Új privát üzeneted érkezett!

Tamar! Miért ily hamar? Nem korai a 11. nap?
Én is füstölök! :lol: Meg illatmécses... Tudom, hogy nem vagyok normális, de nekem már olyan karácsonyi készülődős hangulatom van.

Kép
zölddisznó
 
 


zel, köszi az avivás infókat :lol:
és nagyon gondolok rád, szerintem a srácok már tuti jó helyen vannak :lol:
és zel, mielőtt ezt a 'beindítós gyógyszert kaptad akkor is ilyen sok volt a hőhullámod? és tényleg hány hónap is telt el úgy, hogy nem jött meg? jujj és talizzunk, adj egy kis erőt nekem :lol: de tényleg :!: :!:

móni, nagyon jó ám, hogy tartod bennünk a lelket, sikerülhet talán nekünk is....egyszer :lol: vigyázz magatokra :D

coci, de jó neked, hogy már 'tesztközelben vagy lassan-lassan, jövő pénteken mennek a drukkok, bírd ki addig :lol:

málna, nagyon bátor vagy :!: és nem fájt a szurika?

jucmuc? mi újság veled?
kicsiboris
 
 


Zel :)
Fú, nagyon drukkolok Neked. A katéterrel való küzdés nekem is ismerős. Én már legutóbb szóltam, hogy másik fajta kell, a doki hálás is volt. Neked ki csinálta most az inszemet?

Málna :)
Gyorsan lemegy a szuris időszak és újra lehet izgulni. Szurkolok és nem ám feladni!!!!

Odry :)
Mi is építkezünk és érdekes módon ha minden rendben megy és tényleg babás vagyok, akkor pont akkor fog megszületni, amikor beköltözhetővé válik a házikónk. Nem így terveztük, de lehet, hogy eddig azért kellett rá várni. Kívánom, hogy nálatok is így legyen, de ha hamarabb jön, majd megoldjátok.

Coca :)
Ezzel a füstölőssel meghoztad a kedvem. Nekünk is van itthon, de már ezeréve nem használtam.

Tamara :)
A 11. dpo-t én kicsit korainak tartom. Én a 12. napon csináltam először (szerintem az is túl korai volt) és egy nagyon halovány csíkocska volt. Szerintem várj még 1-2 napot legalább, tudom hogy nehéz.
tiza
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Sokmindenről lemaradtam az elmúlt napokban, mert szabin voltam. Sajna hétfőn kiderült, hogy nem volt sikeres az inszem. Az uh-n még bíztatott a doki, hogy jól néz ki, de aztán a vérvétel megcáfolta. Viszont még mindig nem jött meg. Esetleg van tapasztalatotok, hogy az utro után mennyit késik? Én vasárnap este tettem be az utolsót. Hétfő este volt is olyan érzésem, hogy megjön, de még mindig semmi. Aggódjak?

Szép napot mindenkinek!
tücsökbogár
 
 


Zöldi! :)
Nagy drukk a jövő heti teszthez!
Lehet, hogy nekem is akkor kellene, de nem merek. A fertility nagyon biztatónak találta a hőgörbémet..
183 cm!? :wink: én csak 180!!! :D
zsazsóka73
 
 


Sziasztok!

Hát ma reggel csináltam tesztet, és negatív lett.... :cry: - ezzel együtt a kedvem is.
Nagyon szomorú lettem, és most itt olvastam, hogy talán a 11. nap az még korai. Én is a 11.napon vagyok, lehet hogy ez még változna?
Mondjuk én már nem bízom ebben...hát ez van.
Kép
Málna!
Nem kaptam meg az üzidet!
Biztos hogy elküldted?
Ne próbáljuk meg inkább az e-mailt? orsika0@citromail.hu
orsika0
 
 


tücsökbogár, nekem 5 napot csuszott a menzeszem, de mindenki csúszásról mesél. Talán még nem kell aggódni.
zölddisznó, orsika, zel most értetek izgulunk, ők lesznek az júliusi babák :wink:
tiza, várom én is a uh képet a babszemről. Milyen érzés? Hülye kérdés ugye, de nem viszi az ember lánya túlzásba az aggódást hogy minden rendben legyen? Betegállományban vagy? :)
mágnes, olyan jóóó neked, nekünk is ilyen lesz (vagy ilyenek) :P
móni, élvezed?
jucmuc, szorítok az inszemhez ezerrel :wink:
babszi, legyekmami ági, kandi pbj12, merre vannak tudunk róluk valamit?
Aviva módszerben van az én reményem is (ha sikerül szombaton elmegyek egy tanfolyamra), már úgy mennék a 2. inszemre, de nemtudom pontosan mikor is van a 2-4. nap amikor menni kell az 1. uh-ra. Minennnap van 1-2 csepp vér, de az az igazi hiányzik. Engem ez teljesen kikészít, milyen egy hülye dolog, azt hiszem du. felhívom a klinikát. Bocsánat, de teljesen elvagyok keseredve, az embert otthon már nem merem ezzel terhelni, sajnos nem érti mi van velem.

