Új privát üzeneted érkezett!

Dimet!

Amit megkívánok, megeszem! Az igaz, h az ebéd adagom megcsappant, mert nem tudok sokat enni, és hamar úgy érzem, h degeszre ettem magam. Szerintem az édességet a gyomrom másik szektorában fogyasztom. Azzal,h pusztítom az édességet nem azt akartam mondani, hogy napi 2-3 tábla csoki. Mondjuk olyan 1/2 tábla csoki naponta. (ez fedezi az édesség szükségletemet):D
Még a legelején nem vettem komolyan a Metformin és az édesség érzelmi küszöbét és csúnyán összevesztek! :lol:

Kép
lara26
 
 


Krumplis pogácsa + Zsizsik
A habituális vetélésre reagálnék gyorsan. Ha a baba nem a terhesség elején, hanem kb. az általatok említett időpontban megy el, akkor sokszor immunológiai oka van. A Szabolcs utca Immunológiai osztályán, illetve az Országos Haematológiai Intézetben (XI.ker.) végeznek olyan immun vizsgálatokat, amely oka lehet a "kései" vetélésnek. Ez lehet autoimmun betegség vagy lehet az, hogy a mama és a papa szervezete túlzottan hasonló génállományú, ezért immunológiailag összeférhetetlenek. (Ez utóbbi nem egyezik meg az immunológiai meddőségnek nevezett esettel, amikor az anyuka szervezete elpusztítja a spermium nagy részét.) Fülöp doktor a Szabolcs utcában rendel, ő otthon van ezekben, szerintem is őt kellene megkeresni.

Sziasztok, mennem kell
kikka
 
 


Ella!

Szép nagy már a pocód!
lara26
 
 

 
 

Sziasztok!

Aranykavics, Krumplis Pogi, Rambóka! Köszi a gyógyszerszedéssel kapcs. infókat, megfogadom.

Lara! Én meg futok (mégsem fogyok) :? :wink: (de most, hogy szedem a gyógyszert, remélem végre ez is beindul + továbbra is sportolok).

üdv: Lyutka
lyutka
 
 


Sziasztok!

...vagyok.... télleg így szoktam írni! :lol: :lol: :lol:

Lányok én is fogytam. Pedig esküszöm, hogy nem fogyózok. 63 kiló vagyok és ezt tartom. A család a hétvégén meg is jegyezte, hogy fogytál. Norka is aszonta, hogy vékony :roll: vagyok. A betegek is azt szokták mondani, ha nem tudják a nevem (bemutatkozom és kitűzőt hordok), hogy a magas, vékony doktornő! És az összes kollegám tudja, hogy rólam van szó :lol: :lol: :lol:
Ez a metformin, akaratlanul is.

Pogikám, jó hogy megint vagy!!! :)
Szóval Metformin jó gyógyi. Én úgy érzem engem sok szempontból kezd helyre rakni. Spontán ciklusok. Peteérés(?). Szőreim kezdenek lassan és gyéren nőni!!!
És ez ami nagyon feltünt. Pl a nyaralás előtt epiláltam le gyantával a bikinivonalam (nullásra :lol: ) és kb egy hónapja kezdett beszőrösödni.
Régebb már két hét után :shock: nagyon csúnya volt.
Ugyanezt látom belső combon. Arcon. IS!!!
És nem vagyok már édesség zabáló: anyósék 5 féle sütit készítettek. Összesen egyet kóstoltam meg. Nem kívántam :roll: Csak csodálkoztak. :shock: És ez szinte észrevétlenül alakul így.

Persze semmi sem tökéletes.... még mindig nem hat eléggé. Bár ahoz képest, hogy tavaly decembertől ez év májusáig volt 3 Closty stimum, meg sem nyikkant a szervezetem rá, ahoz képest most két follikulusom lett.
Voltam nőgyógyásznál. A bal oldali bevérzett. A jobb oldali cisztába fajult. Már 33x33x30mm-es. :shock: A bal oldalira is azt mondta, hogy ciszta.
A hőm megugrott, a ferty tett PÉt. :shock:
Hát nem tudom mit higgyek. :? A méh nyálkahártyám vastagabbnak láttam, doki lemérte, 6 helyett 7 :lol: :lol: Semmit sem jelent. :?
Szóval ez a hónap és mostmár határozottan kijelenthetem, hogy ez az ÉV sem jött össze. :(
Most spontán havit várok, aztán HSG, aztán jövőre meglűátjuk.
Pénteken andrológia vizsgálat.
A dokinak megmondtam a 2x1 Clostyt. Tudnia kell róla. Úgy éreztem.
Lehet, hogy 1x50mg-al kell legközelebb próbálkozni, vagy hagyni kell a Clostyt a fenébe. Mert csak cisztákat csinál.
Pedig olyan szépen indult.... :(

Most sokat írtam magamról. :?
És mással nem is foglalkozom.

