Új privát üzeneted érkezett!

Kata, ne ! Hülyeségeken ne parázzál már! Hova hízzon ez a drága Blanci?
Sapi, egyenlőre a katicás a menő, mert azt a mami kötötte....
Menű?

Télleg csajok, már csak Pista és Imre Viki címe kéne!

Eszti, ha megint beszéltek Orsival, mondd meg, h nyugi, az a lényeg,h egészségesek mindketten, tök mindegy, h hogy született Luca, sztem...

Dinokám, esetleg erre is leejthetne egy mosogatógépet a zurad! :wink: Elszórtátok az összes pénzeteket Bogoval?

Kép
seriff
 
 


Gratulálunk Orsi! Isten hozta Luca babát idekint :D . A csaszis mama és baba is gyönyörű, egészséges. És a tejcinek sem árt. Lásd engem!

Anikó boldog születésnapot kívánok!!!

Képzeljétek el, hogy két éjszaka sem szopizott már a gyerekem. Felébred, de maga megoldja már nem is kellek hozzá. Ez akkora mérföldkő számunkra, azt hittem soha nem jön el ez a pillanat. És nem is sír egyáltalán. Nyög kettőt, forgolódik és alszik tovább. Lehet hogy lassan visszaköltözhetek a férjem mellé :oops:

Ma voltunk délelött sétálni, de úgy fúj a szél, hogy Julcsit majdnem föllökte.

Kép
agianyu
 
 


Szerintem Orsinak nem azért rossz, mert csaszi volt, hanem talán nem volt rá felkészülve, és bizony egy nap vajúdás után hirtelen amikor közlik, hogy akkor műtő, és vágás, és hipphopp kikapják a minikét, akkor az azért nem valami jó érzés. Nem erre készül az ember. Ez biztos megviseli a nőt. Az más tészta, ha valaki arra készül, és tudja, hogy az lesz. De a hirtelen jött váratlan események ilyenkor azért nem túl kafák. És Lucácskának valami gáz is volt, nagyon lement a szívhangja, és tán a köldökzsinórja is tekeredett a nyakára, szóval naaaa......nem ragozom tovább. :) A lényeg a lényeg, hogy mindenki jól van. :)
Vendég
 

 
 

Ági, akkor képzeld a szél és Hanna kölcsönhatását :oops: :D ...
Asszem a férjed is örülne! :wink: :D :P
De csak lassan a kistesó projecttel, mert megint jön a nemalvás... :wink: Akkor mostmár nincs is cici? Ezt az éjjel dolgot hogy érted el?

Eszti, bizti igazad van.
Gyerekem meglátta Bence képét és közölte:"Zsombó, Panci", mondtam Bence, de csak nézett nagy bociszemekkel

Kép
seriff
 
 


Na akkor Orsi szülése pont mint az enyém. Én is így jártam.

Orsi, nem lesz most egy jóideig kistesó. (Mondom én, meg hát teszünk is azért óvintézkedéseket). Én nem vagyok ellene a nagyobb korkülönbségnek. Vera és köztem is 4 év van. Bár ha ebbe belegondolok, lassan kezdhetünk is a projektbe.
Lassan be is kell mennem a munkahelyemre és szólni, hogy szeptembertől visszamegyek és elötte még ki akarom venni a szabimat is.

Tegnap éjszaka felkeléseknél nem adtam cicit és anélkül is villámgyorsan visszaaludt, aztán másnap már nem is kereste éjszaka.
Különben most az a szórakozása , hogy a játékbabáit hozza oda szopiztatni. Na gondolhatjátok, még vagy 5 plüssgyereket is szoptatok.

Kép
agianyu
 
 


Hi!
Köszi a köszöntéseket! :)

Lucának gratula, meghát anyucijának is, mert azért ez mégiscsak 2 emberes. Anyának és gyereknek is nagyon nagy változás. Mondom én ugye.... :?
És persze nem haragszom, hogy nem az én napomon bújt ki. Orsi tesója mégiscsak megmondta, hogy az 1-e az jobb lenne. Hát Luca megfogadta. :)

Minden kép isteni, egyik bébi cukibb mint a másik!

Gyerekek, ez durván hideg ez az idő! Még engem is majdnem felkapott a szél :oops:

Nálunk valami miatt szarakodik a net, van, hogy egyáltalán nem lehet rá felmenni. Pedig be van fizetve :roll:

Na mindegy, ez most azért csak elmegy...

