Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ginuska!

Nekem is hosszúak a ciklusaim, ezért rossz, hogy az ember azt sem tudja mikorra várja a peteérést, ha egyáltalán van.Azért én bevetettem a Premens-t is , amikor szedtem és most újra kezdtem egy hónaja, úgy veszem észre, csinált peteérést, bár lehet, hogy a metformin is besegített.
Sajnálom, hogy bacid van, nekem is volt régebben, és az antibiotikumtól gombás gyulladásom lett, amit csak homeopata tudott kikezelni, azóta kopp-kopp...

Csakegy!

Én a Premens témát olvastam, Petrányi szerint nem igazolt a hatása, ha jól értettem, de én azért szedem, mert én már annyi természetes kütyüt kipróbáltam, hogy úgy gondoltam eggyel több
vagy kevesebb...
A férjem szokta megjegyezni, hogyha teherbe esek, majd nem tudjuk mi használt :wink: , én meg csak röhögök ezen, hogy akkor már nem mindegy????? :lol:
ezoterike
 
 


Csakegy! Én megnéztem a nlc-s fórumon, mert tervezem/tem én is premens szedését:
Talán annyi a lényeg, hogy nincs bizonyítva, hogy jó, és pláne, hogy PCOsoknak megoldás lenne. (Petrányi)
Mert elvileg csak a ciklus bizonyos napjaira van kitalálva. És veszélyes lehet észre nem vett terhességnél. Én ennyit szűrtem le belőle. Kedden megyek Tűű dokihoz, lehet, hogy rákérdezek, hogy neki mi róla a véleménye.

Ezo! Én még nem szedem a metformint. Remélem kedden viszont kapok egy csinos kis receptet. :D
Szerencsés vagyok kilóügyileg? Igaz, hogy "büntetlenül" faltam a csokit (próbálok leszokni róla... nem nagyon megy :oops: ), de néha a soványság se olyan jó! Ha meg hízom, persze kizárólag egy bizonyos helyen gömbölyödök ;)
mamint
 
 


Köszike a biztatást!

De tudjátok, idén már minden olyan csodás volt. Volt spontán PÉ, voltak 28 napos ciklusok ...s mire kikezelnek az ureaplazmából, nincs PÉ sem 28 napos ciklus :cry: :cry: :cry: Most mindent ujra?? Előről??? Vén vagyok én már ehhez. Az antibiotikumban "már" gyakorlott vagyok, mellette szedem a probiotikumot is :) Ez már a 4 antibiot. kúra.... :(
Vendég
 

 
 

Premens?? érdekelne..az mi?? hatóanyag, stb?? ( szlovákiai vagyok)
Vendég
 


Ginuska,

http://pcos.hu/pcos_alternativ2.html

barátcserje kivonatot tartalmaz
mamint
 
 


szedhetem én is? naponta??? orvossal kell feliratni? és a gynevac?
Vendég
 


Rambóka,

bingó !!! Mármint a sejtésed, hogy a múltkori premens vita után - amit sikerült megtalálnam a nlc.hu-n és végig is olvastam - valóban azonnal abbahagytam a premenset, napi 2 szemet szedtem belőle kb. másfél hónapig. Szóval megint igazad volt !!!!
Abbahagytam, és közben átkoztam magam, hogy mi a fenének kell nekem minden sz@rt magamba tömködnöm, miért nincs türelmem kivárni hogy hasson a metformin ..... de ez kb 1 hete volt.
Látom, másnak is van néha ilyen jellegű rosszulléte.... :cry:

Most sem vagyok 100%, de azért talán javul a helyzet....

Ginuska,

annyira nehéz neked, rengeteg türelemre van szükséged, és belátom, néha elszakad nálad is a cérna.... de hidd el, mindenkinek lesz egyszer babája !!!! Neked is !!! Lehet, hogy tovább kell várnod, lehet, hogy még előtte pár dolgot ki kell kezelni, de biztos, hogy előbb-utóbb sikerülni fog !! Ne is mondj olyat, hogy neked nem lesz gyereked !!! :lol:
zsizsik
 
 


hát..próba, szerencse.....beszerzem, ha tudom
Vendég
 


Nah..ez a baj...

Valaki azt tanácsolja, jó a Premens, valaki szerint nem...

Igy vagyok mással is

Van aki szerint a lombikot nem kellene, de mi van ha siekrülne??
Van aki szerint várjak még türelemmel, de én nem tudom mire.

Tanácstalan és kétségbeesett vagyok. Igen..elszakadt a cérna :cry:

Bennetek bizom....
Vendég
 


stiasztok!

