Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Mai poci :D
Vendég
 


Sziasztok!

Elizabeth:nekem is ennyi idősen volt,és elég rendesen szenvedtem tőle. Nagyjából a 13. hét körül elmúlik.. Aztán majd a végefelé megint lesz,amikor a baba miatt szűk lesz a hely..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Bacilivi és barbamami, köszi a válaszokat, aranyosak vagytok! Akkor ezekszerint kb. 3-4 hét múlva megfog szűnni??? Ha minden jól megy? Remélem, mert én is nagyon-nagyon szenvedek már tőle, ez borzasztóan rossz, sajnos! :(

Kép
elizabeth25
 
 

 
 

Ja és bacilivi, tök ari a pocakod! :lol:

Kép
elizabeth25
 
 


Lányok ti nem féltek attól, hogy bevezetik januártól, hogy nagy lóvét kell fizetni, ha nem abba a kórházba szülünk, ahová tartozunk? Ti kitudnátok fizetni? Én nem! :( Örülök, ha a terhesgondozást, meg a dokit kitudom! :)

Kép
elizabeth25
 
 


bacilivi tök szép a pocid. :)

Elizabet én ha már olvastál visszafelé nem aggódom emiatt.Salgótarjánban egy kórház van és én nem akarok máshová menni.Választott dokim sincs mivel nem állunk úgy anyagilag és amit ezen megspórolunk az megy a babára.Amúgy előbb utóbb megszünik mindenhol az orvosválasztás a szülészeten veszprémben már egy éve igy van meg szombarthelyen is most vezették be.Szóval várható hogy több kórház fog csatlakozni hozzájuk.Én nyugodtabbv vagyok ha olyan orvosnál szülök aki esetleg nem 5 napja dolgozik egyfolytában hanem csak a munkaidőben szerintem ez egy részről tök jó kezdeményezés.Másréászről meg tudom azokat is érteni akik választott orvosnál szülnek hiszen kell a biztonságos háttér egy ilyen projecktnél. :)

Nekem nincsenek kellemetlen tapasztalataim hogy nincs választott dokim.Lekopogom igaz problémim sincsenek leszámítvan hogy volt egy baci fertőzésem de kikezeltek beleőle.

nika70
Salgótarján
 
 


Elizabeth! Nekem pl. igen nagy gondot jelentene ez a kötelező kórház választás. Hivatalosan még Anyukámék címén lakok, a házunkon nincs lakhatási engedély. Tehát hiába járok a körzetileg megfelelő kórházba, papíron nem ott lakok. Jó, nem? Most nem tudom, mit csináljunk, év végéig nem fog befejeződni a meló a házon, az biztos.

Őzi! Nagyon csini kismami vagy és nagyon szép a pocid!

Ja, hiába szedem a magnéziumot, majdnem minden éjjel van lábgörcsöm. Nem panaszképp írom, ki lehet bírni, csak így ellentmondok ennek az elméletnek (is).

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok!

Dica:Nem tűntem el,csak napok óta fáj a fogam(bölcsesség fog,már 4 éve) és nem volt kedvem semmihez.Megvolt az AFP,semmi gázos nem volt,kibírható.Pisilni kellett egy kémcsőbe,az nagy mutatvány lett volna,ha nincs nálam műanyag pohár.Ma mentek AFP-re ugye?
Mi meg ma megyünk uh-ra.Nem tettél fel uh-képet,azt majd kéremszépen(!!!) és az adatai?Egyébként hogy nézett ki?Már igazi babós?

Kedden megvettük a ,,kiságyat".Nagyon-nagyon szuper,akkora nagy,hogy eleinte megijedtem tőle,ha bementem a szobába.
Akkora szerencsénk volt,hogy az csak na.Az utolsó darabot hoztuk el,de már azt is lefoglalta valaki,csak nem jelentkezett,ezért felhívták őket és szerencsére ,,lemondtak" róla,így hát most már a mi szobánkban áll.

Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Bacilivi, Őzi, Boszibaba szépek a pocijaitok!!! Én egy kicsit megint többet hízztam, most 65 vagyok, vagyis 7-8kg más a többlet, nálatok ez nem látszik, de hallom vannak, akik keményen diétaáznak, le a kalappal minden ilyen kismami előtt.