Puszi mindenkinek!
anniecoe
 
 


Hi, szóval Ancsa ma van a csók világnapja? Egyszer Szegeden vmit videóztak ezen a napon, a Dugo-téren, és én épp V.D.P-vel mentem ott, hát nem lefotóztak?????????? :oops: :oops: :oops: :roll:

Kép
seriff
 
 


Serfi, ti jártatok?? :shock:
tikata
 
 


Dehogy :shock: , csak vmi jegyzetért vagy mittomén miért mentünk, csop.társak vagyis évfolyamtársak voltunk a gyógyszerész karon.

Kép
seriff
 
 


Azért valaki járt VDP-vel. Talán a Dia? Vagy rosszul emlékszem hogy többen is szerelmesek voltatok belé?

Kép
agianyu
 
 


Na sztem ejtsük a témát! :roll: :oops: Csak azért hoztam fel, mert szembe jutott a csók világnapról!

Kép
seriff
 
 


Képzeljétek el átalszom az éjszakákat! Csak akkor miért is vagyok olyan fáradt? :shock: Hú én már vettem Julcsinak karácsonyi ajándékot :oops: Apja szerinz már tegnap oda kellett volna adni neki, hagy legyen a gyereknek minden nap karácsony. De szerintem a gyed mellett legyen csak decemberben.

Kép
agianyu
 
 


Hálló-hálló!


Ági, írígy-írígy! És egyáltalán nincs már cici?Vgay reggel és este van? Vagy mi? És visszaköltöztél a zurad mellé? Táán azért vagy fáradt! :wink: :oops:
Mit vettél Julikának?

Ancsa, Edó? Minden ok?

Kép
seriff
 
 


Dehogy nincs cici! Reggel és fürdés előtt hatalmas lakomák vannak. Venni kell egy leesésgátlót a kiságyára és akkor már nyugodtan merek apával lenni. Múltkor leesett a kiságyáról.

Julcsi imád babázni. Egész nap hurcolja a babáit, eteti, itatja, pelenkázza őket. Odaviszi az ablakhoz és megmutatja nekik az utcában dolgozó fess munkásembereket. Hozzáérinti a kezüket a radiátorhoz, hogy ők is érezzék hogy meleg. Felülteti a motorra biciklire őket stb. Szóval szerintem korához képest elég hamar babázik. Ezért kapni fog egy walt D.-s csomagot, amiben van kis etetőszék, babakocsi és utazóágy. Nagyon szép. Láttam a Tescoban olcsóbbért is hasonlót, de az olyan gagyi minőségnek tünt, és a mintája sem volt ilyen szép.

Egyébként olyan szépen eszik Julcsim kanállal, hogy szinte nem is megy mellé semmi, és a pohárból, bögréből is majdnem cseppmentesen iszik. Na azért ma magára borított egy bögre teát.

Eszter mi ez a lazaság? Miért nem írsz?

Orsi milyen otthon Luca babával?

Kép
agianyu
 
 



Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi! Nagyon tündéri kislány!

Nálunk sajna Peti beteg :cry: Piszkosul köhög :cry:

Kép
edó75
 
 



Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok Csajok,

most csak egy rövidre jövök.
köszi szépen a jókívánságokat és a gratulációkat. Igen, amiatt voltam csalódott, mert annyira nem voltam erre fölkészülve. Annyira, hogy az otthonszülés is megfordult korábban a fejemben. Ahhoz képest, hogy nem akartam semmiféle beavatkozást, minden másképp sikerült. De így utólag, azt hiszem, nagyon jó, hogy nem otthon akartam szülni. Akkor most lehet, hogy lenne egy hülyegyerekem.
Luca édes. Rettentő nagy akarat, óriási erő. Alaposan belezúgtunk Ádámmal. Asszem nagyon el lesz kényeztetve.
Puszi

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi!Szia, még jó, h belezúgtatok! Kérünk képet!!!!
És tarts ki,minden nappal egyre könyneb lesz! :wink:

Kép
seriff
 
 


Szia Orsi!!

Olyan cuki Lucababa!!! Gratulálok! A szülés körülményei miatt érzett csalódásod el fog múlni, és csak ez a tündéri kislány marad, és ez a lényeg!!! Tényleg sokkal könnyebb lesz, minden nap, egy hónap múlva megmár havaj egy ilyen kis manóval!! Komolyan. Képeket meg még még még!!! ÉS olyan édes a kis hajacskája!!! :lol: És pihenj, pihenj, minden segítséget használj ki. Hosszútávon tényleg megéri az első 6hétben nem ugrálni, kímélni magad. És élvezd a kisbabád!! Azért ritkán szuszog az ember mellett egy 1hetes bébi! :D :D :wink:

