Sziasztok!
Annyira jók a videók! Ma vittem szervízbe a számítógépet, ha lesz vele valami, akkor én is nekiállok. / először a régi képeket kell valahonnan begyűjtenem, mert csak viszonylag frissek vannak/.
Köhögés: tesóm szerint a legjobb recept: lándzsás útifű és kakukkfű főzete / negyed liter vízhez egy evőkanál a kettőből összesen/, mézzel ízesíthető, ez állítólag még szamárköhögés esetén is csodát tesz. Most hűl, mindjárt kipróbálom a srácoknál,mert Gergő egyre csúnyábban köhög
Kuha
Gyógyulj meg gyorsan, ez nagyon vacak lehet! Valahol azt olvastam, hogy a keserű csokival is vigyázni kell, mert rengeteg koffein van benne, és az bizony hajt! A Smecta és a széntabletta tuti jó, és a krumpli meg a répa, jó sok sóval, hogy azt is pótold. Ropi, tea is mehet
És pihi.
Téli mozgás: mindenképp kell a gyerekeknek a mozgás a levegőn. Ha egészségesek, és nem szmogos, ködös az idő, akkor nyugodtan kint lehetnek annyit, amennyit bírnak, úgyis jelzik, ha elég volt. Ha betegek, az más, akkor én is óvatosabb vagyok, de valamennyit kimegyünk, ha láz nincs.
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy Gergő még csak mászik, és amikor a hideghez eső vagy hó is társul, akkor nem annyira nyerő letenni. Tegnap is lementünk esőben, és Balázs mindenképp a játszóra akart menni, de Gergő nem igazán élvezte, hogy csak a kocsiban ül, úgyhogy én róttam vele a köröket, amíg Balázs az apjával hintázott. De amikor egyedül vagyok kettőjükkel, akkor ezt nem tudom megoldani. Hiába nem megy még Gergő, a mozgásigénye óriási.
Barbi
Örülök, hogy jó volt a pihenés! Derekadat sajnálom, ismerem a dolgot, szerencsére jó ideje elkerül
Remélem, hamar elmúlik, és este is tudsz menni!
Ha nem jönnék estig, akkor jó teázást/beszélgetést az illetékeseknek!
Judit