Szisztok lányok!
Elizabeth: sokat filóztam, hogy külön szobája legyen-e a fiamnak. Először a lányommal együtt akartam tenni, de a férjem hallani sem akart róla, végül is meggyőzött. Külön szobája lesz, de eleinte velünk alszik, vagyis az ágy mellett mózesben. Ez a bölcsőhalál miatt is fontos nekem. Ahogy barbamami is írta, a baba átveszi az anya légzési ritmusát, és ez átsegíti azon a fázison, amelyikben a bölcsőhalál keletkezik.
gyanaxi, witte: nagyon szuperek a babakocsik.
bbeti: a lombikos ügy tényleg nagyon durva. Jesszus te mindjárt szülsz. Hogy fogjuk megtudni, hogy megjött a gólya?
luisa: Üdv a 100 napot átlépettek klubjában!!!
rekanna: orszívóból ezúttal is a 400 forintosan veszem. Lilinél is azt vettem. Sima kézi kis szívóka, úgy vágom le a végét, amilyen átmérőjű a porszívónk, és ennél jobbat még nem láttam. Először amikor ezt alkalmaztam, valakinek a tanácsára, attól féltem, hogy kiszívja a gyerek agyát, de mondták, hogy ne parázzak. És tényleg. Tökéletes!!! Úgyhogy nem veszek drága cuccot.
fenix: Amikor luisa írta, hogy annyian voltak, mint az oroszok, egyből rád gondoltam, hogy mit fogsz erre mondani... ismerted ezt a kifejezést?
Nagyon örülök neked, hogy a rokonok végre megtudták a jóhírt, és így örül mindenki! Szuper!
Kiságyat én is alig találok, én sem szeretema bükköt, meg a natur fenyő színt. Szinte mást sem látok, csak ilyet.
Hát a számok nem semmik hallod. Elképesztő. Én már nem is dicsekszem azzal, hogy a lányom 1997-ben, a fiam 2007-ben születik, mert ez semmi ahhoz képest ami nálatok van!!!