Új privát üzeneted érkezett!

Luisa:köszi az Ikeás jelentést, végülis tegnap Bp-en mi is megnéztük és elég ganyinak láttuk, így elmentünk a Brendonba és ott tök szupi kiságyat találtunk akciósan (kuponnal) 10.000 ft-ért, plusz még kókuszmatracot is akciósan. Tehát ez már meg van!

Ma meg volt a "nagy cukorterhelés"", hát... nekem egyáltalán nem jelentett gondot meginni, sőt, még jól is esett a vérszívás után. Bár a belecsvart citromtól égett ám a gyomrom, meg nagyon kellett pisilnem, de végülis ki lehet bírni!!
Ma meg is lesz az eredmény, úgyhogy SZORÍTSATOK, h minden okés legyen!!
Köszi!!!

Kép
gyanixi
 
 


Zsana:
remélem igazad lesz :), köszi a bíztatást... :)
a csuklást én sem érzem, vagy még nem tudom megkülönböztetni :)

Gyanixi:
drukkolok, majd tudósíts!!!!

Amúgy, van itt valaki, aki a cipőmben jár, vagyis magasabb az értéke a határértéknél?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Anita:
nálatok más a módszer? fura, hogy 6,2 a határ, mindenhol 7,8at olvastam...

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 

 
 

Sziasztok

Nálunk is 7.8 a határérték szerintem a 8 még nem vészes.Biztos nem lesz semmi komolyabb gond.Nekem 6.8 volt .

Ma mentem a kontroll vizeletért és csajok semmi gusztustalan bacika nincs bennem.Úgy örülök mert már vagy 4x voltam az antszbe pisilni már elegem volt de most végre minden rendben
csak volt valami haszna annak az egy doboz szemicillinnek :):):)
A kiságy már nekünk is megvan igaz nem kókuszmatracos de ágyneművel matraccal baldachinnal együtt volt 24000 ft szerintem ez nem volt vészes.A babakocsival még várunk mert azt mondta a kiscsaj az üzletben vagyis a tulaj :9 hogy novemberben az a babakocsi amit kinéztünk a páérommal akciós lesz és vagy 5-6 ezer ft-ot tudunk rajta spórolni.Abból meg majd veszünk mást :)



Jövő héten megyek uh-ra már úgy várom hogy láthassam újra a babámat.18. hetes óta nem voltam csak a szívhangját hallottam meg persze a rugdosás.
Ma reggel is reggeli után akkorát rugott hogy szabályosan ugrott a hasam is vele :)de nem fáj hála istennek a zsírpárnáim tompitják a rugást :):):):):)

Vigyázzatok magatokra.Mindenkinek szép napot.Azért még benézek :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok Kismamik!


Csak egy kicsit benéztem,mert 3-ra megyek UH-ra!Szoritsatok hogy minden rendben legyen a pocaklakómmal!!!
Ha megjártam a dokit akkor majd még benézek.

Benkoka!
Mi van veled?Milyen volt a vérvétel?


Pusz mindenkinek!

Dica
Vendég
 


Sziasztok! Már jegyzetelnem kellett, annyi volt a termés!

Korena! Köszi a bíztatást, beszélgetek a Babóval, hogy "tegye helyre" magát.

Szörnyű lehet az aranyér, ahogy leírtad, teljesen elborzadtam. Jó lenne megúszni. Remélem, használ a szer, amit kaptál rá.

Durva, amit a dokiddal csinálnak. Eszméletlen a szakmai féltékenység a dokik között.

Barbamami, nagyon sajnállak a gyerekek betegsége miatt. Azt hiszem, én is szívbajt fogok kapni állandóan, de ez szerintem természetes.

Zsana! Valamelyik nap vérvételre megyek be a kórházba, aztán majd az eredménytől függően, remélem, hogy egy darabig nem kell mennem. Te mész be mostanában? Tényleg, hogy döntöttél, választasz szülésznőt? Én még nem intéztem el.

