Mi tegnap este érkeztünk haza. Jó volt pihenni, azon már meg sem lepődtem, h mint mindig ott, Peti extra rossz, illetve pörög ezerrel, a sok gyerek láttán. Persze mire lenyugodott, megszokott, már jöttünk haza. Blanka szerintem észre se vette, h nem otthon alszik, szerencsére. Élvezte nagyon, h mindig van valaki, aki rázza a kis(?
) popsiját. Nem úgy, mint itthon.
este még útba ejtettük Diáékat, ahol sajna csak a férjem csodálhatta meg a gyerkőcöket. és hallhatta a repertoárt
, melyik állat hogy csinál? (igaz a Zsombi súgott a Panninak a hápinál
), de puszit tényleg csak a Panni adott
Csókolózós kép isteni. Engem a fiam rendszeresen lesmáról (szájamra adja a nyálas kis pusziját
), de úgy döntöttem, pár évig még hagyom, mert nekem olyan jó érzés
És persze Bankát is rendszeresen ebben az örömben részesíti.
Örülök, h másnak a gyereke is szokott rosszalkodni!
Serfi, szia itthon! Hiányoztál, nem is tudtam sokáig merre vagy? Hannus cuki nagyon. Amilyen hideg van, már hordhatja is azt a szép sapit. Viráglopás meg nagyon szomorú.
Köszönjük a dicséreteket a lányom nevében, és azt már csak félve merem leírni, h megint nem hízott a másfél hét alatt csak 10dekát, és én el kezdtem megint parázni, de már fél 10 óta alszik, így gondolom nem éhes, meg éjjel is csak egyszer ébred, meg , meg, meg....ugye ne parázzak??!!
Legközelebb engem is hívjatok légyszi camponázni, meg minitalizni majd, mert elkezdek megsértődni.
Na pusszancs mindenkinek, megyek mert nyöszörgést hallok, és megtömöm.
Egyébként meg várom a Dia urát, aki ha minden igaz hoz nekünk egy szupi mosogatógépet! Hurrá!!