Domi délelőtt nézte a mesecsatornát, a minimaxot.

kérdezi: "anya, ebéd?
Most tudok enni, mert ezt a mesét nem szeretem." :lol:

egyem a kis elfoglalt üzletember életét! :lol:

Norka nekünk pont jó lenne méretben meg nemben az overáll, de anyutól cuki ciklámen 68-as overállt kaptunk ajándékba Johannának, meg Domitól is maradt kék overáll, meg zsák is, úgyhogy totál el vagyunk látva. :cry:

Üdv Kádé és ezoterike és yamillka!!

Dimet ki fogom próbálni a szuper alapozót, de télen az a gondom, hogy trutyis lesz a garbóim széle, mert ugye a legtöbb kence a nyakamra és az államra kell! :twisted:
máshol nincs egy szem pattim sem.

Nóra 1 csináltass egy négymarkeres vizsgálatot, még ilyenkor is tudnak nézni AFP-n kívül mást is a magánhelyeken (Boglárkerék vagy Istenhegyi) ott kiszűrik ha kockázat van, és megbízhatóbb mint az AFP egyedül. Drága, de legalább nem izgulsz utána a hülye AFP miatt.
Az alacsony AFP egyébként Down-kórra utalHAT. De nálad nincs semmi. ez önmbagában egy szar vizsgálat, csak a kismamák riogatására jó. :?

Zsizsik sajnálom a hypozást, beszélj majd Tűvel, mi lehetne tenni még.

reggel itt is volt hó, a fenyőkön megmaradt.

Kép

Kép
rejo
 
 


Nóra, nekem 0,4 lett az AFP anno, na az már bajt jelentett. A 0,6 nem rossz érték. Nyugi. De ha gondolod, tényleg menj el az Istenhegyi Géndiagnosztikára, ők tuti jók, én is oda fogok menni, ha itt lesz az ideje. Menyugtató, ha látod az értékeket. Illetve, ha neadj'isten baj lenne, az is kijön az ottani értékekből.
http://www.gendiagnosztika.hu/
zsizsik
 
 


Zsizsik :shock: jujj, jól megijesztettél. Azóta nem volt újabb görcsös roham ? Szerencsére nekem csak ritkán van fejfájásom, de el tudom képzelni milyen borzasztó érzés lehet a migrén :(
Vigyázz magadra és legyen mindig nálad egy kis csoki, vagy szőlőcukor !!

Mamint én alapból ilyen "gebe" vagyok, a metformintól 1-2 kg le-föl, de igazából már elég régóta tartani tudtam az 50 kg-ot.
Amit tényleg muszáj betartani, az a megfelelő étkezés. Azonnal észreveszem, ha később, vagy kevesebbet eszek. És tudod, én ha fogyok csak egy helyről fogyok :(

Terike üdv közöttünk :wink:

Ginuska, innen már csak felfelé visz az út, de komolyan ! Lesz majd peteérés újra, biztos vagyok ebben !!!
mniki
 
 


mniki, dettó! nem ugyanoda hízom, ahonnan fogyok. :(
mamint
 
 


Ginuska!

nagyon sok energiát küldök neked innen messziről!!!++++++++

Milyen bacid van most megint? Ugyanaz?

Csak azért kérdezem, mert ennyi antibió nyakra -főre sem jó...

Én annó egy teljes évig szedtem antibiót, mert nem ment ki a baci a vizeletemből és a hüvelykenetből. Antibiókúra, tenyésztés. baci ott van, most mire érzékeny, újabb antibió, megint ott van a baci, ...és így tovább. Én előbb untam meg mint a doki, egy csomó más bajom lett a sok antibiótól, abbahagytam az antibiókat, aztán egy idő után visszamentem megnézetni, nem volt ott a baci. A fene se érti.

Csak azt tudom, a negyedik antibió kúra már nem tudom jobban árt-e mint használ.

Figyelj én azt tudom javasolni, halgass a szívedre. Az ösztöneidre. A megérzéseidre.

Mit súgnak? Ezek soha nem fognak becsapni. Nő vagy te is, a javából.
nem baj, ha te eszel egy kist hormont, vagy clostyt, ha végül attól lesz gyereked.
Nem baj, ha lombikkal lesz gyereked, lehet neked azt kéne. nem tudom szakmailag, mert nem vagyok doki, Norka vagy a a dokilányok talán okosabban tudnak segíteni, de én a te helyedben a belső hangomra hallagtnék.

Mindenkinál az derül ki, belül érzi, neki mi kéne.
Utólag pl. Áfonyánál is kiderült, neki KELLETT az a laparoszkópos műtét. és ő érezte ezt.

