Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, köszi, köszi, köszi!!!!!

Töklámpáson túltettem magam, de bakker kosár is kell!!?? Szerintem mire ezeket mind beszerzem és hazaérünk, már el is mentek csalódottan, h nem vagyunk itthon :shock: :shock:
Kenyeres kosár is jó? Remélem.
Fogkrémben gyérül állunk, de tegnap vettem sok tekercs wc papírt, meg tusfürdőt :roll: :wink:
Lehet a fruttinak mégis jobban örülnének? :shock:

Kép

Kép
tikata
 
 


A fiam meg már napok óta happy birthdayezik :lol: :lol:
tikata
 
 


Te, a fogkrém tiltakozás a sok csoki és cukor miatt!!! A wc papírt tényleg ne....
diane
 
 

 
 

majd jövőre próbáld ki (hátha a másik faluban is van ilyen szokás (reméljük már ott laktok addigra :lol: )) - tudod, a dm-ben vannak mini fogrémek.

A kenyeres kosár is jó!!

Látod, zajlik az élet, kezdheted is a blogodat!!!
diane
 
 


Itt vagyok. Még nem szülök, csak tegnap elszállt amit írtam, és azóta is csak pipákat gyűjtök a listámra.

SZóval Isten éltesse az ünnepelteket: névnapos Blankát és szülinapos Petit!
Aztán meg azt is írtam még, hogy Edó-Petire hittem, hogy elkelt, mert a Hanci lestipistopizta. De ez is már olyan rég volt téma.

Aztán meg nem tudom, hogy érdekes-e a Vekerdi meg dac-korszak Boginak. Szóval nagyon dícsérik Vekerdit, nem tudok mást ajánlani, igazából én felnőtt klinikumban dolgoztam. Gyerekekkel csak régebben és rövid ideig. Mindenesetre annyit azért mondhatok, hogy úgy fogd fel, mint kellemes bemelegítő gyakorlatot a serdülőkorszakra. :wink:

(Egyébként a homeopátiás szerek, főleg ha tényleg sikerül eltalálni az alkati szerét tud magatartás problémákban is javulást hozni. Bár a dackorszakot én nem nevezném magatartás problémának. Bogikám, kérjél inkább magadnak, hátha erősíti az kis idegeidet. :P )

Nekem meg szörnyű pár napom volt. Autó mizéria. Szétszedik-összerakják-mégsincs ez-mégis kell az....Solymárra már úgy járok mint egy menetrend szerinti járat. Mondjuk elég szép arra, és minden figyelmeztetés ellenére nagyon imádom a vezetést. Az autószerelők is említették a Vészhelyzetet...(ne mondjátok el mi volt benne). Most lekopogom, talán nem kell menni többet. (Ezért nem jutottam el hozzátok Dius) :(

Ezt most elküldöm.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


A gólya meg érzéseim szerint itt köröz a ház fölött.
Bár úgy néz ki még minden csukva, nulláról fogok indítani ha ez így marad. Lucácska olyan nyomást gyakorol a medencémre, hogy ez most tényleg fáj már egy kicsit. (Igazából nagyon.)
Ráadásul nyom valami ideget is, és csak sántikálva tudok menni. Úgyhogy már tényleg lecsúsztam rólatok Dia, de majd legfljebb ti jöttök látogatóba, jó? :)

Esztikém nagyon aranyos a fogmosós kép. Hányat mos vele?
Tesódnak a Léghajós könyve mikor jelenik meg? Én egy dedikáltat szeretnék, főleg, hogy ilyen celebritások díszítik.

Igyekszem jönni minden nap. Ezen a hétvégén már nem megyünk semerre. (Najó, legfeljebb Szentendrére. De hát ki tud ellenállni, mikor ilyen fasza idő van? Én még most is úgy érzem magam, mint egy öregasszony: nem élem túl ezt a telet, ha nem kapok még egy kis meleget meg napfényt a zima előtt.)

Puszi mindenkinek!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


szia Orsi!

