Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nóri!

Nagyon édik a kiscipők! Mostmár Neked is annyi holmid van, mint nekem, csak annyi a difi, hogy mi lassacskán megszületünk. :D
Lilinek eddig csak az anyukám által vásárolt 62-es garnitúrája van, vagyis érkezésére gyakorlatilag semmi... :oops: és nekem már el kéne indulni bevásárolni, mert egyrészt egyszerre anyagilag is sok lesz a mindenféle kütyü beszerzése, másrészt jön a karácsonyi időszak és akkor bizony isten ments a vásárlástól, aztán meg az utolsó hónapba lépünk és akkor már akármi is lehet, na meg akkor már biztos tuti, hogy nem kívánom az üzleteket róni hatalmas pocakkal, leszakadós derékkal és nehéz lábakkal.

Amúgy a következő győri börze, ha jól emlékeszem, januárban lesz (nekünk ugye az már kicsit necces), de ha minden igaz, akkor itt a babaneten néztem meg én is, megtalálod.

A gyerekek egyébként nagyon aranyosak, hogy így búcsúztattak. Biztos oda vannak Érted és Te is értük! :) Ez tök jó. Nem sírattad meg őket? Én tuti elérzékenyültem volna.

Most írogatom össze, hogy nagyjából miket kéne még beszerezni (gyakorlatikag mindent a kiságyon és a fürdető-pelenkázó állványon kívül). Horribilis összeg lesz a vége, azt hiszem... :shock: Most nagyon nem bánnám, ha valaki agyondobna egy pénzes zsákkal. :D
Apropó, Neked van valamiféle listád, hogy miket is és miből mennyit kéne összeszedni? Ha van, megoszthatnád velem, mert lassan akkora a káosz a fejemben, hogy már nem bírom kiválogatni a feltétlenül fontos és a kevésbé kellő dolgokat. Meg szerintem egy csomó mindenre nem is gondolok, ami kellhet. :( Hiába, gyakorlat teszi a mestert... :D Na, persze, gyakorlatod Neked sincs több, mint nekem, de hátha kaptál már okos ötleteket, tanácsokat.

Andi

Kép
andykamama

Andy!
Igen,imádnivalóak a "gyerekeim"...mert így szoktam nevezni magunk között a tanítványaimat :oops: ...most már persze lesz egy sajátom is,de ez az ő helyükön nem változtat.Kibírtam sírás nélkül.csak ma jött rám egy kis pityergés,mert most már tényleg itt az édes semmittevéses,tanítás nélküli élet :shock: jujjjjjjjjj....még fura :wink:

Van a házban egy anyuka,akit ha meglátogatok,ellát mindenféle jótanáccsal,lenyugtat,ha épp parázok v.mi miatt,stb. tőle kaptam egy listát,hogy mi kell majd a babának,mit célszerű vinni a kórházba,stb.Ő elvitte a listát a védőnőhöz és együtt átnézték,mi az ami kell,mi fölösleges.
Az egyik listát a neten te is meg tudod nézni:

http://www.csigabiga.com/otlettar/kismama/kelengye.htm

A másikat pedig elviszem magammal a topictalira és a kettőből már lehet valami okosat kihozni-az egyébként listaszerűbb és átláthatóbb,de szinte ugyanaz.

KépKép
f.nóra
Győr

Hú, Nóri ez tök jó. Meg is nézem a listát és persze remélem, hogy a taliból is lesz valami. :) Márcsak a személyes találkozás miatt is.
Most pedig megyek, allapítok, mert holnap nekem kell vinnem anyósékat temetőtúrára és azt hiszem eléggé fárasztó lesz a dolog.

Jó éjt mindenkinek!

Andi

Kép
andykamama

allapítok=ellapítok (vagyis elfekszem) :) :)

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Pocakosok!
Ti jártok terhestornára?

KépKép
f.nóra
Győr

F. Nóra: én nem járok.

Nagyon édesek az ajándékok, amiket kaptál! Azért így teljesen más érzésekkel jön el az ember a munkahelyéről, nem? :D

Kép
babancs

Babancs!