Kicsit megijedtem, hogy kitöröltök a táblázatból :D
Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Ilona :)
Szerintem nem Rád gondoltak a táblázatnál, nem is fogunk kitörölni. Megértelek, hogy nehéz, néha nekem is az volt. Főleg amikor elindultak a stimulációk. A férjemnek kis idő kellett, míg felfogta ezeket a dolgokat és tényleg teljesen mellettem álljon. Most már rendben van és már kezdem úgy érezni, mintha még jobban örülne, mint én. Állandóan a születendő babánkról beszél, mindenről az jut eszébe.
Én egyébként a cicimen kívül nem érzek semmit, az nagyon érzékeny és fájdogál is és szépen kitelt. Mondjuk ezt nem bánom. Remélem ez annak a jele, hogy minden rendben folyik odabent. Most már nem nagyon akarok tesztelni, habár még van egy felhasználatlan tesztem a fiókban. Néha el is kap a kísértés, de azért van tartásom. Nem vagyok táppénzen, csak az inszemek napján nem dolgoztam. Ma meg holnap szabin vagyok, de csak azért, mert túl sok a szabim és ki kell venni dec. 31-ig. Aggódás az van, de már egyre nyugisabb vagyok, az elején még aludni sem tudtam. Talán ma volt az első éjszaka, amit átaludtam virrasztás nélkül.

Tücsökbogár :)
Sajnálom, hogy így alakult, de majd a következő sikerülni fog. Utro után nekem kb jó 5 nap kellett, hogy megjöjjön. Utáltam is rendesen.

Orsika :)
A 11. nap az nagyon korán van. Sokaknak még az elmaradt menzi után is csak valami halovány csíkocska v. esetleg semmi nincs. Még ne add fel, én sem érzetem az égvilágon semmit a 13. dpo-ig.
tiza
 
 


köszi tiza a biztatást, olyan jól esik, és hát úgy örülök neked, pusza és vigyázz azért magadra.
Tudod volt a főiskolán egy csoporttársam, aki az utolsó évre megbabásodott, és hát hogy milyen nyugodt lett le sem tudom írni. Mintha kicserélték volna, pedig szegényt jól megszivatta a főigazgató, de nem stresszelte magát. Ez most azért jutott eszembe, mert írtad, hogy dolgozol és a kollégák olyan bosszantóak tudnak lenni néha, így lett a mondat végén a vigyázz magadra.
Na nem fecsegek, szép napot mindenkinek!
bbilona
 
 


tizu, írtam mélt, de ide is írok gyorsan, holnap akkor jó neked? fél öt-kossuth tér? átmehetnénk a Lemonba :lol:
zel, te nem tudsz jönni? ilyan szupi lenne :lol: és alukálj ma egy szépet :!: :!: :!:

ilona, nagyon sok erőt kívánok, meghiszem azt, hogy ez most egy nehéz időszak neked, fel a fejjel :!:

orsika, nehogy most elkeseredj, ha még korai volt akkor várj egy picikét még, neked is kitarást :!:

szép napot nektek!!
kicsiboris
 
 


bocsi az alukálást tizunak írtam!!
kicsiboris
 
 


