Amugy azér nem irok, mert elkaptam valami meghűléses dolgot, és egész napra be vagyok parancsolva az ágyba forró teával, meg orrkenőccsel, meg lázmérővel, meg zsebkendővel. Csak akkor tudok kiszökni egy kicsit olvasni amikor elmegy a rabtartóm boltba, de akkor is csak olvasni birok, irni nincs nagyon időm. Most viszont elküldtem egy pár dologért az ebédhez, és szombaton jó nagy a forgalom meg a tömeg
Jó a november elsejei hosszúhétvége, de csak akkor ha nem jön valaki ötpercenként lázmérőt dugni a számba.
Szia Ezoterike, örülök, hogy rászántad magad végre a fórumozásra
csóközön, Anita
Kandika, gyönyörű ez a gyerek, olyan jóképű pasi lesz belőle, hogy még! Azok a szemek, és az a bőr!! mindig ilyen volt a zsánerem
Most tudtam elolvasni amit a női táskákról írtatok, és bár nem nagyon tudok hozzászólni, mert jogos önvédelemből kistáskát hordok, hogy havonta muszáj legyen kitakarítani, hogy beleférjen valami a temrédek cetlitől, azért azt elmondom, hogy bár pcos-ok vagyunk, és azt hisszük hogy ez egy kilógó női tulajdonságunk, korántsem van ez mindig igy. Vagyis legalább annyira férfituljadonság ez mint női. Erre akkor jöttem rá, amikor Rambóka férjéről olvastam. Nos az én uram és parancsolóm dettó ugyanaz. Még amikor magyarországon laktunk biciglivel járt munkába, és bár már egy éve itt lakunk, még mindig a táskájában van az picire összecsukható biciglipumpája is (többek között). Én erről nem is tudtam, csak amikor elmentünk valami rendezvényre, ahol átvilágítós beléptetőrendszer volt, ott kiszedették vele, és el se tudták képzelni az őrök hogy miféle szerkezet lehet az a pumpa. Na akkor hazatérvén azonnal átszortíroztattam vele a táskáját (amit amugy soha ki nem adna a kezéből) és rettenetes kupi volt benne! Mindig azt mondja, hogy azért ciplei magával mert "benne vannak az iratai", ami egy pénztárcát és egy kb ugyanakkora irattartó tárcát jelent. Ha színházba megyünk akkor is könyörögnöm kell, hogy az öltönyéhez ne cipelje már magával azt a kamaszos oldaltatyót!
Babancs nagyon helyes a pocakod, és és télleg nagyon csini kismama vagy
Mostmár nagyon érdekel az a premens-dolog, ugyhogy megpróbálom megkeresni az nlc-n. nem tuggya valaki linkelni nekem a vonatkozó részeket?
Mi lehet alice-el? elkezdték a lombikot? ugye jól vagy Alice?!
Jó utat Kavicska:-)
Zsizsik hogy vagy? mikor mész a dr. Tűű-höz?
Kikka, mamint! köszönöm a Fülöp doktorról a fülest! épp amikor hivni akartam a sógórnőmet, hogy megadjam a doki adatait, ő hívott, hogy volt a nőgyógyászánál, aki beajánlotta egy nagyon jó dokihoz a Szabolcs utcában, "valamilyen Fülöphöz". ugyhogy végülis pont oda került ahová kerülnie kellett, de nagyon jó volt megerősítésnek amit irtatok, mert igy mégjobban megbízik benne
Szia 7kincs
Nem megyek még tüszőt nézetni, jó-jó a minusz 9 kiló, de hol van az még a szükséges minusz 30-tól? még ledolgozok 21-et és aztán megyek tüszöt nézetni! ha ilyen iramban olvadnak a kilók, akkor tél végére már kukkoltathatom azért már a tüszőimet. Érdekes módon nem vagyok ideges miatta, mármint hogy tolódik az egész, inkább elfoglalom magam sok egyébbel, de azért már egyre jobban várom azt a törpikét.
A karácsonyt meg én már novembertől mindíg várom, mert a december nekem egy ünnepek végtelen sorozata volt mindig is (apu szülinap, télapó, pogi szülinap, karácsony, legjobb barátnő szülinap, szilveszter, dani szülinap), de most azért várom a legjobban, mert ez lesz az első igazi együtt töltött karácsonyunk a Danival. Az elsőnél még csak jegyesek voltunk és ráadásul 24-én ügyelt. Bár az is romantikus volt, mert fööztem mindenféle finomságot, és behordtam az orvosiba mindenféle ünnepi dolgot (gyertyát, karácsonyi terítőt, zenét) és a körülményekhez képest karácsonyi hangulatot teremtettem, de azért nem volt az igazi, tavaly meg éppen beköltöztünk a lakásba ahol most lakunk, és dobozokon ültünk, és egy mikrón kívül nem volt még semmi fözőeszközünk. Az is jó volt a maga módján, de idén egy hagyományos karácsonyfafeldíszítős-csokibamártottalmás-mazsoláskuglófos-sültlazackrumplipürévelvacsorás-csomagoltajándékos-fahéjillatú karácsonyt csinálok!
úúúgy várom