Jól emlékszem, hogy keddenként van szülésfelkészítő tanfolyam? Nem a szülőszoba-látogatás, hanem felkészítés a szülésre... Fogsz járni?

Választottatok már nevet a Nagyfiúnak?

Hát, nagyon lassan halad a tetőtér. Tegnap belekezdtünk a tapétázásba is, de még csak a leendő radiátorok mögött. Szerintem egy profi elájult volna a kontárkodásunk láttán. Örülök, ha fennmarad a falon egyáltalán :D

Én leginkább azért nem álmodok rosszat, mert alig alszok valamit. Állandóan csak forgolódok, hánykolódok... Régen félig hason aludtam, ezért most nagyon szenvedek.

Luisa! Nekem a változatosság kedvéért 7-et mondott a dokim cukor határértéknek. Nem tudom, miért mondanak mindenhol mást. Nagyon félek én is, hogy magas lesz, azt a szénhidrát diétát nem tudnám betartani. Persze tudom, hogy ha kell, akkor kell, de inkább lemondanék róla. Szegénykém!

Őzi! Nagyon jó neked, hogy minden rendben van veled. Reméljük, így is marad.

Én sem tudom, milyen az, ha csuklik a baba. Lehet, hogy csak nem figyelek eléggé. Vagy én a más elhelyezkedése miatt nem érzem?

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok!
Csak 2 napig nem voltam erre, most meg nem győztem olvasni.

Vitte: nem tanítottam még egyetemen, legfeljebb tanultam, de nem német szakon, hanem angolon. Úgyhogy sajna nem én vagyok az, akire gondoltál.

Gyanixi: igen, Szegeden fogok/szeretnék szülni, a klinikán. Dr. Mészáros Gyula a dokim. Nem szegedi vagyok, Bácsalmáson élünk.

Luisa: köszi, hogy megnyugtattál, mert én még mindíg nem érzem, hogy mozogna. De ahogy hallom a sok nem-alvós, rugdosós történetet, lehet, hogy majd visszasírom amikor még jó kisfiú volt és hagyott aludni.

Tegnap viszont voltunk UH-n és minden rendben, ott mozgott szépen. 290 g-ra saccolták, azóta azon nevetünk, hogy az már szinte 30 dkg párizsi. :D

Szép napot midenkinek!
Judit

sch.judit
 
 


Korena,
Akkor matol kevesebb mint 100 nap!!! :D
Ja a telirol: nem maradok ki teljesen, de sokszor meg ez a topik is meghaladja a kepessegeimet (itt elsosorban az idotenyezore gondolok :) ), szoval vagyok en ott is idonkent, de a tablaban tenyleg folosleges hogy ott legyek. De azert koszi, te is es a lanyok is nagyon aranyosak vagytok...

Luisa,
Sajnalom, hogy magas lett a cukrod :( . Az egyik baratnom is ezt a dietat tartotta be a terhessege alatt. Kicsit kinlodottt vele az elejen, de aztan gond nelkul atalt. A szenhidratbevitelre kellett nagyon ugyelnie, es ugy emlekszem a zsirokkal es feherjekkel nem kellett foglalkoznia. Baromi sok nyers dolgot is evett, kenyeret meg tesztakat viszont alig. Szerintem valami ilyesmire szamithatsz. Kapsz majd szerintem tablazatokat es minta etrendet, azzal majd konnyen elboldogulsz. De nezd a jo oldalat, igy nem hizol el...

