Sziasztok!
Bogi és Lányok, az afp-vel vitatkoznék, betöltött 16 hét után kell levenni! Helye és orvosa válogatja, de 16-18 hét között. És lényeges a szó, hogy
betöltött! Legalábbis én egy csomó helyen utána néztem, mert volt belőle gondom. Én 15+1-gyel voltam, mert elszámoltak, így aztán lett is bajom, éppen a fele lett az eredményem az átlagnak, kálváriát jártam, majd megbolondultam, úgy megijedtem, aztán kiderült, hogy korai volt és arányaiban véve tök normális eredmény született, pluszban még voltam genetikai uh-n is, hogy biztos legyen, semmi gond nincs. És nincs, hál'istennek! Szóval, ha javasolhatom, semmiképpen ne menjetek
betöltött 16 hét előtt, ha nem akartok egy frászt kapni.
Ponger!
Üdv, és szerintem is nyugodtan gyere a talira, itt még személyesen nem sokan ismerjük egymást szerintem és nem számít, hogy ki mióta van fent a neten, nem ez a lényeg. Várunk!
Babinti!
De jó, hogy feltűntél, már azt hittem, nem is fogsz jönni. Üde színfolt a társaságunkban.
A börzére anyukámmal megyünk, de még fogalmam sincs, hogy délelőtt-e, vagy délután. Szerintem inkább délelőtt, mert ugye vasárnap lesz, délután hadd pihizzen anyuska, mert ő másnap melódiába megy.
9-től lesz, ugye, hát úgy gondolom, hogy 9 körül elindulunk itthonról és kb. 10 körül ottleszünk, de szerintem még előző nap majd felírom ide, hogy hogy döntöttünk időpontot.
Ja, és a teszt: az első nekem is negatív lett, már le is mondtam a babóról, főleg, hogy nekünk első próbálkozás volt, gondoltam, nem jöhet össze minden elsőre, majd legközelebb. Erre csak nem jött meg (pedig nekem órát lehetett hozzá igazítani), úgyhogy pár nap múlva újra teszteltem, hát mit ne mondjak, a pisi még talán hozzá se ért, már 2 csíkos volt!
Úgyhogy hajrá!! Ki tudja?
Drukkolok.
Akkor tali 8-án, 10-kor Pálffy. Vettem. Ott leszek.
Majd figyelem a hasban XL-es kabátos nőciket.