Velünk minden okés. Ma munkadélutánon voltam az oviban 5-től. Pici lámpásokat készítettünk a gyerkőcöknek. Amivel pénteken este fognak végig sétálni a falu főutcáján. Jó volt, beszélgettem kicsit az ovónőkkel. És Peti ma másfél órát aludt a bölcsiben. Hurrá!! Kislányom egy tündérke. Annyira cuki. Már megfogja pár másodpercre a csörgőt amit a kezébe adunk. Érdekli minden ami csörög, zörög és színes. Oldalra már szépen fordul. És mosolyog rendgeteget. Szerencsére nagy cicibolond :lol: Már (most pillanat) nem parázok a szopi miatt. :shock: Bár tegye fel a kezét aki nem parázott az első félévben! :shock: Naaaa!..izé....nem látom a kezeket! :wink: :wink:

jóccakát

beteg Petyusnak meg sok gyógypuszi!!!

sziasztok
tikata
 
 


Orsi, nagyon édesen pihen Luca baba a hasadon. Nehéz elhinni, hogy nemrég még odabent volt. Igen könnyebb lesz napról napra. De szerintem (én megmondom az őszintét) kb. 6-7 hónapos koráig. Utána úgy ki fog nyílni az egója, hogy néha visszasírod, amikor csak eszik meg alszik.
Egyébként írd már meg a méreteit is Lucának. Ja és hogy megy a szopi?

Kép
agianyu
 
 


Jó reggelt, hűűű, de jó ilyen képre felkelni! :)
Olyan megható ez a kép, maga a kiegyensúlyozottság. :)
Orsi, én pl. azzal is elszúrtam az első időket, hogy amikor Bence aludt, akkor én nem pihentem, hanem azon agyaltam, hogy mi lesz, ha felébred (semmi :)), mi lesz, ha sírni fog (semmi :)), mi lesz, ha nem tudom, mit csináljak stb. stb. Így én hetekig nem pihentem ki magam, mert amikor ő aludt én akkor sem. Utólag olyan sokmindent másként csinálnék, dehát első babával minden olyan furcsa. Élvezd ki minden pillanatát, olyan kevés ideig ilyen kis icipici. :)

Kata, épp akartam kérdezni, hogy megy az ovi, de ezek szerint szuperül. És hogy volt az átállás, legutóbb még ott tartottatok, hogy Peti minden alvásnál sír, és haza kellett hozni. Hogy kellett beszoktatni?

Nálunk minden ok, Bence most már nagyon el akar indulni, néha meg is teszi, 3-4 lépést simán megtesz. Ja, és állandóan sétálunk, mert mászni már tré, sétálunk, nekem meg már hót tropa a derekam a félgörnyedt testtartástól. :wink: De imádnivaló, és nagyon aranyos.

Ezerrel nézzük a telkeket, most Peti is nagyon rákattant, és hát első körben Gödöllőre szavaztunk, mint választott otthon. A telekkínálat elég vegyes, vagy csak nekünk vannak magas igényeink. De azért keresgélünk, és remélem minél hamarabb megtaláljuk. Találtunk egy gyönyörű telket, csak marha nagy (3400 nm2), de arányaiban nagyon jó ára van, és megosztható lenne, ősfás telek, ősfás környezetben, de mégis 5 perc a közlekedés.
Nem akar valaki (mondjuk ketten-hárman) velünk kiköltözni Gödöllőre és megosztani a telket? :wink:

Ma anyukámmal és Bencével Ikeázunk, szeretnék klassz karifadíszeket. Már elkapott a kari láz.

És rendeltem Bencének 10 db. hangoskönyvet (elég gyér volt itthon a gyerekkönyv park), gyönyörűek, akciósan rendeltem a neten, szuper jók. Egy részét elteszem karira. :)

Puszillak titeket.
Vendég
 


Orsi, Bocs, mostmár rákattintottam, és én is láttam hajasbabát! Nagyon édes, és olyan jó sztem,amikor így pihen Rajtad!
Engem csomóan azzal nyaggattak, h így elkényeztettem,meg felszokik, meg izé, de amikor letéve max 15percet volt az ágyban, rajtam meg-de hogy bírt a kulcscsontomon :roll: - 2órát is aludt, lesz...tam, h ki mit mond. Persze,ma meg hogy szeretnénk ha akár 15percre is odabújna :oops: :wink: .
Még egy fontos! Hallgass az ösztöneidre!
És anyósnak Boldog Szülinapot :wink: !

Kata, töklámpásokat? Hogy bírtad? Ügyi voltál?
Te, nálam ez a kaja para nem múlt el 6-7hónaposan! :wink: De ha jól tudom, Nálad sem teljesen! :oops:

ESzti, nekem a Kikás karácsonyfadíszek tetszettek mindig! Olyan klasszul rendezik ott a kirakatot! Telekkereséshez kitartás!