Másrészt 14. napi 12mm-ből még lehet 17-19. napi PÉ!!

Azt érzem nálad, nálad tovább kéne lépni, a metformin mellé még kéne valami, mert 3 év tényleg nagy idő, csodállak az eddigi türelmedért is! És már fogytál is, voltak rendszeres Pé-id is.

Kép

Kép
rejo
 
 


mamint, mniki, zsizsik, ezoterike, dimet!

köszike....rendesek vagytok. :)

Gina
Vendég
 


Rejo!

Milyen baci?? valami ujabb...de most "csak" 5 nap antibio :) Még kibirom :)

Neked külön kössz a bővebb hsz-t. Megérzés?? Na az nincs. Metformint 1 éve szedem, szerint mindent "megtett" ami tőle tellett. :) Most clostyt szedtem..ime az eredmény. Nem remélek, mert 11. napon is csak ekkora volt, nem nőt. Á...kár a szóért, ez a ciklus veszett :(

Türelem??? na az nincs..De mit tegyek??? Minden hónap csupa várakozás, remény..és a végén paccs. Feladni?? Azt hiszem sosem fogom, de nagyon nehéz néha. Tudom van sok jó példa, de ez már nem vigasztal.

Egyébként a belső hang tényleg súg valamit, de az nem teccik....Inkább nem akarom meghallani :)

Mára elég belőlem. Sziasztok!

Gina
Vendég
 


rejo: ebben az alapozóban az a jó,hogy nem lesz annyira "cuccos" a ruci tőle. nekem is csak ott kellett kennem ezerrel, mármint az állvonalban.

én most azt érzem,hogy úúúgy ennék egy puncstorta szeletet. a büfében láttam egy gyönyörűűt, és azóta kívánom. de tudom mi lenne, ha megvenném. ennék egy falatot, és elég is lenne :evil: hülye metformin.... :?


Ginuska: NORMAFLORE antibiotikum mellé!!! fontos. nem lesznek gombák, meg egyéb más rossz hatások. és egyébként sokszor jó egy tejsavas kúra is. (Genia)
dimet
 
 


Rejo!

Milyen baci?? valami ujabb...de most "csak" 5 nap antibio :) Még kibirom :)

Neked külön kössz a bővebb hsz-t. Megérzés?? Na az nincs. Metformint 1 éve szedem, szerint mindent "megtett" ami tőle tellett. :) Most clostyt szedtem..ime az eredmény. Nem remélek, mert 11. napon is csak ekkora volt, nem nőt. Á...kár a szóért, ez a ciklus veszett :(

Türelem??? na az nincs..De mit tegyek??? Minden hónap csupa várakozás, remény..és a végén paccs. Feladni?? Azt hiszem sosem fogom, de nagyon nehéz néha. Tudom van sok jó példa, de ez már nem vigasztal.

Egyébként a belső hang tényleg súg valamit, de az nem teccik....Inkább nem akarom meghallani :)

Mára elég belőlem. Sziasztok!

Gina
Vendég
 


Ginuska! Jót tenne neked egy wellnes hétvége, semmittevés, masszázs, séta, ilyenek. hm?
dimet
 
 


vagy egy nagy adag puncstorta :D
dimet
 
 


Sziasztok!

Ezoterike, üdv közöttünk!
A neved hogyan választottad? :)

Norka, a babakocsit is most szeretnéd eladni? Milyen? Miért adod el? Mennyiért?

Egy 120 cmes, nagyon könnyű, kerekes kiságyat, vagy bölcsőt nem ad el valaki? :)

Nóra! Nincs semmi bajod!
Pl ha nem a betöltött 16. héten mész, kapcsiból más értéket mutat. Én biztos voltam benne, hogy az enyém rossz lesz, mert azt hittem elszámolták, és megbeszéltem magammal, hogy nem izgatom magam miatta.
Igazából febr 3-ra vagyok kiírva, de én szinte biztos vagyok benne, hogy nem a 14. napon estem teherbe. Ezt különben is ki tudja? Ha nem inszemed volt, akkor senki. És elég balfék a doki, hogy előbb küldött, szerintem elnézte.
Kérlek, ne idegeskedj, mert azzal sokkal többet ártasz a babának.
Más: nem csak down kórra, hanem más genetikai rendellenességre is utalhat. Pl vérzékenységre vagy hasonló dolgokra is, amivel csodálatosan együtt lehet élni, és nagyon boldog ember lejhet a kisbabád! (én ezt megkérdezte előtte, csak hogy mégis mire számítsak)
Asszem Nálad az elején is volt egy elképesztő orvosi balfogás, ha jól emlékszem... Nem?
Szóval ne is gondolj szörnyűségekre kérlek!

