Sziasztok!
Voltunk tegnap a dokinál, mind a ketten jól vagyunk. A hasam is 4 cm-t nőtt 3 hét alatt. A méhszáj zárt és kőkemény. 2 hét alatt abba kell hagynom a magne b6-t, hogy jöhessenek a fájások. Eddig 6-t szedtem, már csak 4-t lehet. Doki után elmentünk Metroba vásárolni, mivel otthon hagytam a gyógyszereimet, 1 jó óra mászkálás után után ott tartottam, hogy kiülök a kocsiba, nem bírom kivárni a sort a pénztárnál. Egy kicsit a hasam és a derekam is fájt. Mi lesz ha abbahagyom a magne-t?
Kaptunk ctg-re időpontokat a Jánosba, és hétfőtől szigorúan számolnom kell a manó mozgásait, ha 10-nél kevesebbet mozog egy nap alatt, akkor be kell menni ezerrel a kórházba.
Még az sem biztos, hogy a dokimnál szülök, mert csak bizonyos napokon és éjjel ér rá, meg hétvégén. Amúgy marad az ügyeletes, mondta, hogy ilyenkor ráadásul sok doki megy el síelni.
A kórházi csomagomat is készenlétben kell tartanom.
Borzasztóan rohan az idő.
Engem is borzasztóan felháborít, amit az egészségüggyel csinálnak. Képzeljétek el a lombikos párokat. Bevezették a várólistát a klinikákon, ez azt jelenti, hogy akinek eddig megjött, mehetett a kezelésre, már nem így van, lehet, hogy hónapokat kell várnia. 12%-kal csökkentették a vállalható párok számát a klinikán. Meg van határozva, hogy a doki mennyi kezelést vállalhat el, mert az OEP a határnál többet nem fizet ki. Persze van kivétel, aki támogatás nélkül ki tudja fizetni a fél milliót egy programért. Persze még így sem garantált, hogy sikerülni fog a baba.
Katasztrófa komolyan.