Új privát üzeneted érkezett!

Majola! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is ez a bajom, én sem találok egy csomó olyan menüpontot, amit itt a csajok leírtak!

Ja, és mégegy:

már lázam is van! F...sza!!!! Nem sok, 37,7 fok, de kezdetnek nem is olyan rossz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azt hiszem, ha Apa hazajött, elmegyek a dokihoz..

Kép
kuha

Ayse,

David is darabosan szereti a kajat, o a hust is beveszi a szajaba fel orat ragcsalja, kieszi az "izét" aztan kikopi. Egyebkent mikor en kicsi voltam anyu harapofogo szeru "husfarkas" vagy valami hasonlo nevre hallgato eszkozzel vagta kicsire a hust nekunk a fozelek tetejere. Az tok jo! kar hogy Algirban ritka joszag.. De nektek javasolhatom.. :)

PPanna es David
ppanna

Kuha,
Viszont, ha Gergő nem a székben ülve megeszi a kaját, akkor nem valószíná, hogy a foga. És ilyenkor mit csinálsz, félóránként megmelegíted újra? :? :wink:
Pépeset Dani sem eszik egyáltalán. De egy jó spenótos tészta a la Nyúlné, paprikáskrumpli, vagy sültcsirke az jöhet bármikor. :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha,

Ne mar.. Gyogyulj meg, mezes tea narancsle alvas!! :arrow:
:)
ppanna

Majola!
A képernyő alső fele az idősor megjelenítése. Ide tudod a gyűjteményből behúzkodni a képeket. A kockák felett van egy menüsor (úgy a képernyő közepén), aminek az utolsó eleme ez a felirat: idősor megjelenítése. Ha erre rákattintasz akkor átvált arra, hogy történet megjelenítése. És már három sor látható: felül a képek, alatta a zene/hang, legalul a felirat. Amenüsorban van nagyító is. Ezzel addig nagyítod a képsprt, amíg megfelelő távolságra kerülnek a képek szélei. Rákattintasz mondjuk a legutolsó képre, akkor kiírja, hogy hány másodpercig látható a klipben az a fotó. Ez a szám megfelel annak, ami a beállításokban szerepel. Ha az egérrel kihúzod jobbra, akkor hosszabban látható majd a kép (leolvashatod, hogy mennyi másodperc lesz), ha balra tolod, akkor pedig rövidítheted. Végighaladsz a képeken ezzel a módszerrel. Így a végén olyan hosszú lesz a képsor, mint a zene. Szerintem mondjuk 3 másodperc alá nem nagyon érdemes menni, mert akkor nem élvezhető már a sebesség miatt. Ha hosszabb lenne a képsor, akkor szelektálj (én is ezt tettem Andris vidijóval, pedig fájt a szívem egy-két képért nagyon).

ayse

Benianyu!

Na ez az!!!! Ha félóránként megmelegíteném neki, akkor egész nap másból sem állna, csak abból, hogy Gergő eszik.
Én meg elég gyorsan megőszülnék.

Szóval:
Amíg megy, etetőszékben eszünk (nem megy túl sokáig). Aztán jön a hiszti, hogy nem kell már neki, és mindent megtesz azért, hogy kivegyem a székből. Ha nem én veszem ki, akkor ő mászik ki.
Aztán ha kivettem, akkor marha boldog, és megszűnik minden baja.
Aztán jön-megy, és néhány falatért még vissza-vissza jön.
Ez megy egy darabig, aztán, amikor rá kell szólni , hogy jöjjön már a falatért, akkor megunom, és kész, befejeztük a hammát.
És nem szedem elő fél óra múlva, hanem nagyjából akkor, amikor tudom, hogy mostmár ennie kéne.
Aztán ilyenkor meglátja a tányért, meg a kanalat, és extáziba esik, elkezdi mondani, hogy "ham-ham-ham".
Na, ilyenkor reménykedem, hogy mostmár bizti marha éhes, és szépen fog enni.
De nem, minden kezdődik előlről.

Uzsira szokott kapni joghurtot, azt gyönyörűen megeszi a székben ülve.
Korábban ebéd után kapta a joghurtot, de mivel ilyen rosszul kajál most, és szinte alig eszik ebédet, nem akarom, hogy azzal lakjon jól.
Úgyhogy joghurtot áttettük uzsonnára.

Kép
kuha

Kuha!