Tegnap nézegettem képeket a szules.hu-n. Csajok, ez borzasztó. Ti nem féltek? Csak én? Ez ciki?
:oops:
Én igenis félek. Még egy fogorvostól is (bocs, Rambóka). Nem tehetek róla, így születtem, már az általános iskolában is féltem az orvosi vizsgálatoktól, pedig nem csináltak semmit.
csillagfény
 
 


dimet!

Köszi a tanácsot :) Nálunk nem Normaflore a neve, de ugyanolyan hatóanyagú, a neve Probiofix..meg van valami hüvelykúp is :) Rendike vagy
Vendég
 


Sziasztok!

Andi!

Köszi, h beraktál a táblázatba!
lara26
 
 


Zsizsik!

Én tökéletesen megértelek. Sajna nekem is vannk újabban ezek a hypozásos rosszulléteim. Talán a migrén a terhesség idejére hanyagol, de a hypozás az szörnyű. Ma is rohantam szinte haza, mire nyitottam a bejárati ajtót már szinte nem is láttam, remegtem. Gyorsan cola+4-5 süti. Attól jöttem helyre. Evés után az egész gyengeség, ájulásos rosszullét elmúlik. De csak a szénhidrát segít. Mindegy szendvics, vagy krumpli, vagy csoki, csak jó gyorsan hasson. Szerintem diétáznom kéne. Eddig 6 kg-ot híztam, a pajzsmirigy-gyógyszerrel együtt augusztus óta 10 kg-ot. :oops:

Ginuska!

Ez az antibiotikum kúra szerintem inkább káros hosszú távon, mint amennyit használ a bacik ellen. Totál megöli a normál bélflórát. Megértem, hogy nem vagy túl lelkes. Jó lenne már látni az alagút végét, igaz? :)

Csillagfény!

Biztos mindenki fél a szüléstől. Ezt nem lehet letagadni. Mondjuk nálam spéci lesz a helyzet olyan szempontból, hogy a nőgyógyászom a férjem gimis osztálytársa. Anno együtt jártak mulatni. Na míg én vajúdok, ők elsörözhetnek a pocakom fölött. :D
Én már most mondtam a dokinak, ha nagyon fáj, akkor EDA. Ha kilátástalan a helyzet, akkor császár. :lol: Nekem kell a tudat, hogy "jó kezekben leszek". Az előző dokimról nagyon rosszakat hallottam. Orvosi műhibák sora, na meg hogy inkább elment Pestre vásárolni, ahelyett hogy bement volna szüléshez meg hasonlók.
Az új doki fiatal, de nagyon lelkes. Remélem nincs mitől félnem.
Amúgy Csillagfény szerintem ne parázz. Ráérsz majd akkor ezen filózni, ha jönnek a fájások. Feleslegesen ne keserítsük meg magunknak ezt a pár szép hónapot, nem? :lol:

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!!!!
Lara ,nincs mit!Remélem pénz megérkezett,mert áll. éjjel ment!-de válaszolok pü-ben is mindjárt!

Kép -köszike a pü-ket!Látod,csak Neked és Nekem fontos az,hogy Én megtudjam a változásokat és az új dolgokat is!
Na megyek táblázatot kreálni.....
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Üdvözlöm az újakat!
Babásodjatok hamar!
Aki kérte,azt betettem a táblázatba!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ginuska!A hőmérős görbéden is látszik,hogy 1-2 nap és pé-d van....napi 1-2mm sokat számít hidd el!Ne dobd el a hónapot! :wink:
Rambóka!Kedves vagy!
Azt hiszem Te kérdezted Nati közelgő buliját...... :
Nati szüli és névnapi buliját,már szervezem...ill. a baráti buli helye ,ideje már kész és ki is van fizetve 12gyerek egy játszó-ugrálóban,gyerek pezsi és tüzijáték,torta, stb.
Suliba is 2 torta kerül délben 9.-én (27gyerek),na meg rágcsálnivaló és üditő......
Itthon meg hát....még nem nyilatkozott,hogy milyen tortát akar.....de valószínű,valami lovagi vár lesz!
----szóval ez van,ha a gyerek szülinapja és névnapja egy napon van....duplán ki kell tennünk magunkért.....mintha kétszeres bulit tartanál.... :wink:
-a szponzor ezért elég sokat dolgozik..... :lol:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ha már a csapból is Én folyok....egy kép a fiacskámról: Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandika!

Nati nagyon édes!