És arra kérlek benneteket, hogy ne kezdjetek el biztatni, hogy nincs veszve ez a ciklus, mert már letudtam és jól vagyok.
Tegnap közel álltam a bőgéshez, de aztán eldöntöttem, hogy két ciszta :? miatt nem bőgök. :lol:

Azt hiszem az Istenke tudja, hogy mikor kell nekem anyukának lennem. :roll: És még nem jött el az ideje.

Nem szabad türelmetlennek lenni... ez a végkövetkeztetés. :wink:

Most visszaolvasok és írok még.

(az Uram és Parancsolóm tanul, így enyém a gép! :lol: )

22cn.
Vendég
 


Sziasztok!

Na, h. végre ne csak rosszat mondjak a kis ordító egeremről:

Képzeljétek elkezdett figyelni!!!

Már egy hete észrevettem, h. szopi közben rámnéz!!!! Eddig csak nézett kifelé a kis buksi fejéből v. csukva volt a szeme, de most határozottan engem néz!!!!
A másik, h. elkezdett figyelni a hangomra!!! Eddig ha ordított, csinálhattam akármit, nem segített! Ma volt az első, h. felfigyelt arra, h. hozzá beszélek és szépen lassan elcsöndesedett (na persze nem végleg! :wink: ).
Meg követi az apját a tekintetével a szobában (benne mély áhitat természetesen, hiszen ez az a pasi, akivel olyan jókat szoktak fürdeni!!!! :lol: ).

Ma egész jó napunk volt, voltunk sétálni délután. Előtte az öltöztetés egész simán ment, mintha rájött volna, h. a cécó eredménye számára jó dolog lesz. :D
Séta után meg kivételesen kivárta, amíg levetkőzök, nem ordított, sőt utána még le tudtam tenni a kiságyába egy félórára!!! Nem aludt, hanem a hangját próbálgatta: már négyféle hangsúllyal tudja mondani, h. " Heee"!!! :lol:
Mondjuk a félóra elteltével (azalatt elmosogattam) egy csipet kétséget sem hagyott afelől, h. ő rögvest de azonnal éhen fog veszni! :lol: :lol: :lol:
Egye fene megmentettem az életét!!!! :lol:

Ja! Lenne egy kérdésem mindazokhoz, akik már rendelkeznek kiskorúval:
Ti hogyan öltöztetitek/tettétek ilyen időben a dedet sétához???
Most még nem a babakocsiban fekszik, hanem a babakocsira ültetett hordozóban, úgyhogy olyasmik, mint bundazsák nem jönnek szóba, mert nem lehet tőle bekötni a dedet!!!!

Én ma adtam rá egy hosszú ujjú bodyt, egy harisnyát, egy vékony pamutpólót, egy plüss rugdalózót, meg a lábára egy olyan kis plüss tutyifélét, plüss sapkát, plussz thermotakaró. De asszem kissé melege volt!!!! :oops:
Ti mindebből mit hagynátok el????
Tegnap hosszú ujjú body, plüss rugdalózó, plüss kardigán, vastagabb pamutsapka, plüss takaró volt rajta, de le lettem cse..ve, h. megfázik a gyerek!(mondjuk a lába tényleg hideg volt amikor hazaértünk, ezért adtam rá ma harisnyát, de az meg megnyomta a pociját!!!! :( )
Olyan bizonytalan vagyok, v. nem???? :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kavics: ez így an. jönni fog, amikor a sors úgy akarja, mi jól rákészülünk, és tökre fogjuk a babázás minden percét értékelni.
úgyhogy hajrá :D

lara, eéhsizem,hogy összeveszett a metformin és a csoki:) de akkor ezek szerint már kibékültek.

kaptam a férjemtől vichy hajszérumot. meglepett :D de lehet megunta a tegnapi depimet :D
dimet
 
 


Hajhullásra:
Varga cseppek :!:
Párom próbálta, neki bevált, csak lusta használni!
Mondjuk amennyi hajszálat elhagy, már kopasz kellene legyen, de vhogy mégsem, nem értem!!!! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Rambóka, hallottam egy olyan "elméletet" öltöztetés témában, hogy mindig plusz egy réteg a babára, mint, ami rajtad van. Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető. :roll: Sajnos gyakorlati, tapasztalati tanáccsal nem tudlak ellátni.