Zsu:
látom te is sorstárs vagy a cukor szinten. Nekem tegnap azt mondta a dokim, hogy kedden egy napra be kell feküdnöm a kórházba, hogy pontos diagnózisat tudjon felállítani, utána derül ki, hogy mi lesz, remélem semmi komoly. Jó neked, hogy nem szereted az édességet és a tésztát, nekem mostanában az egyik kedvenc kajám a jó cukros-borsos káposztástészta :)

Őzi:
köszi a csuklásinfót, rá kell jönnöm, hogy akkor baromi sokat csuklik a picikénk :)

Vitte:
van hír a kiírással kapcsolatban?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok Kismamik,

Huh, micsoda pocik!

Boszibaba,
szepen megindult!!! Nagyon latvanyos mar! Sztem az enyem is kb ekkora.

Bacilivi, Ozi,
hatalmas mar!!!!

Luisa,
Akkor jovo heten kedden lesz ez esedekes... Na majd kiderul, lehet nem is kell majd dieta.

Kiiras: Ma megyek 1-re az elbiralasra, a nogyogyi javaslatat megkaptam, szerinte nem lesz gond. No majd nyugtaval a napot...
Penteken pedig ismet megyek a TBs nenihez....
Akkora nyug ez...

ES MARHA HIDEG VAN!!! Sztem fagypont korul lehetett az este, reggel 8kor 1.5 fok volt. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok , jó reggelt mindenkinek!

Benkoka, nagyon szép a kiságy....hol vettétek és mennyiért, ha nem titok?

Nika, te akkor ebből a szempontból jó helyzetben vagy! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Luisa, a csuklásinfóról jut eszembe! Kb. két hete, ha hirtelen felkelek reggel az ágyból, akkor úgy csuklok, két-három-négyet, mint a huzat! :) Akkor lehet, hogy ilyenkor a pöttöm csuklik?

Kép
elizabeth25
 
 


sziasztok csajok!

ELIZABETH: párod Fehérváron volt a szüleinél írtad. Te nem mentél vele? Nem szoktál? Én is írtam már felháborodottan erről az új "reformról" hogy januártól azt akarják, hogy ha más városban szülsz akkor fizess. Annyira felhúztam magam, hogy a párom alig bírt lehiggasztani. Ha itt Tatabányán olyan marha jó lenne az ellátás, lehet, hogy nem gondolkodnék más városban (egyébként a dokimhoz ragaszkodom akit követek, így szülök majd a szt imrében) másik meg szabad ember vagyok hagy szüljek már ott ahol én akarok. Fizetek járulékot úgyhogy mire föl szabályoznak be? Na és mi van, ha én éppen Pesten vagyok rokon látogatóban és rámjön a szülés? Utazzak haza, mert különben fizethetek? Ne már! Na megint felhúztam magam... :twisted:

Egyébként a 12 hetes magzat már igen emberszerű, csak a buksija nagyobb egy kicsit. Amikor Andrisról készült a 12 hetes UH és integetett. szó szerint meg lehetett számolni az összes kis ujjacskáját, mindene tiszta emberi volt :lol:

bacilvi: Persze, hogy később terveztem az endoszkópiát, most nem akarok ezzel foglalkozni, csak legyen vége. Egyébként szépen lassan javulgat. Nem akarok perverz lenni, de elmesélem, hogy péntek óta (amióta kijött ez a nyavaja) nem voltam klón, csak tegnap. De már össze-vissza ettem ittam mindent, hogy ne legyen kemény a székletem. Mikor éreztem, hogy itt az idő :lol: felhangosítottam a rádiót, mert a kislányom otthon volt, és attól féltem, hogy ha fájni fog a wc-zés majd siránkozok, meg visítok, és nem akartam, hogy a kislányom megrémüljön.. :? na de teljesen fájdalom mentes volt a végén hál istennek, de rettenetesen féltem... :oops: ennyi az intim dolgaimról :lol:
Hihetetlen, hogy valaki proktológus akarjon lenni nem?
A fotóid nagyon művésziek :D pont ilyen szoknyám van nekem is.