Zsana, Nanett, Luisa,
A csuklas utemes es enyhe remeges szeru erzes. Mintha csak picit megremegne a pocitok. Latni is lehet, de egyatalan nem annyira, mint barmilyen mas mozgast. Ha a kezeteket a pocitokra teszitek, akkor ahhoz hasonlo erzes, mintha egy baromi eros er pulzalna a kezetek alatt, de persze lassabban. Az a baj, hogy en nem emlekszem, mikor kezdtem el erezni, lehet, hogy meg annyi idosen nem is ereztem mint ti vagytok... Lehet hogy az is szamit, hogy hol tapadt meg a lepeny, hiszen az azert sok mozgast tompit ha nem az idealis helyen van.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


jajj lányok, annyit beszéltünk az aranyérről, hogy nekem is előjött :-( mondjuk nem vészes..de szerettem volna megúszni legalább a szülésig..
dicamama, ha mész dokihoz az aranyérrel. szerintem ne érsebészhez menj.ők túlságosan szeretnek nyisszantani... Proktológust keress.

cukor: nekem is 7ig mondta a doki, hogy normális a cukor. egyábként a 160grammos diéta nem is olyan vészes.anyukám is cukorbeteg és ő csak 30 grammot ehet naponta...

ha már a bajoknál vagyunk, mond valakinek vmit a Colitis Ulcerosa?
Vendég
 


Bacilivi,
Nem mar!!! Ugy nem neked van colitised?!?!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Őzi....DE! azt ne mond, hogy neked is........
Vendég
 


Bacilivi,
Nem, nem nekem. Anyunak van, ugyhogy ugy nottem fel, hogy igen kozelrol neztem vegig. Egyszer korabban en is beteg voltam es CU gyanuval be is fektettek. Hat fincsi vizsgalatok voltak... De nekem nem az volt a bajom szerencsere.
Most diagnosztizaltak? Huh, errol rengeteget tudnek meselni, ugyhogy ha barmi kerdesed van csak szolj!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok Kismamik!

Most jöttem meg az első "igazi" raffais anya-magzat kapcsolatanalízisről!(az 1. alkalommal csak megbeszéltük, h mire lehet számítani).Az óra első felében rólam volt szó, hogy milyen egy napom, milyen a kapcsolatom a szűk családdal, ilyesmi. Meg arról, h az anyám hogyan élte meg a szüléseit. Aztán maradt idő, és megpróbáltunk-tam kapcsolatba lépni Babzsákkal. Illetve nem is vele, hanem az volt a "feladat", hogy érezzem azt, mintha én magam lennék a saját méhem. Hihetetlen volt. Olyat éreztem, mintha egy bukfenccel saját magamba "fordulnék be", és egy hatalmas, sötét térbe jutottam volna. Rendesen lefőttem, de nagyon jó érzés volt.Olyan, mint amikor relaxál az ember, és "elveszíti" a teste határait. Babzsák végig nagyon ficánkolt, és utána is, végig a villamoson, míg haza nem értem.
Azt mondta Raffai, nagyon jó, hogy nagy teret éreztem, meg az is, hogy ennyire kimelegedtem, és szerinte könnyen kapcsolatba fogok lépni a babóval.
Viszont be kell szereznem egy hintaszéket.Azt mondta, hogy az idegrendszer fejlődése szempontjából nagyon fontos, hogy napi 15-20 percet hintaszékezzenek a kismamik, szóval aki hisz ebben, az csinálja! Állítólag a későbbi tanulási nehézségek, és magatartás-problémák elmaradnak így, ha lennének egyáltalán.
De aki nem hiszz ebben, és tud olcsón, akár használt hintaszéket, az szóljon nekem, mert nekem kötelezővé tette...

Na befejezem, mert nem biztos, hogy nektek is ilyen érdekes ez, mint nekem.

Egyébként az összes aranyeres,náthás kismaminak jobbulást!!!
(nekem a gyomrom szarakodik, és néha hasmenésem is van...)
Sziasztok!

Kép
babzsák
 
 


Őzi.
Irtam pü-t...
Vendég
 


Bacilivi,
Ok, jo hogy atmentunk privibe, igy nem offoljuk szet a tobbieket! Most el kell mennem, de meg ma valaszolok!

