Sziasztok!
Igen, ez az a rendelet, amit én is írtam a múltkor... Hát lányok, nekem Dunakesziről nem is tudom mi van a legközelebb... Talán: Váci kórház, Újpesti Szülőotthon, Nyírő
Na hát én egyiket sem szeretném!!! Mondjuk az is igaz, hogy nem tudom hogy fogjuk kifizetni a 100 + dokinak pénz a szülésért + szülésznőnek pénz a szülésért + nővéreknek pénz + napi ellátás díja... Ez összesen kb már 200
Na ezt nem kalkuláltuk be a budget-be az tuti!
Egyébként tegnap beszéltem apummal (háziorvos), és kérdeztem, hogy ez most komoly-e, mire mondta, hogy szerinte nem eszik olyan forrón azt a kását, mert hogy a vizitdíjról sincs még semmi konkrétum, és azt is januártól akarják
Szerinte van esély, hogy a nagy kapkodás meg fejetlenség miatt ez még 2-3 hónapot csúszik (szerinte a vizitdíj is fog...). Kérdeztem mi van ha ideiglenesen bejelentkezem a választott kórházam körzetébe (lakik ott közeli ismerős), mire mondta, hogy sajna ez már most sem mérvadó... Szóval ha ezt március előtt bevezetik, akkor én nagy sz...ban vagyok, és gondolom nem leszek egyedül vele
Tegnap este sírva fakadtam, mert annyira bizonytalannak érzem a jövőnket itthon... Kezdik ellehetetleníteni a megélhetést... A párom nyáron váltott munkahelyet, és előtte szépen kikalkuláltuk, hogy min. mennyit kellene keresnie, hogy a GYED mellett a "jó kis" lakáshitelünket fizetni tudjuk, és még meg is tudjunk élni szépen hármasban. Sikerült is összehozni amit terveztünk, és szerencsére imádja is amit csinál, viszont már most sokkal kevesebbet kapunk havonta a jó kis "csomag" miatt, és még ki tudja mi várható, miközben meg minden drágul, és egyre több mindenért kell majd nem keveset fizetni (ami eddig nem volt)... Komolyan azon gondolkodunk, hogy elmegyünk külföldre, mert ezen idegeskedni nap-mint-nap az nem normális...
Na, jól kifakadtam...
Kami, a tüntetőkkel kapcsolatban csak arra utaltam, hogy ez a harmincakárvalahány már kezd komolytalan lenni... Egyébként maximálisan megértem a kétségbeesést...