Vitte: gratulálok a szép eredményekhez. Mi volt? Kell még dolgozni?

dinabéka: Milyen lett a cukor eredmény? Nekem azt mondták, hogy tök mindegy mit mutat az UH eredmény, az a mérvadó amit a 12. hét körül mondtak, még AFP előtt. Lili leleteire is anno rá voltak írva, hogy hány hetes magzatnak felelt meg éppen a vizsgálatkor, de ezzel soha senki nem törődött.

dia: Kézzel vizsgálat nekem csak a 12. hetin nem volt, mert a doki azt mondta, hogy még friss terhesség, és nem akar nyúlkálni, az összes többin már volt. Legutóbb is már csak azért is megvizsgált, hogy nem nyíltam-e ki.

rzsana: köszi a pisilős tippet

Őzi: hát a fejed hol van? direkt levágtad? egyébként nagyon formás szép pocid van.

babzsák: valamelyik babás magazinban olvastam pont a Raffai cikkét, és rád gondoltam. Azelőtt nem is néztem, hogy ki irogat, csak a témára figyeltem... :D

rekanna: Mikor mész szülészetet látogatni? Vagy voltál már?

Zsu: Az összehajtogatott kisfiad édes lehet. Nincs kép róla? A diétádat nem tudnád közzé tenni? Engem érdekelne.

nanett: lábgörcsre szedjél kalciumot! Én is szedtem a magnéziumot és semmi. szedek mostmár kalciumot is. Egyébként valamelyik novemberi babaújságban pont írják is, hogy kalcium kell.

Bocsi a kisregényért!
Kép

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena, akkor egy kis drága manót fogok látni a 12 hetes uh-on. :)
Neked hasit csináltak?

Ez az új rendszer engem is kikészít, én tuti nem vagyok hajlandó ott szülni, ahová tartozom, egy hányadék hely, be is akarták zárni nem régen a szülészetet. Vajon miért??? Tényleg, igen, fizetjük a járulékot, meg vonnak minden lóizét, és akkor még ráakarják kényszeríteni az emberre, hogy ott szüljön, ahol nem akar??????
Egyébként van egy gondolotam miről szól az egész! Elsőként persze a pénzről.....minnél több jusson az állam zsebébe, a másodikként, van olyan doki, nem is egy, akihez szar sem megy....., mert annyira gányok! Na szóval róluk is!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Jobbulást kívánok minden betegnek!Szépek a pocik.
Benkoka
szép a kiságy.

Nekem a vércukrom 8.2 lett anno, szerencsére nem kellett befeküdnöm és számolgatni sem csak diétát írt fel a doki, ami nulla cukor csak gyümölcs, zöldség hús , hal és tojás. Állítólag 9.5-nél inzulinoznak.

A baba tegnap 4* csuklott, úgy sajnáltam szegényt, akkorákat rándult.
Kedden voltunk a Jánosban szüléselőkészítőn, itt rutin a vágás és a beöntés, de ha nem akarsz beöntést nem csinálnak, viszont mindenkit meggyőztek, hogy ki lehet bírni és a baba érdeke, mert mikor kijön ne kakiban fürödve kezdje az életét.
A vágásról annyit, hogy azt is pártolják, elmondták, hogy mikor a baba feje nyom, annyira elvékonyodik a bőr, hogy csak egy kicsit kell vágni. Néztünk videot is két szülésről premier plánban mutatták a nőket, és ott is lehetett látni, hogy tényleg nem vészes a vágás, mert annyira vékony lett ott a bőr.
A szülésznő aki tartotta az előadást elmondta, hogy a gátvédelemben nem hisznek, így az olajos masszázsban sem.
Javasolták a 36. héttől a málnalevél teát, attól könnyebben tágul méhszáj.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Benkóka nagyon szép a kiságy mi is megvettük már de nem ilyen szép de azért kedves nekünk is:):)

Elizabet ahogy olvasom itt a hozzászólásokat tényleg mázlim van.Sokszor választott dokival sem fenékig tejfel a dolog.Azt mondják baromi bátorság tőlem hogy nem választottam dokit.Majd januárban meglátjuk :):):DMost tudtam, meg hogy ráadásul bababárta kórházunk a babók a mamákkal vannak egy szobában ez is tök jó hír számomra. Te nem a margitban szülsz? legalábbis óbuda oda tartozik.Sogórnőm ott szült és nem volt gond vele annó 36 éve én is ott születtem :):):)

Nekem a 12. heti uh hüvelyi volt nem tudom miért de nagyon szépen látszott a babóm akkor már és a kis szíve is dobogott.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Elizabeth25! A 12 hetes uh-on már igazán emberi formája van a kisbabának. A mi 12 hetes uh-on szota az ujját, nagyon aranyos volt.

Friss pocis fotó?


Bár gondolom a 4 D uh-on azért jobban lehet lűtni, mi 13-án megyünk 4D uh-ra, ott már minden kis szervét pontosan látjuk.
Sőt, reménykedem benne, hogy azt is látjuk kisfiú vagy kislány.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Sziasztok Kismamik!