Babzsak,
Jaj de jo hogy irtal, mar vartam nagyon, hogy kedd legyen. Szerintem nagyon is jo, hogy irsz az ulesekrol, mert hidd el sokunkat erdekel!!! Orulok hogy jol sikerult es kellemes elmenyeid vannak. Meselhetnel bovebben is ha van kedved!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Őzi: Örülök, hogy nem szálltál ki!! :D

bacilvi: Jaj te szegény, hát neked is? Mit csinál az a proktológus?
az a colitis ulcerosa gondolom nem egy virág neve.... nagyon rossz dolog?

schjudit: amikor 19 hetes Uh-n voltunk, a doki is azt mondta, hogy már akkore mint 30 dbk parizer. Ezen mi is nevettünk... mindenkinek ez jut eszébe... :lol: :lol:

babzsák: én örülök, hogy mesélsz, mert engem érdekel a dolog, úgyhogy ne fogd vissza magad!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Na sziasztok csajok, újra itt vagyok, csak kicsit csavarogtam és nem voltam itthon! :)

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth: mizus veled? mesélj!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Hello Lányok!

Bacilivi: elmondod mi ez a "betegség"? Persze ha nem túl indiszkrét. Köszi

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


na megnéztem ezt a colitis ulcerosa betegséget: bélgyulladást jelent, na de az egész enyhétől a legdurvábbig. Ahogy olvastam eszembe jutott, hogy ha már muszáj lesz megműtetnem az aranyeremet, akkor majd csináltatok egy kalappal egy endoszkópos vizsgálatot is. Ha már lúd, legyen kövér alapon.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Köszi kérdésed Korena, most jól vagyok, egy ideje már elkerül újra a rokakoma, remélem nem is fog jönni többet :), bár nem kizárt!
Tegnap anyum vett nekem René-t, mert annyira égett - fájt a gyomrom, hogy majd meghaltam! :(
És veletek mizújság?

Kép
elizabeth25
 
 


Hello Lányok!

Bacilivi: elmondod mi ez a "betegség"? Persze ha nem túl indiszkrét. Köszi

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


elizabeth: Használ a Rennie? Képzeld, hogy az én nevem Renáta, és az egész család ezzel szivat, mert ugye kiejtve Reni.... :?
De a kérdés komoly volt... használ?
Hát én már kipanaszkodtam itt magam, nem rózsás a helyzetem, meg nem akarom lefárasztani a többieket, hogy folyton az én siralmaimat hallgassák.... és hol csavarogtál?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena, nyugodtan panaszkodd el nekem is, érdekel, a többiek biztos nem fognak megsértődni vagy megharagudni rád! :)

Használ igen, klasszisokkal jobban érzem magamat tőle! :) Hála!

Anyuméknál csavarogtam Érden, meg a párom is volt pár napot otthon Fehérváron.

Kép
elizabeth25
 
 


sziasztok!

hát a colitis téényleg nem egy virág neve :lol:
Bélgyulladás magyarul...És nem tudják teljesen gyógyitan, csak tünetmentesiteni :? És hogy mivel jár...véres széklet, sürű székelési inger.....röviden :(
Ja és a kismamáknak NEM CSINÁLNAK ENDOSZKÓPOS vizsgálatot, mert alhasi vérbőséget okoz. Uh. korena, majd késöbb csináltass
Vendég
 


jaa és a proktológus az ember hátsó felével foglalkozik...Szép kis szakma, mi???
Vendég
 


Sziasztok Lanyok,

Korena,
gratula a kevesebb, mint 100 naphoz!!!!!! :D
Szegenykem, az aranyer nagyon gaz...
Nekem volt az egyetem alatt, minden vizsgalat negativ lett, semmit sem talaltam, de majd meghaltam.... aztan par ev mulva ismet begyulladt, es mondtam a dokinak, h. tuti az aranyerem, erre o: "Ki mondta nekem, hogy aranyerem van, mert hogy itt nincs semmi..."
Valszeg pszichoszomatikus volt, nagy stresszben amugy is hasmenesem van es valahogy kikezdni. Na, nem reszletezem... :oops:
A csipost tenyleg kerulni... rostokban gazdagon enni es rengeteget inni..................
Szegeny dokid, istenem mik vannak.... Majd irj, ha van fejlemeny!!!!