bbilona es akit még erdekel :)!
Tuleltem a masodik lagzit is a hetvegen, meg mulattunk is nagyot, meg ittam is, ettem is finomakat. Szoval jo volt. Draga sogornom megint kepviselte magat a lagzin - amikor bagozott, olyan harsany volt, hogy nagyon sokan felkaptak a fejuket ra, es bizony elkerekedett szemekkel neztek ra. Ugy gondolom, hogy a musora a ferjemnek es nekem szolt, de elegge rafazott. Kepzeljetek, hogy annyira razta a hasat; felemelte a kezet, es ugy razta meg tobbszor is!; es siman razta a ciganytancra is magat, hogy este 11-re elkapta egy eros derekfajas, meg beverzett. Ezek utan sem nyugodott el, hanem elment orvoshoz, aki elmondta neki, hogy koraszules lesz, barmikor beindulhat nala a szules, es bent kellene maradnia a korhazban. De persze hogy gondolhatnank, hogy o majd Magyarorszagon fogja megszulni a gyereket - megiscsak erdekesebb az ut szelen, mint itt - igy nekiindult autoval Anglia fele. Persze ahhoz kepest, hogy milyen rosszul volt, meg ilyeneket mondott a doki, meg a nemet baratoknal is meg kellett allni 2 napra , ahonnan bevittek a korhazba, mert szulesi fajdalmai voltak. Szoval most Nemetorszagban van, es korhazban fekszeik, hogy visszatartsak a gyereket.
En nagyon fel vagyok haorodva ezen. Az egesz harsany viselkedesen, es hogy mennyire nem fogja fel, hogy hogyan kellene es illene is viselkednie egy 7 es fel honapos terhes kismamanak. Gondolok itt a harsanysagra, a cigarettara, az onzosegre. Mindenkeppen ugy akartak, hogy kettos allampolgar legyen a gyerek - de szerintem alapbol igy lenne a dolog.
Szoval nagyon merges vagyok miatta, es amiatt, hogy mi itt menyire varjuk a babankat, es mennyire maskeppen latjuk a vilagot, mint o. Ez van.

Velem annyi, hogy kicsit magam alatt vagyok. Elmentem az uj dokihoz, aki azt mondta a vervetel utan, hogy a ciklus masodik feleben a progeszteron szintem annyira alacsony, hogy nem is tudna beagyazodni a baba megfeleloen. Ennek potlasara adott clostyt, illetve azert, hogy a ciklus elejetol fogva segitsen rendezni ezeket a dolgokat. Rabeszelt, es beletorodtem, hogy meglesz az utolso inszemem, de sajnos hetvegere esik (jovo het szombat-vasarnap). Hetvegen pedig a doki nem vallal inszemet, mert nincs lapor. Szoval vegre ravettem magam, hogy meglegyen a dolog, de megsem lesz meg :( Illetve a doki azt mondja, hogy a 12.cnapon menjunk be hozza, UH lesz, es talan megcsinalja megis az inszemet. Nem tudom tudjatok-e kovetni a mondandomat. :) :( Ez van velem. Most magam alatt vagyok, mert nem tudok hinni a 6. inszemben, foleg, hogy el is lesz kapkodva, vagy nem is lesz meg ebben a honapban. Egyre hajlok arra, hogy lombikra menjek tovabb; foleg ha az allam el akarja torolni a tamogatast ra. Alig van penzunk, de akkor inkabb erre fordiatanam mindet, mert kesobb ennyi sem lesz.

Szoval hosszu lettem most, de ezeket ki kell irnom magambol. Bocsi erte lanyok!

Babszi
babszi
 
 


Kicsiboris!

Köszönöm, tenyleg nagyon rendes vagy! :D Mivel tegnap munkaszüneti nap volt igy valoszinü a dokikam csinalt maganak egy jo hosszu hetveget. De nem baj, hamar eltelik ez a par nap.
Ti mikor kezdhetitek ujra? Mennyit kell meg varni, hogy az endos kezeles hatasa megszünjön?
Szoritok en is Neked nagyon! :D

Kata!

Az en korom:34, es 2005 aprilis-majus ota probalkozunk.
Te mikor is tesztelsz? Szoritok nagyon! :D

Es Neked is Zöldi (mar csak par nap)! :D Meg persze mindenkinek!

Tiza!

Hogy vagy? Erzel mar valamit? :D

Szep napot Lanyok!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Köszönöm az infot és a bíztatást is, rám fér. Én nagyon bíztam a sikerben. Mindenféléket éreztem, amiről azt gondoltam, hogy jó jelek.
Azt nem tudom, hogy jó vagy rossz hírnek vegyem, de azt mondta a doki, hogy a második inszem után megpróbálhatjuk a lombikot arra hivatkozva, hogy így is ugyanolyan magas dózisban kapom a hormonokat, minha lombikra készülnénk.
Babszi!
Minden normális embert felháborítana a sógornőd viselkedése, de minket akik babáért küzdünk, talán még jobban. Valószínűleg fogalma sincs, hogy felelősséggel tartozik a babáért. Belegondolni is rossz, hogy milyen élete lesz a gyerkőcnek ha megszületik.........