Boszibaba,Bacilivi,Őzi!
Nagyon szép pocakotok van!! :) Csak irigykedek hogy nektek már ekkora a pocotok!

Benkoka!
Mi holnap megyünk AFP-re.Azért nem raktam fel UH képet mert most nem kaptam.A doki csak annyit mondott hogy a korának megfelelő a mérete(egyedül ezt adta meg:BPD:35 mm)!De amúgy minden rendben van.Ma voltam ismét védőnéninél és meséltem neki hogy esténként a bal oldalamon érzek valami furcsát(olyan mintha buborékok szállnának fel) és ő erre azt felelte hogy ez már a baba! :) Nagyon jó volt újra látni a pocaklakót,de most nem volt annyira aktív mint az elöző UH-on.De szerintem már (az alapján amit láttam) baba formája van!
A kiságy nagyon aranyos,én is hasonlót néztem!
Vendég
 


Nagyon szépek a pocis képek :lol:
Én a képtáramba raktam fel friss képet, mert ide sehogyan sem sikerül beilleszteni...

Ez a kórházas dolog engem is kiborít. Én tuti nem szülnék a tarcsai kózházban..... elvileg oda tartoznék :roll:
Ma meg is kérdezem a dokinénimet mit tud erről

jkzsanett
 
 


Lányok szombaton jön valaki a bababörzére?
Már sajnos nem tudom, hogy melyikőtök írta, de valami olyasfélére emlékszem, hogy ott korán érkezőknek csinálnak 4d-s uh-t?

Kép
Kép
bbeti
 
 


Megkérdeztem én is a dokit, hogy mit szól ehhez a dologhoz (ott szülni ahova tartozol) még képlékeny a dolog. De én úgy is a szt Imrében fogok szülni, tuti ki lehet játszani majd valahogy a dolgot. Majd azt mondom, hogy éppen Pesten jártunk a sógornőmnél... majd visszaküldenek a városomba? Borzalom.

ELIZABETH: hüvelyi volt 12 hetesen.

BBETI: Azt mondják a hozzáértők, hogy a babának a csuklás nem olyan kellemetlen, mint nekünk. Lili nagyon sokat csuklott, és a miután megszületett még elég sokáig csuklós volt. Már attól paráztam, hogy szívbeteg, mert állítólag van olyan szívbetegség, ami ezzel jár. Na de semmi baja, csak kicsit túlspiláztam mint mindent :lol: Andris még csak 2X csuklott.
A dokim és a szülésznőm kimondottan gátvédelme párti. A dokim szerint egyszerűbb vágni, mert könnyeb nyisszantani, mint odafigyelve lassan kivezetni a kisbabát. Először nekem is vágott rutinból, de azt mondta mamár elsőre sem vág rutinból. Azt mondta ehhez persze az anya is kell, mert ésszel kell nyomni ilyenkor. Azt ne kérdezd mit jelent, hogy ésszel nyomni .. :lol:
Beöntést én kimondottan fogok kérni, mert megnyugtat, hogy nem kell utánam takarítani szülés közben... :oops:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Nika 70, gyűlőlöm a Margit kórházat! DE ezt most hosszú lenne leírni, hogy miért! :(

Ancsa, majd csinálok friss pocis fotót valamikor...lehet, hogy ma! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

bbeti: mi megyünk a bababörzére,
a 4D-s uh csak az első 40 kismamának ingyenes.
Kell hozzá:a terheskiskönyv,aug.szept.okt .Kismamából kivágott sarok szelvény és a 20. hetet bekell tölteni.
Reggel 8.15-től lehet felíratkozni.

korena73: sajnos nem tudom feltenni a képeket túl nagy méretet ír ki a programm és nem tölti fel.De azért még probálkozom hát ha.
Ha küldesz e-mail elérhetőséget szívesen elküldöm a táblázatot.
Nagy saláta papír, a különböző nyersanyagok szénhidrát tartalma és kaloriája van rajta.
Egyébként rám van bízva mit kreálok belőle csak az értékek stimmeljenk.reggelire, tízóraira, ebédre, stb,
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Eliza végülis te tudod én mondjuk lekopogom de nem volt hozzá szerencsém egyszer voltam kórházban a vakbelemmel de akkor is a jánosban pár éve.