Jó hallani rólad, a nehéz pillanatokban, gondolj arra, h lehet holnap ilyenkor már meglesz a baba!!! :P Mert ez simán előfordulhat, nem jelentkezik be 24órával előtte :P Ez az 5nap már tényleg semmi, bár lehet a legnehezebb. És azt mondják a szex segít előcsalogatni a babát :wink: (nálam a Petinél bejött :wink: :wink: )

És az ígért képek a kis hurkás Manciról :D :lol: és a háromévesről :P

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Kép
tikata
 
 


??? :shock:
tikata
 
 


na ez nem megy most, bénázik a gépem.

:(

sziasztok, puszi és jó hétvégét mindenkinek 8)
tikata
 
 


Katám! :lol: Így is jó, Blanka annyira gyönyörű, hogy 2x is kevés. Na de ezek a combok és popsi!!! Ha meghallom, hogy mégegyszer kínlódsz, hogy nem eszik eleget :evil: :evil: :!:
Gyönyörű!!!!
Na voltak a kis szörnyek???
Jó utat nektek!
diane
 
 


Orsi :) , szia, de jó, hogy jössz! Izgultunk ám!! Kitartás!
Hát mostmár szerintem is zizegjél sokat, menjél Szentendrére, Solymárra (szeretném ha Ádám vezetne - de ezt ignoráljátok továbbra is), hátha az segít!!! Vagy gyere el hozzánk - rossz kifogások :wink: :wink: .
Aztán értesíts minket!!!

Puszi

...a Léghajós könyvet már én is kérdeztem..
diane
 
 


és Blanka gyönyörűen tartja magát! (és eleget hízik...)
diane
 
 


Hi, at home.

Dia, örülök, h beájultak Gepárdínók a levegő-homokozótól! Nem tom, Te hogy vagy Vele, mi indulás előtt lefürdettük Hannamannát, merthogy pelenkamélységig homokos volt :roll: ...
Ő is aludt a kocsiban, na nem hazáig, csak azalatt a másfél óra alatt amíg átvergődtünk Bp-en, az Üllői útig....

Gyerekem nem romlott el, aludt egy jót itthon is, mondjuk fél7kor felébredt, és azóta nem lehet lenyomni, de jól van. Kicsit sajnálom, h éjjel nem volt ébren többet, jobban, mert akkor talán meghallom, h a kertben motoszkálnak, és nem lovasították volna el 1-1 hatalmas virágunkat :cry: .Utálom az ilyen gonosz embereket.

Orsi, mingyá végge, de ne feledd: visszasírod még "bárcsak még bent lenne Luca" :wink: !

Kata, Blanci gyönyörű-még mindig nem értem, h lehet két ilyen cingibinginek ilyen kis hurkalánya :wink: ! Na meg sztem is gyönyörűen tartja magát, hova kell ennél több?! Oks, bizti nem árt a gyógytorna! Ha előbb szólsz: egy nagy doboz minifogkrém vagyon a polcon!

Megyek, főzök meg teregetek: nesze Nked kiruccanás, utána a hatalmas munka....

Kép
seriff
 
 


Katám, micsoda szépség ez a Blanka, lehet lestoppoljuk majd pár hónap múlva másodszülöttemnek. :wink: És ezek a hurkák azért magukért beszélnek... :lol:

Orsi, csak mondom, hogy a szülésem előtti hétvégén mi is Szentendrén voltunk, az volt az uccsó kiruccanásom. :wink: :D És ha Katából indulunk ki, tényleg nem biztos, hogy napokkal előtte jelezni fog Lucácska, igaz Kata? Kösz a tancsot, azt hiszem holnap megyek egy homeopatához. :)

Serif, ez durva, még jó, hogy beljebb nem mentek. Ez a belső kertetekben volt?

Ma szintén csoda idő volt, nem értem én ezekez az időjósokat továbbra se. Az óbudai szigeten voltunk a nagy csúszda parkban. Gyönyörű az a sziget ilyenkor (is), sokkal vadregényesebb, mint a Margit, és nincs akkora tömeg.

pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogo, elől voltak, a ház előtt, csak épp 2hete csináltuk meg Anyukámékkal és szerintem tök szép lett!

Kép
seriff
 
 


Hálló!!!