Ozi,
Koszi a tippet, akkor tudom mar milyen a csuklas :D Nekem nagyon lenn erzodik ilyen, viszonylag gyakran. A rugasok meg feljebb es a bal oldalom. De tegnap mar teljesen kozepen a koldokomnel is rugott...
Te kerdezted a szulest? Nagyon valoszinu, h. Becsben lesz.... Illetve szeretnem. Felkeszultebbek, mint Bekes megyeben.

AMUGY teljesen felhaborodtam a dolgon, h. a teruletileg illetekes korhazban szuletest tervezi tamogatni a TB. Hat igen, ha nem lenne olyan nagy a minosegbeli kulonbseg, akkor megertenem.... de igy ?!
FELHABORITO!!!!!

Fenix,
Mi van a kullanccsal, nem pirosodott be?

Babzsak,
Erdekes ez a kapcsolatteremtes, tenyleg meselj meg!

Cukoreredmenyem:
Teljen jo lett, sok inkabb alacsonyabb a hatarertekeken belul.
Nalunk kicsit mas eredmenyek vannak, de a lenyeg ua. : 3 db ver es 3 db vizelet eredmeny, mind negativ.

Ma is voltam nogyogyinal, minden rendben es most vegre elkuldtek laborba a hasmenes miatt, meg mindig szokott lenni... Bezzeg nalam nincs rekedes, de hat ez se sokkal jobb...

Csutorokon lesz az elbiralas, h. kiirnak-e vegleg. Nagyon szeretnem. Nem birok mar visszamenni. Annyira sok az inteznivalonk es igy is alig jut idom magamra es Noera....

De legalabb voltunk ma babakocsit nezni. A tanacstalansag nagy, de a lenyeg, h. nem veszunk 200 EUR-nal dragabbat..., felesleges.

Tudja-e vki, mennyi idos babaval lehet mar hosszabb tavon autoban utazni. KB. 500 km-t.... 5 hetes????

Milyen bevizsgalt autoulest vesztek? Iszonyatosan nagy ar-es minosegkulonbsegek vannak...
Varom a tippeket!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!
Na, hát meg van a cukros eredmény: a vércukor teljesen okés, viszont a vizeletben már megint az van, h nyomokban található! Elmentem a házidokihoz és ő nem mondott semmi konkrétat, meg vérszegény is lettem, de az sem vészes a háziorvos szerint, mert azt mondta, h ők még úgy tanulták, h a terhességnél fellépő enyhe vérszegénység nem gáz, mert így védekezik a szervezet a trombózis ellen, vagy mi!! De mi ez a vizeletben nyomokban glükoz és miééért???????

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok,

Képzeljétek ma voltam a cukros vizsgálaton. Nem volt olyan vészes meginni a löttyöt, mint vártam. Viszont nehéz volt kibírni reggeli nélkül a két vérvétel között. Eredmény csütörtökön, remélem minden rendben lesz. A biztonság kedvéért azért este benyomok egy kis tejbegrízt :D

Volt UH is. Minden rendben, mozog, dobog a szíve :)
Viszont, egy kicsit összezavarodtam. Eddigi számítások szerint 24+3 a kora. Viszont a vizsgálaton minden mérete 23+ pár napnak felel meg. Kivéve a combcsontja. Mondták is, hogy hosszú combú leányzó lesz :)
Már csak az a kérdés, hogy akkor a szülés időpontja most tolódott 1 héttel? Vagy marad az eddig számított? Szerintetek?

Korena
Gratula a 100 naphoz!!! Jobbulást altájon, nem lehet kellemes, de fürdő, krém biztos segít majd. Kitartást!