Télleg, Kata, volt Kika körút?

megyek, met a csajom felébredt( mellesleg éjjel 1x, 5-kor)

Kép
seriff
 
 


Sziasztok Csajok, szia Luca baba! Olyan édes kis csöpp baba, még egyszer gratulálok hozzá, Katának igaza van, hamar elhalványulnak a rossz élmények, és ez így van rendjén. Anyukád ott van segíteni? Vgay anyóspajti? :P Én is tudom ajánlani a sok pihit, ne takaríts, ne főzz, miegymás. Úgyis egész nap csak szoptatsz, igaz? :D :wink:
Levegőre mikor mehettek ki? Orsikám, várunk ám még képeket, sokat-sokat!

Esztikém, Bence nagyon sportos, de vigyázz a járással, ne nagyon fogd a kezét, mert úgy tudom azt nem nagyon szabad. Van keép a Gödöllői telekről? Na nem mintha bármilyen esélye lenne annak, hogy oda költözzünk, inkább csak ide a másodikra. Bár mit nem adnék egy csöpp kertecskéért. :roll:

Balika továbbra is dacol, de napok óta olyan jó hangulata van, újra kiegyensúlyozott, még sétálni is hajlandó. :lol: Úgy látszik most ez a periódus jön. Ma reggel rátette a kezét a hasamra és Öcsike akkorát rugott neki, hogy megérezte, Bali meg nagyot kacagott. Hozzátenném a rúgás sztem annak szólt, hogy fél6-kor keltünk némi hisztivel egyetemben. :shock:

Blanka babáról is szívesen látnék még képeket. Vagy majd élőben inkább? :wink:

Pussykám, Balinak is elkezdett ma csordogálni az orra, úgyhogy lehet nem Laura a ludas. :oops: :(

Edó, Petinek gyógypuszik!

Erről jut eszembe, hogy Peti már egy hónapja oviban és még mindig nem volt beteg (kop-kop), ügyi!!!

Pusz mindenkinek!

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogikám, természetesen az egész nap sétálunk erős túlzás volt.
Vendég
 


Bogicám! Kérésedre :lol:

A képek a mamáéknál készültek:

Kép

az uncsitesóval, aki mellesleg másfél hóval fiatalabb :o :roll: :

Kép

Papával kokettál:

Kép

És építkezünk!!!:

Kép

Itt pedig a 3éves, aki a múltkor lemaradt :lol:

Kép


Dia, a Zsombinak sok-sok névnapi puszit küldünk!! :wink:
tikata
 
 


Dia, Zsombinak Boldog Névnapot!!-ez reggel lemaradt :oops:

Kata, Blanka gyönyörű még mindig! (nekünk is van ilyen harisnyánk...

most megyek, hiszti a köbön, asszem jön az alvás

Kép
seriff
 
 



Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Bocs, de nem tudom máshogy elküldeni, csak ebben a fura formában és egyesével.

Ha jól emlékszem ez a kép az apukájával lesz. De az első is az volt, amikor hason fekszik. 1163001649.02.zip

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 



Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Szóval a paraméterei (a születéskor, ugye?) 3920g, 58cm, 35 a fejkörfogat- ez nem tudom, hogy fontos-e.

Azt akartam kérdezni csakok, hogy mi a tapasztalatotok az espumisan-L-lel? Jó? Kicsit hasfájós, de nem vészes, csak jól ki kell belőle maszírozni. Vagy inkább infakol?
Most szaladok, nyöszörög.
1163001910.02.zip

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, nagyon jók a képek. Ahogy az öledben ül Luca. Julcsi meglátta és hangosan kiabált és tapsolt. Az apás kép a férjemnek is bejött, azt mondta ma este csináljunk egy kisfiút.

Te Bogi mi a recept a kisfiúra?

Zsombi nagyfiúnak boldog névnapot!

Kata Julcsit kenterbeverő combjai vannak a csajszinak. ui na ez Julcsi volt

Kép
agianyu
 
 


Orsi, gyönyörű baba. :)
Hasfájásban nincs tapasztalatom.
Hű, de nagy baba, ehhez képest Bence miniatűr volt a 3 kg-jával, és 31-es fejkörfogatával. A hosszt nem ecsetelem, mert hivatalosan 58 , de szerintem 50-nél nem volt több. :wink: :shock:
Vendég
 


Orsi, nagyon édes ez a kiscsaj! De mintha Apuka kialvalan lenne kicsit, de biztosan csak azért, mert állandóan nagyhajú csjában gyönyörködik! :wink:
Nem semmi méretek!!
Hasfájós tapasztalat nincs, de aszongyák az okosok, h az még ilyen kicsi korban nincs is...sok-sok cici-puszi-szeretgetés.

