Sziasztok!
Még itt vagyok, csak tegnap este már nem volt erőm jönni. Most meg hajnal 4-től felvagyok, mert Jázihoz kellett felkelni, és nem tudtam visszaaludni
Amúgy iszonyat rosszul alszik a csajszi, remélem csak a front, mert 2 gyerek mellett kitikkadok, ha amire az egyik elalszik, a másik kel.
Reggel 6 után hívtam a szülésznőt, mert barnás vmi folyik belőlem
Azt mondta, hogy biztos a vizsgálat miatt van, meg puhul a méhszáj. Még jó, hogy éjszakás volt, és így hívhattam korán, meg is haltam volna, ha várni kellett volna de. 9-10-ig, hogy felhívjam (mármint ugye illendőségből). Mondjuk én is erre számítottam, hogy ez nagy baj nem lehet, mert már régebben is olvastam erről, de azért csak megnyugtatott.
Egyébként ma van a nagy nap. Elvileg....
Tünde!
Szerencsére ismerősök, rokonok nem zaklatnak telefonokkal, emailekkel, de ha ezt tennék, valszeg én is kikapcsolnám.... Anyukám szokott felhívni, hogy megyünk-e már szülni, de azért egy embertől még elviselhető. Na, meg persze, ha találkozok vkivel, mindig megkérdik, hogy még mindig egyben??? Persze mostanában nem nagyon mozdultam ki, szóval nem nagyon tudnak mikor kérdezősködni.
Krista!
Azért majd jelentkezz!!!
Andi!
A málnalevél teát is iszom, de gátolajban nem gondolkodom. Azért kíváncsi vagyok, hogy elég lesz-e ez a két dolog a könnyebb, gyorsabb szüléshez
De majd beszámolok róla, bár ugye nem biztos, hogy ha nálam nem hat, nálatok sem, illetve fordítva.
Jó, hogy írtátok ezt a "nem érdekel a sex" témát, mert mindenhol azt olvasni, hogy terhesség alatt a kismama jobban kívánja a sexet, mint egyébként, viszont én meg fordítva vagyok vele. De így megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok "frigid".
Mágnes!
Nagyon jó cuccokat vett a párod, büszke lehetsz rá!!!!
Viki!
Próbálom élvezni, csak néha eszembe jut, hogy hogyis "járok jobban". Amíg bent van a baba, addig csak Jázira kell koncentrálnom, meg magamat nem túlterhelnem, szóval ez is jó így, ha meg kint lesz a baba, akkor lesz 2 gyerkőcöm, buli lesz a javából, viszont magamra már nem kell vigyáznom, de pihenés sem lesz annyi, stb, stb. Szóval minden helyzetnek van előnye
Ez számomra is érdekes, hogy nem kell ctg-re menned. Én a helyedben megtudakolnám, hogy hvá kell menni, és simán mennék a jövő héten. Oda úgy sem kell beutaló, csak a kiskönyv. Ha meg kötekednek, hogy ki küldte ide magát, akkor mondanám (hogy a dokim nehogy bajba kerüljön), hogy mindenhol ezt olvasni, hogy 36. héttől jönni kell erre a vizsgálatra, és én jöttem
Kata!
Ha lesz szabad hely, én tuti egyágyasba megyek. (mármint itt Egerben). Sokan mondják, hogy az tök unalmas, stb, de szerintem meg tök jó, hogy nem kell másra tekintettel lenned. Nem 3 gyerek sír, nem jönnek idegenek a szobába, ha akarok magadra zárod az ajtót, stb. Persze nem befolyásolni akarlak
, csak leírtam, hogy én mindenképp egyágyasba szeretnék menni. Tavaly is ott voltam Jázival, és olyan jó volt.
Éva!
Én szerintem itthon adom oda az ajándékot Jázminnak, mert olyan nagy a baba, nincs kedvem azt is becipelni. Persze, ha nagyon "ellenszenvesen" áll a kicsihez, lehet, hogy párommal dugiban behozatom. Sőt, lehet, hogy tényleg így lesz, és akkor majd mondom Jázinak, hogy a kórház mind a kettőnknek adott egy babát
Tinu!
Mondanám, hogy cseréljük el a cumit, de a postaktg. többe kerülne...
Kicsit fájdogál a hasam. Izgi. Olyan nagyon-nagyon kicsit mensiszerű. És ma melegfronti hatás van (elvileg). És a szél is fúj rendesen. No, majd kiderül....
Kellemes napot mindenkinek,
Brigó