Én nem tudok menni a bőrzéra nagyon messze van meg a buszjegy sem olcsó :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!

Köööszi mindenkinek a sok pocidicséretet... :P :D :P :D

benkoka, tényleg naagyonédi a kiságy!!

korena, rötyis sztori teljesen rendeben volt :lol: :lol: Igyál jóóó sok folyadékot, akkor nem lesz rekedésed máskor sem :) Tényleg pont ilyen szoknyád van? Pedig asszem külföldön vettül.Biztos M.o-ról hozatták :lol:

jkzsanett, meglestem a pocid, széépen nő!

A fizetős korház stori pedig FELHÁBORITÓ!!!!!
Vendég
 


Sziasztok :)

Mi is megyünk a börzére. Mondjuk mi eladóként :lol:
1354,1355-ös asztal. Ha van kedve vkinek szeretettel várom.

Noémi beteg, úgyhogy elég nyűgös szegény, velem együtt.
14-én megyek AFP-re.

Dia

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


korena, hogy tudtál beilleszteni smájlit?
Vendég
 


Kicsit lemaradtam. Hol is lesz ez a börze?

Köszi

Dina
Kép
dinabéka
 
 


Bacilivi
Köszi, bár a két nagyim már megkérdezte, hogy "csak ekkora" még a pocakom? Hol van még január 25!!! Addig még sokat fog nőni....
az őrületbe kergetnek vele :roll:

jkzsanett
 
 


Nika, én sem voltam még soha kórházban...lekopogom. Nem saját tapasztalat, hanem közeli ismerősöké. DE elég volt látni és hallani, hogy mik történtek ott! SAjnos! :(

Kép
elizabeth25
 
 


jkzsanett, nekem már most nagyobb, mint neked 20 hetesen :lol:

Akkora leszek, mint egy ház! :lol:

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth25
Dehogy leszel akkora :lol: lehet, hogy később nem fog nagy ütemben nőni....

jkzsanett
 
 


Zsanett, kitudja! :)

Kép
elizabeth25
 
 


bacilvi: A gépemen van egy pár smile, mert nagy messengeres harcos vagyok, és teleaggatom mindig a szövegemet mindenféle alakokkal Kép

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


na amit a kép után írtam az lemaradt :(
BACILVI: próbáld lemásolni innen a szövegemből a képet, nekem úgy tűnik az működik.

Én ahány emberrel találkozom, mindenki mást mond: De nagy már a pocid.... jaj de kis édes a hasad .... még csak ekkora? és jönneka jóindulatú megjegyzések is: Elég nagy a baba, minden rendben? vagy a másik véglet: Mekkora lesz ez a gyerek? Igaza van a kismama könyvemnek, minden kismamának járna egy füldugó is, hogy ne hallja a kéretlen tanácsokat, meg a sok jóindulatú megjegyzést.. :wink:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Benkoka, nem írtad meg, hogy hol és mennyiért vettétek az ágyat?
Amúgy külön gyerekszobátok van?

Lányok, itt mindenkinél külön gyerekszoba lesz?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Zsu
Mind a három havi sarokszelvény kell? És ha nincs annyi, amennyi kell, akkor fizetős? És akkor mennyi az annyi?

Dia
Ha megyünk szerintem meglátogatlak. Mit fogsz árulni?
Itt csak ruhák lesznek? Mert még nem tudjuk pontosan, hogy hány centivel fog kijönni.

Dinabéka
Bp. Hungexpo A pavilon. III-as bejárat.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Betti :)

Igen főleg rucik, és pár bébi játék.

Viszont a newborn rucik ált. jók az időre született babókra :)

A korababáknak van mini ruha 44-es, de azokra itt senkinek nem lesz szüksége remélem!

Várlak, ha jössz :lol: Majd adok kedvezményt :lol:

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


korena, nekem is van smájlicentrálom, de valahogy nem sikerül beilleszteni őket. pedig én is nagyon birom a kis szmájlikat!! :lol:

jkzsanett.nekem kb 6hónap után vették egyáltalán észre az emberek, hogy lehet nem csak sokat kajáltam ebédre, hanem baba is van...Ennek ellenére a babóca nem kicsi, SŐT!!! Én ennek azért örülök, mert még tinikoromban összeszedtem pár csikot a csipőmre...viszont eddig megúsztam őket :D :D Hátha nem lesz zebra belőlem a szülésig... :lol:

elizabeth.nálunk nincs gyerekszoba külön, a nappaliban lesz a obébi.a hálóban már el sem férne szegényke. :roll: Új pockép?
Vendég
 


Nálunk nem lesz külön gyerekszoba legalábbis egy darabig velünk lesz a hálóban szépen befér majd az ágy.De én mindenképpen szeretném ha velünk együtt lenne amíg nagyon pici .Talán majd úgy egy évesen kikerűl majd a kisszobába.Majd az idő eldönti.