Kata, Petya is nagyon jól néz ki! Ez új járgány? Szülinapi ajándék?
Mit fog szólni Kovács Kati, h az Ő házát is látjuk?? :wink: Télleg melyik az? :wink: Józsi mindennap kintvan? Haladnak rendesen?

Kép
seriff
 
 


Kata, engem nagyon érdekelne minden részlet a házzal, építéssel kapcsolatban. Milyen fűtés lesz, milyen lesz a ház (alaprajzilag), milyen cuci dolgok lesznek benne (mosókonyha, gardrób, spejz, nagy tároló - ezek az én nagy álmaim)?

Blanka iszonyú husis, szóval tejparát felejtsd el szerintem. Nekem asszem az 5-6. hónapnál múlt el, de azelőtt sokszor kellett megerősítetnem, hogy de-de, elég Bencusnak. :) Most meg már azért nem is parázom, mert tejecskén kívül is jól eszik, szóval most már annyi van, amennyit ő akar magának, az meg úgyis megvan. :wink:
Vendég
 


Orsi, nagyon szépek vagytok! Én tudnék hasfájós tapasztalatokról mesélni, mert Bali nagyon olyan volt és sokáig. Viszont tényleg 2 hetes kora körül kezdődött. A lehető összeset kipróbáltuk: espumisan, infacol, gripwater, és talán az espumisan jött be leginkább. Csodát egyik sem fog tenni, nyilván ezért próbáltuk ki mindent. Az igazi orvosság apa válla volt, ahogy táncikált vele 3-4 órán keresztül folyamatosan. :shock: :D (régi szép idők)!

na jóccakát mindenkinek

Kata képek szuperek, a járgány nem semmi. :D

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok én új vagyyok,hanem zavarok és elfogadsz egy jó tanácsot hasfájásra próbáld meg a baba masszázst nekem igazából csak ez segített.

Zsu
nytzs
 
 


Bogi akkor Bali rendesen edzésben tartotta apát. Azt írod régi szép idők. Mindjárt jön Ádám baba, aztán (bár ne legyen így) lehet folytatni a táncot.

Kép
agianyu
 
 


És a Paffot :wink: !

Kép
seriff
 
 


Orsi, légy türelmes, még olyan pici, mindenhez hozzá kell szoknia, a tejcsihez is! Meg próbálkozz, h nem iszol pár napig tejterméket, szoptatós teát... Hanna nem volt hasfájós,viszont észrevettem,ha döntöttem magamba a gyümölcslevet(barack,mert attól lesz sok tej :roll: -hülyeség), akkor fossantott rendesen, úgyhogy én ásványvízen és fekete tea nélküli gyümölcsteán éltem pár hónapig.
Nincs mit tenni....

És ha bármi kétséged van,mi ittvagyunk!

Kép
seriff
 
 


Hahó!

Kata, ma este felvonulás?

Bogo, köszi az infot! :wink: Ezeke azért szépek szerintem!

Dia, a lecsorgó csoki-tojás-tej isteni volt, a kalács meg ma is pihe-puha foszlós.

Eszti, van ilyen baba, aki szülei derekára pályázik, sztem nem tudsz mit tenni ellene, nyilván direkt nem kell erre késztetni, de ha Ő akarja, akkor nincs mit tenni :wink: .

Edó, Peti jobban van?

Ancsa melóhegyek? Dobjál már néhány lélegzetelállító képet nekünk vmi nyaralás féléről!

Orsi, hogy telnek az első napok?

Ági, megvan a leesés gátló?

Kép
seriff
 
 


Serfi, mi ez a csokis-tojásos csorgó izé? És még kalács is?
Én tegnap fahéjas-almás sütit csináltam.

Bence napról napra többet megy egyedül, most már a rekord 2-3 m, imbolyogva, nagyon durva. Ő meg röhög közben, gondolom ő is csodálkozik még, hogy hogyan történhet ez meg. :)
Egyébként nagy zsivány, most már ha valamit nem lehet (pl. videot nyomkodni, növényt enni stb.), akkor lefekszik a földre, és hangosan sír, könnyeket is produkál hozzá, és naaaaaagyon megvetően néz rám. Cukorka. :)

Többiek merre?
Vendég
 


Sziasztok!