Na felbuzdulva én is dobok egy fotót (a hatalmas pocakomról :lol: :lol: )

Kép

Kép
babancs
 
 


Babancs!
Köszike!
Mért.....mit akarsz,ezen a pocón,már tökre látszik,hogy bébi-pocak,kerek ott ahol kell!!!!Gratu hozzá!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andi!

Állat nagy szülinap-névnapi buli lesz. De megéri..ezért a mosolyért mindent. Nézegetem a kislegényt, és tutti nagy szívtipró lesz belőle :) A mosolya egyébként apué vagy anyué?
Én semmi PÉ jelet nem látok ezen a görbén :) De nem is nagyon értek hozzá :(

Babancs!
Jaj de helyes kis babás pocakod van. Alakulsz :) Grat :)

Gina
Vendég
 


Sziasztok!

Andi!

Megkaptam! :)
lara26
 
 


Ginuska!-de bizti lesz....a hömérősökben szoktam nézni.....ezek után szokott ugrani a hő 2-3 tizedet......és akkor pé-volt!!!!!Bizz azért abban a 12-eskében!
Aha Nati nagy nőfaló,udvarol ezerrel....nekem csak az egyik arcomon van kis gribedli,Neki egyiken erős,másikon kb.fele akkora!
iwiw-en van kép apáról is nézd meg,ha érdekel!
Lara!pü,ment!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Dimet!

Köszi a linkeket!!!
Ma kötexős hangulatban vagyok úgy hidegfrontilag! :lol:
Végignéztem a Hoxás menüt és a következő hozzáfűznivalóim lennének a „nem akarásnak nyögés a vége” jegyében:
-Egyszer főztem zabkását, de már a puszta látványától hányingerem volt. :shock: ( az eredeti célközönség, a kölyökkutyák viszont imádták! :lol: )
-Nincs otthon sem áfonya, sem csicseriborsó pástétom, királyrák és lazac is csak ritkán! :oops: :lol:
-Ha van banán, akkor lényegében már nincs is! :lol:
-Az aszalt sárgabarackra ugyanez érvényes :lol:
-A lencsétől felfújódom
-A sárgabaracktól viszont hasmenésem van
-Hétvégére teljesen megpenészedik a szeletelt teljes kiőrlésű kenyerem java, mivel összesen 5 szeletet használtam el belőle!
-Viszont a péntek esti sült szalonna szimpi, csak valszeg eltérő az elképzelésük a formájáról, mint nekem (bot végén beirdalva, tábortűz felett elkészítve!) :lol: :lol: :lol:

Nóra!

Tényleg!! Ugye ez nem ugyanaz a doki????? :shock:

Ginuska!

Ne keseredj el ennyire!!!! Gynevac-ot próbáltad már??? Én mondjuk még nem, mert utálom a szurikat, de sokan esküsznek rá!!! Nem tudom, h. nálatok elérhető-e, de lehet, h. úgy is el lehetne intézni, h. vmelyikünk itthon megveszi és elpostázza neked, te meg otthon megszervezed a beadatását!!!!!

Csillagfény!

Nem ciki félni!! Én is féltem, pláne amikor kiderült, h. pont akkor szülök, amikor a dokim nincs itthon! :shock: De amikor ott vagy, minden elmúlik!!!! A szülés, mint tudatmódosító szer!!!! :wink:
Töltsd le a Szülőszobás videók közül az otthonszülésest!!!! :!: Nagyon megnyugtató hidd el!!!! Bár én semmi pénzért nem szülnék otthon, de a tudat, h. így is folyhatnak a dolgok, csodálatos!!!!!

Kandika!

Ezt nem is figyeltem! Egy napon szülinap és névnap??? Direkt volt a dolog???
Lovagvár tortát te csinálod v. ilyet lehet kapni??? :shock:
Ezt a kavicsot hogy csináltad?????

Babancs!

Hű, de ronda dagadt vagy !!!! :lol: Szerintem kellett rád az a 6 kiló!!! Párod mit mond????
Ez nem háj, ez babóca! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!
Nati neve,már 92-ben fix volt.....erről csak Ő tehet,hogy akkor bújt ki! :lol:
Kép Kép
-eláruljam?????a kavicsot is???? :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Tortát csináltatom!Mindet!-szar a sütőm,nem kockáztatom,hogy kokszot kapjanak a gyerekek!!! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Most olvastam vissza egy kicsit és úgy érzem, írnom kell...

Ginuska (és persze minden babáró vágyó topiktársam)!