A már babásoknak és persze az ezután babásodóknak, azaz mindenkinek jó egészséget kívánok és vigyázzatok magatokra a zord időben!
tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Szörnyülködve olvastam, de tudod meg is érdemelné, hogy bent tartsák, legalább 2 hónapig. A babának ne legyen semmi baja, de az biztos, hogy vissza kapja ezt az élettől! Majd lesz neki bün rossz kezelhetetlen gyereke.
Nektek kívánom, hogy minél hamarabb véget érjen ez a kálvária és a Ti babátok is útnak induljon. Igyál sokat!!! Puszi!


Móni! Tiza!
Borzongtam amikor olvastalak titeket. Ezek szerint Ti is úgy gondoltátok, hogy majd még van ídő, mert az építkezés az első!?
Remélem nállunk is így lesz, hogy benne leszünk nyakig és akkor jönni fog. Tavasszal kezdünk neki, épp ma kaptuk meg az építési engedélyt. Minden jól megy,akkor 2007 karácsonyát ott ünnepeljük. Mi is az alapot tudnánk csak és a lakást el kellene adni. Szoc.pol??? Ti vettetek fel, mikor adják, hány %-os készültségnél? Köszi!


Kisboris!
Én is hallodtam az Aviva torna sikerét és jó, hogy felhoztátok témának, mert lehet, hogy én is belevágok! Jó pletyizést du.-ra!

Ilona!
Ha mész tanfolyamra írjál rólla pár sort, mert engem is izgat a dolog! Köszi!


Odry
odry
 
 


babszi, oooh, csak szorítani tudok, hogy a 12 napon jó lesz az uh, és mehet az inszem. Hogyhogy ez a progeszteron dolog csak most derült ki? Eddig mivel kezeltek az inszemek előtt? Biztosan írtad már, de én nem emlékszem, ne haragudj a kérdéseimért, de ez így olyan szomorú.
A sogornőd nagyon butuska lehet, de hát ez kit érdekel, de szegény gyermek milyen kis boldogtalan lesz egy ilyen anya gyermekeként. Ez is az ésszel, és szívvel felfoghatatlan dolgok közé tartozik. Hogy neki miért lett, nekünk miért nem, és mit vétett az a csöppség hogy ezt kapja, bár még meg sem született. De ne rágodj ezen, most te vagy a fontos. :wink: Pénzbe kerül az inszem ennél az orvosnál? Tudom milyen érzés, már az inszem gyógyszerei sem kevés, mi is kétszer meggondoljuk és csoportosítjuk a kassza tartalmát, nem irigyyellek a lombik miatt. Bárcsak tudnék segíteni.
Van némi esély, a férjem lottózik :wink: Elhülyéskedem, ne haragudj, de ezt máshogy nem lehet kibírni.
Szorítok!
bbilona
bbilona
 
 


kicsiboris, köszi a biztatást, olyan aranyos vagy miközben neked sem éppen fenékig tejfel, jó hogy ilyen optimista vagy.
odry, mindenképpen írok róla, ha lesz belőle valami.
Pussz!
bbilona
 
 


SZia GRéti! :D
SApé mondta,hogy a debreceni klinikára jársz! Megkérdezhetem,hogy kihez?? :D

ÉN debreceni vagyok,most éppen a kaáli intézetbe járok ami a klinika mellett van!Mi a véleményed a klinikáról? :D
m. reni
 
 


Sziasztok!
Babszi: ki vagyok akadva a sógornődön! Hogy lehet ilyen felelőtlen??? Ráadásul 7 és fél hónaposan utazgatni!! Na de nagy az isten állatkertje...Rácsok meg nincsenek...
Én is félek, nehogy Panna előbb érkezzen. Aggaszt ez a nyitott méhszáj dolog. már minden készen van itthon, de szeretném, ha még dec. elejéig kibírnánk..Drukkoljatok!
És akiknek nem sikerült: jól bőgjétek ki magatokat, ha az jólesik aztán újult erővel jöhet a következő, ami sikerülni fog!! Jön a karácsony, a Jézuska biztosan segíteni fog!!! Szorítok mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


K.boris :)
Jó, akkor holnap a Kossuth téren találka, addigra már azt hiszem lesz autóm is.

Babszi :)
Hát a sógornőd nem semmi. Tényleg nekünk, akit annyit várunk, vártunk a kis jövevényre még sokkal felháborítóbb. Drukkolok, hogy a szervezeted úgy működjön, hogy a 12. napon meg lehessen csinálni az inszemet.