Húú Eszti, szinte látom magam előtt, ahogy ezt Bencus csinálja! :lol: Cuki lehet tényleg!! Jajj neked Eszti, ha egyszer bedőlsz ezeknek a krokodil könnyeknek!! :lol: :lol: :wink:
És a nagy telken kívül, találtatok már méretben is megfelelőt? Bár láttam én már 3e nm-es telken álló házat, írtó kafi nagy gyönyörű kerttel. (persze egy plussz fűnyírós ember kell hozzá :lol: ), de tényleg baromi jó volt!
A házunkkal kapcsolatosan, meg folyamatosan alakulnak ki a dolgok. Józsi, ma egyeztet a gépésszel. Nagyon úgy néz ki, h padlófűtés lesz ott ahol kő lesz (konyha, étkező, fürdik) és fal és mennyezet fűtés-hűtés pedig minden máshol. (ha már pont ezt kérdezted talán :) )
Nyugi, bombázlak majd titeket képekkel az építkezésről. Eszti, egyébként a miénk sima tégla ház lesz, monolit vb födémmel, cserép tetővel. Pince nem lesz, a tetőtér részlegesen be lesz építve, de minden fő helység a földszinten lesz. (konyha, étkező, nappali, 3háló, fürdik, garázs, mosókonyha, kamra). Lesz fedett terasza is.

Ági, te milyen pelust használtál? Már csak azért kérdem, mert hiába még csak 6kg körüli, de a comb kerülete bizti nagyobb, mint a 13kilós báttyáé :shock: :lol: És szegénykémnek mindig nagyon megszorítja. És azért téged kérdezlek, mert te írtad, h Julcsika is hasonlóan formás combikkal rendelkezett :P :P Egyébként meg úgy néznék már Julcsiról képet ! Légyszi! És hogy álltok a beszéddel?

Serfi, lesz igen lámpással vonulás ma este. Remélem eláll addigra ez a fejet letépő szélvihar!! :x Két nap alvás után, tegnap megint egy nem alvós nap volt sajna. Ja, és akkor nem voltam a Kikába, hanem az outletbe mentem. De szerdán voltam a Kikába, és ott is már vásárolhatóak karácsonyi díszek. Meglehetősen szépek :roll:

Orsi, hogy vagytok?? Leírom, amit nekem a legnehezebb volt felfognom és megértenem a szoptatással kapcsolatosan. És csak Blankánál értettem meg (lehet azé ilyen gizda a fiam? :shock: A lányom meg nem? :shock: :shock: ). Szóval, tényleg attól lesz több tej, minél többet szopik. Minél több időt tölt el a cici szopásával. Ezért nem kell bepánikolni, ha másfél két óra múlva látszik rajta, h éhes, hanem csak cicire tenni. És lesz tej. nem rögtön, hanem 1-2 napon belül több lesz. Addig meg sem éhezni, sem kiszáradni nem fog a lelkem.

Na megyek lendítek magunkon.
(azt már le se merem írni, h én még mindig hálóingben... :roll: )

puszi mindenkinek
tikata
 
 


Orsi, sztem is:
Az etesse időre a gyerekét, aki sosem eszik vagy iszik egyetlen falatot/kortyot sem 3óránál gyakrabban...
És pl Hanna kb 3hós koráig iszonyú jókat olvastam, mivel simán elvolt a cicin 3/4órát-1órát(vagy néha többet)....
Mondjuk Ő most is cicibolond , és reggel is simán félóráig nyammog rajtuk :D .

Kép
seriff
 
 


Kata, én Liberot használtam mindig. De bizony sokszor hagy nyomot az a hülye műanyag ragasztós pánt. bekenegetem neki krémmel, bár szerintem őt nem annyira zavarja mint engem. Most egy kicsivel nagyobbat hordunk mint kellene, így nincs felsértés. Nagyon szakszerű az építkezésről adott bezámoló, látszik hogy szakember vagy :D

Orsi, még nincs leesésgátló, és képzeld el amikor hajnali 4-kor bementem hozzá, leellenőrizni hogy minden rendben van-e, lent feküdt a földön az ágy mellett, de még így sem írt fel.

Orsi, tényleg szoptass amennyit csak kér. Igaza van Serfinek, milyen lenne az élet nasi nélkül :cry:

Eszter nem semmi, hogy Benyó elindult. Azt hiszem ha van lehetőségetek mennyetek ki Gödöllőre az ősparkos telekre. Kell a tér a fiacskádnak!

Kép
agianyu
 
 


Julcsi a földön. :D Na, én meg ezt látom magam előtt. Anyuka, tessék venni egy leesésgátlót. :P

Kata, sztem is vegyél eggyel nagyobb pelust, az hátha nem nyomja meg a kis lelkem combocskáját. Töklámpásos felvonulásról kérünk képeket, és persze a saját töklámpásról is. :wink: Az a két nap alvás meg nagyon biztató!!!