Orsi, fronthatás?

Néhány kép a múlt hétről: Kép

H&M-es kesztyűben és sapiban....
Kép


Kép

Kép
seriff
 
 


Blanka harapni való kis hurkás csajcsi. Nagyon édes :D

Orsi, szóval ezt a mutatványt említetted. Hát nem veszélytelen :shock:
Most mintha a másik szeme lenne letapasztva a sexbombának. Említettem Julcsinak mellesleg a bagoly és s.bomba szavakat, de nem harapott rá.

Mennyire zakkantotta meg a gyerkőceiteket az óraátállítás? Julcsi persze egy órával hamarabb ébredt, de már durmol.

Kép
agianyu
 
 


Hi, ja a nadrág is onnan van, igaz még nagy, de nem bírt ellenállni neki egyikünk sem.....(kisebb meg nem volt belőle :P ).

Ági, a bal szeme a gynegébb( a szemizma) és 2napig a jobb szemét takarjuk(vagyis a bal szemet erősítjük), egy napig a bal szemet takarjuk(hogy a jobb szeme se hülyüljön el teljesen), így már ok? :wink:
Hanna negyed 8kor kelt, és most aludt el, már eléggé fáradt volt, de az anyósebédről nem jöhettünk el hamarabb :oops: :roll: ....

Dia, hazaértetek? Túléltétek? Bazsa elrepült?

Bogo, asszem az Esik eső karikára dal nálunk is nagy kedvenc lett, reggel óta énekeljük-na jó(csak Dia kedvéért,mert azt hiszi túlzok mindig) Hanna még csak az esik eső-ig tudja, azé Kossuth Lajos kalapját még bonya mondania :P :twisted: 8) .

Kép
seriff
 
 


Serfikém :D , de hát hogy érted azt, hogy azt hiszem túlzol??? :shock: , ez nem igaz!!! Én is épp dicsekedni jöttem.
A Panci egyértelműen használja (80% helyes kontextusban) az "add ide" kifejezést - mellesleg nem tudom hol tanulta, én próbálom a "kérem" kifejezést használni... :? :? :?
Továbbá a sütifaló bödönbe már egyedül berakja a kör alakú formát (Zsombikám a tetején pakol be mindent - nem tököl 8) :lol: ); a telefont a fülükhöz teszik és hallóznak; a 'mit mond' repertoár a kutyus és halak után bővült a 'mit mond a hápi kacsá'-val; a baba szót is mondják - szóval olyan ügyik. Legalább is nekem, olyan hihetetlen. Mondjuk messze menő következtetést nem vonok le - állítólag az ikrek nagyon későn kezdenek beszélni :roll:. De rengeteget megértenek már - a Panci főleg. De rájöttem, hogy ez az elindulásbeli nagy különbség is külön jó, mert a Panna már nagyon biztosan fog menni, mikor kapkodhatom a csetlő-botló bátyot. Nem?? :lol:
Azt, hogy a Hanna ennyit dumál, már azért sem furcsállom, mert az Áron is beszél, 3 szavas mondatokat. Meg amióta hallottam, hogy a Bali 2 évesen szinte mindent mond.... Minden gyerek más. Unokatesóm Ádámja 2 éves koráig meg sem szólalt.

A képek nagyon jók! A cicás gatya szuper! Majd meg is nézem csütörtökön :wink: .

Mi nem fürödtünk homokozás után :oops: , de nem találtam homokot a pelusban... Viráglopás gáz, hihetetlen.
Milyen mutatvány ez?
Bazsa elrepült, sőt még vonatozott is, de már megérkezett épségben.

Orsi :D ! Be kell jelentkezni minden nap, hogy tudjuk mi van veled :!: :!: :wink:

Jó kis idő van, mi?

na pussz mindenkinek

Kép
diane
 
 


Ja és Serfi! Katonákat uzsonnáztunk!!
diane
 
 


Még annyi, hogy a Panci mindig jön és ad puszit ha kérünk, a Zsombor csak dobja, de az cuppan nagyot!!! Ha közel megyek hozzá és az arcomra kérek - ált. fejbe csap :shock: :shock: .