Igen,jó érzés volt,hogy ilyen kedvesen búcsúztattak el,bár így még nehezebb volt otthagyni őket.Kikísértek a suliból és integettek,amég el nem tűnt a kocsim a kanyarban.Kicsit el is pityeregtem magam.

Terhestorna:
Én sem járok :oops: ,bár nagyon ajánlják....

Pusssz Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!

Terhestorna nemtom miből áll. Én egyelőre bicajozok és úszom :lol: Lehet, hogy nem a legjobb, de eléggé magamnak való vagyok, nem szeretnék másokkal együtt tornázni. Aerobicra sem mentem soha. :lol:

Kép
babancs

Jó reggelt!

Lányok, kövezzetek meg! Szombaton elmentünk temető túrára és reggel benéztünk Pápán a piacra. Na mit vett egy gondos anyuka jelölt a gyerekének babaruha helyett?

Ezt:

Kép

Nem bírtam otthagyni. :) A lomis részlegen vettem egy ezresért.
Babaruhát persze nem vettem, mert ami tetszett volna, az horribilis összeg volt, kiábrándultam és gondoltam, majd inkább körülnézek a győri börzén.

Amúgy a teázós talival mi a helyzet? Van már időpont javaslat?

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Én is éppen tegnap méláztam a pocakospartin.
Nekem ez a hét nem túl szerencsés, de a jövő hétre esetleg lefixálhatnánk egy napot.
Bea/Ráhel, Neked melyik nap lenne jó? Azt hiszem, Te vagy a legelfoglaltabb közülünk. :)

Andi, nagyon aranyos a maci! :)

Én nem jártam/járok terhestornára. Még Zitával kaptam terhestornakazit, de még nem volt a videóban. :shock: :wink: :lol:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Terhestorna van a szüléselőkészítő tanfolyamon is. Az nagyon jó, mert ott nemcsak mozog az ember, hanem a légzéstechnikákat is profin megtanítják.
Amúgy én sem jártam máshova, de aki járt, az azt mondta, hogy nagyon jó. Gyógytornász szokta tartani, tehát nem megterhelő dolgokat, hanem csakis kismamák számára előírt gyakorlatokat csináltat.

Én is kint leszek a börzén, mint árus, ha meg tudok egyezni a sráccal aki szervezi. Nagyon rugalmas volt, mert mondtam, hogy nekem nem kell pavilon, elég egy asztal is, és azt mondta, hogy azért olyan 5-10 ezer forintot szokott kérni, de mérlegeli a vállalkozás nagyságát, és a szerint meg lehet egyezni.
Ez tetszett :)
Már a szomszédasszonyom meg is kért, hogy a kisfia használt cuccait vigyem ki :)

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!

Majd figyelek és ne lepődj meg ha leszólít valami ismeretlen nő a börzén, az én leszek, ha felismerlek. :D
Eddig úgy van, hogy anyukámmal elmegyünk körülnézni.

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok pocakosok!

Ha délutáni találkozóban gondolkodtok, akkor nekem a legközelebbi szabad délutánom 15-e v. 16-a. :(

Ha délelőtt találkoznánk - a Mandala 10-kor nyit, de ha más ötletetek van nekem az is jó - akkor jövő héten is jó már néhány nap. Nov. 6. 8. 10. 13.15.
ráhel

Nekem jó a délelőtt is, de akkor Zita kisasszonnyal tudok csak menni.
Többiek?
Sőt a délelőtt annyival jobb nekünk, hogy a délután megmarad Apával. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Nekem tul.képpen bármi megfelel. Mobil vagyok. :)

Andi

Kép
andykamama

sziasztok!

Taliügyben mit szólnátok nov.8-hoz???Találkozhatnánk 10kor a Széchenyi téren és átbattyoghatnánk a Mandalába!!!

