő nagyszülők is örülnek. Viszont mi igyekszünk együtt élni, ha néha ez nehézkes is. Ha lenne nagyobb lakásunk, talán kevesebb lenne a súrlódás,de majd ez is meglesz...

Örülök, hogy hallok a Soroksári úti outletről, én elég közel lakom hozzá, de kb. 2 héttel ezelőttig nem is hallottam róla. Viszont, így hogy dícséritek, tuti benézünk, majd ha végre nekiállunk vásárolni.
Erre a hétre a hintaszék a program, ami Babzsáknak, és nekem is nagyon jó lesz, alig várom!! :D

Holnap Raffai!!!Majd írok....

Kép
babzsák
 
 


Lányok! Meg tudja valaki írni a Honvéd kórház 4D-s rendelőjének az elérhetőségét (telefonszám, cím)? Szeretnénk odamenni, de nem tudok róla semmit sem.

Ma voltam a cukros vérvételen, remélem, jó lesz az eredmény.

Babzsák! Várjuk majd a beszámolót. Szeretnék én is hintaszéket szerezni, de még nem találtam. Üzletben meg elég drága.

Fenix! Gratulálok a családi fogadtatáshoz.

Őzi! Köszönjük a tábla-karbantartást.

Luisa! Gratulálok a 100 nap átlépéséhez!

KépKép
nanett
 
 


Fenix
van azért itt is választék, én tudnék rengeteget vásárolni, csak tényleg az a baj, hogy minden drága. Ez is egy üzletpolitika. Terhesruhára ha nől a hasad úgy is szükséged lesz, tehát megveszed. Babaholmit meg szintén veszel, mert a gyerekedtől nem fogod megtagadni, gyorsan nől, sok ruha kell neki, tehát megveszed.

Babzsák
Nézd meg a másikat is a Soroksári úton a 110-112.sz alatt az is elég jó.

NanettVárjuk a cukoreredményed. Írtam neked privit.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Mennyi 77-es kismami!!!!!

Kepzeljetek voltam ma egy eloadason, szuleszno tartotta a terhessegrol es a szulesrol. Nagyon intim volt, mindossze 8-an voltunk... 3 par, en egyedul + szuleszno... Lattatok volna az elso sajnalkozo pillantasokat, mikor beleptem...
Azt nem tudjak, h. ferjecske nagyon lelkes meg minden, de NEM ERT nemetul egy kukkot sem... :oops:
Na mindegy. Az apukak nagyon elveztek, egyikuk meg horkolt is... :roll:

Ja, es a korral kapcsolatban akartam irni, h. en voltam a legfiatalabb!!!! 8)

Fenix,
neked kuldom ezeket a kepeket. Ja, hozzateszem, mindket agy atalakithato ifjusagi aggya, ami nalunk szempont, ha mar ennyibe kerul, legalabb kisiskolas koraig jo lesz.

Kép Ara: 199 EUR - igy minden kiegeszitovel, ahogy a kepen lathato

Kép Ara: 219 EUR

KépKép
KépKép
vitte
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?