Sziasztok Lanyok,
Korena,
gratula a kevesebb, mint 100 naphoz!!!!!!
Szegenykem, az aranyer nagyon gaz...
Nekem volt az egyetem alatt, minden vizsgalat negativ lett, semmit sem talaltam, de majd meghaltam.... aztan par ev mulva ismet begyulladt, es mondtam a dokinak, h. tuti az aranyerem, erre o: "Ki mondta nekem, hogy aranyerem van, mert hogy itt nincs semmi..."
Valszeg pszichoszomatikus volt, nagy stresszben amugy is hasmenesem van es valahogy kikezdni. Na, nem reszletezem...
A csipost tenyleg kerulni... rostokban gazdagon enni es rengeteget inni..................
Szegeny dokid, istenem mik vannak.... Majd irj, ha van fejlemeny!!!!
Ozi,
Koszi a tippet, akkor tudom mar milyen a csuklas
Nekem nagyon lenn erzodik ilyen, viszonylag gyakran. A rugasok meg feljebb es a bal oldalom. De tegnap mar teljesen kozepen a koldokomnel is rugott...
Te kerdezted a szulest? Nagyon valoszinu, h. Becsben lesz.... Illetve szeretnem. Felkeszultebbek, mint Bekes megyeben.
AMUGY teljesen felhaborodtam a dolgon, h. a teruletileg illetekes korhazban szuletest tervezi tamogatni a TB. Hat igen, ha nem lenne olyan nagy a minosegbeli kulonbseg, akkor megertenem.... de igy ?!
FELHABORITO!!!!!
Fenix,
Mi van a kullanccsal, nem pirosodott be?
Babzsak,
Erdekes ez a kapcsolatteremtes, tenyleg meselj meg!
Cukoreredmenyem:
Teljen jo lett, sok inkabb alacsonyabb a hatarertekeken belul.
Nalunk kicsit mas eredmenyek vannak, de a lenyeg ua. : 3 db ver es 3 db vizelet eredmeny, mind negativ.
Ma is voltam nogyogyinal, minden rendben es most vegre elkuldtek laborba a hasmenes miatt, meg mindig szokott lenni... Bezzeg nalam nincs rekedes, de hat ez se sokkal jobb...
Csutorokon lesz az elbiralas, h. kiirnak-e vegleg. Nagyon szeretnem. Nem birok mar visszamenni. Annyira sok az inteznivalonk es igy is alig jut idom magamra es Noera....
De legalabb voltunk ma babakocsit nezni. A tanacstalansag nagy, de a lenyeg, h. nem veszunk 200 EUR-nal dragabbat..., felesleges.
Tudja-e vki, mennyi idos babaval lehet mar hosszabb tavon autoban utazni. KB. 500 km-t.... 5 hetes????
Milyen bevizsgalt autoulest vesztek? Iszonyatosan nagy ar-es minosegkulonbsegek vannak...
Varom a tippeket!