Gyógyulgass!!!
Bocsi, hogy belekotty, de szerintem nincs értelme orvoshoz menni, mert ez nagyon vírusgyanús dolog, arra meg azt mondják, tüneti kezelés (széntabletta pl. állítólag megköti a kórokozókat, vagy Smecta-por), pihenés. Többet érsz azzal, ha a férjed inkább bevállalja Gergőt, Te meg pihensz. Szerintem.

Ppanna!
Húsfarkas? Az a daráló neve németül. De ezt Neked nem is kell mondani, ugye? :wink: Egyébként még nem láttam ilyesmit. Mármint ami darálj a husit de mégsem húsdaráló.

ayse

Köszi, Ayse, este megnézem :) Ja, nem, este Vörös Oroszlán...akkor délután.

Ppanna, ez a húsfarkas horrorfilmbe illő szó :D

Kuha, jobbulást, reméljük, gyorsan elszáll a kórság!

KépKép

KépKép
majola

Jaj, Kuha! Jobbulást!!!!!!!! Csak Gergő el ne kapja!!!

benianyu

Ppanna!!!

Narancslé????? Erről még nem is hallottam.
Viszont muszáj házilag kúrálnom, mert megnéztem, doki ma délelőtt rendel.
Én viszont neki nem vágok Gergővel a felnőtt orvosi rendelőnek, az tuti.
És az eső is esik! :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsi!
Privi ment!

Kép
kuha

Ayse!

Széntablettám nincs itthon, viszont van sárgarépám (az is fog, nekem eddig bejött), és hát az elmaradhatatlan keserű csokoládé!!! Nyam-nyam.
Van mire fogni! :lol: :lol:
Akkor mégsem olyan fogyókúrás ez a hasmenés... :?

Kép
kuha

Ancsi!

Privi ment, és mindjárt feldobom a képeket is!

Kép
kuha

Na, szóval:

A képernyő bal felső sarkában:

Kép

Aztán középen, még mindig fent:

Kép

És végül a teljes képernyő, amikor bekapcsolom a Movie M-t.

Kép

Kép
kuha

Kuha.

Az első képen az x fölött van,hogy gyűjtemény.Na nekem az mellett balra van az,hogy feladatok!!
Neked miért nincs olyan???
Többiek??

ancsi26

Na, hát ez az!!

Jó kérdés....!!!!

Tényleg, többiek???

Kép
kuha

Kuha!
A nézet menüpont alatt olyan, hogy műveleti ablaktábla?

ayse

Sziasztok!

Megjöttünk a telelésből, mert ez az volt, olyan idő volt.
Esett a hó 2 napig.
Nagyon jó volt, a szállás is, a fürdő is,meg a társaság is.
Gyerekek nagyon élvezték, a pancsolást is, meg az egészet. Barátnőm kislánya, Réka tegnap sírt, hogy nem akar hazamenni, hanem Nolcsival játszani, Noel meg ma reggel kijelentett, hogy itt nem jó, csak Rékával..... :D
Egész végig egymás fenekében voltak, kézenfogva mentek, egy széken kellett ülniük, úgy vacsoráztak. Az nem volt jó, ha egymás mellé ültettük őket, mind a kettő sírőgörcsöt kapott. :)
A két kicsi is nagyon jól elvolt egymással.
Üröm az örömben, hogy péntek este becsípődött a derekam és szombaton még a wc-re is Gabi vitt ki. :(
Vasárnapra aztán jobb lett, még a fürdőbe is el tudtam menni, ma már egész türhető.

Este mindenképpen szeretnék menni, remélem este is leszek olyan állapotban, hogy vezetni tudjak.

1/2 8-ra jön egyátalán valaki????
Mert ha nem akkor én is csak később mennék, minek üljek ott egyedül. Megpróbálom a foglalást is átvariálni.

Képek is vannak, majd ha lesz időm, felrakom őket.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mert ha van, katt rá, és megjennek a feladatok a gyűjtemények helyett

ayse

Ayse!

Nincs!!!

Lehet, hogy nekem valami kezdetleges M.M-m van???
Dehát ez nem operációs rendszer függő???

Windows Xp-nk van.

Barbi!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, a becsípődést leszámítva!!!

Réka & Nolcsi! :lol: :lol: :lol: Tündériek lehettek!

Szombati bulit említette Andrea?