Egy valakit puszilgat ezerrel:

Kép

Kép

... ja és ezt a szájra puszit módosítani kellene az arcra, mi??...
diane
 
 


Pussykám, annyira édesek!!! És ügyesek, nekem is hihetetlen volt minden fejlődés, most Bali mondókákat gajdol szinte tökéletesen (én is dicsekedni jöttem ám), de továbbra is Kossuth Lajos a kedvence, a múltkor a folyosón elordította magát, hogy Éljen a magyar szabadság!. :shock: :D Most meg egy órája eszik, hihetetlen mennyiségeket, dehát szegény 2 hétig fosott. Úgy tűnik meggyógyult, azért kopp-kopp.

Tegnap láttunk egy írtó szar filmet, nézhetetlen volt, majdnem fölálltunk, valami amerikai blődség volt, persze az uram nézte ki most az egyszer. :roll:

Serif, H&M-es cuccok nagyon szuperek, mi csütörtökön megyünk a Diával a Camponába, mert akkor lesz a megnyitó. Addigra remélem megjöna fizum, mert most szabadságon vagyok, rendes bérrel. :wink:

Orsi?????????

Többiek?

Kép

Kép
babszy
 
 


Itt vagyok, még mindig egyben. Nem fértem a géphez a hétvégén. Ádámnak vannak szenvedélyei, amelyek hál'istennek időben rövid ideig tartanak, de intenzitásban nagyon erősek.
Most például felfedezett egy zene letöltő programot és az összes liblingjét összeszedte és letöltötte a hétvégén. Éjszaka is ment a gép.
:)

Minden beindítós dologgal próbálkozunk :oops: , Ádám ebben nagyon segítőkész. Már-már készen érzem magam a szülésre. . .
A baba-képek is nagyon inspirálóak. Kata gyönyörű a kis Blanka, édes husi.
Akrobatiko-Hanna meg nagyon cuki. Olyannak néz ki mint aki állandóan nyomatja az okosságot. Nem?
Az ikrekről nem is beszélve. Zabálnivalóak. Mi is smároltunk a tesómmal, nem gond. Semmi extrémitás nincs most a szexuális életemben. :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Dinokám, ne strapáld Magad, én úgy láttam ez az utolsó cicás gatyesz! :P Csókolózó ikerpár nagyon drága!

Jaja, hogy most mentek Bogoval az Újba, óhhhh, ott bizti lesz még!

Bogo, jól vagytok? Pocakbébi is?Nő a hasad? Kép?

Kép
seriff
 
 


Ja, és persze én a 86-s ruháknál kezdtem a nézelődést :oops: :roll: ....

Kép
seriff
 
 


Jó lehet nézni, hogy egyre többet tudnak a gyerkőcök. Leginkább ezt várom, de már úgy fognék egy kis nyakló bébit is. Az ujjaimban érzem, bizsereg utána.

A hidegfront egyelőre nem lendítette meg az eseményeket. Pedig sok reményem fűződött hozzá. Éjszaka meg hajnalban már fájdogált a hasam, de azóta megint semmi. Az azért biztató, hogy legalább van valami amit kinevezhetek jóslófájásnak. Ilyen az? Mintha meg akarna jönni?
Akinek volt ilyen tessék beszámolni róla.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Szia Serfikém! Micsoda meglepi!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, szóval még egyben, végül is van még 2 napod, aztán kereshetsz másfajta vonalzót. :) Nekem jóslófájásaim a 6 hónaptól voltak, de az éles fájdalommal járt, viszont a 9. hónapra meg megszűnt. :shock: De a menstruációs feeling azért biztató, esetlég még a gyomorrontásos hasfájás szerűség is lehet biztató tünet. :roll:

Ma voltunk Balival egy bölcsis játszóházban, egész emberbaráti volt. Ott lehet maradni a gyerkőccel, de ott is lehet hagyni, és óránként 436 Ft-ot :roll: kell fizetni. Egész jó játékok voltak, Bali belevetette magát, de kizárólag a társaságomban. Volt egy anyuka aki, rászólt a fiára, hogy ne dobálja ki a labdákat...egy játszóházban. Akkor mit csináljon velük, simogassa?
Nekünk ez az átállás még nem megy igazán, mert nagyon korán keltünk, most viszont alig tudtunk hazavánszorogni a buszmegállóból.