Lányok!
Most teljesen be vagyok sózva babaruha-ügyben...mindenki korainak tartja,de lehet,hogy mégis kinézek a bőrzére és veszek egy-két apróságot. :D ...elvégre hogy néz az ki,hogy cipőcskéje van,ruhája meg semmi????? :oops:

Akkor taliügyben értekezzünk!!!!!!

Pussz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

sziasztok!

Taliügyben mit szólnátok nov.8-hoz???Találkozhatnánk 10kor a Széchenyi téren és átbattyoghatnánk a Mandalába!!!

Lányok!
Most teljesen be vagyok sózva babaruha-ügyben...mindenki korainak tartja,de lehet,hogy mégis kinézek a bőrzére és veszek egy-két apróságot. :D ...elvégre hogy néz az ki,hogy cipőcskéje van,ruhája meg semmi????? :oops:

Akkor taliügyben értekezzünk!!!!!!

Pussz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

hmmm...jobb kétszer,mint egyszer sem... :oops:

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

A pocakostalálkozóhoz én is megpróbálok alkalmazkodni, nekem a héten nem igazán jó, szünet van a suliban és kicsi fiam általában velem van. Vagy vigyem őt is? Bálint nagyon szereti a kicsiket, Zitával is biztosan ellennének. De igazándiból, ha beszélgetni szeretnénk, jobb lenne csemete nélkül. :?

Nóri!

Eljött a V A K Á C I Ó ! :D :D :D
Jó pihenést és babavárást kívánok az itthon töltött napokra.
v.lívi

Épp akkor írtam a levelet amikor Nóri elküldte az övét. :)

Nekem is jó a november 8.

Pussz[/b]
v.lívi

Részemről okés a 8. Remélem, a többiek is jeleznek gyorsan és lefixálhatjuk.

Nóri!
Szerintem gyere nyugodtan a börzére. Ha nem is veszel semmit, akkor is jól fog esni szerintem a bébi holmik között nézelődni. Hangulatfokozó! :) Amúgy meg ki mondja, hogy korán van? Nem szükségszerű mindent az utsó pillanatra hagyni. Egyébként valami azt súgja, hogy úgysem tudod megállni, hogy ne végy valamit a babónak. :) :wink:

Andi

Kép
andykamama

Nekem is jó a 8.-a, de csak Zitával tudok menni. Majd viszek neki rágnivalót, és akkor nem lesz vele gond. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Na,akkor ezt a nyolcadikát be is lőhetjük...remélem mindenkinek jó,aki el szeretne jönni.

Tünde!!!
Ahogy Lívi is írta,már én is-,mint rajtam kívül sokan -vakációzok 8) és mindegy mikor lesz a tali,csak úgy bedobtam egy olyan időpontot,ami Ráhelnek is jó.
Én örülnék Zitusnak,de ha te szeretnél egyedül jönni,akkor áttehetjük máskorra is.Döntsd el te!....én egyébként birnám,ha ott tipegne-topogna mellettünk ő is!!! :wink:

Andy!
Ugye,hogy ugye!!??...és titokban már tudom is,hogy kis rugikat szeretnék nézni,meg bodykat,meg-meg-meg....jajjj!!!!tutira vásárolni fogok!!!Nade az a maci!!!!Szó szerint óriási! :D

Anyukák!!!
Én úgy olvastam,hogy 56-os méret kell egy piciny újszülöttnek,ugye????...jól olvastam???

pussssssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Lívi!!!
Köszi!!!...Remélem nem fogok unatkozni. :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Szia Nóri!

Igen, 56-os méret kell, de majd szülés előtt vegyél egy-két 62-es méretű ruhát is.

Te majd tavasszal szülsz csak, és most leginkább a téli ruhák vannak terítéken, úgyhogy majd jól gondold meg miket veszel. Bár nyugodtan vehetsz meleg ruhákat, a tavasz úgyis általában elég hűvös szokott lenni, a pici babák meg szeretik a meleget.