Kép
kuha

sziasztok!

így délelőtt mindíg rohanok, akkor tudok idejönni picit, ha Panna alszik.
Kuha
Te szegény, jobbulást, és tényleg, csak Gergő el ne kapja!!!!!
Hasmenésre tudod mi a tuti??????Hát a RIZSNYÁK, felnőtteknek is nagyon jó!!!1 l. vízbe 10ek.rizs , szétfőzni, és utánna áttörni.Az íze..... :? :? :? :? :? , de hatásos, +sóba-vízbe krumpli, répával.Pussz, pussz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Évi!
Jobbulást neked is, igen And küldött sms-t, remélem addigra teljesen rendbe jövök.

And!
Köszi a mélt!

Képek, videók mind nagyon jók lettek!

Beteg mamáknak és babáknak jobbulást!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha.

Keresd,mert nekem is ott van!!! :wink:

Barbi.
Várjuk a képeket!! :D

Meli még mindig alszik!!! :shock: :roll:

ancsi26

And!
sms-t :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!
Bocs azt hittem plusszban meg is vagy fazva!! arra irtam a narancslet, de az nem fog! Bananra cserelem :)

Ayse,

igen szerintem egy ujabb nyomorult forditas eredmenye.. :)
De tenyleg jo dolog! Des enkinem latott ilyen rajtam kivul? Az ollo es a harapofog otvozete :)

Tudom, hogy mar mindenkinek van,d e hogy kell ilyen vonalzot csinalni? Siman ezen a a lilypie oldalon? De mitol szurja be mindig?

Ppanna es DAvid
ppanna

Kuha!
és ha kiikszeled a gyűjteményt?
Vagy új projektet indítasz, mi jön be?

Nekünk is xp van.

ayse

de senki nem
bocs!
ppanna

Ppanna!
Attól, hogy a profilodba az aláírásnál beírod az url címet vagy mit. És akkor hozzáadja.

ayse

Ayse, Ancsi!

Ha kiikszelem a gyújteményt, nem jön be semmi . Eltűnik.
Olyan, mint amikor az internetnél kiikszeled a Kedvenceket. Eltűnik.
Arra szürkített "Gyűjtemény"-re pedig nem tudok kattintani, mert ugye az szürke.
És az Eszköztárakban is minden ki van pipálva, tehát meg van jelenítve.

Küldjetek el nyugodtan a sóhivatalba, ha már unjátok!!! :lol: :lol:

Kép
kuha

Kuha!
És ha az x fölötti gyűjtemény szóra klikk?

És ha újat kezdesz?????

ayse

Figyi!
A gyűjteményekből be tudod húzni a képeket a megfelelő helyre. A többi feladat/művelet benne van az eszközökben. Szóval feladatok ikon nélkül is lehet kezdeni vele valamit!

ayse

Barbi!!! Én 1/2 8-ra megyek!!! Nekem a minél korábbi időpont jó, mert hazafelé legkésőbb az utolsó buszt el kell csípnem!

Kép

Kép

Kép
bodza

Ayse, Ancsi!

Ha kiikszelem a gyújteményt, nem jön be semmi . Eltűnik.
Olyan, mint amikor az internetnél kiikszeled a Kedvenceket. Eltűnik.
Arra szürkített "Gyűjtemény"-re pedig nem tudok kattintani, mert ugye az szürke.
És az Eszköztárakban is minden ki van pipálva, tehát meg van jelenítve.

Küldjetek el nyugodtan a sóhivatalba, ha már unjátok!!! :lol: :lol:

Kép
kuha

Na, ezt jól elküldtem 2x!!

Ayse!

Persze, meg is csináltam e nélkül tegnap, ill. Apa csinálta meg nekem.
Csak nem értettem, hogy hogyan csináltátok a feliratokat, színes "előlapokat" stb.

De végülis mindegy mostmár...
Azért köszi a sok segítséget!

Kép
kuha

És ha egy tök új projektet kezdesz? (fehér lap klikk)
Akkor is egyből ezt a gyűjtemények ablakot adja be?
Vagy ha csak begörcsölt és kikapcsolnád a gépet, majd újra be? Vagy első nekifutásban csak a Movie Makert?