Serif, bébi jól van, köszi, egyre erőteljesebben érzem a rugdosását, hasam persze nődögél, képet meg ne várj rólam :roll: , esetleg ha élőben meglátogatnál... :wink:

Kép

Kép
babszy
 
 


És Zsombi közben arra is ügyel, h a kamerába nézzen, hihetetelen!

Orsi, esetleg még hasmenés is biztató lehet! Mellesleg,nekem pont egy héttel előtte-halászlé zabálás után-volt olyan éjjel,h nem igazán tudtam eldönteni,h most fájás vagy halászlé...de a kórházba nem mentem, csak 2nap múlva, "meg is dícsért" a dokim, h ilyeneket eszek :roll: :oops: ...
Hannamanna beszél állandóan, és rajzol, meg rajzoltat, természetesen csak "cicát"..., na de a rajz és én :oops: .

Bogo, miért pont 436 ft? És lesz,h otthagyod Balut?majd jól megkérem a Diát, h fotzzon le, és dobja fel ide

Kép
seriff
 
 


Kata, volt Kika körút pénteken?

Kép
seriff
 
 


Ancsa! Boldog Szülinapot!!!!

Többiek?

Kép
seriff
 
 


Boldog szülinapot Ancsa! Úgy néz ki nem ezt a napot választotta kisLuca.
Pedig...
Kalandos volt az éccaka. 11kor beindultak a fájások, de semmi hasmenős-gyomorrontós inkább menzeszelős. Gondoltam ezt megúsztam, nem is fáj annyira, jól bírom a dolgot. Aztán kettőkor elment a dugó. Attól megijedtem, mert kevesebb vérre számítottam.
Aztán ahogy beértünk a kórház utcájába megszűntek a fájások. Egy ujjnyira van nyitva, meg azóta is fájdogál, de igazából nincs semmi, úgyhogy inkább hazajöttünk.
Megőrülök ettől a várakozástól. A szülésznőm szerint lehet, hogy még ezek a fájások is elmúlnak és így maradok még napokig. :evil: Én ezt nem bírom ki!
Tök kivagyok. Azzal bíztat, hogy ráadásul ezek olyan semmi fájások amitől ne is reméljem, hogy tovább tágulok. Azok durvisztikusabbak.
jaj, nagyon nyűgös vagyok :x

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Télleg: miért pont 436? Miért nem 425? :P

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Esztikével mi van? Elutaztak?
Bogi, te aztán jó korán érzed a kis menőmanót!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, hajrá-hajrá!(egyébként Apukám meg nov. 1-én született, úgyhogy az sem egy rossz nap-legalábbis 60éve nem volt az)

Kép
seriff
 
 


Orsi, éjjel melegfront, du hideg..Ez már csak segít!!!!!!!!! :lol:

Kép
seriff
 
 


Orsi, sztem a nov.1. azért is jó dátum, mert így minden évben együtt lehet a család, senki nem dolgozik. :wink:

Itt nagyon szomorkás az idő, szerintem ma ki sem mozdulunk. :?

Kép

Kép
babszy
 
 


Eső-eső...énekelte Hannamanna

Orsi????

Kép
seriff
 
 


Sziasztok,

kaptam ma egy sms-t:

Megszületett Luca, jól vagyunk. :)

Többet sajnos nem tudok, de azért nagyon örülünk a hírnek!

JUHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉ
Vendég
 


Gratulálunk!

Kép
seriff
 
 


Kedves Orsi, Luca!!
Gratulálunk!!!!!!!!!!, jó ismerkedést és gyors hazamenetelt kívánunk!Várjuk persze a képeket és a beszámolót. Sok puszi: Bogi család

Kép

Kép
babszy
 
 


Orsi! Gratulálunk! Sok boldogságot a kis csöpséggel!