Lenne egy érdekes kérdésem? Azaz inkább cáfolatokat várnék arra az elméletre, amit egy kineziológus orvos állított fel, miszerint aki nem esik teherbe, az tudatalatt fél a szüléstől/anyaságtól.
Nekem ez nem klappol. Legalábbis, magamon kívül ismerek még legalább 2 lányt, akinek nem jön össze a baba, vagy valószínűleg nehezebben fog. És mindnyájan egészen pici korunktól kezdve készülünk az anyaságra. Így ha már lelkieredetre szeretnék visszavezetni a dolgot, akkor inkább a rágörcsölés lenne a megfelelő magyarázat.
mamint
 
 


..én félek az anyaságtól....

Attól félek, hogy borzasztóan pocsék anya leszek, önző ....

De biztos nem azért nem jön össze, hanem a rohadt PCOStől. :evil:
IRtől. :evil:
Vendég
 


Sziasztok

Kavicska!
Valahogy én is attól félek, hogy ez a clostys ciklus nekem sem fog bejönni ( bár ne hari, de nálad még semmi sincs veszve). Igaz még semmi biztit nem tudok, majd pénteken :(

Mamint!
Fogantatásban a lelki tényező is belejátszhat..de tutti nem döntő. Minden felelős anyuka-jelölt kicsit fél az anyaságtól. De sokak nem is törődnek ezzel és pont ők szülnek sokat, ( néha "akaratlanul") .Nem??

Mniki!
Én is a 2 naponta sex-ben bizom :)))

Gina


Kép
Vendég
 


Jó éjt Mindenkinek!

Megyek alukálni. :D

Olyan jó, hogy holnap nincs meló :D :D :D

Holnap többet leszek.

CSók Mindenkinek!

Kavics!
(22 cn.)
Vendég
 


Tök.............
.........mert ősz van...........
Vendég
 


......
Vendég
 


Jaj, nem úgy értettem, azaz ő. A doki úgy vélekedik, hogy annyira félünk tudatlatt, hogy igazából nem is akarunk gyereket. Ami szerintem már csak azért is butaság, mert akkor nem lennének abortuszok. És a fogamzásgátlás is megoldott ügy lenne.
Félni alapból, szerintem mindenki fél. Ez teljesen normális. De nem hiszem, hogy emiatt én tudatalatt nem szeretnék babát. Az meg már a másik ellenérv, hogy a legtöbb "meddőség" mögött megtalálják a biológiai okokat. Ennek ellenére azt is elismerem, hogy sokszor gátló hatással van a fogantatásra, de nem hiszem, hogy általánosítani kéne.

Jó éjszakát!
mamint
 
 


csatlakozva a témához: mivel a pszichoszomatikába hiszek, lehet,hogy lehet abban vmi, hogy vkinek nem jön össze a baba, ha görcsöl. és sokszor egy jó pszichológus is sokat segíthat. meg ugye sok olyan eset volt már, hogy nem jött össze egy párnak évekig, örökbefogadnak egy babát és hip-hop csak betoppan a baba:)
szóval, annyira könnyű mondani, hogy ne görcsöljön az ember lánya, de ha eleve gond van, nehéz ezt kikerülni. főleg, ha évek telnek el a próbálgatással. én még -és sokan közülünk- nem tartunk még itt, de azt hiszem egy idő után elkezd egyre jobban görcsölni az ember.

rambóka, megnézegettem azt a weboldalt, köszi.
mindenkinek jó pihit!!!
dimet
 
 


Mamint!

Köszi a tippet! Mindenki ezt javasolja, de sajnos se bodyt, se rugdalózót nem hordok és kardigánt sem nagyon úgy 10 éves korom óta! :wink:
Viszont nekem a tavaly akciósan beszerzett Columbia kabát alá ma elég volt egy hosszú ujjú póló! Kell szereznem egy Columbia kabátot a gyereknek is? :lol: :lol: :lol:

Én teljesen tudatosan féltem a terhességtől, meg a szüléstől is. :lol: De még jobban féltem attól, h. soha nem lehet gyerekem!!!!!! :cry:
Ha ez igaz lenne, nem lenne abortusz!!!! :evil:

Én is inkább abban hiszek, h. a nagyon akarás jobban hátráltatja az ügyet! (szerintem nálunk is ez játszott közre!)