Vitte
Szerintem a szólsz, hogy igen nagy a hajtás a munkahelyen, és inkább pihennél, biztos kiír a doki.
Hasmenésre anno nekem sima széntablettát javasoltak. Vagy ami jobb, étcsoki :) (persze óvatosan a cukorral)

Szép estét Mindenkinek!

Dina
Kép
dinabéka
 
 


szerintem ne nagyon foglalkozz vele ha a vérdeben jó a cukor akkor nem gond.szerintem a terheléses cukornak a maradványa.Mert én úgy tudom hogy a vizeletben a cukor az magas vércukrot jelent de javítsatok ki ha tévedek.Nekem meg a védőnőnél a gyorstesztben sosincs fehérje amikor meg voltam vérvétel vizeleten akkor meg már kétszer is volt benne 0.2 fehérje.EWzért küldtek anno tenyésztésre is de az már hála istennek rendben van :)

Vitte lassan te is 100 nap altt leszel. :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,
Igen, mar csak 2 nap!!! Bar azert oszinten szolva a 30. hetet varom, aztan majd a 36. hetet, mert akkor mar akar johetne is, es nem lenne gond... :roll:
Jo, hogy nalad sincs gond az eredmenyekkel.

Dinabeka,
Edes vagy, de en nem otthon elek, es itt sokkal szigorubbak... nem megy olyan konnyen. :cry:
Nekem is valtoztattak szuletesi idopontot, mert nagyobb a pici, de azt majd mondja az orvos. Nekem ket korhazi vizsgalat is kihozta (tarkoredo + genetikai UH), h. nagyobb 1 hettel, de ehhez nem csak 1 ertek nagyobbsaga kellett, hanem az osszes. Kerdezz ra legkozelebb.

Gyanixi,
Ezt nem ertem... Nalam mindegyik negativ. Mikor mesz dokihoz?

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok csajok :)

Voltam nőgyogyinál, minden ok, szívhangot is hallgattunk, jó erős :lol:
Titeket is mindig megvizsgál? ( mármint kézzel) :oops:

Vitte nekünk a Römer nagyon bevállt, és az egyik legjobb törésteszttel rendelkezik.

A betegeknek jobbulást!

Jön vki a börzére?
Dia

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Lányok, ti tudtok valamit arról, amit most akarnak bevezetni, januártól, hogy aki nem abban a kórházban szül, ahová tartozik, 100 000 Ft kell fizetnie?

Kép
elizabeth25
 
 


Bacilivi: köszi a felvilágosítást! Nagyon sajnálom, hogy ezzel is meg kell küzdened... remélem azért vannak jobb időszakaid is.

Ha fehérjét találnak a vizeletben annak több oka is lehet..., de pl.: nekem is az első vizeletnél találtak fehérjét. Akkor nagyon megijedtem, és beszéltem az orvos barátnőmmel, aki a következőkre hívta fel a figyelmemet. Mielőtt leveszem a mintát, az üveget amibe bele önteném mossam át alaposan, madj tegyem be a mikroba egy kicsit, így tuti ki lesz fertőtlenítve! A másik, hogy előtte rendesen mosakodjak meg (egyébként is praktikus a kádban levenni a mintát). Azóta mióta így csinálom, egyik labor eredményemben sem volt fehérje és más oda nem illő dolog. Szóval szerintem próbáljátok ki.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Lányok a 12. heti uh-on mit lehet látni pontosan? Mármint egy rendes kifejlett babót, aki mozog? :)
Már úgy várom, nov. 14én megyünk, két hét múlva!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Megvolt az UH és minden rendben van a pocaklakómmal! :)
A picur a korának megfelelően növekedik úgy ahogy kell (hála az égnek,megnyugodtam)!A méhszájam zárt,a méhlepényem jó helyen van.
Pénteken megyek AFP-re (most ezmiatt aggodók,hogy jó legyen az eredményem)!

Schjudit!
Nem is tudtam hogy Bácsalmási vagy?!!

Benkoka!
Mi van veled?