Majd nálam is válogathatsz a börzén új ruhákat, hálózsákot, angolpólyát, bodyt. Ezek mind újak, a hálózsák és az angolpólya saját készítésű (mármint a barátnőm varrja őket a webáruházamnak). :)

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Bogi!
Igen,én is gondoltam rá,hogy felkutatlak a börzén!!! :D
Remélem megtalállak!!

Ma vettem egy 62-es Micimacis bodyt.Nem bírtam otthagyni!!!
Rövidujjú,de úgy van ráírva,hogy 62-66,tehát gondolom jó lesz később.
Van egy listám,miszerint kezdetben a babának 4-5db body és 4-5 db rugi kell.Elég neki ennyi????..meg persze az angolpólya,......stb.

Már látom,hogy agyamra fog menni a "vakációm" és egyfolytában azon agyalok majd,hogy mit vegyek,jó-e az amit veszek és elég,vagy több kéne??? :shock: ....najó!Majd kialszom :?

Pussz Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Bocs, de mikor lesz ez a börze és hol? Én azt hittem most volt szombaton. Bár nekünk még igen korai lenne bármit is venni. :lol: Az Arrabona 2. emelete tele van olcsó babaholmival, eddig csak ott, meg a Brendonban néztem körül.

Andy!

Édes a maci! És igen jó a falszínetek (olyan mint a miénk :D )

Nóri!

Szerintem jó lesz neked ez a "vakáció" amikor már csak a bébire és magadra kell figyelned. :)

Nov. 8. nekem is jó tali szempontjából.

Kép
babancs

Sziasztok!

Nekem jó a 8-a!

Akkor 10h-kor találkozunk a Mandalánál!?

Bea
ráhel

Sziasztok!

Babancs!
A börze 12-én lesz reggel 9-től délután 5-ig az Egyetemi Csarnokban.

Nóri!
Szerintem nyugodtan vásárolj, ami tetszik, én valahogy úgy vagyok vele, hogy a 4-5 darab mindenből kicsit kevésnek tűnik, ha azt veszem, hogy naponta akár kettőt-hármat is összebukizhat, vagy pisi-kaki baleset, stb. Vagy csak én gondolom, hogy összekakázhatja a gyerek a ruháját? Szóval, ha nem akarsz egyfolytában mosni, szerintem nem árt kicsit több. Én úgy gondolom, hogy ezek a minimális darabok akarnak lenni, amiket a kelengyelistákon megadnak. Aztán ki tudja, én nem vagyok még gyakorlott, de szerintem a gyakorló anyukáknak se elég 4-5 db. :roll:
Lehet, az a legjobb, ha tudsz szerezni ismerőstől, rokonságból használtakat és akkor már tényleg elég lehet megvenni néhány új darabot az orvoshoz menéshez, meg ilyesmi. én így gondolkodom. :)

A tali akkor 8-a? De lehetne esetleg tényleg a Széchenyi téren talizni 10-kor, ahogy Nóri javasolta, mert én nem bizti, hogy megtalálom a teázót kapásból. :oops:

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Írtam egy hosszú üzit, és Katica újraindította a gépet.

Szóval Babancs!

A Babaörze 12-én, 9-17-ig lesz az Egyetemi Csarnokban, belépő asszem 400 Ft.

A 4-5 db nem elég semmiből. Ahogy Andi írta, kifolyik a kaki, lebukja, Te leeszed, stb :) Nálam előfordult.
Szerintem minimum a duplája, de azért egy méretből elég olyan 7-8 db, mert úgyis minden nap mosni fogsz. Aztán hamar ki is növik, úgyhogy majd meglátod út közben, kezdő készletnek elég a 7-8 db. De inkább olyat vegyél kezdetben, ami nem szép, inkább otthoni viselet, tehát egyszerű, kinti ruhának elég 2 db.
Kocsikabát meg ilyenek majdnem felesleges téli-tavaszi babánál, legalábbis a kis méret, mert akkor még úgyis lábzsákban vagy overálban viszed ki.