Kavits!

Mondd, h. legalább a mezcseréket nézted!!!!!! :wink: Bár a többi sem volt rossz!!!!!!

Szóval tökös lesz????? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jó reggelt!!! Kép Kép

Szabadnap!!!

Ma átadom magam az édes semmittevésnek!!!! Kép

Valameliyk szomszéd finomat készít. Ide érzik az illata :shock:
Kezdek nyálazni, mint Pavlov kutyája :?

....vagyok....

23cn.
Vendég
 


Még egy gondolat....

Tökre szimpatikus nekem, hogy két nap dolgozunk egy nap szünet. Kétnap dolgozunk két nap szünet :lol: :lol: :lol:

...megyek és takarítok, vagy legalábbis pakolok.
Vendég
 


Sziasztok!

Kavics!

Én is egy picit félek az anyaságtól (magától a szüléstől) de ennyi kell.

Ma vagyok az 1.cn-n november 1. -én. :lol:
lara26
 
 


Kép
Beebeey!Nekem mindegy,hogy hányadik cn-ot írok.....de Neked már nem....jó lenne egy kis piri! :wink:
Kincsecske!Semmi extra nem történt Velem,sajna most nincs eltitkolt halványam se.....-de nem is csodálkozok,ebben a ciklusban,is volt elég bajom!
Kavicska!Megnéztem a tikkeredet,remélem,sikerült,jól számolnom.... :wink:
Szép Napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Lara!!!!Nagyon örülök,hogy végre írhatod az első ciklusnapot!!!!
Te miért nem vagy a táblázatban?????
Írtam pü-t is!




Kép -mai napra aktuális ,sajnos!Gondolom Mindenkinek!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rambóka,
ma már mindent lehet kapni gyermek méretben is, csak tudd megfizetni! Biztos Columbia kabát is van 62-es méretben :wink:

Annyira tetszenek ezek a kis vonalzók! Nekem is kell egy ilyen!!! Csak hozzá, vagy egy rendszeres mensi, vagy egy baba.... :(
mamint
 
 


Kavits!

Én évek óta kampányolok a 4/3-as beosztás mellett( 4 munkanapot 3 munkaszüneti nap követne), de nem történt előrelépés!
Lehet, h. aláírást kéne gyűjteni???? :wink:

Egyébként háváj van, mert apa most vette ki az 5 nap kispapaszabi utolsó részletét csütörtök-pénteken, úgyhogy 5 teljes napot itthon lesz velünk!!!!!!! :D :D :D


A negatívum, h. ma megyünk rég nem látott ( 12 év!!!! :D ) anyósomhoz! :evil:
Ha csak egy rossz szava is lesz, tutira összecsomagolom a gyereket és eljövök!!!! :evil:
Pedig anno megfogadtam, h. soha a büdös életben nem viszem el hozzá a gyereket, de egye fene, hajlandó vagyok egyetlen nyitó lépést megtenni (vagy inkább nem szívesen adom, ki a fiamat a kezemből!!!).
Mindenesetre visszafelé nő a hátamon a szőr a gondolattól, h. ott kell majd jópofiznom a vén sárkánnyal!!!! :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok,

most gyűlt egy könnycsomó a gyertya láttán a torkomban... Kandika, azért köszönöm, hogy felraktad! :(
Hátborzongató, de talán nem írtam meg nektek. Apu 6 éve hagyott itt minket, karácsonykor, és már csak olyankor megyek ki a sírjához (200 km)... nagyon sokat álmodtam vele sok-sok évig, aztán tavaly sikerült őt elengednem igazán. Képzelhetitek... :(
Képzeljétek el, hogy Boginak a lábujjacskáiban visszajött apu. Nem viccelek... :D ugyanolyan kis hullámzós, alul-felül gyűrődős, egymás mellett el nem férő, szabálytalan lábujjai, hasonló körömágyakkal... teljesen ugyanolyan! Összetéveszthetetlen!

Tegnap este elkezdtem én is a metformint, harmad szemmel. Éjszaka a Bogi-szobába való vándorláskor már volt kis émelygésem... :? Örülök, ha karácsonyra elérem a teljes adagomat.

Amiért főképpen írok:

Eladó egy, vasárnap vásárolt, teljesen használatlan (1-szer felpróbált) minőségi, babarózsaszín Mignolo márkájú, olasz téli kislányoverall!! Sajnos kidobtuk a blokkot, Bogi pedig utálja!! (Túl tömzsi hozzá!) Mérete szerint 68-as, de inkább egy erősebb 62-esnek felel meg, esetleg karcsúbb babánál 68-as! Prémszegélyes-kapucnis télidzseki, hozzá kesztyűcske, hózentrógeres nadrág és mamusz. Eredeti ára: 15 ezer, mi 40% akcióval vettük, odaadnám 7 ezerért!! Akit érdekel, írjon privit.
Vendég
 


Csak egy fél percre kukkintok be, mert ruhahegyek közt lavirozok.
Nem is értem, hogy van ennyi ruhám, hiszen amikor kéne valami, akkor semmim sincs :roll:


Rambóka!
Küldöm a rengeteg pozitiv energiát feléd!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem irigyellek, de hátha történik egy kellemes előrelépés :)

(Anyukám is múlt hétvégén békült ki a testvérével! - nem anyukám miatt voltak haragban)

Boszorkák pedig igenis: NINCSENEK!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vagy igen??? :lol: :lol:
Kép

Talán sárkányok vannak. :roll: De az sem mindegy, hogy hány fejü: 7, 14, vagy 24? :lol: :lol:
Vendég
 


Kép Kép
Norka....akkor Apukádért is....
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép
....és mindenkiért!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép Alszom

Íme egy kép a fiatalemberről.
Remélem sikerült feltölteni.
verona
 
 


Andi!

Megkaptam a pü-t, rendben!
A táblázatban azért nem voltam benne, mert nem kértem még bele magam.
De ha lehet akkor mától szeretnék belekerülni.
Köszi!

kor:27
lakhely: Komló
metformin:2006. 08. 01. 2*850mg
gyerek: majd lesz :D
lara26
 
 


Boszorkányok már pedig vannak. :evil:

Rambóka!

Én inkább láthatatlan védőpajzsot küldök nektek!!
lara26
 
 


Verona!

Milyen kis aranyos Zsombor!
Olyan kis elégedett pofija van! Biztos meg van rá az oka!!:)
lara26
 
 


Verona!

Édes cukipofipuffancspofi!!!! :D
Kis tündérmaszat!

Valóban, nagyon elégedettnek tünik! :D


Félig meddig befejeztem a pakolást. Nem könnyű dolog a szekrények szanálása. :shock:
Egyszer a végére érek. :wink:


Kandika!
Köszönöm. Jó a szám. És a gyertya is nagyon jó!
Sajnos nekem évek óta nem jön össze, hogy november elsején menjek ki a szeretteim sírjához :( , ezért 1-én mindig meggyújtok egy gyertyát és rájuk gondolok.

Lara!
Örülök, hogy te is benne leszel a táblázatunkban. :)


Rambóka!
Mindenképpen írd meg milyen volt anyós pajtással a találkozó!
Van mostmár láthatatlan védőpajzsod és rengeteg pozitiv energiád, csak átvészelitek :roll:

(Érdekes dolog. Évekig utálkoznak :evil: , iszonyúan fel vannak háborodva, hogy az ők ártatlan kisfiúk milyen egy perszónát vett feleségül. :shock: Meg sem kérdezte ŐT! :shock: És amikor megszületik a gyerek, akkor hirtelen igen intenziv lesz a kiváncsiskodás. Már többen meséltek hasonlót!)

23cn.
Vendég
 


Verona nagyon nagyon cuki fiú Zsombi. Olyan nyugodt, békés..
Hogy vagytok ??

Kavicska, tetszik a tököd :lol: ráadásul nagyon szeretem :wink:
Tegnap én is szanáltam, fájó szívvel válok meg minden régi holmimtól, de muszáj néha megtenni.
Ja, imádom a hozzászólásaidat, úgy fel tud dobni !
Küldök neked egy cisztaűző jóboszorkát, okés ? :lol:

Rambóka, minden elismerésem, hogy megteszed ezt a lépést.
Mindenesetre sok erőt és ne hagyd magad :wink:

Gyorsan megfőztem, virágokat átültettem és most várjuk barátnőmet a 2 hónapos bébijével. Gondolhatjátok, hogy mit fogok délután csinálni... :lol:
Mindenkinek békés napot, estét kívánok !
mniki
 
 


Verona!Hát gratulálok,nagyon édes kisfiad van!!!!

Lara!Rendicsek benne is vagy,holnap ha teszek táblát benne leszel!!!!

Kavicska!Te is tudod,hogy nem csak a temetőben lehet emlékezni.....Nagyanyóm halála óta....eddig is minden nap gyújtok gyertyát 2-3 órára legalább!Most is ég 3db! Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Mniki, Pogi a vicces írás 100 %-ig igaz!! :lol: :lol:
valahol a neten találtam. valami velvet, vagy poronty.hun.

Verona!
nagyon szép kisfiad van!!

Kavicska kiváncsi vagyok hogyan lesz tovább.

Itt a topicon minden baba olyan pofitos, észrevettétek?? :lol:

többiektől bocsi, de nincs időm... :?

Kép

Kép
rejo
 
 


Egy kicsit visszaolvastam!

Beebeey!
Ilyen sokadik cn-on vagy :?: :shock: :?: :shock:
Húha!!!
Dekár, hogy nem baba miatt :(

Gina!
Szerintem egyelőre még ne "stresszeld" magad azzal, hogy úgysem jön össze ez a ciklus. Elkezdett növekedni, van egy domináns tüsződ (lehet kettő is lesz :lol: ). Várjuk ki a végét OK???

Szedit!
Remélem pozitívat tesztelsz!!!
Kell az újabb kismama, mert egy jó ideje csend van a topikban.
Az utolsó pozitiv tesztelő Babancs volt és ő is lassan már a 12 hetét betöltötte. :)
Hajrá!!!

Dimet!
Kipróbáltattad a pároddal a mikroszkópot?? Van peteérése???? :lol: :lol: :lol:

Vöcsök!
A pocakodat csak sejteni lehet. Érdekes, pont ilyennek képzeltelek el :)


Kikka, Lyutka!
Nem szeretnétek bekerülni a táblázatba???

Alice!
Elkezdtétek a szurikat??? Hogy vagy??? Merre vagy? Ott is ünnep van?

Backa! Felicia!
Ti is eltüntetek... :(

Csakegy!
Hiányolom a csakegyes töprengéseidet.


Álmos vagyok. Ez az idő kiütött.
Azt hittem lázzam van. Megmértem, de közelében sincs a 37nek.
Fáj a fejem, délben hányingerem volt, aztán jól belaktam. Megszünt.
Álmos vagyok, de nem bírok aludni.
Nem tesz jót nekem a takarítás, mert túlságosan felpörgök.

.........vagyok.........

23cn.
Vendég
 


Kedves Aranykavics!

Köszönöm, hogy gondolsz rám, szívesen bekerülnék a táblázatba, de egyelőre még nem biztos, hogy itt maradok veletek a topic-ban, mert még mindig ott tartok, hogy 2 hét után sem tolerálom a metformint ...:(((
mjad ha biztosan túlvagyok az elején, akkor jelentkezem, addig csak olvasgatlak benneteket

Kikka
kikka
 
 


Kikka!

Ez nem a metforminosok topikja, hanem a PCOS nőké. :)

Sajnálom, hogy még mindig nem bírod. :cry:

Most éppen mennyit szedsz és mi a legsúlyosabb mellékhatás????
Továbbra is hypozol???

Én még ott ragadtam :oops: le, hogy 2x1/2tbl (500mg) szedsz.
Vedd visszább az adagot. Nagyon fokozatosan építsd fel.
Vendég
 


Szia Aranykavics!

Mivel nem szeretek panaszkodni, ezért döntöttem úgy, hogy várok egy kicsit, mielőtt igazából belevetem magam a topicba...
Most 1/4 (!!!)-et szedek délutánonként, ami ugye nem túl sok... de mégis...
A borzasztó, iszonyatos fáradtság az, ami szinte elviselhetetlen, állandóan kimerültnek, betegnek érzem magam, alig kelek ki reggelente az ágyból, fáj kezem-lábam, mintha influenzás lennék...
Lehet, hogy a testalkatomhoz mérten valóban jóval kisebb adagot érdemes szedni (az nagyon nem lenne jó, ha fogynék, 49 kg vagyok)...
szóval nem adom fel, de amíg nem leszek jobban, csak panaszkodni tudnék, amit nem szeretek...
Ígérem, majd jelentkezem....

Kikka
kikka
 
 


Sziasztok :lol:
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de már nagyon régóta olvasgatlak benneteket.
Én is PCO-s vagyok sajna :cry: ,és hála ennek a fórumnak és most már a pcos.hu-nak,sikerült metforminhoz jutnom, amit már több mint egy hónapja szedek, remélem segít abban, hogy férjemmel már lassan másfél évi próbálkozás után babánk lehessen....
Szóval így még ismeretlenül is sokat köszönhetek nektek, és remélem Ti is (velem együtt) hamarosan babát várhattok.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy Ti tartatok diétát metformin mellett?
Mert nekem még nem sikerült teljesen leszoknom az édességről, és nem tudom, a gyógyi igy is hatni fog-e :oops:
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de már nagyon régóta olvasgatlak benneteket.
Én is PCO-s vagyok sajna :cry: ,és hála ennek a fórumnak és most már a pcos.hu-nak,sikerült metforminhoz jutnom, amit már több mint egy hónapja szedek, remélem segít abban, hogy férjemmel már lassan másfél évi próbálkozás után babánk lehessen....
Szóval így még ismeretlenül is sokat köszönhetek nektek, és remélem Ti is (velem együtt) hamarosan babát várhattok.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy Ti tartatok diétát metformin mellett?
Mert nekem még nem sikerült teljesen leszoknom az édességről, és nem tudom, a gyógyi igy is hatni fog-e :oops:
ezoterike
 
 


Ma rámjött a pakolhatnék, úgy dönöttem, hogy a táskámban is rendet rakok :shock:
És eszembe jutott egy történet.

Szóval tipikus női táskával bírok: PCOS ide-oda. A táskám az egy bazár. Van benne:
toll (egy fél tucat), smink cuccok(rúzs, szájfény, szemceruza), parfüm, papirzsepi, pattanás elleni krém, herpes elleni krém, orrcsepp, lottó szelvény (amit kb két hónapja nem ellenőriztem le és azóta sem vettem újat), gyógyszereim, OB, betét, kulcscsomók (vagy három), névjegykártyák, kb egyéve elmúlt konferencián kapott kitűző (férjemé), az én nevemmel is van egy, hőmérő, pénztárca (ez iszonyú nagy és nehéz - ti: a férjem utálja az aprópénzt ezért ez mindig nálam van), mobil (ami ha cseng sosem találom :? ), UH leletek, különböző dolgaimmal kapcsolatos hivatalos és nem hivatalos papírok, rágó, injekciós tű, tükör, manikűr szett, pecsétem, kocsipapírok (ha éppen én használom az autót), és ezen kívül számos megszámlálhatatlan kacat, amit nem is tudok mire használni és teljesen fölösleges.

Nos, a benzinkútnál akarok fizetni, pasi a pénztáros és természetesen akkor sem találom a pénztárcám, egyszercsak egy óvatlan pillanatban kifordul a betét a pasi elé. :shock: Villámgyorsan utánnakapok, begyűröm a táskámba. Figyeltem a pasi arcát, hogy mikor tör ki belőle a röhögés. De rezzenéstelen arccal követte végig az eseményt :?
Nőnek lenni nehéz! :roll: :roll:

Időnként 5 percig vakarom a táskám fenekét, amig az orvosi kulcsát megtalálom. :shock: A betegek meg ülnek a folyósón lévő padokon és érdeklődő tekintettel figyelnek :?

A múltkor Tesco parkolójában ültem a kocsiban és figyeltem egy nőt, aki az autó kulcsát keresgélte a táskájában (az ő táskája sem volt nagyobb, mint az enyém). Legalább 7 percig keresgélt, mire megtalálta. Akkor megnyugodtam :shock: nemcsak én vagyok ilyen H.P. :roll:

Ez vagyok én....
Vendég
 


Akkor én inkább nem is írom le, hogy mi mindent találhatnék a táskámban... A kulcscsomó és a telefon persze sosincs meg.. Nem vagy egyedül! Én már rutinosan 1 perccel korábban kezdek el turkálni a kulcsért ;)

Milyen dokinéni vagy?

Nyugtassatok meg kérlek, hogy a metformin csodákat művel az arccal! Kezd elegem lenni, eddig olyan szépen javult magától, most meg megint olyan nagyon csúnya az állkapocs vanala. :cry:
De ha miden jól megy 1 hét múlva ilyenkor már bevettem az első adagot! :D
mamint
 
 


Látod Kavics ezért voltak jók a régi önvédelmi típusú félmázsás mobiltelefonok, mert elég volt mélytengeri búvárként lemerülni a táskád aljára, tutira ott volt!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ezek a mai ultrakönnyű, tisztaságibetét vastagságú csodák simán eltűnnek a női táska kincsei (értsd: kacathegyek :lol: ) közt.
Az egyetlen megoldás, ha nyakba akasztod a mobilodat.
Így viszont könnyen fogyóeszközzé válik!!!
Anyu félév alatt két mobiltelefont fogyasztott el a nyakbaakasztónak köszönhetően. Az elsővel behajolt a csap alá viráglocsolás közben és megfürösztötte véletlenül, a második meg valószínűleg beakadt a Sparban az üdítőspult peremébe, mikozben kiemelt két kétliteres kólát, de észre sem vette, h. elhagyta, mivel annyira nem volt súlya!!!! :evil:

Nálunk egyébként a párom a cipelős. Sehova nem megy a hátizsákja nélkül, ami, ha nincs benne semmi, akkor is dögnehéz!!!
Kb. a női táska megfelelője!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kikka!

Eszel te rendesen a bogyó mellett???
Egyébként én is ezek miatt a tünetek miatt hagytam abba kétszer is a metformin szedését, de nekem végül a napi 1/4-del való indítás segített!!!
Viszont a 49 kilód nálam megcsöngeti a vészcsengőt hipertireózis (pajzsmirigy túlműködés) ügyben !!!! Ezt néztek??? Lehet, h. meg kéne ismételni!!!!! Olvasd vissza Babancs hsz-eit és ha hasonló tüneteket találsz magadon, akkor uzsgyi endodokihoz!!!!!
(Mondjuk nekem speciel ennyi lenne a versenysúlyom, de én 153 cm mély vagyok!!!! :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jajj, Kavicska nekem is ki kéne pakolnom a táskámat, én ilyenkor mindig rájövök, a fél táskám szeméttel van tele. :lol:

(pl. lejárt számlák, régi blokkok, emlékeztetők, óvódai ebédbefizetés szalagja, meg egy csomó egyéb ilyen szemét.) :lol:

olyan kedvem lett enkem is kipakolni a táskámat, de most ilyen időpazarló luxust nem tudok magamnak megengedni. :lol:
az előbb ehettem, mert apa büfiztetett.
töpörtyűt kívánok hetek óta, asszem azért, mert ebből tudok nagyon rövid idő alatt, nagyon kismennyiségből is elegendő kalóriát felvenni.

Tündéri a lányom, imádom, időigényes vele, hogy kaja után kb. másfél óráig kell büfiztetni, és még így is bukik, mikor vízszintbe tesszük. :?

kavicska mikor jössz pestre? És hozzánk? 8)

Kép

Kép
rejo
 
 


Kikka!

:( Nekem is hasonló tüneteim voltak, de sokkal nagyobb dózistól és sokkal enyhébb formában.
Hozzászoktam.
Folytasd ezzel a negyeddel, fog ez menni!!!! Türelem játék. Az a negyed gyógyi is gyógyi és használ!!! :)

Milyen magas vagy????
Mennyi a BMI???

Rambóka!
Az én telefonom nem éppen csillivilli telcsi. Hanem ha valakit megdobnék vele :roll: , van rajta egy madzag, nyakbaakasztani, így egy fokkal könnyebb kirángatni a táskámból!! :lol: :lol:

Mi volt anyóssal??? Nem meséltél róla!!!

Rejóka, Rambóka!
Szerencsés nők vagytok, sokat segít a párotok a babagondozásban és nevelésben. :D

Mamint!
A metformin csodákat művel a bőrrel. Meglátod!!!!!
Ebben a topikban az összes metformin zabálónak Kép segített, kinek előbb, kinek később.

Norka!
Merre vagytok???? :D

...vasalok... :x (ezt utálom a legjobban a házimunkák közül)
23cn.
Vendég
 


Rejo!

Akkor ti is ugyanúgy vagytok, mint mi!!!! Sosem gondoltam volna, h. a szoptatás legnehezebb része a büfiztetés!!! Erről vhogy senki nem regél és LLL ismertetők is nagyvonalúan átugorják a témát, mondván, fektessük a válunkra és várjunk, amíg egyet büfizik!!! :evil: Ha az egy elég lenne!!!! :twisted:

Na megyek Dunatévét nézni, az egyetlen nézhető film azon lesz!!!!

Anyósról holnap!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?