Jucmuc :)
A cicijeimen kívül nem érzek semmit.
tiza
 
 


Zöldi, és mások akik a 11. napon már tesztelnétek!

Én nagy tesztelő vagyok. Persze nem vagyunk egyformák, de nekem a narancssárga corax teszt (dm-ben kapható) tuti jól kimutatja a 11. napon, főleg ilyenkor, amikor tele vagyok, vagyunk nyomva erősítő gyógyszerekkel. A legutóbbi terhességemnél a 11. napon már akkor előjött a pozitív csík, amikor még a kontrollcsíkhoz el sem jutott a pisi. De óva intek attól mindenkit, hogy ezáltal 100% -ban bízzon a 11. napi tesztben, mert nem vagyunk egyformák. Ezt néha az orvosok elfelejtik....

Tiza !

A cicid nagyon jó jel. Nekem volt egy elhalt babám. Az egy rettenet volt. A 8. héten a dokim ultrahangra behívott még egy dokit, meg mégegyet (ez még nem a meddőségin volt) Majd közölték, hogy nem tudják eldönteni, hogy él-e. Egy hét mulva jöjjek vissza, és meglátjuk. Én azt a hetet végigsírtam, mikor hívtam a dokimat mindig azt kérdezte. Mellfeszülés. Hát? Feszülget, Talán érzem egy kicsit. Volt a válaszom. Nem volt határozott mellfeszülésem. Mikor műszeresen befejezték a terhességet. Talán ez a legkevésbé fájdalmas elnevezése ennek a dolognak... A dokim mondta, hogy gondolta, hogy ez lesz. A mellfeszülés nem volt az igazi.

Na sok sikert mindenkinek. Ja Babszi. Az a nő nem normális. Nekivágni csak azért, hogy nehogy itt szülessen... Nem is írok mást. Ez azon kevés dolgok egyike, amiről szerintem mindannyiunknak ugyanaz jut eszébe.

Pusz Tamar
tamaranna
 
 


akit érdekel az aviva: megvan számítógépen nézhető (pdf) állományban nekem, sajna elég nagyok, 5 és kb 13 megások így ímélben nem igen küldhető de esetleg ha kell valakinek akkor CD-n eljuttatom :lol:


okés tizu, akkor fél öt :lol: és jó nagyot sétáltál?
remélem azért szép lassan tetted meg az utat :oops:
szép és jó estét majd neked :!: várom a holnapot :P

babszi drága, jó, hogy itt vagy újra!!! persze azért írok neked a freedre is :lol:
odry, neked is nagyon örülök, már azt hittem nem is szeretsz minket :cry: csak viccöltem, de gyere mán gyakrabban!

tamaranna, bárcsak én is tesztelhetnék mint te... :shock: , neked türelmet, kitartást kívánok :lol:

ilona, na ná, hogy bíztatlak téged is, olyan nehéz itt mindenkinek, legalább egymást segítsük, de nem :?: :lol:

jucmuc, nagyon örülök, hogy türelmes vagy, nekem nemtom még meddig tart ez a hatás, de remélem már csak pár hét :lol:
és te bírod a várakozást?

mindenkinek szép estét, puszika
kicsiboris
 
 


Sziasztok!


Kicsiboris! Az első Decapeptylemet 2005. dec. 6-án kaptam, az utolsót idén febr. 3-án. A mensim május 17-én jött meg. Májusban kezdett kevesebb lenni a hőhullámom, de még a mensi előtt is volt, amikor elkezdtem a gyogyót szedni. A mensi után nem jött több. Viszont a mai napig, ha valamiért hirtelen kimelegszem, olyan rossz érzés fog el.
Erre a hétvégére beprogramoztunk már, de megpróbálok jövő hétvégén egyik du lemenni Pécsre, ha az nektek is jó lenne. Most már nagyon kell taliznunk. Jól kidumáljuk ezt a szaros endót és elfelejtjük a klimaxxal együtt. Tudod mi a poén az egészben? Ha majd jön az igazi klimax mamikorunkra, meg sem fogunk lepődni. Hisz mi már eggyen túl vagyunk. Kemény ilyen fiatalon, de húzd ki magad, ezt a kezelést nem könnyű végigcsinálni, ép ésszel kibírni. De te simán megtetted. Erős vagy, vagány csajszi.
Tiza! Jól vagy? Tényleg nagyon örülök a babádnak, és meséltelek a páromnak, közvetlen inszem után. Tök röhej, mert kimentem a rendelőből, leültem és nem az volt a legfontosabb, hogy az a maszat katéter merre járt, hanem Te.