Só, köszi van itthon, de az én tudásom itt véget ért (nem volt hoszú útja :wink: ).

ayse

Ja, egyébként Sacival is voltak jóslófájásaim a 38. héttől, és nem szültem, csak 39+5 naposan. Úgyhogy nem hiszem, hogy este indulnék szülni. :D

Főleg, hogy még sehogy nem áll a kórházi csomagom! :oops: De ma estére készen lesz, ígérem!

Megyek főzni, azután az lesz a fő délutáni projekt!

Kép

Kép

Kép
bodza

Barbi,
Üdv újra itthon! :) Derekadnak jobbulást! :) Gyerekek édesek lehettek! :) Kérünk képeket! :)

benianyu

Kicsit OFF,
Van egy ismerős srác, aki fotós és csinál gyerekekről is profi képeket. Most kezdett önálló vállalkozásba. Feltenném a weboldalának a címét, hátha valakit érdekel. Szerintem korrekt, ahogy én ismerem. (%-ot nem kapok :) )
www.1point4.hu

benianyu

Megann!

Zenét küldtem (gondolom, már észrevetted)

Ha van egy kis időd, írd már le nekem légyszí (akár priviben is), hogy hogyan csinálod a híres (vagy inkább hírhedt ??? :lol: :lol: :lol: :lol: )
nyakonöntött karfiolodat?
Nagyjából sejtem, de azért mégis!

Köszi!

Kép
kuha

Sziasztok,
Minden beteg anyának és babának jobbulást kívánok.A köhogésre nekem is van egy bevált módszerem, a zsíros ruha.Bármilyen furcsán hangzik nálam mindkét gyereknél segít, megynugtatja az éjszakai köhögést, és felszakítja.Elkészítése, én egy pelust elharmadolok,az egyiket megkenem natúr sertés zsírral , megmelegítek egy edényt és a hátoldalán megolvasztom a peluson a zsírt, a másikat meleg vízzel átmosom, a harmadik száraz marad.A sorrend, először teszem a mellkasára jól fel a nyakához langyos zsíros ruhát,majd a lanygos vizes ruhát és rá a szárazat, majd átfáslizom, hogy rajtuk maradjon.Én amíg ki nem próbáltam, pedig anyum folyamatosan mondta, nem hittem, hogy használ, de bejött.

A bababörzén nagyon sok dolgott el tudtam adni, még nyereséget is termeltem :lol:

A szülinapi zsúr is jól sikerült, habár voltak kritikus pontok, de túléltük :)

Ma volt az első bölcsis napunk, nagyon jól telt, kétszer mentem ki öt-tíz percre, nem hiányolt.Mindig elköszöntem tőle,majd mikor visszatértem üdvözöltem őt.Holnap már fél tizenegytől hagyom magára, és megpróbáljuk az ebédeltetést is.Majd szerdán már az ottalvással is megpróbálkozunk.
Furcsa érzés, de valahogy Bencénél nehezebb volt.Biztos most is lesz sírás, pláne az elválásnál,de tuodm, hogy nagyon jó kezekben lesz.

Egyébként Benianyura hivatkozva, nálunk is bejött a 4 év korkülönbség.Voltak az elején nehézségek, mivel egy szobába szerettem, volna, hogy aludjanak, de ez nem ment.Majd talán tavaszra újra megpróbáljuk.Így Bazsi beköltözött a dolgozószobába, azóta is ott alszik, így én kiszorultam a nappaliba :)

Prüntyi:

Bazsi a kádba csúszott el és ütötte meg a száját, csak ő belül, és utána ő sem aludta végig az éjszakát.Elég randa . De az evésben nem zavarja :)
Jobbulást Tüncsinek!

Üdv.:Kati
királykat

Sziasztok,
Minden beteg anyának és babának jobbulást kívánok.A köhogésre nekem is van egy bevált módszerem, a zsíros ruha.Bármilyen furcsán hangzik nálam mindkét gyereknél segít, megynugtatja az éjszakai köhögést, és felszakítja.Elkészítése, én egy pelust elharmadolok,az egyiket megkenem natúr sertés zsírral , megmelegítek egy edényt és a hátoldalán megolvasztom a peluson a zsírt, a másikat meleg vízzel átmosom, a harmadik száraz marad.A sorrend, először teszem a mellkasára jól fel a nyakához langyos zsíros ruhát,majd a lanygos vizes ruhát és rá a szárazat, majd átfáslizom, hogy rajtuk maradjon.Én amíg ki nem próbáltam, pedig anyum folyamatosan mondta, nem hittem, hogy használ, de bejött.

