bbilona es akit még erdekel
!
Tuleltem a masodik lagzit is a hetvegen, meg mulattunk is nagyot, meg ittam is, ettem is finomakat. Szoval jo volt. Draga sogornom megint kepviselte magat a lagzin - amikor bagozott, olyan harsany volt, hogy nagyon sokan felkaptak a fejuket ra, es bizony elkerekedett szemekkel neztek ra. Ugy gondolom, hogy a musora a ferjemnek es nekem szolt, de elegge rafazott. Kepzeljetek, hogy annyira razta a hasat; felemelte a kezet, es ugy razta meg tobbszor is!; es siman razta a ciganytancra is magat, hogy este 11-re elkapta egy eros derekfajas, meg beverzett. Ezek utan sem nyugodott el, hanem elment orvoshoz, aki elmondta neki, hogy koraszules lesz, barmikor beindulhat nala a szules, es bent kellene maradnia a korhazban. De persze hogy gondolhatnank, hogy o majd Magyarorszagon fogja megszulni a gyereket - megiscsak erdekesebb az ut szelen, mint itt - igy nekiindult autoval Anglia fele. Persze ahhoz kepest, hogy milyen rosszul volt, meg ilyeneket mondott a doki, meg a nemet baratoknal is meg kellett allni 2 napra , ahonnan bevittek a korhazba, mert szulesi fajdalmai voltak. Szoval most Nemetorszagban van, es korhazban fekszeik, hogy visszatartsak a gyereket.
En nagyon fel vagyok haorodva ezen. Az egesz harsany viselkedesen, es hogy mennyire nem fogja fel, hogy hogyan kellene es illene is viselkednie egy 7 es fel honapos terhes kismamanak. Gondolok itt a harsanysagra, a cigarettara, az onzosegre. Mindenkeppen ugy akartak, hogy kettos allampolgar legyen a gyerek - de szerintem alapbol igy lenne a dolog.
Szoval nagyon merges vagyok miatta, es amiatt, hogy mi itt menyire varjuk a babankat, es mennyire maskeppen latjuk a vilagot, mint o. Ez van.
Velem annyi, hogy kicsit magam alatt vagyok. Elmentem az uj dokihoz, aki azt mondta a vervetel utan, hogy a ciklus masodik feleben a progeszteron szintem annyira alacsony, hogy nem is tudna beagyazodni a baba megfeleloen. Ennek potlasara adott clostyt, illetve azert, hogy a ciklus elejetol fogva segitsen rendezni ezeket a dolgokat. Rabeszelt, es beletorodtem, hogy meglesz az utolso inszemem, de sajnos hetvegere esik (jovo het szombat-vasarnap). Hetvegen pedig a doki nem vallal inszemet, mert nincs lapor. Szoval vegre ravettem magam, hogy meglegyen a dolog, de megsem lesz meg
Illetve a doki azt mondja, hogy a 12.cnapon menjunk be hozza, UH lesz, es talan megcsinalja megis az inszemet. Nem tudom tudjatok-e kovetni a mondandomat.
Ez van velem. Most magam alatt vagyok, mert nem tudok hinni a 6. inszemben, foleg, hogy el is lesz kapkodva, vagy nem is lesz meg ebben a honapban. Egyre hajlok arra, hogy lombikra menjek tovabb; foleg ha az allam el akarja torolni a tamogatast ra. Alig van penzunk, de akkor inkabb erre fordiatanam mindet, mert kesobb ennyi sem lesz.
Szoval hosszu lettem most, de ezeket ki kell irnom magambol. Bocsi erte lanyok!
Babszi