Zölddi! Nagyon szépeket alkottál, néztem a hőmérősben.
Remélem jó példával jársz előttem, mert a hőgörbénk szinte ugyanolyan. Mikor is tesztelsz? csak hogy jó erősen tudjak szorítani! Én úúúgy utálok várni!
1162497182.62.xls

Pusszantás!
Ui. Dolgoztam ma . Kellemetlen volt. A mai napban a többiek kajája volt csak jó. De az nagyon.
zel
 
 


Tücsök!

Sajnalom, hogy nem sikerült az inszem! :( A következö sikerülni fog! :)

Orsika!

Remelem meg csak nagyon korai volt! :?

Ilona!

Köszi, aranyos vagy! :D Bar mar ott tartanek! Majd jövö szerdan tudjuk meg, hogy mikor kezdhetjük.
Csak par csepp ver van? Nem lehetsz terhes? Biztos vagy benne?

Tiza!

Annyira atereztem amikor irtad, hogy meg aludni sem birtal az izgalomtol! Azt hiszem en is igy leszek majd amikor verge teljesül a vagyam.
Nagyon örülök, hogy sikerült Neked! :D

Babszi!

Egyszerüen le vagyok döbbenve azon amit a sogornödröl irtal! Nem szegyenli magat? Nincs senki aki raszolna? Es a ferje? Hogy engedheti meg a felesegenek, hogy dohanyozzon a nagy pocakkal?
Es az anyukaja? Bocsi a sok kerdesert de egyszerüen felfoghatatlan szamomra! Mi meg itt kinlodunk, mindent megtennenk, hogy verge anyak legyünk…hihetetlen.
Gondolom nehez lehet Neked ezt latni. Gyereket szeretnel, nem jön könnyen, es akkor ott ez a nö…

Szoritok, hogy legyen inszem es, hogy jokor! :D

K.boris!

A varakozast nehezen viselem en is, sajnos ez van. Kenytelenek vagyunk türelmesnek lenni.
Remelem mielöbb elmulik a hatas! :D

Jo ejt mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 



Babszi!
Hát sógórnőd no comment... :cry:

Odry!
Nekünk holnap lesz meg az építési engedélyünk. És holnap már ha oylan idő lesz jelölik ki az alapot, hétfőn ássák, és kedd v. szerdán öntik ki.

Zel!
Türelem, türelem!

Tamrana!
Nekem pl az első gyerkőcnél határozottan emlékszem semmilyen tünetem nem volt. Másodiknál is csak az émelygés, hányás. Most is inkább csak az émelygés. Érzem a cickóimat is, de nem annyira., inkább csak akkor, ha ráfekszem.

Zöldi!
Mizujs veled?

moni
 
 


Helló csajok!

Most sajna nem nagyon érek rá, csak bekukk.
Aviva? Énisénis!
Boris! Hová küldhetem a CD-t?

Zel!
Köszi a dícséretet!
Cocanagyon türelmes, nem tesztel, csak elmaradt mensi napján. Jövő péntek.

Kép
zölddisznó
 
 


Kicsiboris!

Én szeretném a CD-t épp most gondolkodtam azon, hogy megrendelem a könyvet. Egyeztessünk légyszi.

Moni!

Én tudom, hogy nincs két egyforma terhesség, és a tünetek sem egyformák, csak azt akartam mondani Tizának, hogy a mellfeszülés mindenképpen jó jel. Örüljön neki.

pusz: Tamar
tamaranna
 
 


Sziasztok!

Köszi a hozászólásokat!

Kicsiboris!
Nekem csak az első hónapban voltak hőhullámaim - még éjszaka is- de a második, harmadik hónapban már nagyon ritka volt. Ja, az ágybabújással kapcsolatban nekem is negatív tapasztalatim vannak, most a a napokban érzem már ismét igazán, hogy jó lenne összebújni a párocskámmal :lol: Remélem, hogy ez már jele, hogy kezd kiürülni a szervezetemből az injekció, mert az injekció alatt az érzelmi váltakozás volt még nagyon rossz nekem és a páromnak is. :wink:


Reni!
Igen én is a Debreceni Klinikára járok a meddőségibe, Dr. Fekete István a dokim. Én maximálisan meg vagyok elégedve a klinikával és magával a dokival is. Bár idáig még "csak" a vizsgálatok - hormon meghatározás, méh tükrözés, petevezeték átfúvás - meg az endometriózissal kapcsolatos kezelés volt, de eddig csak pozitív véleményem van a klinikáról, hát bízok benne, hogy ez a továbbiakban sem lesz másképp.