Orsi, jól vagytok?

Ser, melyik konyhát nézted ki? A Tefal 20e, azért az kicsit durva.

Kép

Kép
babszy
 
 


Én is ismerek egy cicibolondot, úgy hívják, Bence. :wink: Az első hetekben én írtam (emléknek - most már tényleg érdekes visszaolvasni), hogy mikor és mennyi ideig szopizott, simán voltak másfél órás szopik. Aztán amikor elkezdett ügyesebben szopizni, és egyre gyorsabban, akkor mindig megijedtem, hogy már csak ennyi és kész? De aztán rájöttem, hogy ő akkor már 5-10 perc alatt is sokat evett. És ez a sok szopi=sok tej tényleg igaz, de Bence magától csinálja. Ha 1-2 napig keveset szopizott, és ehhez igazodik a tejmennyiség, akkor tuti, hogy utána 2-3 napig megint sokszor kér, hogy több legyen, és tényleg több lesz. :)

Kata, jól hangzik ez az ház dolog, biztos nagyon szép lesz, ahogy ismerem az ízlésteket. :wink:

Blanka már 6 kg, lassan Benyófit is utóléri. :wink:

Holnap az urammal fodrászhoz vagyunk hivatalosak, már nagyon várom. :)

Szép hétvégét mindenkinek.
Vendég
 


Tessék mosolyogni! :P

Kép
tikata
 
 


Csajok!! Köszönjük a névnapi köszöntést! Mindenkiét átadtam a nagyfiamnak 8)!!!
Viszont az én 13 hónapos fiam még nem jár... :( (közben megy a Jóbarátok - azt hittem ötvenhatodjára már nem tudok röhögni, de mégis...)
Szóval voltunk a dévényesnél - na nem vagyok betojva, még nyáron mikor utoljára voltunk megígértem, hogy visszamegyünk - és a Tündi mondta, hogy másfél éves koráig semmi baj. Bár remélem azért hamarabb lesz :shock: . Bár sokan mondják addig örüljek amíg nem megy, de szerintem könnyebb már egy stabilan álló és járó gyerekkel. Mellesleg dög nehéz, márcsak ezért is :lol: . De az a furi, hogy ezekkel a tologatós játékokkal, dömperrel, stb. ezerrel szalad, fal mentén stabilan megy, de valahogy egyedül nem. Bár tegnap én is láttam 2 lépést, de hol van ez még a járástól? Aztán meg jön az overál amiben lépni sem lehet :? .

Szóval Bence nagyon ügyi, én is elképzeltem ahogy röhögve megy. Fú hiszti, műbalhé és krokodilkönnyek nálunk is vannak dögivel. Annyira cukik, nem is értik, hogy miért nevetek amikor ők dühöngenek :lol: :lol: .

Serfi lecsorgó csoki-tojás-teje egy egészen ínycsiklandozó kalácshoz tartozik amiről képet is láttam (frissensülve) és esküszöm megcsinálom. Majd beszámolok!!! Serfi még nyomhatnál egy-két ilyen jó receptet!!! Ja, azt nem is mondtam, hogy időközben a csattogós lepke nagy kedvenc lett - az a másik kettő azóta bekrepált, valszeg gagyik voltak és nem bírták a kiképzést. A csajoknak mondtam is, hogy hozzanak valami hasonlót a Zsombi névnapjára szerdán, mert megy a harc. Bár Zsombi még csak ülve használja...öööö...

Orsikám! Itt is üzenem hogy gyönyörűek vagytok! Minden jön majd ösztönből! Ha bármi van, szerintem bármelyikünket felhívhatod, hátha tudunk 1-2 tanácsot adni!!! Pocifájást kinövi. Ha tényleg az van neki, ki kell tapasztalni mi a legjobb. Minden baba más! Pihenj sokat. Aludj, igyál és egyél!!! A tejnek ez a legjobb. És figyelj, hogy mit eszel!!!

Ú, Ági, gratula, hogy már nincs éjszakai szopi. Én januártól szeretném ez elérni - ők is nagy cicisek, de egyszer le kell szokni, nem??? Bár az éjszakai csak Zsombort érinti. Aztán a du.alvási cicitől próbálom leszoktatni őket - ez nehezebb lesz, anélkül elaludni mindkettőnek, egy helyen, egy időben és ugyanannyit (hú, már előre félek), aztán a reggeli - talán ez lesz a legkönnyebb. (Szép tervek). Már kicsit fárasztó, de ugyanakkor meg még ki is akarom élvezni... :)

Pussykám! Én nem vagyok ilyen pesszimista :lol: , az Ádi bizti más lesz. Kiságyban fog aludni és még a drága légzésfigyelőt is kihasználja végre valaki :lol: . Na, hát bízzunk ebben!!! :wink:
Képzeld, a múltkor neked szánt és itthonhagyott marcipános csokit most bontottam fel (basszus - Serfi szólj rám!!! Mi lesz így a fogyókúrámmal?)

