Sziasztok!
Még egyben!
Köszi mindenkinek a drukkokat!
Sajna tegnap este már nem írtam, mert amire elolvastam a termést, el is fáradtam.
Most meg a végéről kezdem a reagálást, hátha így gyorsabban haladok
Niki!
Az a pizsama tényleg nagyon jó, Jázinak is olyan volt (asszem). Az eleje végig cipzáros, így elég gyors tudsz lenni, ha éjszaka peluscsere kell. Szerintem, ha lesz nagy méretben veszek én is Jázminnak, mert a másikat már kinőtte.
Hááát, hogy az ágynemű van e másik színben akciósan, azt csak a boltban tudják megmondani.
Viszont amit ajánlani tudok az akciós közül mindenkinek, az a Simba zenélő farm. Annyiért simán megéri, bár én anno Jázinak nem akciósan vettem, de még úgy is megéri. Iszonyat sokféleképpen lehet vele játszani, és az én csajszimat már kb. egy éve nagyon le tudja kötni. Még olyan módozat is van rajta, hogy fel kell ismerni az állathangokat, szóval ha úgy nézzük kézségfejlesztő is. Persze ez most még egy kicsit korai (főleg, hogy a babák meg sem születtek), de majd lesz névnapjuk is egyszer
(mellesleg a játszószőnyeg sem sok annyiért
; és nem az enyém a brendon, nem azért írom ezeket
)
Sajna a méhlepény érettségét én sem tudom pontosan. Nekem a 38.hetes uh-on I.-es volt. Bár úgy rémlik, hogy minél nagyobb a szám, annál jobban el van meszesedve a méhlepény, és így egyre kevésbé képes ellátni a babát.
Szana!
Nagyon jók a képek, édes a babóca, és milyen kis csókos szája van!
Bűzvödör: mi nem vettünk. Szerintem is megoldható egy sima szemetessel, aztán amikor már jönnek az igazi "aromás" kakik, akkor vagy erkély, vagy lépcsőház, amíg le nem viszed a szemetet.
Én kiváltottam a várandós csomagot. Volt benne egy cumi, 3 db betét, és egy aventos pohár. Ja, meg egy kzsv levételeről, és egy pampersos, aventos, mam-os tájékoztató füzet. Vagyis semmi. És még a cumi is rózsaszín..... Szóval nagy reményeket ne fűzzetek hozzá!!!
Iwiwen én is megtalálható vagyok: Mata Brigitta. Szóval jelöljetek meg nyugodtan, de majd én is igyekezni fogok.
Látom téma megint a légzésfigyelő. Nekünk van Babycontrol, és én nagyon megnyugtatónak találtam, hogy volt, és most is lesz. Szerintem, ha az ember megengedheti magának, akkor már inkább ezt vegyen, mint vödröt
Amúgy ma délben az rtl híradóban volt, hogy tudósok megtalálták a bölcsőhalál okát. Vmi olyasmit mondtak, hogy ilyenkor az agyban van vmi rendellenesség, de sajna csak a halált követően a boncolásnál tudják kimutatni. Mindenesetre akit érdekel, biztos benne lesz az esti híradóban, vagy a honlapjukon.
Altatás: Jázi is végigbömbizte az eslő 1-2 estét, amíg hason aludt, de aztán annyira megszerette, hogy sokszor csak úgy volt hajlandó aludni. Szegénykém hasfájós volt, így mindenképp próbáltam így altatni. Illetve 3 napot adtam neki, ha nem szokta volna meg, nem erőltettem volna.
Viki!
Hogy nálam a front indított- e vagy sem, ezt meg nem mondom neked, de azt tudom, hogy erős fronthatásnál babadömping szokott lenni a kórházakban.
Amúgy meg kit érdekel mi indított, csak végre indul
Úgy látom, hogy én nagyon szerencsés vagyok Egerrel, mert itt minden papírmunkát elintéznek a kórházban (jön az anyakönyvezető, a tb-s), és mindent ki is postáznak. Jázinak az első levele a tb-től jött, amiben küldték a TAJ kártyát. El is raktam neki emlékbe
Most ezt elküldöm, mert felébredt a csajszi.
Brigó