A bababörzén nagyon sok dolgott el tudtam adni, még nyereséget is termeltem :lol:

A szülinapi zsúr is jól sikerült, habár voltak kritikus pontok, de túléltük :)

Ma volt az első bölcsis napunk, nagyon jól telt, kétszer mentem ki öt-tíz percre, nem hiányolt.Mindig elköszöntem tőle,majd mikor visszatértem üdvözöltem őt.Holnap már fél tizenegytől hagyom magára, és megpróbáljuk az ebédeltetést is.Majd szerdán már az ottalvással is megpróbálkozunk.
Furcsa érzés, de valahogy Bencénél nehezebb volt.Biztos most is lesz sírás, pláne az elválásnál,de tuodm, hogy nagyon jó kezekben lesz.

Egyébként Benianyura hivatkozva, nálunk is bejött a 4 év korkülönbség.Voltak az elején nehézségek, mivel egy szobába szerettem, volna, hogy aludjanak, de ez nem ment.Majd talán tavaszra újra megpróbáljuk.Így Bazsi beköltözött a dolgozószobába, azóta is ott alszik, így én kiszorultam a nappaliba :)

Prüntyi:

Bazsi a kádba csúszott el és ütötte meg a száját, csak ő belül, és utána ő sem aludta végig az éjszakát.Elég randa . De az evésben nem zavarja :)
Jobbulást Tüncsinek!

Üdv.:Kati
királykat

Bocsi. kétszer kattintottam, nem akartam :(
királykat

Királykat,
Gratula Balázsnak az első szülinapjához, így utólag is! :) :)
Mi volt a baj a közös szobával? Felkeltették egymást? Nálunk egyszobában vannak a fiúk első perctől kezdve. (nincs túl sok szobánk... :) )

benianyu

Benianyu:

Igen Bazsi felébresztette Bencét, nagyon rosszul aludt Bence.1 hónapig ment ez így, aztán Bencének már olyan karikás volt a szeme, a nyugtalan alvástól, mint akinek behúztak egyet.

Baskát jól kifárasztotta a bölcsi, úgy alszik, ahogy letettem. :)
Remélem alszik 3-ig, így jó lesz a délután.
királykat

sziasztok!!

Kuha, hát ez elég randán hangzik :( csak gergő ússza meg! no meg apa is :wink: gyorsan gyógyulj meg!! szombatra azért már tuti jól leszel egy kis bulihoz!

Barbi, üdv :) Nolcsi és Réka tündériek lehettek! nem lehet elég korán kezdeni, és ilyenkor még mindegyik olyan őszinte :wink:
derekad :( :( :( :( :( masszírozás?

na felébredt Eszti, pedig most akartam abédelni...

Bodza!!!
szívesen hazaviszlek! sőt! hazaviszlek, punk-tum. ne fogsz éjszaka nagy pocakkal buszozni. majd tök lassan megyünk :)

KépKép
KépKép
and

Évi, Manka,
mindkét videó meghatott :) tényleg annyira jók!

Annamami, hogy vagytok???!

ja Ayse :) angy :) de azért nem értem :wink:

KépKép
KépKép
and

Barbi, de aranyos lehetett Nolcsi meg a kislány :) Julcsinak azért ezt sem mesélem el :wink:
Jól megszenveded ezt a derékbajt, szörnyű lehet, amikor az ember felkelni sem tud rendesen. Remélem, már múlik rendesen!

Nekem a fenekemben fáj valami számomra ismeretlen terület, a bababörze utáni reggel alig birtam menni. Most már jobb, na meg egy derékbecsipődéshez amúgy sem mérhető, de elég kellemetlen. Főleg az, hogy teljesen lelassit.

Két hét jó alvás után ma megint kezdődik valami fognövekedési periódus, szegénykém véresre vakarta a fülét, jó higat kakilt, és persze éjjel felébredt többször.
Szerencsére nappal jó kedve van :) Ma, amig én ebédeltem, addig a tükör előtt ült és szünet nélkül dumált magához, nevetett, felállt, leült, egyszóval jó társaságnak bizonyult saját magának :lol:

Királykat, ez a köhögés elleni módszer tényleg olyan, hogy az ember százszor is meggondolja, használja-e. Én azért megjegyeztem, ha nem javul a dolog...

