sziasztok csajok!
ELIZABETH: párod Fehérváron volt a szüleinél írtad. Te nem mentél vele? Nem szoktál? Én is írtam már felháborodottan erről az új "reformról" hogy januártól azt akarják, hogy ha más városban szülsz akkor fizess. Annyira felhúztam magam, hogy a párom alig bírt lehiggasztani. Ha itt Tatabányán olyan marha jó lenne az ellátás, lehet, hogy nem gondolkodnék más városban (egyébként a dokimhoz ragaszkodom akit követek, így szülök majd a szt imrében) másik meg szabad ember vagyok hagy szüljek már ott ahol én akarok. Fizetek járulékot úgyhogy mire föl szabályoznak be? Na és mi van, ha én éppen Pesten vagyok rokon látogatóban és rámjön a szülés? Utazzak haza, mert különben fizethetek? Ne már! Na megint felhúztam magam...
Egyébként a 12 hetes magzat már igen emberszerű, csak a buksija nagyobb egy kicsit. Amikor Andrisról készült a 12 hetes UH és integetett. szó szerint meg lehetett számolni az összes kis ujjacskáját, mindene tiszta emberi volt
bacilvi: Persze, hogy később terveztem az endoszkópiát, most nem akarok ezzel foglalkozni, csak legyen vége. Egyébként szépen lassan javulgat. Nem akarok perverz lenni, de elmesélem, hogy péntek óta (amióta kijött ez a nyavaja) nem voltam klón, csak tegnap. De már össze-vissza ettem ittam mindent, hogy ne legyen kemény a székletem. Mikor éreztem, hogy itt az idő
felhangosítottam a rádiót, mert a kislányom otthon volt, és attól féltem, hogy ha fájni fog a wc-zés majd siránkozok, meg visítok, és nem akartam, hogy a kislányom megrémüljön..
na de teljesen fájdalom mentes volt a végén hál istennek, de rettenetesen féltem...
ennyi az intim dolgaimról
Hihetetlen, hogy valaki proktológus akarjon lenni nem?
A fotóid nagyon művésziek
pont ilyen szoknyám van nekem is.
Vitte: gratulálok a szép eredményekhez. Mi volt? Kell még dolgozni?
dinabéka: Milyen lett a cukor eredmény? Nekem azt mondták, hogy tök mindegy mit mutat az UH eredmény, az a mérvadó amit a 12. hét körül mondtak, még AFP előtt. Lili leleteire is anno rá voltak írva, hogy hány hetes magzatnak felelt meg éppen a vizsgálatkor, de ezzel soha senki nem törődött.
dia: Kézzel vizsgálat nekem csak a 12. hetin nem volt, mert a doki azt mondta, hogy még friss terhesség, és nem akar nyúlkálni, az összes többin már volt. Legutóbb is már csak azért is megvizsgált, hogy nem nyíltam-e ki.
rzsana: köszi a pisilős tippet
Őzi: hát a fejed hol van? direkt levágtad? egyébként nagyon formás szép pocid van.
babzsák: valamelyik babás magazinban olvastam pont a Raffai cikkét, és rád gondoltam. Azelőtt nem is néztem, hogy ki irogat, csak a témára figyeltem...
rekanna: Mikor mész szülészetet látogatni? Vagy voltál már?
Zsu: Az összehajtogatott kisfiad édes lehet. Nincs kép róla? A diétádat nem tudnád közzé tenni? Engem érdekelne.
nanett: lábgörcsre szedjél kalciumot! Én is szedtem a magnéziumot és semmi. szedek mostmár kalciumot is. Egyébként valamelyik novemberi babaújságban pont írják is, hogy kalcium kell.
Bocsi a kisregényért!