A kismamiknak és a babáknak jó egészséget, akik pedig még csak - velem együtt - vágyakoznak baba után, azoknak kitartást és mielőbbi zebrás tesztet kívánok!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
greti
 
 


coca -a nagyon ügyes aki nem tesztel :D és tamaranna, felírom és elküldöm nektek (van ócsóéé CD-m nem kell küldeni), csak írjatok egy címet ha nem akarjátok ide, akkor a freemailemre -diana_k@freemail.hu - vagy a privimbe, oksis?

gréti, hát ugyan ez volt nekem is, érzelmi túlfűtöttség meg minden :cry: de remélem lassanként 'megszabadulunk tőle!!!
jó éjt!

kb
kicsiboris
 
 


Bocsi Boris, 3* írtam neked priviben címemet - betelt a fiók, és nem tudtam, hogy ürítés után küldi csak át, azt hittem, hogy elvesztek az előzők.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!
Itt az új tábla. Kivettem egy pár nevet, bocsi,ha valaki mégis benne akar maradni, akkor sikítson!
Tettem egy új oszlopot, szóljatok kinek, mit írhatok bele, mikor fog kb.tesztelni! Így legalább mindenki képben lesz, hogy ki hol tart.

Pusza!
Kép
katata
 
 


Sziasztok!

Nagyon felcsigáztatok a hőmérőzéssel, de annyira nem sikerült beleássam magam, hogy értsem is, mi mit jelent. Úgyhogy SEGÍTSEN VALAKI!!!!!
25-én szerdán voltam insemen, szombaton kezdtem el mérni, és a hőm töretlenül indult felfelé napi egy egy tizeddel, ami nagyon jó érzés volt, mert egyébként is pozitív érzéseim vannak a mostani insemmel kapcsolatban. Eljött a 7 nap is, még akkor is felfelé ment, de most a ciklus 23, azaz az insem utáni 9. napon egy tizeddel kevesebb lett.
Kicsit letörtem, de igyekszem nem elkeseredni. Ez még belefér, vagy most jön a lejtmenet, és nem tapadt meg? Tudom, hogy másnak is vannak ingadozások, ennek a napnak a környékén, vagy máshol????
Válaszoljatok légyszi!!!!

Előre is köszi: Tamar
tamaranna
 
 


Szépséges reggelt!

Tamar!
1 tized nem számít - se le, se fel. Az 5. és 10. nap között a beágyazódáskor akár extrém esések is előfordulhatnak, de van, aki egyáltalán nem hül ki ilyenkor sem.

Mikorra tervezed a + tesztet?

Kép
zölddisznó
 
 


Katata!

Köszönjük az új táblát!

Kép
zölddisznó
 
 


K.boris :)
Akkor ma fél ötkor tali. Már én is nagyon várom. Ma legalább szebb idő van egy kicsit. Ma kellemesebb lesz a gyalogtúrám.

Zel :)
Olyan aranyos vagy, hogy rám gondoltál az inszemkor. Nagyon drukkolok, hogy most sikerüljön. De ha mégsem, ne keseredj el, látod nálunk is csak a 3. jött be.

Jucmuc :)
Néha még most is elfog a kétség és kísértésben vagyok, hogy teszteljek, de aztán azt mondom magamnak, hogy az sem lenne biztos, mert még egy ideig van hcg az ember szervezetében. Most türelmesen várom a hétfői uh-t.

Tamara :)
Az egy tizedes ingadozás az teljesen normális. Senkinek sem csak felfelé megy a hője. Nekem most is ingadozik, tegnap 37.4 volt, ma 37.2. Szóval ezen ne izgulj. Inkább a tendencia a lényeg. Ha következő nap még lejjebb megy és aztán megint v. nem ugrik vissza, na akkor inkább izgulhatsz.

Coca :)
Fú, még sokáig kell türelmesnek lenned. Mennek a drukkok!!!!
tiza
 
 


Elolvastam az origos cikket a lombik támogatásról. El nem tudom képzelni, hogy az évi 2 mrd ft gondot okozna a költségvetésnek. Ha figyelembe vesszük, hogy egy augusztus 20-ra többszáz millió Ft-ot költenek, meg a megszorító intézkedések "reklámozására" 500 milliót, akkor ez nem lehetne probléma.
tiza
 
 


Tiza!