Róki, vasárnapi program: játszóház a Művészetek Palotájában. Ingyenes, rengeteg játék van a babáknak, nagyobbaknak, szinház, zene, kézműveskedés. Julcsi élvezte nagyon. És hatalmas a tér, lehet járkálni, büfézni. 10-től 15-ig tart.
Tényleg nehéz mit kezdeni ilyen hidegben a babákkal. Julcsival elég jól megvagyunk itthon is, de lényegesen könnyebb egy ilyen helyen, annyira szereti. Persze ha Zsuzsa épp náthás, és egymástól kaptátok el, akkor talán pár napig jobb nem vinni ilyen helyre. De vasárnapra már biztosan kilábal.

KépKép

KépKép
majola

WMM: nekem is van feladatok címszó a gyűjtemények mellett és műúveleti ablaktábla a nézet menüpontban.

ma voltunk ortopédnál. nem tökéletes a lábunk, de azt mondta a doki, hogy a gyógycipő lúdtalpat csinál, ami meg nekünk nincs, úgyhogy ne erőltessük, hordjuk olyan cipőt, amilyet akarunk, majd 2 évesen meglátjuk, akkor lehet, hogy kell majd valamilyen gyógycipő vagy betét. addig is trambulint javaolt itthonra, ha esetleg tudná az Eszti használni.
apa állítólag látott valahol olyat, ami olyan, mint egy járóka, csak gumi az alja, de persze nem emlékszik hogy hol. látott valaki ilyesmit??

ja, és képzeljétek mit csinált az én zabálnivaló lánmyom :) sokat kellett várnunk, ezért felváltva sétáltattuk apával,és egyik alkalommal, amikor jönnek vissza, és éneklik, hogy sétálunlk-sétálunk, az Eszti minden csüccsnél leguggolt! nagyon édi :)

KépKép
KépKép
and

hű, Zszsa, ez tök jó ötlet, nem is tudtam, hogy van ilyen! és örülök, hogy jössz este :)

KépKép
KépKép
and

And!
Bodza, Kuha, én, Bodza időrendi sorrendben.

ayse

Sziasztok!

Annyira jók a videók! Ma vittem szervízbe a számítógépet, ha lesz vele valami, akkor én is nekiállok. / először a régi képeket kell valahonnan begyűjtenem, mert csak viszonylag frissek vannak/.

Köhögés: tesóm szerint a legjobb recept: lándzsás útifű és kakukkfű főzete / negyed liter vízhez egy evőkanál a kettőből összesen/, mézzel ízesíthető, ez állítólag még szamárköhögés esetén is csodát tesz. Most hűl, mindjárt kipróbálom a srácoknál,mert Gergő egyre csúnyábban köhög :(

Kuha :) Gyógyulj meg gyorsan, ez nagyon vacak lehet! Valahol azt olvastam, hogy a keserű csokival is vigyázni kell, mert rengeteg koffein van benne, és az bizony hajt! A Smecta és a széntabletta tuti jó, és a krumpli meg a répa, jó sok sóval, hogy azt is pótold. Ropi, tea is mehet :) És pihi.

Téli mozgás: mindenképp kell a gyerekeknek a mozgás a levegőn. Ha egészségesek, és nem szmogos, ködös az idő, akkor nyugodtan kint lehetnek annyit, amennyit bírnak, úgyis jelzik, ha elég volt. Ha betegek, az más, akkor én is óvatosabb vagyok, de valamennyit kimegyünk, ha láz nincs.
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy Gergő még csak mászik, és amikor a hideghez eső vagy hó is társul, akkor nem annyira nyerő letenni. Tegnap is lementünk esőben, és Balázs mindenképp a játszóra akart menni, de Gergő nem igazán élvezte, hogy csak a kocsiban ül, úgyhogy én róttam vele a köröket, amíg Balázs az apjával hintázott. De amikor egyedül vagyok kettőjükkel, akkor ezt nem tudom megoldani. Hiába nem megy még Gergő, a mozgásigénye óriási.

Barbi :) Örülök, hogy jó volt a pihenés! Derekadat sajnálom, ismerem a dolgot, szerencsére jó ideje elkerül :) Remélem, hamar elmúlik, és este is tudsz menni!

Ha nem jönnék estig, akkor jó teázást/beszélgetést az illetékeseknek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?