Textil pelenkából érdemes feltankolni meg partedliből (bár azt ajándékba is szoktak vinni).

Ruhavásárlásnál az alábbiakra kell odafigyelni újszülötteknél:
- a rugik és a ruhák anyaga 100% pamut legyen. Ebbe belefér sokminden ami pamutból készül, pl. a frottír. A plüssöt én nem javaslom. Lehetőleg olyan legyen, amit könnyű rájuk adni, és könnyű őket pelenkázni. Vagyis a hosszú ujjú rugik, amiknek a nyakán van mindössze egy patent, meg a lába között a pelenkázáshoz, szerintem nem praktikus, mert ugyan pelenkázni könnyű viszonylag benne, de megszenveded, mire ráadod a gyerekre. A végig patentos vagy zipzáras, vagy a hátulgombolós praktikus.

- a bodyk legyenek gombos, patentos nyakúak, nem átlapolós, mert az nem praktikus, mosástól hamar kinyúlik, és együtt nő a gyerekkel.
- hálózsáknál figyelj arra, hogy pamut béléses legyen végig, ne csak a mellrésznél, és ha lehet, végig zipzáras legyen.
- angolpólyát általában csak 100% pamut anyagból készítenek direkt, én nagyon szerettem, nekem is van belőle saját legalább 3 db, altatni is nagyon jó volt benne őket, télen-nyáron.

A kínai boltokban, mint az Arrabona szintén figyelni kell dolgokra. Hiába szépek és aranyosak, azért a minőségükre figyelni kell. Én általába ott vettem a ruhákat a lányoknak.
Hiába volt ráírva, hogy 100% pamut, az anyaguk sprőd volt, a tapintása sem volt jó. A bodyknál figyelni kell, hogy hiába patentos a nyaka, nekem van olyan 3 a szekrényben, ami egyszer sem volt a lányokon, mert a patent leesett róla. A két gyerek mellett nem vettem a fáradtságot, hogy varrjak fel rá. A rávasalós mintát a bodyn Katica már 6-7 hónapos korában a kis ujjacskáival leszedte, egyben lehúzta a bodykról. Hiába 700 Ft-ok, figyelni kell. Na a Tescos bodyból nekem kb. egy tucat van a szekrénybe, 300 Ft-os, olcsó, de olyan is. Ami m ár minőség, azt meg mindenhol meg kell fizetni.

Törölközőből is legalább 2 db kell. Nekem volt textil kifogónak nevezett törölközőm is, egyszer sem használtam őket. A sarokkapucnisok nagyon beváltak.

Overálnál is figyelni kell szerintem az anyagra. A kínaiban vettem én a lányoknak, de az is 5000 Ft volt, vagyis nem a legolcsóbb. A 3-4 ezer forintosok anyaga nem túl jó, füllesztős-izzadós.

Én harisnyából is zokniból is a legalább 95% pamutot veszem meg. Érezhetően büdösödik ugyanis a lábuk a nem pamut zokniban. Ezek úgy vannak, hogy a zokni maga pamut, a szárában van műszál, vagy valami rugalmasabb anyag.

Kiságyba való dolgok, takaró stb. Hát ezzel kapcsolatban vegyesek az érzelmeim, hiszen árulom őket, viszont személyes tapasztalat, hogy anno megvettünk két garnitúra ágyneműt, és egyszer sem használtuk őket. Vagyis kis méretűt én már nem vennék, hanem később olyat, ami a nagyobb korában jó a gyereknek.
Andinak írtam, hogy nálam mi van, de a börzére is viszek ki mindenből.