Nehogy elkeseredj, nem szabad... Én tudom, mit élsz át, mi 3 és fél éve várjuk a trónörököst, és ezalatt mindent -de szó szerint a nőgyógyászat teljes skáláját- végigjártam 3 hiszteroszkópia, laparoszkópiás műtét, 2 vetélés, számos MRI, különféle gyógyszerek, teák, egyebek, 5 inszem, 1 félbehagyott lombik,11 orvos (!!!!) és sorolhatnám ezt részleteiben több oldalon keresztül (a polcomon szülészet-nőgyógyászat egyetemi tankönyv hevert egy-két évig, amíg úgy döntöttem, visszaadom, mert már levizsgázhatnék belőle::::))))))))
DEEEEE a lényeg nem ebben van! NE hátrafelé nézz, hogy már mióta vártok és miken mentetek keresztül, mert abba csak belezakkanni lehet!!!! Minden nap eggyel előrébb visz Téged-Titeket a babához, aki JÖNNI FOG!!!
Szerintem egy kicsit próbálj meg mással, Magaddal foglalkozni pl. torna, barátnőzés, wellness (ez jó ötlet volt, nem tudom, ki írta), fodrász-kozmetika, kényeztetés vagy ami jól esik, a lényeg, hogy valami, amit szeretsz csinálni és teljesen más, mint a babatéma :)
A legfontosabb: Te nemcsak a baba által leszel különleges ember, hanem már TE MAGAD ÖNMAGAD az vagy, szóval szerintem próbálj meg kicsit másra figyelni, és közben mélyen hinni, meglátod, minden rendbe jön...
(A Gynevac szerintem hasznos, nekem segített, próbáld ki!)

Kandi!
Köszi a táblázat-szerkesztést...:)))

Mniki és Mamint!
Én 49 kiló vagyok (168 cm), úgyhogy HURRÁ-HURRÁ atipikus PCOS-ok! (Bár a múlt héten az interneten egy amerikai site-ról leszedett, PCOS-ról szóló előadásban olvastam, hogy létezik az ún. "thin PCOS" fogalma, úgyhogy nem hiszem, hogy atipikusak lennénk)

Zsizsik!
Nekem a drágám vércukorszintmérőt vett még aznap, amikor az autópályán a metformin-szedés kb. 5 napján olyan rosszul lettem, hogy félre kellett álljak a kocsival, és apukám jött értem a kolléganőjétől kölcsönkért vércukorszintmérővel és egy marék kockacukorral (2,3-at mutatott a csodaműszer...) Szóval nagyon sajnállak, ez tényleg borzasztóan ijesztő érzés (nekem konkrétan halálfélelmem volt, amikor a zokogás közepette az autópálya leállósávjában állva az ájulás szélén 130-cal dübörögtek el mellettem az autók...) - vigyázz Magadra, szerintem szőlőcukrot vigyél magaddal mindenhová + egy palack vizet is!!! (Én azóta bent tartom ezeket a kocsiban)

Babancs!
Így "ismeretlen" ismerősként is gratulálok a cuki pocakodhoz! Ez a kép is erőt ad mindenkinek, Ginuska, láttad???? Nézd meg jól!!!! Neked is ilyen lesz hamarosan!!!!

Na csak ennyit akartam, sziasztok lányok
kikka
 
 


Rambóka, a hoxa-t nem ismertem, csak beléakadtam ma:)
zabkása tényleg brrrrr.....régen nagyszüleim szerették zsírral, vagy tejjel. fúj.

Babancs, formás vagy ezerrel :)
Kandi, szerintme is nagy szívtipró lesz a srácból. gyönyörű szemei vannak :D

képzeljétek, nekem tényleg 1 hónap múlva jöttek elő a metformin mellékhatásai.... :?

egyébkén már nekem is ajánlgatták a gynevacot, de én nem is ismerem.
dimet
 
 


Kandika!

És mondd van már nevetek????? :wink:

El tudnám viselni most, ha a tenger mosná a partjaimat, sütne a napocska, fejem fölött pálmafák.....

Dimet!

Mi anno a kiskutyáknak csináltunk belőle kaját, amikor már lehetett hozzátáplálni. Zabpehely, felestejjel felfőzve májkrémmel kikeverve. Ritka gusztustalan trutymó volt, de a kis szőrgombócok 4 lábbal álltak benne és még a hátuk is össze volt vele kenve a tülekedéstől, aztán persze lepucolták egymásról, meg az anyjuk is tisztára nyalta őket.
Később az árva kismacskáinkat már nem volt ki lepucolja, úgyhogy az ő etetésük többnyire a kádban történt, így a zuhanyozás és a nyomok eltakarítása is megvolt egy füst alatt! :lol:
Aki látott már ázott macskát az el tudja képzelni a kis csapatot! :lol: :lol: :lol:

Csajok!