Dica
Vendég
 


Sziasztok!

Megnéztem a leletes papirjaim,ott a a cukoreredmény jó értékének 4,5-6,2 között kell lennie. Nálunk ennyi van ráírva

Íme aktuális képek nektek:
:lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Vitte: A háziorvosomnak megmutattam,de nem mondta, h gáz, egyébként meg pénteken megyek belgyógyászhoz!!Most azt olvastam, h a c vitamin is okoz ilyesmit és ugye a löttyöt citrommal keverve ittam!!!

Kép
gyanixi
 
 


Boszibaba,
Elkepeszto a pocid, nekem kb fele ekkora volt mikor ennyi idos voltam.

Bacilivi,
Turelem rozsat terem... csinaltunk par kepet, ugyhogy most fel is teszem neked. Most aztan jol osszehasonlithatjuk magunkat :) . Te is tehetnel fel friss kepet ha tudsz!

Kép Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


rzsana Köszike kipróbálom a jövő héten.

Szép a pocitok nekem is van ekkora.Egy korábbi hozzászólásomnál már feltettem én is egy képet.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Sajnos csak heti egyszer, keddenként járok Raffaihoz, ezért most nem is tudok többet mesélni. Viszont örülök, hogy érdeklődtök, szóval megígérem, hogy mindig beszámolok majd. Azóta csak annyi történt, hogy Babzsákkal álmodtam, és azt, hogy fiú! (UH-on láttam álmomban a golyóbisait :DDD)
Vitte! Nekem is szinte állandóan megy a hasam, viszont én egyelőre titkolom a dokim előtt. Én mindig is ilyen alkat voltam, ki is vizsgáltak többször is, kórházban is feküdtem miatta, de minden negatív volt. Viszont kb. fél éve elmúlt,sőt, a terhesség elején a visszájára fordult. Most,kb. 3 hete előjött, és naponta többször van. Csak azért írtam le, mert érdekelne, hogy mit mondanak neked, légyszi írd majd le, akár priviben is! Köszi!!!!
Na most megyek, mert hazajöttem a szüleimhez, és végre kicsit együtt vagyunk. Azért még benézek, sziasztok!

Kép
babzsák
 
 


Őzi: Jó nagy a pocid! Milyen naci van rajtad a képen? Jó!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Sajnálattal olvasom, hogy majdnem mindenki küzd valamiféle terhesbetegséggel. Nálam is lehet, hogy az egész torokfájás és köhögés a gyomorsavamtól van, mert pont 1 hete gyomorégésem van.

Van a gyomorégéssel valakinek tapasztalata?

Korena:
olvastam a hozzászólásod a koncert témához, jót nevettem. Mi a Londoni Filharmónikusokon voltunk és van még jegyünk a Liszt - Magyar Rapszódiákra is. Kiváncsi vagyok, hogy a férjem velem tart ezúttal is.
Különben nekem a Kecskeméti Vera lesz a szülésznőm, a Jolán nem vállalt már el, be volt telve márciusig.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok!
Hétfőn voltam 4D-s ultrahangon.
Nem véletlenül fájt és keményedett a pocim 3 hete.
A kisfiam fejvégűből medence végűbe hajtogatta magát!
Szó szerint a manó befészlelte magát a medence csontom közé,
a buksija fel felé,a lábai a kezei is "égnek " állnak.Így nem kell kínlódnia hogy a négy végtag közül melyiket szopogassa egy kicsit.
Érdekes látvány így össze "hajtogatva."
Remélem mihamarabb vissza fordul menet írányba hát biztos nem lesz kellemes érzés.

Luisa: nekem volt magasabb a cukrom ,kedden mennem kell ellenörzésre a kórházba 2 napra.
Nekem 180g CH van elő írva 1 napra különböző felbontásban.
Szerencsém,hogy nem szeretem az édességet, a tészta féléket,
nem mondom hogy könnyű mert néha elcsábul az ember de belehet tartani.
2 hónap alatt hiztam 1 kilót, a manóm szépen fejlődik most 1,5 kg.ra becsülték a súlyát, 2 héttel nagyobbnak felel meg.
Remélem jól diétázom de ez kiderül a jöv héten.