Edó! Peti meggyógyult?
Ancsa! Hol vagy? Jól vagy?

Rólunk röviden: Kicsit taknyosak a gepárdok, ezért nyüszik is. Ugyanakkor nőnek a hátsó (örlő - mostmár tudom) fogak is - mire nem jó egy üvöltéssel egybekötött orrszívás, így látom ezeket is, biztos ez is fáj nekik. Különben nagyon édik, folyton egymást utánozzák. Amit a másik csinál, kitalál - (gonosztevők nagyon - tépkedik sutyiban a virágot, leszedik a szárítóról a ruhákat, stb - ezek tiltólistásak persze és ezt tudják is :lol: ). Mindig az kell amivel a másik játszik, azt eszek amit a másik, ha szeretem de a másik most nem kéri, akkor én sem - ez is napirenden van most.
Kajáról jut eszembe, folymatos a tipródás, hogy megint mit főzzek ma, mi legyen az ebéd, uzsi, vacsi. Elég nehéz. Persze mostanában már van, hogy nem esznek meg csakúgy mindent. Elfordulnak, nagy rábeszélés után talán megkóstolják - ha ez sikerül akkor persze megeszik. Pl. ilyen volt a sütőtök valamelyik nap. Isteni fincsi volt, a Zsombi falta, a Pancsit semmiképp nem bírtam rávenni, hogy megkóstolja. Tegnap megint sütöttem, most megkóstolta, alig bírtam olyan gyorsan adni ahogy kérte :roll: . A szőlő is ilyen, tegnap alig evett, ma egy csomót - lesz is tőle nagy pukizás (hihi) - tegnap is rotyogtak rendesen. :lol:
De uzsira már megy a falatka - sajt, joghurt, kenyér, virsli ( :oops: , jó tudom nem szabad...), azt szeretik. Inni még nem sokat, de emiatt még nem izgulok. Sajna szeretik a nassolást. Eddig bármit megkóstoltattam mindent sipirc megettek (kakaóscsiga, tejszelet, túrórudi - egy-egy falat, hogy lássam a reakciót - hátr bejött, úgyhogy ezekkel még azért várunk. Szóval most kölesgolyó, bioropi és gabonatallér - Bogiék nagy kedvence - megy még. Ez nagyjából bármikor.

A múltkor H&M-es soppolásnál is ezt adtam nekik, persze elszórtak egy csomót, a bolt tele volt a mi kajáinkkal, ciki :oops: . A leggázabb mégis az volt mikor már kivettem a Pannit mert nyüszi volt és a földről szedegette a golyókat és ette :shock:

Megy a harc az apai és anyai szeretetért. Ha az egyik odabújik, vagy csak megölelem, vigasztalom, azonnal odakéredzkedik a másik is. Ilyenkor néha lökik el egymást, hogy kizárólagos figyelmet kapjanak, de általában azért megférünk egymás mellett :) . Persze mennek a bunyók továbbra is. Harapás, csapkodás és lökdösés a menő. De vannak puszik és simik is. Sokat játszanak együtt nagyokat kacagva.
Van már 'Aja', 'baba', 'hapci' meg még pár szavuk - nagyon édik ahogy mondják. Ja és a 'nem'! is megérkezett végre 8)!

Nem egyszerű a játszózás, séta - a legnehezebb az öltöztetés ebbe a sok göncbe. Tök nyűgösek, mert tudják, hogy akkor már megyünk le és mennének, de még a másikat is öltöztetni kell, plusz nekem, stb. A múltkor a Bazsa mondta, hogy megcsinálja, én előrementem, mert a tárolóba kellett mennem. Na lehozta a gyerekeket úgy hogy a pulcsikat nem adta rájuk (kikészítettem mindent) és a Zsomboron nem volt cipő! :shock: (0 fok). Na jövök fel a pulcsikért, cipőért - a kulcs kívülről a zárban :D . Szerintem nekik pihenés ha hétvége után visszamennek dolgozni :D , akármennyire is imádják őket :lol: :lol: :lol: .

Na befogom - már vagy 2 órája írom.....
puszi

Kép
diane
 
 


Blankára már elfogytak a jelzőim! Jól sikerült, na!!! :wink:
diane
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: