Sziasztok!
...vagyok.... télleg így szoktam írni!
Lányok én is fogytam. Pedig esküszöm, hogy nem fogyózok. 63 kiló vagyok és ezt tartom. A család a hétvégén meg is jegyezte, hogy fogytál. Norka is aszonta, hogy vékony
vagyok. A betegek is azt szokták mondani, ha nem tudják a nevem (bemutatkozom és kitűzőt hordok), hogy a magas, vékony doktornő! És az összes kollegám tudja, hogy rólam van szó
Ez a metformin, akaratlanul is.
Pogikám, jó hogy megint vagy!!!
Szóval Metformin jó gyógyi. Én úgy érzem engem sok szempontból kezd helyre rakni. Spontán ciklusok. Peteérés(?). Szőreim kezdenek lassan és gyéren nőni!!!
És ez ami nagyon feltünt. Pl a nyaralás előtt epiláltam le gyantával a bikinivonalam (nullásra
) és kb egy hónapja kezdett beszőrösödni.
Régebb már két hét után
nagyon csúnya volt.
Ugyanezt látom belső combon. Arcon. IS!!!
És nem vagyok már édesség zabáló: anyósék 5 féle sütit készítettek. Összesen egyet kóstoltam meg. Nem kívántam
Csak csodálkoztak.
És ez szinte észrevétlenül alakul így.
Persze semmi sem tökéletes.... még mindig nem hat eléggé. Bár ahoz képest, hogy tavaly decembertől ez év májusáig volt 3 Closty stimum, meg sem nyikkant a szervezetem rá, ahoz képest most két follikulusom lett.
Voltam nőgyógyásznál. A bal oldali bevérzett. A jobb oldali cisztába fajult. Már 33x33x30mm-es.
A bal oldalira is azt mondta, hogy ciszta.
A hőm megugrott, a ferty tett PÉt.
Hát nem tudom mit higgyek.
A méh nyálkahártyám vastagabbnak láttam, doki lemérte, 6 helyett 7
Semmit sem jelent.
Szóval ez a hónap és mostmár határozottan kijelenthetem, hogy ez az ÉV sem jött össze.
Most spontán havit várok, aztán HSG, aztán jövőre meglűátjuk.
Pénteken andrológia vizsgálat.
A dokinak megmondtam a 2x1 Clostyt. Tudnia kell róla. Úgy éreztem.
Lehet, hogy 1x50mg-al kell legközelebb próbálkozni, vagy hagyni kell a Clostyt a fenébe. Mert csak cisztákat csinál.
Pedig olyan szépen indult....
Most sokat írtam magamról.
És mással nem is foglalkozom.
És arra kérlek benneteket, hogy ne kezdjetek el biztatni, hogy nincs veszve ez a ciklus, mert már letudtam és jól vagyok.
Tegnap közel álltam a bőgéshez, de aztán eldöntöttem, hogy két ciszta
miatt nem bőgök.
Azt hiszem az Istenke tudja, hogy mikor kell nekem anyukának lennem.
És még nem jött el az ideje.
Nem szabad türelmetlennek lenni... ez a végkövetkeztetés.
Most visszaolvasok és írok még.
(az Uram és Parancsolóm tanul, így enyém a gép!
)
22cn.