Több egyenlőre nem jut eszembe. Szerintem nyugodtan vásároljatok a 20. hét után már. Ha belegondolsz onnan, mindössze 3 hónapod van, hogy beszerezz mindent, mert az utolsó pillanatra sem szabad hagyni, mert pocakosan kényelmetlen, és megterhelő a boltokat járni. A babakocsit, kiságyat, fürdető cuccokat nézzétek ki együtt, és azt apa is meg tudja venni a 32. hét körül, vagy együtt megveszitek, de már célirányosan, mert tudjátok mit akartok.
Ez a babonába még ésszerűen bele is fér. (Másodiknál már könnyebben lesztek :)

A Bababörzén nyugodtan keressetek meg, a felsoroltak közül egyedül rugival nem foglalkozom, a többi nagyjából nálam is van. De nézzétek meg a webáruházamat, és ott látjátok árral együtt.
Meg tudtam beszélni a cipőgyárral, hogy cipőt is viszek ki.

Na puszi mindenkinek, remélem valamit segítettem.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Lányok segítsetek!

Olyan vérzékeny lett a fogínyem, hogy ha egy picit erősebben dörzsölöm a fogam, vámpírrá változok :twisted: . Ráadásul sokszor kell fogselymet használnom és ha csak picit is hozzáérek már nagyon vérzik. Milyen fogkrémet érdemes használnom? Én eddig Elmexet és Colgatet használtam felváltva, de most nem túl jók. Eddig semmi gondom nem volt egyikkel sem.

Lívi

Akkor a Széchenyi téren találkozzunk? A Pálffy sarkánál OK mindenkinek?
v.lívi

Szia Lívi!

Úgy tudom ez a kismamáknál előfordul. Én a helyedben inkább szakember véleményét kérném ki, fogorvosét.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Andy, Bogi!

Köszi az info-t!

Kép
babancs

Bogi!!!
Valamit segítettél-e???Nagyon sokat!!!
Köszi!!!12én megyek! :D

Lívi!
Nekem is ilyen fogínyvérzéses problémám van :( így ma előadtam bánatomat a védőnéninknek és ajánlott egy öblögetőt és tanácsolta,hogy menjek el fogdokihoz,mert baba mellett úgysem tudok!
Az öblögető neve:Corsodyl-gyógyszertárban megtalálható.

Ma is vettem 2 bodyt és most apával együtt...ezek olyan otthonra valók leszenek,de azért tündériek!
Tök jó gyűjtögetni őket :D

Na ,akkor tali

November 8-a,10 órakor találkozó a Széchenyi téren a Pálffy söröző felőli oldalon.Onnan átbattyogás a Mandalába és ott beszélgetés,teázgatás,stb....
Különös ismertetőjelünk:naaaaaaagy pocak
:D ...bár az enyémet ma lekicsinyelték,de mindegy.....

KépKép
f.nóra
Győr

Jajj a lényeget napok óta nem írom le:::Pindurka megmozdult és ez már tuti,nem képzelgés...debizonyááááááááááááám!!! :D

Pusssz
Nóri,akinek mocorgó pocakja van :D :!:

KépKép
f.nóra
Győr

SZiasztok!

Csatlakozhatok?
Még sose írtam a babanet társalgójába, nagyon új nekem.

Jelenleg kismama vagyok, második gyermekünket várjuk, és van egy tündéri kisfiam aki hamarosan 4 éves lesz.

SZiasztok
ponger

Hogy lehet feltölteni ezeket az édes a Lilyple csíkokat? :o
ponger

Lehet így kell... próba1...
Kép kistesó [/url]
ponger

Nóri, gartula a mozgáshoz!
Szerdán ott leszünk mind a hárman. :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Szia Ponger!

Téged is várunk 8-án!

Bea
ráhel

Üdv. Mindenkinek!

Nóri!
Köszi a tippet! A Corsodylt régebben használtam, megpróbálom most is. Amúgy fogorvoshoz is megyek nov. 10-én, tőle is megkérdezem mi a legjobb módszer.

A hasam nekem sem túl nagy, de márciusig még sok ideje van a növögetésre :wink:
Privi megy!

Szia Ponger, köszöntelek körünkben!
v.lívi

Meghülyült a számítógépünk?
Vagy másnál is az előttem szóló Ráhel/Bea üzenetének dátuma szeptember 13. szerda 8:35?

Na pussz
v.lívi

SZia!

Jó! Bár nem szeretnék zavarni.
Igaz mi pont ma találkoztunk... :wink:

Mivel meséltél a fórumról, ezért is kerestem rá.
ponger

Szia Ponger!

Miért is éreztem azt, hogy ismerlek?

Igaz, hogy ma találkoztunk, de én örülnék ha el tudnál jönni.

Ez egy nyitott találkozó! Ugye lányok?

Bea
ráhel

Szia Ponger!

Örömmel látunk téged is,hiszen mi pocakosok tartsunk össze!!!! :wink: :D

Lívi!!!
Privid jött!!!! :wink: .....és nem akarom bántani a számítógépedet,de szegény tényleg keverhet valamit,mert nálam minden ok Ráhel dátumával :wink:

Jó éjt lányok!!!!

Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Szia Mindenkinek!

Végre jut egy kis időm beköszönni hozzátok.
Hiányoztok ám.
Főleg,mert úgy sejtem,ideje volna trehességi tesztet csinálnom... :oops: Semmi nem biztos,de a jelek bíztatóak,csak még pár napot várnom kell.Számításaim szerint alig haladtuk meg a 10-12 napot.Nem akarok semmit elkiabálni,főleg azért,mert türelmetlenségemben már teszteltem egyszer,ám az negatív lett.Nagyon vágyunk ismét pocakosok lenni a párommal.
Olvasom,hogy 8-ára talit szerveztetek.Pechemre,épp aznap délelőtt van a Városi Kt. Európa klubjában is baba-mama klub,ahova eligérkeztem,egy kis mondókázásra-éneklésre.Mit nem adnék,ha Veletek tarhatnánk.Meddig lesztek a Mandalában?Talán utánatok mehetnénk.9-től,fél 10-től talán egy órán át tart majd a foglalkozás.Szívesen megismerkednék Veletek személyesen,még akkor is,ha utóbb elnémultam,és nem is tudtam visszaolvasni hozzászólásaitokat.

Nóra!Óriási gratula picúrod mozgásához!Csodás élmény!Semmihez se fogható.A legtöbb kismami ilyenkor fogja fel,hogy tényleg egy új életet hordoz.És az,ahogy leírtad a a rugigyűjtögetést,felidézte saját élményeimet,jóleső érzéseimet.
Apocakméretre vonatkozó rosszmájú megjegyzéseket pedig felejtsd el,de legjobb,ha elengeded a füled mellett.minden poci más. :)

Lívi!Nekem annakidején a Parodontax vált be.Azt a várandósság alatt végig lehet ahsználni.Eleinte kellemetlen volt az íze,de hamar megszokja az ember.olyannyira,hogy az íze adta üdeség hiányzott,ha nem azzal mostam fogat.Nem mindennapos foogkrém.heti háromszor elég.Kapható hozzá öblögető csepp is.Gyógyszertárban kapható.kicsit drága,de sokáig elég.Remélem,hamar rendbe jössz!

Szia Ponger!Üdvözlet közöttünk! :)

Ráhel!Elolvastam a másik topicban írtakra vonatkozó válaszodat.Jólesett minden betűje.megerősítettél,hogy nem vagyok csodabogár.És igen,kiélvzem az anyaság minden pillanatát.Örülök a felejthetetlen élményeknek,és megbírkózom a nehézségekkel.Néha ugyan kicsit leeresztek,de ahogy Te is,mindig feltöltötődöm. Marcim "szerelme" valóságos,mégis földöntúli.

Andi!Mikor mentek a bababörzére?Mi is kinéznénk.Talán összefutunk.Anyusoddal leszel?Én valószínüleg Babintimmel és Papintimmel. :D
Édes a mackó. :) Mi is macisak vagyunk.Van egy kosárra való.Marcus most kezdi felfedezni,hogy milyen jó velük játszani,puha bundájukat simizni.Az ágyacskájába is három macit kellett beraknom,bár néha kidobálja őket,ha haragszik rám... :lol:

Babancs!Hogy vagy?Anyusod átérzi már az örömödet?Együtt tud örülni Veled?Biztos... :) Sokat gondolok Rád,mert a mi családunkban volt valaki,akinek számított a véleménye annakidején,mégis csúnyán megsértett és megalázott,amikor megtudta,hogy várandós vagyok (a túlsúlyom miatt :cry: :evil: ).Borzasztó érzés volt.Azóta sem tud velünk együtt örülni,de már nem foglalkozom vele.Bármi nehézség ér,gondolj arra,hogy mennyien gondolnak Rád együttérzéssel.

Bogi!Húúú,azannyááátttt!Te aztán kitettél magadért.Micsoda remek összefoglaló.Ilyesmi leírást kerestem annakidején,hiába.Már bánom,hogy Marcussal nem várandósan csatlakoztam a társalgóba... :wink: :D

Mindazoknak,akiket nem szólítottam most meg,külön küldök egy:sziát. :D

Szép álmokat,békés éjszakát!

KépKép
KépKép
babinti

Maminti!!!!!!
De örülök,hogy te is itt vagy!
Szoirítok,hogy a teszt megfelelő eredményt mutasson!:wink:
tényleg jó lenne titeket is személyesen megismerni,de ha most nem jönne össze,akkor lesz még rá alkalom máskor is :D ....legalábbis remélem jól alakul a találkozó és kedvünk lesz a folytatáshoz.
Látom,te is éjjelibagoly vagy!!!
Most már én is megyek alcsizni!
Pusssz
Nóri
---remélem mocorog a babym egyet kettőt elalvás előtt :D --

KépKép
f.nóra
Győr

Babinti!

Aranyos vagy köszi! Anyu örül nagyon, nincs semmi gond. Szerintem csak meglepte, hogy a legkisebb lánya babát vár..
A betegsége eléggé megviselte.

Én is szorítok Neked a +++++++teszthez!

Nóri!

Gratula a bébimozgáshoz! Nagyon jó érzés lehet!

Csajok úgy félek a holnapi terheléses vércukorvizsgálattól...ráadásul szerintem tegnap este jól megfáztam a temetőben, de még ma is megyünk..

Ponger!

Üdv köztünk!

Kép
babancs

SZiasztok!

Szia v.lívi, f.nóra, babinti babancs!
Köszönöm nektek a kedves fogadtatást!! :)

f.nóri
jaj de irigykedem rád :wink: , hogy már érzed a mozgást, bár néha én is érzek valamit, meg olyankor ha a hasamra rakom a kezem, olyan mintha a szívverését is érezném, de lehet csak képzelgek.
SZóval az igazi mozgások még váratnak rám. Én április 20-ra vagyok kiírva, de ez egy UH szerint módosított kiírás, az utolsó menses szerint április 8-ra lennék kiírva.

babancs
Ne izgulj nem olyan vészes a cukorterheléses vizsgálat!
Én tegnap voltam AFP-én utána borzalmasan fájt a helye, aztán estére már jól belilult, de szerintem béna voltam és nem szorítottam rá 5 percig.

A bababörzére én is elmegyek, csomó mindent kellene venni a Benedeknek. Tényleg állítólag péntekenként hoznak a Szépségszalonnal szembeni angol turiba gyerekruhákat, tömeg van de nagyon olcsó kilós áron lehet venni jó minőségű ruhákat.
Egy 34 hetes kismamival fogunk tulakodni a tömegben...izgi lesz.

Sziasztok Bea
ponger

Amúgy a nővérem is kismama, így megbeszéltük, hogy november közepén felmegyünk pestre ebbe a boltba:

http://www.armania.hu/kismama.htm

Egy ismerősöm vette ott kismamaként a ruháit és áradozott róla!

Mondjuk még rám jön a régi nadrágom, de hamarosan szeretnék majd venni pár jó nacit!!
ponger

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?