Csatlakozom Kikkához: pihizzetek, wellnesseljetek, kényeztessétek magatokat, kiránduljatok, menjetek el síelni, gyógyfürdőzni, töltődjetek fel!!!
Mert ha eléritek a CÉLT, nem lesz többé nyugtotok!!!!! :lol:
Tapasztalatból beszélek!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!
A lány név is 92-óta van (amikor elöszőr vetéltem) :Roxána!
Fiú név:Belián,Noel ....????
-de fölösleges ezen gondolkozni! :?
Dimet!Köszi a dicséretet! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Képzeljétek (más téma, de kivagyok :D ...) lehet a macsekom hasas...(bezzeg ő.... :D ). most nem számoltunk kiscicákkal. eddig kétszer fedeztettük, fajtiszta cicával,mostmeg nyaraltak nyár óta szüleimnél (mi meg itt albérleteztünk), és otthon ki voltak engedve a kertbe...pedig nemis tüzelt, meg semmi. kapja az anticicát, csak néha, mert nincs normális ciklusa :D (hosszú, neki is) és lehet elkapta egy kóbor macsek a kertbe...mert gyanús :roll: ....már férjem is megtapogatta a pocakját, és szerinte kiscicák vannak benne......ami szíííívás, mert karácsonykor ithton ülhetünk cicát születtetni.....most drukkolok,hogy tüzeljen :D
fattyai lesznek a macskámnak. atyagatya :D :D :D
na, ennyi. de egész este macskahas tapogatásban vagyunk. ő meg dorombolva állja. gyanús. ah. 8) :twisted:
dimet
 
 


Sziasztok lányok!!!


Ezoterike!

Ezeket a mosolyokat csak neked: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :), mert olyan kitartó voltál.

Vajon hányan olvasnak minket és nem írnak? :?: :shock: :?: :shock:

Ma egész du tanultam, nem tudtam jönni.
Most nézem félszemmel a TV2 filmet. Baromi érdekes.


Kikka!
Nagyon jól leírtad a hogyan álljon fel, ha már végképp a padlón vagyunk.
Ezek szép szavak. ... időnként segítenek is.
Köszönöm én is. :)

Időnként totál be vagyok gerjedve. Most is cisztákat növeszgetek, várom a havit (ha lesz egyáltalán :roll: ), hogy utánna csináljuk már meg a HSG-t.
De azért az élet szép. :)

Már olyan késő van....

Kandika!
Tetszett a kavicsos kavics :lol: :lol:

Kavics
(25cn.)
Vendég
 


A babanet időmérőjét elfelejtették visszaállítani.

Amikor én vagyok net közelben, ti nem vagytok :(

Du. már megint ki voltam ütve, megittam egy kávét. Bezzeg most! :lol: :lol: :lol:

Hagymás rántottát reggelizem. (ez csak úgy eszembe jutott :roll: )

Kriszta!
Már rég nem jelentkeztél???
Nyíregyházi kirándulásaid vannak??? Vagy megint vizsgák??? :( Nem vagy velünk. :(

Holnap, holnapután nem leszek net közelben.

Dimet!
Hogy neked milyen egy szajha macskád van! :lol: :lol: :lol:
Gondolhatod, HáVéCséket a macskalányok is szeretik (helyi, vagány csávó :lol: ). Nemcsak a fajkandúrokat! :lol: A szerelem mindenekfölött!!!
Bővül a család!!! :lol: :lol:

Kandika!
Jóképü kisfiad van. Már most is. Tiszta anyja. :)

Norka!
Attól tartok az a cucc nem jön rám :? :lol: :lol: De olyan jól hagnzik.

Már megint a tökeim.
25cn.
Vendég
 


Sziasztok, jó regelt!

Kandika! Köszi szépen, hogy feltettél a táblázatba!


Lyutka
lyutka
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a pocakbókokat! :lol: 12. hét yes! :D

Kép
babancs
 
 


Kavics, a David Gale-t nézted? az jó film.
macskám cicijei megnagyobbodtak...lehet álterhes, biztos hallotta a babaprojektünket és gondolta ő is szeretne.