Jobbulást minden szenvedő kismaminak!

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


A gyomorégéssel vagys a nyelőcső égéssel nekem is vannak problémáim.De azt mondják ez azért van mert kissebb helye van a gyomornak és ezért ég.Ha eszem egy kis sajtot vagy kenyeret általában elmúlik nekem.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok!
Hétfőn voltam 4D-s ultrahangon.
Nem véletlenül fájt és keményedett a pocim 3 hete.
A kisfiam fejvégűből medence végűbe hajtogatta magát!
Szó szerint a manó befészlelte magát a medence csontom közé,
a buksija fel felé,a lábai a kezei is "égnek " állnak.Így nem kell kínlódnia hogy a négy végtag közül melyiket szopogassa egy kicsit.
Érdekes látvány így össze "hajtogatva."
Remélem mihamarabb vissza fordul menet írányba hát biztos nem lesz kellemes érzés.

Luisa: nekem volt magasabb a cukrom ,kedden mennem kell ellenörzésre a kórházba 2 napra.
Nekem 180g CH van elő írva 1 napra különböző felbontásban.
Szerencsém,hogy nem szeretem az édességet, a tészta féléket,
nem mondom hogy könnyű mert néha elcsábul az ember de belehet tartani.
2 hónap alatt hiztam 1 kilót, a manóm szépen fejlődik most 1,5 kg.ra becsülték a súlyát, 2 héttel nagyobbnak felel meg.
Remélem jól diétázom de ez kiderül a jöv héten.

Jobbulást minden szenvedő kismaminak!

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok!
Hétfőn voltam 4D-s ultrahangon.
Nem véletlenül fájt és keményedett a pocim 3 hete.
A kisfiam fejvégűből medence végűbe hajtogatta magát!
Szó szerint a manó befészlelte magát a medence csontom közé,
a buksija fel felé,a lábai a kezei is "égnek " állnak.Így nem kell kínlódnia hogy a négy végtag közül melyiket szopogassa egy kicsit.
Érdekes látvány így össze "hajtogatva."
Remélem mihamarabb vissza fordul menet írányba hát biztos nem lesz kellemes érzés.

Luisa: nekem volt magasabb a cukrom ,kedden mennem kell ellenörzésre a kórházba 2 napra.
Nekem 180g CH van elő írva 1 napra különböző felbontásban.
Szerencsém,hogy nem szeretem az édességet, a tészta féléket,
nem mondom hogy könnyű mert néha elcsábul az ember de belehet tartani.
2 hónap alatt hiztam 1 kilót, a manóm szépen fejlődik most 1,5 kg.ra becsülték a súlyát, 2 héttel nagyobbnak felel meg.
Remélem jól diétázom de ez kiderül a jöv héten.

Jobbulást minden szenvedő kismaminak!

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Na ez megbolondult!
Bocsi!

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Rekanna, nekem van....két hete küzdök már vele, nagyon-nagyon rossz....:(, anyum vett René-t az segít, meg ha néha rágcsálok egy kis kekszet....de ez nálam már katasztrófális méreteket ölt. :( Tudja valaki, hogy ez kb. meddig tart? Egész terhesség alatt ez lesz? :(

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!!

Elizabeth, nekem a gyomorégés a 11-12 hét körül megszünk, most nemrég jött vissza, de sokkal kevésbé kellemetlen, mint volt.

Őzi!!!!!!!! Vééégreee kééépek :D :D :D Nem semmi a pocód :-)
Énis rakok fel mindjárt, remélem sikerül.

r.zsan. köszi, ari vagy, de nem veszem tragikusan a dolgokat, csak arra koncentrálok, hogy a terhesség mennnyiree csodálatos dolog :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?