Ponger!
Köszi, olvastam.
Holnap (vagyis ma) beszélek a varrónővel, hogy sikerült-e anyagot venni. Mi egyébként 100% pamuttal dolgozunk.
Nekem ezekkel a szoptatós cuccokkal nem volt soha gondom. Éjjel mivel nem keltem fel, hiszen amíg szopiztak, velük aludtam, így csak felhúztam bármi volt rajtam, és félálomba szopiztak. Vissza is aludtunk mindig simán. Nem volt soha semmi gond.
Talán ezért van az, hogy most is jól alszanak.
Amikor meg már tápszert kaptak, akkoris el volt készítve, megmelegítettem, és sötétbe etettem úgy, hogy feküdtek az ágyba. Mivel soha nem büfiztek, egyik sem, így arra sem volt gond. Szerencsére Katica volt csak egy rövid ideig pocakfájós, akkor ment a büfiztetés, büfi egy szál sem, aztán hason az én hasamon elcsillapodott, elaludt, és nem volt gond.
Ma is csak azért alszok velük, mert Katica még fel szokott ébredni cumiért, és nem akarom, hogy felébredjen, így gyorsan bedugoma cumit, és már alszik is tovább.
Lilivel már nincs ilyen gond, ő már megtalálja álmában is a cumit, és bekapja. Mindig röhögök rajt nagyokat, mikor csukott szemmel tapizik 1-2 mp-et, és már meg is van, hopp bekapja, és kész.
Bízom benne, hogy Katica is hamarosan önálló lesz éjjel, és visszamehetek apához.
Ő azt reméli, hogy ez még idén lesz
Egyébként érdekes, de semmi panaszom nem lehet a gyerekeimre.
Mivel hozzászoktak már, így délelőtt hagynak dolgozni, néha bejönnek nyúzni valamiért (puding, csakegycsoki, innikérek), de amúgy ketten eljátszanak. Lili nagyon okos. Olyanokat mond, meg csinál.
Jaj, 1-2 aranyköpés:
Anyuéknál voltunk, ott mindig a húgommal a Garfieldot akarja nézni.
- Dorcsi, nézni akajom a Garfilt.
- Most nincs kedvem.
Odajön hozzám, de én az előző beszélgetést nem hallottam, nem figyeltem:
- Anya, neked jó kedved van?
- Igen Kicsim.
- Akkor nézed velem a Garfilt?
Ebédeltünk, Katica mindig kieszi az összes répát a levesből. Lili is kért, de meleg volt. Közelíti a szájához, egyszercsak elfintorodik:
- Fúúj de undojító ez a jépa.
Zizit evett Lili. Kértem tőle egy szemet. Adott. Kértem mégegyet. Válasz:
- Nem adok mejt megpusztulsz.
Na puszi