én ma melózok. nálunk ma meló :( de mindneki kivette a szabiját, így a mi osztályunkról nem sokan vagyunk.

zsizsik, ugye méretsz ma cukrot a patikába???

várom a mensit. tegnap már nem szedtem a duphastont.
ma mértem hőt, igaz majd akkor kezdem,ha megjön. de reggel 34,9 volt. jó alacsony:)

mindnekinek szép hétvégét!!!! (öltözzetek fel, hideg, zord idő van kint)
dimet
 
 


Jó reggelt,

igen, Dimetke-anya, :lol: , méretek, külön ezért megyek a családdal vásárolni a Sparba, mert egyébként én addig takarítani szoktam. :lol:

Tegnap egész nap olyan kis kóválygós voltam, aztán ha bekatam valami cuccost (csokika, egy pohár kóla) akkor megint jobban lettem. Ki érti ezt ? :shock:

Kandika, Nati valami egészen elképesztően helyes kiskrapek, komolyan, ilyen a zsánerem.... :lol: :oops: :wink: Kár hogy túl sok a korkülönbség közöttünk.... :wink: még a végén elcsábítanám....

Volt egy hasonló kaliberű kolléga pár éve még facéran, többen a lányok közül elgondolkodtunk azon, hogy egy lepedőt azért összegyűrnénk vele.... aztán megnősült, most születik a 3. gyereke, meghízott, meg minden, de ezért a szeme még a régi.... :oops:

Tegnap délután vidékre kellett menjek, Eszterre pedig pont senki nem tudott vigyázni. Így szépen eljött velem szegénykém Kiskörére. Hazafelé eldőlt a kocsiban, magára húzta a kabátomat és annyira mélyen elaludt, hogy csak arra lettem figyelmes, hogy valmi ritmikus zaj van az autóban. Azt hittem valami gáz van, aztán rájöttem, hogy csak ő húzza a lóbőrt.... :lol: Kis drágám. ELéggé hontalanok vagyunk manapság. Állandóan vidékre kell rohangáljak, és ő hol anyámnál, hogy a férjemnél az üzletben, hol apáméknál van depozitálva. Sajnos a pénz kereset nem egyszerű dolog, legalábbis az ilyen egyszerűbb népeknek, mint mink....


Dimet bogárka, mi lesz a macsekoddal ??? Nagymama leszel ??? Nem lehet megműttetni a cicát ? (csak kérdezem, nem értek hozzá )
zsizsik
 
 


nincs macska-abortusz!!! :? nemtom mi lesz. már kétszer votlak kiscicái, és nagyon aranyoska voltka, meg minden. (akkor szerettem bele az egyikba, drazsiba, őt meg is tartottuk...elgyengültem, no....)
de legalább anyagilag visszatérült a macskanevelgetés :D
de ezekkel a cicákkal nemtom mi lezs. mondjuk, tuti el tudjuk sózni őket, mert mindig olyan szép cicákat szül. d eizgulok,mert mindkét szülésnél keleltt segítséget kérnem, mert Bogi-cica nem úgy lazán megszüli. ÁÁÁÁÁ, nem. nekünk kellet tkiráncigálni belőle, meg leszedni a burkot, satöbbi, satöbbi. Bogi meg dorombolt közben, meg nyalakodott. Saját magát! Nehogy rosszul álljon a sérója...ah.
Nem csod,a ha egy helyi csávó felcsinálta :D
na, de azért én még drukkolok, hogy csak egy kis plusz kiló....

azt hiszem szerzek gynevacot. egy kúrát megér.

Zsizsk, majd írd meg az eredményt.
Nemsokára nyílik a CBA fitness!!!!
dimet
 
 


Sziasztok Csajok!

Jó reggelt!

Dimetke!
Azt a filmet néztem, de csak félszemmel, ahogy az időm engedte. :roll: A végét viszont láttam :shock: Brutális. Mire képesek az emberek! :?

Mégicsak bekukkintottam ma reggel hozzátok. :)
De lassan készülődnöm kell, utazunk megint :D

A kolleganőm megjegyezte, hogy irigyel engem, hogy mindig megyünk valahová. :oops: De nincs gyerek, engem itthon megüt a gutta. A bezártságtól. :( Olyanok vagyunk, mint két űzött vad, állandóan menni kell. :lol: :lol: :lol: (ezlért nem tudunk egy fityinget sem spórolni :oops: el lehet minket ezért itélni :? )

Zsizsik!
Hát igen. A mink fajta emberek, kidolgozzák a belüket. Mi is ezt csináljuk. Csak még nincs gyerek és fel sem tűnik annyira.
Itt volt nálunk a férjem huga és megállapította, hogy : ÚrIsten! Ti alig vagytok itthon és alig találkoztok. :? Hogy ez vár őrá is??? Mondtuk: Igen!!! :lol: :lol:

Rambóka!
Megfogadjuk a bulizós tanácsodat!!! :) :lol: :lol: Betartjuk :lol: :lol:

Most ennyi futotta :D Puszika Mindenkinek!!!

Jók legyetek. :D :D :D

Kavics
(26 cn.)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?