Én eleve dundiként indultam a terheségem idején.Párom már mondogatta milyen szép nagy a pocim az utcán meg még azt hitték csak kövér vagyok.:D :lol:
Most már azért szépen kidudorodik a hasam a pulcsi alatt is már más is észreveszi hogy nem kövér csak terhes vagyok :oops:

nika70
Salgótarján
 
 


Őzi hát neked is nagyon szép a pocid. Hát igen jó növekedésnek indultam én is,de szerencsére még csak 4 kg -nál tartok.
Nálunk külön babaszoba lesz,de csak azért mert kicsik a szobák.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ime az új pocakképek! :)

Kép

Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Nem tud valaki pesten egy olyan gyerekorvost, aki nem tolja a gyerekbe az antibiotikumot hakellhanem?És még normális is?
Elizab. Nem semmi pocó. :D :D Kezdethez képest már sokat nőtt?
Irtál vmi összeget, hogy mennit kell majd fizetni, ha bevezetik, hogy nincs orvosválasztás. Mennyi volt? Nem tod, neten hol lehet utána olvasni?
Vendég
 


Bacilivi, igen, a kezdethez képest nőtt, hát nekem negyed ekkora volt.....

Én 100 000 Ft-os összegről hallottam!

Kép
elizabeth25
 
 


Hello Lányok!

Őzi: nagyon szép kismami vagy. Szerintem a pocid egyáltalán nem nagy a 31 héthez képest. Nekem szerintem már most ekkora. Ahogy elnézem a tesalkatod nem hízhattál valami sokat. Szerencsés vagy! :wink:

Bacilivi: Te se panaszkodhatsz, igazán csini kismami vagy! Jó ilyen klassz képeket látni! 8)

Nanett: a kalcium tényleg jó ötlet! Próbáld ki szerintem is. Egyébként én kb., 2 hét múlva megyek UH-ra a kórházba, de akkor ezek szerint nem fogunk sajna össze futni.

Benkoka: jól néz ki a kiságy! Hozzánk ez be sem férne akkora... csak egy kis félszobánk van. Én alig vettem még valamit, mert túl babonás vagyok hozzá, de lehet hogy ágyat nem is veszünk mert van egy aminak egy két kis hibája de kijavítható...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


hello!

bbeti:
szerintem csak a szelvényekkel ingyenes az első 40-nek.
Ha nem fér valaki bele akkor 40 kedvezményes árú /8000.-vizsgálatot sorsolnak ki.
Sajnos nekem hiányzik az augusztusi szelvény.
Így lecsúsztam róla, ezért mentem a héten fizetősre.
Üdv zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Dia

Így látatlanban is köszi szépen nagyon aranyos vagy, de még nem 100% a dolog.

Kép
Kép
bbeti
 
 


bacilivi nem azért kell fizetni mert nincs választott orvosod hanem ha nem a körzetednek megfelkelő kórházban szülsz.Szerintem ez azért nem mndegy

nika70
Salgótarján
 
 


Cic elküldtem újból a tiedet megkaptam.Renélem most már meglesz.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

A kiságyat a Camponában vettük a Bambibel üzletben,49.000.-.
Ez volt az utolsó darab,de ha mentek meg tudjátok nézni a minta darabot.Nemsokára hoznak belőle megint.Fehérbe van még raktáron,ha valakinek most kellene.

Dicamama:
Tegnap voltunk ultrahangon,apuci is bent volt végre.Mint utólag kiderült eddig is bejöhetett volna. :D Már 17,3cm,BPD:35mm(!),TAD:35mm,combcsonthossz:24mm.Nem tudod mit jelent,hogy telődő hólyag és gyomor?Valamint a C3000?Képet én sem kaptam,mert a magánredelőbe nem tud,majd 3 hét múlva a kórházban kapok.Én is érzem már,hogy mocorog,de ez még nem az igazi,doki szerint majd 2-3 hét múlva.LÉnyeg,hogy minden rendben van.

Bölcsesség fogra nem tudtok valami jót?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?