Tegnap én is pont a tüzijátékra gondoltam.
Bekaphatják!

Kép
zölddisznó
 
 


Szép jó reggelt, napot Lányok!!

Coca,
te érzel valami extrát? Hőmérőzöl? Véreztél a meggyötrő inszem után? Nem fájt utána? Szegény, szörnyű lehetett.

Tamar,
nyugi, a 11. nap az nagyon korai még sztem. Még a 14., 15. nap sem meggyőző. Türelem. MOndom én, aki azt számolgatja,hogy mikor is lehetne esetleg hamarabb tesztelni. Én a 17. napot jelöltem ki magamnak, mert nekem a ciklusom második fele mindig a hosszabb,előbb van pém, mint a közepe. Az inszem is a 12. napon volt. Szóval nem merek korábban.
Pedig mr úúúúúúúúgy szeretnék!

Szép napot!
katata
 
 


Ja, mellfeszülésem az bőven van nekem is, de injekciókkal máskor is ilyen volt. Ilyenkor 1 számmal nagyobb melltartó kéne, alig férek el abban ami normál esetben kell. :oops

Nektek is így van?
katata
 
 


tizu, okkkkés ottan leszek, várlak :!: addig is jó levegőzést neked és iciripicirinek :lol:

az avivákat küldöm :lol:

köszi katata a táblát, és nyugalom, tarts még ki :P

tamar kitartást!!!lesz jobb is :!: :!:
kicsiboris
 
 


katata, megy fel az anyag, elvileg kb 40 percet ír, de jelzem amikor nekem azt írja, hogy fent van :!: :!:
kicsiboris
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálunk már szakad a hó, sőt egyenlőre úgy tűnik, hogy meg is marad. Hát ennyit a szép időről.....

Nekem is annyira feszültek a melleim, hogy az is fájt, hogy a pulcsi hozzáért, aztán mégsem... De remélem, hogy ez másnál a siker biztos jele.

Én is meg vagyok rémülve, pont januárban kezdhetnénk a lombikot. Bááááár addig még lesz egy inszem és talán ez majd sikerül.

Mindenkinek szép napot kívánok!
tücsökbogár
 
 


Kata!

Nekem egyáltalán nem fájt az inszem, csak utána görcsöltem., semmi vérzés. Hőmérőzök, nézd meg a hőmérős topicban! (nem tudom belinkelni, mert dolgozóban vagyok)

Borcsa!
Köszi!

Kép
zölddisznó
 
 


katata, fent van!!!!
kicsiboris
 
 


sziasztok! én teljesen új vagyok most várom ,hogy megjöjjön a menszeszem és a 3. naptól szedem majd a clostyt és a 10.napon uh és utána inszem.Borzalmasan izgulok ahogy visszaolvasgattam az első ritkán sikerül.Ha van olyan dolog amire ilyenkor kifejezetten oda kell figyelni vagy szedni előtte valamit( tea,vitamin stb )szivesen fogadom.

köszönöm előre is
zsoan
 
 


Boris! Nagyon köszönöm, látom, hogy ott van, le is szedtem már!

Szuper! Pusszancs!

Nekem tudom, hogy az injekciók miatt van már is mellfeszülésem,titkon meg remélem, hogy a baba miatt is :oops:
katata
 
 


Zsoan, üdv.közöttünk.
Nekem szólj, ha be akarsz kerülni a táblába!

Szerintem elég, ha elevitet szedsz, nem dohányzol, rendszersen étkezel. A többi az ő dolga! :wink:
katata
 
 


kata! már most szedjek elevitet? sajnos dohányzom
zsoan
 
 


zsoan, szia köztünk. A dohányzás biztosan nem tesz jót, mit szólnál minden cigi helyett egy-egy levélnek ebbe a topikba felénk? Ez nem hízlal és a babának, meg persze neked is jót tesz.
jucmuc, miért van nekem felírva hogy nov. 8. inszem, valamit biztosan félreértettem.
Pussz
bbilona
 
 


szia bbilona ! aranyos vagy nagyon de ennél sajnos egy kicsit nehezebb,de az inszem után egyből leteszem ,de egyenlőre most úgy várom menszit mint a mesiást még soha nem vártam ennyire,de természetesen ilyenkor pontosan jön ugyhogy van még két napom
zsoan
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?