Kép
edó75
 
 


Ja én meg már dolgozok. Heti 20 órában még két hetet feketén, aztán át is jövök hivatalosan.

Kata! Blanka édes nagyon!!

Az iker csocsós kép pedig tündéri!!!

Hannának nagyon klassz a sapija meg a kesztyüje!

Kép
edó75
 
 


Edó, és milyen a munka újra?És hol dolgozol?Gondolom a régi cégtől megváltál! Peti jól bírja a bölcsikét?

Kata, itthon vagytok már?Megkaptad a mailt a menűkről?

Kép
seriff
 
 


Még nem váltam meg régi cégtől. Ott még szabin vagyok nov 20-ig. Addig itt meg heti 20 órában "dolgozok"=betanulok. Ismét a férjemmel egy helyen fogok dolgozni :lol:
Most meg elszaladok megnézni a Petit. Reggelente levág még egy kis nyafit nekem, de jól kajál, már jót is alszik. És már a gondozónénik is mondták hogy rosszalkodik :lol:

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!


Először is nagy-nagy gratula Orsiéknak!! Isten hozta Lucababát!! :P :P Milyen pontos volt! Várunk kicsit bővebb beszámolót is, ha esetleg valaki beszélt vele. És talán majd képeket is, hmm, de lehetőleg, ne csak az egy éves szülinapjáról :wink:
tikata
 
 


Sziasztok,

én ma beszéltem Orsival. Jól vannak. :)
Orsi kicsit csalódott, mert a sok vajúdás után mégiscsak csaszi lett. Szóval fizikailag nincs valami jól, fáj neki, nem tudja Lucát emelni, meghát azért biztos nehéz dolog, ha hirtelen, váratlanul lesz csaszija az embernek...
De csak előre kell nézni, Luca baba ügyesen szopizik, jókat szunyókál, Orsi szerint a világ leggyönyörűbb kisbabája, sok a haja és nagyon aranyos. :)

Hajrá Orsi! :)
Vendég
 


Mi tegnap este érkeztünk haza. Jó volt pihenni, azon már meg sem lepődtem, h mint mindig ott, Peti extra rossz, illetve pörög ezerrel, a sok gyerek láttán. Persze mire lenyugodott, megszokott, már jöttünk haza. Blanka szerintem észre se vette, h nem otthon alszik, szerencsére. Élvezte nagyon, h mindig van valaki, aki rázza a kis(? :lol: ) popsiját. Nem úgy, mint itthon.

este még útba ejtettük Diáékat, ahol sajna csak a férjem csodálhatta meg a gyerkőcöket. és hallhatta a repertoárt :lol: , melyik állat hogy csinál? (igaz a Zsombi súgott a Panninak a hápinál :wink: ), de puszit tényleg csak a Panni adott :D Csókolózós kép isteni. Engem a fiam rendszeresen lesmáról (szájamra adja a nyálas kis pusziját :) ), de úgy döntöttem, pár évig még hagyom, mert nekem olyan jó érzés :wink: És persze Bankát is rendszeresen ebben az örömben részesíti.

Örülök, h másnak a gyereke is szokott rosszalkodni! :lol:

Serfi, szia itthon! Hiányoztál, nem is tudtam sokáig merre vagy? Hannus cuki nagyon. Amilyen hideg van, már hordhatja is azt a szép sapit. Viráglopás meg nagyon szomorú.

Köszönjük a dicséreteket a lányom nevében, és azt már csak félve merem leírni, h megint nem hízott a másfél hét alatt csak 10dekát, és én el kezdtem megint parázni, de már fél 10 óta alszik, így gondolom nem éhes, meg éjjel is csak egyszer ébred, meg , meg, meg....ugye ne parázzak??!! :shock:

Legközelebb engem is hívjatok légyszi camponázni, meg minitalizni majd, mert elkezdek megsértődni. :oops: :shock: :P

Na pusszancs mindenkinek, megyek mert nyöszörgést hallok, és megtömöm.
Egyébként meg várom a Dia urát, aki ha minden igaz hoz nekünk egy szupi mosogatógépet! Hurrá!! :lol:
tikata
 
 


Kata, ugye ne. :) :)
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: