Új privát üzeneted érkezett!

Rena: :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Hali,

Zsanett,
jó hogy jelentkeztél. Tudni már nálatok, hogy kisfiú vagy kislány lesz?Ja és igen, itthonról a semmiről is lehet írni.:) Én már tiszta függő vagyok, reggel nyolc óta itt ülök, pedig lenne mit csinálnom. A párom azt mondta szerintem és számítógép függő vagyok. Én ezen vezetek mindent, még a páromnak is csinálok Excelben egy listát, hogy tudja mikor mit kell csinálnia, ha a kórházba kell mennem, mihez mi kell, stb. (egyik fül anyakönyveztetés, másik TB kártya igénylés...) Jó hülye vagyok mi???:)

Pl. Megírhatnád, hogyan sikerült felraknod a kép.tár.hu -ra a képeket a galériába??? Mert nekem van feltöltve 5 képem, de nem tudom a galéria alá rendezni, így nem látszanak.:(((( Ebben más is segíthet, ha tud!!!!!

Őzi szerintem azt írta, hogy vegyük ki nyugodtan, de én szívesen visszaraktam.:)

Én megőrülök ettől a légzésfigyelő témától, én egyébként is olyan határozatképtelen vagyok, most meg amiket írtok. Éán mindkét oldalon állok.:(


Tünde,

Én sem értem, mert nem voltam vékony testalkat, viszont egyre jobban hiszek abban, hogy amilyen volt az anyukája a tehesség idején a lánya is hasonló lesz, anyu mondjuk nagyon vékony volt, meg pici, de csak egy pocakja nőtt és kész. Én meg abszolut de nem eszem kettő helyett, nem vagyok kívánós, imádom a rendes kajákat és csokit csak akkor eszünk, ha elmegyek a boltba és kifejezetten veszek, nekem egyet meg a páromnak egyet, vagy elmegyünk cukiba, ami ritka. Szóval én sem erre számítottam, de nagyon örülök neki, hogy így alakultam.:) Bár várjuk ki még ezt az egy hónapot.:)))

forródrót:

Én is úgy képzelem a forródrótot, ahogyan Korena leírta.:)De nekem nem titkos a számom, szóval mehet a közzététel is.

csernusn
 
 


Légzésfigyelő: nekem az a nézetem, hogy - ismerve magam - elég paragép vagyok, én a saját megnyugtatásom miatt vettem. tudom, hogy ha nem lenne, folyton paráznék, és nézném, lélegzik-e, és nekem megért ennyit a nyugalmam, tudom, hogy lesz így is elég ok parázni. De én is gondolkodtam, és teljesen elfogadom azt is, ha valaki nem vesz :)

Rena: orrvérzés. Nekem most nincs, egy pár hete volt. De az okos kismamakönyvek mind írják, hogy terhesség alatt normális a több orrvérzés, általános vérbőség miatt, meg az a több vér, ami jobban kering, nem értek hozzá, de logikusnak tűnt. Én csak az állandó éjszakai orrdugulásig jutottam el hasonló okokból...

és igen, mindenki megírta CIC-nek a számát, CIC pedig a sajátját, tehát mindkét irány megvalósult. :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

 
 

hú, Niki, ezt a jó kis "to do listát" nem lehet majd elkérni? legalábbis, hogy mihez mi kell, meg ilyesmi (anyakönyv, TB- kártya pl, amiket írtál....)? persze nem a személyes dolgokat, de ami ilyen általános... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Niki
Kislány lesz és Lilla lesz a neve. Párom válaszotta és örültem neki, mert vele nehéz volt kicsit. Mindenáron a mi keresztnevünket szerette volna.... Sikerült meggyőznöm, hogy ne így legyen :twisted:
Na ez a galéria jó kérdés.... azt hiszem amikor feltöltöd a képet utána lehet választani, hogy hova tegyed. De ma töltök fel új képet és pontosan megnézem.

Pocakméret
Mamám (anyu anyukája) itt volt hétvégén. Azt mondta azt hitte hogy nagyobb a pocim... de hát hol van még január vége.... :lol:
Eddig 7,5 kg-ot híztam.

jkzsanett
 
 


Hát ez nem semmi, tegnap délelőtt voltam, most meg már több mint egy órája olvasom vissza a termést!

Én sem merném bevállalni a szülést doki nélkül, és én nagyon nem voltam egyszerű helyzetben az elején, mert akihez évekig jártam, ő nem vállal szülést, mert elsősorban kutatóorvos, és csak néha járt be rendelni. Így sos kellett szerezni új dokit, és ráadásul akkor amikor kiderült hogy babát várunk, az én dokim elment 1 hónapra külföldre, és még csak segíteni sem tudott új doki ügyben, így az asszisztensnőjét kértem meg. én is magánrendelésére járok, de azért, mert különben órákat kellett várni hogy bekerüljek hozzá, és erre sem idő, se energiám nem lett volna.
Mint már írtam, itt a szülésznő fogadása még nem elterjedt, a dúla meg pláne nem. Én nem tudnám elképzelni, hogy a doki-szülésznő-nővér-férjemen kívűl még valaki ott sündörögjön a számban, meg tapogasson, masszírozzon....erre lesz ott a férjem, aki tudom hogy nem szakember, de nekem ő lesz szerintem a legnagyobb segítség. Ismerem, ő is ismer nagyon jól, tudja hogy reagálok a fájdalmakra, tudja mikor érdemes hozzám szólni, megsimogatni, és mikor hagyjon békén. Nemem nagyon nem hiányozna oda még egy dúla. De ez az én magánvéleményem, az én természetemhez! A másik , meg hogy nálunk csak egy fő mehet be a kismamábal szülvi, és ez meg egyértelműen a férjemlesz!

Rena: remélem használni fognak a gyógyszerek, és minnél hamarabb elmúlik a bajod. Az viszont már tuti, hogy szülés után műteni kell?

Mot, jó hogy újra köztünk vagy, és gratula a babaholmikhoz. Ha mi a babakocsit nem hagytuk volna lent anyuéknál, férjem tuti mindeneste azt butykölné, meg nézegetné, ő is annyira fel volt dobva tőle.
Nyilatkozott kiságy ügyben, ő egyértelműen a nagyobb ágyikóra szavazott, úgyhogy a kérdés eldöntve. De köszi mindenkinek a tanácsokat, tapasztalatokat.

Homeos ügy: én ajánlom, hogy először mindenki egy szakival beszélje meg, mit mikor hogyan szopogasson!
Vendég
 


Korena: :lol: (időpont)
Egyébként én is kicsit felfújva érzem ezt a légzésfigyelő dolgot, dehát mindenki maga eldönti, mit akar. Mondjuk én elég parázós vagyok, de nálam fordítva működik, ha lenne ilyen szerkentyűm, akkor paráznék rajta állandóan, hogy mi van, ha megszólal. :shock: Ha nincs, lehet, hogy nem is gondolnék rá egyszer sem, hogy mi van, ha nem lélegzik. Az is furi, hogy bár azt mondják, hogy a hason altatás is rizikófaktor, mégis ha a lelki szemeim előtt megjelenik egy hason alvó, meg egy háton alvó babuci, akkor valahogy biztonságosabbnak érzem a hasazást. Igaz, én is hason aludtam (még felnőtten is csak így alszom el - illetve most már nem tudok), úgyhogy lehet, hogy ez valami babamemória nálam. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, én sokszor altattam Zitát oldalt fekve, ha meg háton aludt, akkor a feje vmelyik oldalra elbillent. Hason ha akartam volna, se tudtam volna altatni, utálta.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Niki ismerheted is hiszen ő idevalósi és ha szabadnapos nem tudunk úgy végigmenni a városon hogy ne köszönne vagy tíz embernek.Én meg pesten vagyok így. :):):)
Majd megmutizom a képedet a iwiw-ről és akkor tuti tudni fogja ki vagy.

Csajok azért ez a termés nem semmi én is már egy órája csak olvasok pedig tegnap este voltam itt utoljára.

Sogórnőm juniusban szült és ő is a tennás bugyira szavazott.Azt mondta hamar szárad és jól tartja a nagy betétet is.

Orvosváálasztás: nem tudom néztétek e ahíradót.Én ma reggel láttam hogy szombathelyen megszünt az ügyelet és az orvosválasztás a szülészeten.Eu-s szabvány szerint.Így nem kell a hála pénzt sem fizetni.És nem ez az egy kórház van aki igy csinálja olvastam a neten.De majd beszámolok az ügyeletesnél való szülésről itt hogy megy a szent lázárban.Mondom eddig csak jó tapasztalataim vannak.

Ma voltam a kontroll vizelet eredményért és nincs bacim.Hála istennek használt a szemicillin :):):)

Felicitasnak én is küldtem egy mailt és válaszoltak a nevemet és címemet kellett megadni és 2-3 hétem belül küldik a kismama könyvet,a kuponnal.

Légzésfigyelő nem tudom mi lesz de én inkább ellene vagyok mint mellette de még van két hónapom változhatok én is :):)

nika70
Salgótarján
 
 


mi is néztük a híradót. Én elvileg egyet tudok érteni ezzel a nincs orvoválasztás dologgal, ami a problémám, hogy így máról holnapra... aki 1-2 héttel van szülés előtt, azzal eléggé kiszúrás. Korrektebb lett volna azt mondani, hogy aki innentől jelentkezik be terhesgondozásra, azokra már az új rendsze vonatkozik. De ez eléggé megterhelő lehet, hogy 6-7-8 hónapja készülsz valahogy, és akkor hirtelen mintha kicsúszna a lábad alól a talaj.....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Ebben igazad van.Egy átmenetnek kellene lennie.

A hízásról lemaradt az előbb én kezdetben 2 kg-t fogytam szóval eddig 7kg + nál tartok.Mondjuk nem zavar mert ez csak a pocimra meg a cicimre megy.Nem is baj hiszen eleve 103 kg-ról indultam.Az egyik volt iszitársnőm napra velem egynapra van kiírva és ő már 14 kg-t szedett fel.Pedig én hízékoníyabb vagyok mint ő.Igaz nem eszem három helyett. Viszont rendszeresebben mint régen.Szerintem ez is számit mert megszokja a szervezet hogy naponta többször kap enni és nem tartalékol.
Orrvérzéssel én még lekopogom jól állok vagyis még nem tapasztaltam igaz a vérnyomásom is mint a nagykönyvben.De az is lehet hogy nekem anno gyerekkoromban rendbe tették a nózimat mert baromira orrvérzős gyerkőc voltam.Kenegetnem kellett évekig valami kenőccsel és aztán szép lassan ki is nőttem belőle.Gondolom hogy nincs hatással ez a mostanira de talán mégis :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


http://index.hu/politika/belfold/dok1030/

Olvassátok el.veszprém a másik város ahol már egy éve maguk az orvosok kezdeményezték hogy ne kelljen berohangálniuk.

nika70
Salgótarján
 
 


winnie: teljesen egyetértek veled orvosválasztás témában, átmenet kéne.
Állítólag jó az orvérzés, mert akkor nem kapsz agyvérzést, nem az agyadban pattan el az ér. na de 90-es vérnyomás sem fenyeget agyvérzéssel nem?

deszilvi: doki szerint ha már egyszer kijött, az ki fog jönni többször is, és az a gáz, hogy nagyon kijött :cry: Elég gáz, ha belegondolok, hogy ezt a műtétet háton fekve végzik, és hát elég kiszolgáltatott pózban... rossz belegondolni....

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Niki, Nika, Viki, Cic megtaláltalk titeket iwiw-en!

Én is írok felicitásnak, én sem kaptam annak idején kupont! Mi van benne egyébként?
Vendég
 


Sziasztok!

Régóta olvaslak Benneteket!
Nagyon sok információt sikerült összegyűjtenem Tőletek!
Ha befogadtok a csapatba, igyekszem sűrűn jönni.

Zsu
zsuzsu74
 
 


szilvi a felicitas.hu-n el tudod olvasni mi az de most néztem én is előszőr kapsz eg kismama könyvet abban van egy kupon amit ha beváltasz abban a csomagban van majd egy másik kiskönyv a baba könyv hogy mi van a csomagban van ott kép pelenka minta meg babatisztálkodási szerek ilyeket ismertem fel.De menj fel az oldalra és nézd meg.Megyek elismerlek isminek. :):D :D

nika70
Salgótarján
 
 


Zsuzsu74 üdv köreinkben.Írj sokat oszd meg nyugodtan velünk félelmeidet örömeidet,Valaki mindig van itt aki tud neked segyteni illetve együtt örülhetünk neked is.

nika70
Salgótarján
 
 


Szia Zsu!
Először is üdv, másrészt nem írsz magardól egy kicsit, mikorra várjátok a babót, hol fogsz szülni, első / második baba-e, stb...
Meg nem csinálsz vonalzót? mert akkor mindig tudhatjuk, hol is tartasz.... :)

Nika, köszi a honlapot (felicitas), én is megnéztem. De télleg évi két kiadván van? Én 2004 őszit kaptam.....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szerintem mindenki a frissebbet kapja.Ha már kaptál szerintem nem kapsz javitottat.De passzolom mert itt Tarjánban volt még tíz évvel ezelőtt hogy a védőnők adták de most már nincs szóval kellett egy mailt küldenem és igy kapom meg én is.Gondolom én már az idei öszit fogom kapni vagy a tavaszit nem tudom.

Winnie nem találtalak meg az iwiwen de ez lehet csak az én figyelmetlenségem.Felveszel? Gürtler Mónika nem sok van.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Valóban, mindenki szíve-joga maga eldönteni, szükségét érzi-e légzésfigyelőnek. Nekem nem volt az elsőnél sem, a másodiknál sem lesz. Azért hozzáteszem sokszor álltam a lányom mellett, mikor békésen szunyókált, hogy lélegzik-e. Remélem, most sem lesz baj. Én kb. fél évesen tettem őt külön szobába. Egy idő után már csak ketten osztoztunk a szobán, mert a férjem nem bírta az éjszakai felkeléseket, nem tudott koncentrálni a munkahelyén nappal, úgyhogy átköltözött egy másik szobába.

A mérleggel ugyanígy voltam, nekem nem kellett, bár nem volt felesleges tejem (literszám a hűtőben), úgy éreztem el tudom látni a gyereket. A Kórházban, ahol szültem őt, egy napig, mivel úgy ítélték meg, hogy éhezik a gyerek, minden etetés után mérlegelnem kellett, ezzel úgy kiborítottak, hogy utána semmivel sem lehetett volna rávenni, hogy méricskéljem. Nem is értem, mit gondoltak a kórháziak, elég valószínűtlen, hogy vki a szülés után 1-2 nappal már tudja "hozni a szintet". Később a párom - ő igényelte - kölcsönzött mérleget és időről-időre ő méricskélte a lányzót saját maga megnyugtatására.

Szerintem a lényeg, hogy higgyél magadban, ne gerjessz belső feszültséget, akkor minden simán megy.

Magam úgy érzem, hogy rengeteg felesleges dolgot akarnak a boltosok, marketingesek rásózni az emberre. Igényt generálnak és sokan fogékonyak rá, ennyi. Amerikában élő barátnőm még a popótörlő-melegítő megvételén is gondolkodott. Mi viszonylag gazdaságosan megoldottuk a bevásárlást, elfogadtam az örökölt kiságyat, ruhákat stb.
A gyereknek pedig nyitottam egy megtakarítási számlát és inkább minden hónapban félreteszek neki egy meghatározott összeget. Azért költség így is bőven akad, járunk úszni, zeneoviba stb.
Úgy vélem, hogy most leginkább nekem fontos, hogy csinos legyen, számára elegendő a hőfoknak megfelelő, kényelmes ruha. Persze azért nem adnék rá akármit, szerencsére a tesóm lányának a teljes ruhatárát megkapjuk, azt egészítem ki egy-egy ízléses, de nem túl drága darabbal.

Mindenképpen javaslom alváshoz a hálózsák beszerzését. Az én lányom rendkívül sokat forgolódik, a takaról könnyedén levetné magáról.

Küzd vki köztetek visszérrel?
marcipan
 
 


marcipan: hát egyet értek veled! Nekem van viszerem, elég randa. Te is küzdesz vele?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Köszönöm a fogadtatást!

Akkor rólunk:
32 éves vagyok, első babó lesz. Ha minden igaz, ha hinni lehet a modern technikának, akkor kislány a pocaklakó! :D
A Máv kórházban fogok szülni. Az egész terhességem (idáig) problémamentesen zajlott. Se hányinger, se émelygés, semmi. Na nem mintha annyira hiányzott volna! :lol:
Állítólag december 6.-a lesz abefutó dátum, bár kaptam több időpontot is egészen karácsonyig bezárólag. De majd a Kiasasszony eldönti, mikor szándékozik a világra jönni.

Láttam újabban a légzésfigyelő volt a téma: Mi vettünk, mert így biztonságban érzem a kicsit. Igaz, hogy anno nekünk sem volt, de ha mód van rá, akkor legyen, nehogy ezen múljon. Ugyanakkor egyetértek azzal is, aki nem vesz. Sokat vacilláltunk, hogy legyen, vagy ne legyen, de aztán arra jutottunk, hogy lesz. AngelCare-t vettünk, ami egyben bébiőr is.

A vásárlás többi része meg van már oldva. Kiságyat a Brendonban vettünk meg a matraccal együtt a kupon akcióban.
Babarucikat újakat vettünk, mert nincs olyan ismerős, rokon, aki tudott volna ebben segíteni.

Hogy kell a vonalzót ide beilleszteni?
zsuzsu74
 
 


zsuzsu
rákattintasz itt valamelyik vonalzóra és ott meg tudod szerkeszteni a sajátodat.majd kapsz egy url vagy http címet amit a profilodban be kell illeszteni az aláírás részbe.Onnantól mindig aktuálisan fogja megjeleniteni hány hetes vagy és mennyi van még hátra

nika70
Salgótarján
 
 


A légzésfigyelő megvételével együtt mi a tanfolyamra is elmegyünk!!! (1500 Ft - Madarász Kórház, de máshol is van, találtam 4500-ért is a III. kerületben - a tanfolyam).
mot
 
 


Megpróbálom a vonalzót.. Hátha..

Kép
zsuzsu74
 
 


Talán most..

Kép
zsuzsu74
 
 


zsuzsu próbáld a másik urlel

nika70
Salgótarján
 
 


nika: köszi a segítséget! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
én az ezalattit url-t másoltam be az aláírásba

nika70
Salgótarján
 
 


közben éátom sikerült nincs mit szívesen :)

nika70
Salgótarján
 
 


zsuzsu74: Mi lesz a pici lány neve? Kitaláltátok már?

Mot: hát a légzés figyelőnek csak akkor van értelme, ha tudod mit csinálj amikor riaszt különben .....

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Én is tervezek tanfolyamot, szerintem a Léghajót. Az jóval drágább, de nem csak újraélesztés, hanem ahogy láttam, bővebb gyermekegészségügyi tanfolyam, tehát talán másra is felkészít... Egy szombat délelőtt, 4 óra.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szia Zsuzsu,

Ha feljebb mész találsz egy táblát, lehet, hogy az előbbi oldalon van, ott található adatokat kellene elküldened és akkor beteszem őket a táblába.

Egyébkén külön udv, mert én meg dec.2-ra vagyok kiírva és a MÁV-ban fogok szülni én is. :)
Neked ki a dokid?
Jártál szülésfelkészítőre vagy terhestornára a MÁVba? És dolgozol vagy már otthon vagy?


MArcipán,
Te nem akarsz a táblába bekerülni?

Sajna nekem olyan ronda a viszerem a lágyékomnál és beljebb, hogy utálom. Még jó hogy nem látom. Vicces mert most fedeztem fel, amikor tükörrel meg a krém hatása után láttam mi van ott.:)

De a doki is mondta nincs mit tenni, el kell fogadni, szülés után talán jobb lesz...

csernusn
 
 


Zsanett kösz a tippet, közben én balga magamtól is rájöttem. Csak lejebb kellett volna scrolloznom.:)
Az eredményt az aláírásomban lehet látni.:)

csernusn
 
 


Zsuzsu: szupi, én is 32, nekem is első és nálunk is kislány. :D Tetszik a vonalzód is, lehet, hogy én is olyanra változtatok!

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki:
írtam neked E-mail, az adatokkal. Remélem át is megy! Ha nem, akkor jelezd és újra megpróbálom.

Tinu: nyugodtan koppintsd csak le a vonalzót. Néztem a tiéteket is, de mondom hű maradok a téli babához és ezért lett olyan, amilyen. Hiszen ha úgy van, karácsonyi ajándékként érkezik a kislányka, még akkor is, ha előbb jön. Ez lesz a legszebb ajándékom, amit eddig kaptam! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsuzsu: nem találtam meg a havazósat, más meg nem tetszett. Úgyhogy marad ez. De nem is baj, mert valamiért máshogy számolja a napokat a tickerfactory.

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu: a 6. oldalon van ez a havazós. (vagy 15 oldalból tudsz választani.) és be tudod állítani a szülés várható idejét és akkor úgy számol, mint ami neked van. kipróbáltam, mikor ezzel szenvedtem. Nekem ugyan úgy számolt.

Kép
zsuzsu74
 
 


Hello!

Bakker! Ma azt hittem megszülök. Vásároltunk a madaras teszkóban, és egyszer csak úgy éreztem, hogy na kész, folyik a magzatvíz. Még a páromat is megkértem, hogy nézze már meg. Kicsit furán nézett rám, de azért csak megtapizott :oops: Ja, meg elkezdett nyilalni lent, meg fájt a derekam. Aztán nem tudom mi lehetett, de megszűnt. Most vagy kicsit többet "folytam" :oops: bocs, vagy nem tudom. De beparáztam.
Főleg, hogy még várni kellene két hetet, mert újraindítom a tgyást, meg szabi meg hasonlók.

A telefonszámokat várom mindenkitől, újaktól is, régiektől is, akik szeretnék, hogy rögtön felkerüljön az örömhír! Én mindig tudok jönni, kivéve persze azt a pár napot, míg bent leszek a kóterban.
Úgyhogy alapfelállás az, hogy mindenki nekem küld sms-t, én felteszem.
De gondoltam arra is, hogy mikor összegyűlik mindenkié, akkor körbeküldöm.

Pussz!
cicmerák
 
 


Sziasztok!
Hát visszaolvastam, és jelentem, tikitakizik a szemem!
Megpróbálok válaszolni, de lehet, hogy kihagyok jópár embert, előre is bocsi....:)

Újaknak üdv!!!

Tegnap jöttem haza a kórházból cukorprofilon voltam, de redemény csak pénteken lesz. Megvizsgált egy doki, közölte, hogy a külső méhszáj nyitva van(ujjbegynyi), a belsőre pedig azt írta, hogy ceruzahegynyi. Ez nem tudom mit jelent, de nem túl bíztató... :?
Remélem kibírunk még jópár hetet...

A vonalzóm megbolondult....két nappal hátrébb tart, mint ahol kéne...mit csináljak vele???

bunny: A fejvédőt miért nem javasolják? Nem megy elég levegő a babának?


felixanyul:
átnézek a sote-s topicra, kiváncs ilennék a tapasztalatokra.

winnie: én hálózsákban fogom altatni pannát, de mivel vékonyabb anyag, alá body, esetleg zokni, és pléd (patentos). Remélem nem viszem túlzásba..:)

Cic: én is rajta vagyok az iwiwen, Lászlóné Molnár Ágnes néven. Megpróbállak benneteket megkeresni.

pocakméret: pont tegnap mértem le, 104 cm volt. kéne már új kép is, majd csináltatok:)

felicitas: ahogy én tudom, nem egységesek a csomagok. Sógornőm sampon és egyéb mintákat is kapott, meg még sok mást, de volt, aki csak újságokat. Én előtte utána járok a csomag tartalmának, hogy merre is váltsam ki.

mot: Engem érdekelne a hordozó, azt még nem vettük meg. Ha tudsz képet felrakni, akkor megmutatom a páromnak, ilyen ügyben ő a kényes..:)

légzésfigyelő: az elefániban 1800/hó, 6 hónapot kell előre kifizetni. Igaz, van kaució(11000 ft), de azt visszakapod. Nem kell előre jelezni, ha bérelni akarsz,mindig van nekik.

na hirtelen ennyi, puszi minenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes megjelöltelek iwiwen :)

Cic: mond a babónak hogy várjon még :) hátha hallgat rád:)

Biztos van benne valami hogy ha beszélsz a babához meghallgatja és azt is csinálja amire kéred legalábbis hallottam már ilyet :9

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Reggel távozott a nyákdugó!!! Tiszta izgi! :D
Voltam ma dokinál, szerinte még 2-3 napig húzom. Remélem is, mert holnap nem akarok szülni!

Na, megyek visszaolvasom azt a kb 3-4 oldalt, amit 2 nap alatt termeltetek.


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Hú, Brigó, ez nagyon izgi, drukkolunk!!!!!!!!! Tudósíts minket, mizujsi!
akor drukkolok, hogy amikor csütin legközelebb netezek, még ne legyen babó, vagy legalábbis leghamarabb csüti hajnalban :) de izgi lesz csütin csatlakozni.....

Cic, Neked kitartás, illetve babócnak benntartás :)

MÁgnes, milyen az a patentos pléd? :?

Még két kérdés:
Vett valamelyikőtök kompressziós, vagy egyéb speckó, vagy nem speckó kismamaharisnyát? Ne röhögjetek ki, lehet, hogy ma engem becsaliztak, de gyógyszertárban vettem, és 5300 Ft volt. Enyhén sokallom. Egyet megvettem, mert kell, de elvileg 2-3 db-ot akartam venni, de nem ennyiért..... Tudjátok, esetleg hol lehet venni, meg milyet kell? Erre azt mondták, hogy járás közben masszíroz, vagy mi, azért speckó.....

A másik: Ti vesztek bűzvödröt? :) A Sangenic és egyéb szagtartó vödröt hívom így. Most akciós a Brendonban, csak gondolkodunk, hogy kell-e, vagy felesleges? Ill a párom szerint baromira nem felesleges :wink: , én nem tudom.....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Brigó: juhé! :wink:

Winnie: én kompressziós térdzoknit vettem a gyógyászati segédeszközboltban. De az nem volt ilyen húzós árú. Olyan 1200 körülre emlékszem. De ez csak zokni, mert nem volt a méretemben harisnya. Ha kicsit komolyabbat veszel, azt pl. fel tudja írni a nőgyógyászod is és akkor sokkal olcsóbb! Én mondjuk utálom ezt a zoknit, mert izzad benne a lábam. Nem is nagyon hordom. Maradok a fáslinál inkább, de egyelőre nem romlott a lábam állapotja.
Egyébként mennyibe kerül az a vödör? Nagyon drága?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, 10 körülről 7 eFt-ra van leértékelve.

Na lépek, kellemes pihi napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Brigó: Ez tök izgi belegondoltál pár nap és kezedben tarthatod a pirinyót:)

Nekem még van hátra de már nagyon várom.Drukkolunk hogy kibírja az ünnepet:)

nika70
Salgótarján
 
 


Brigó: Húúú! Tisztára, mintha én szülnék, úgy izgulok! :D Én azt hittem, hogy a nyákdugó pár órával szülés előtt távozik.. És egyáltalán hogy néz az ki? Mi van, ha nem veszem észre?? Biztos hülye kérdések, bocsi:)

winnie: a patentos pléd az, ami zsákká alakítható, de én csak így hívom:) szerintem tök praktikus.
A bűzvödrön(tetszik a név:)) én is gondolkoztam, de nem tudom megéri-e... bár ha egy szobában vagyunk a Manóval, akkor praktikus. Mennyi most leárazva??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na eleg voltfel napra kitenni a labam es gyozhetek visszaolvasni :)
Alexot uszni vittem aztan meg a Madarasz tanfolyamra.Kicst elhuzta a pasi az elejen,igy 2 orat tartott,de szerintem megerte.
Foleg az ujraelesztes az amirol fogalmam sem volt.
Itt azt tanacsoltal,ne aludjon a gyerek egyagyvanaz anyaval,csak egy legterben.Szoval jolebizonytalaniottak a kulon szobaval....
Meg ugy egyaltalan,hogy kell-e nekem a legzesfigyelo.Hiszen nemvolt a nagynal sem es valahogy nagyon nyugodt volta migyis.Ugyhogyen pro-kontra fogom merlegelni a dolgot ha hazajovunk a korhazbol.

Kolena
Nekem meg sosem verzett az orrom,remelem neked sem lesz tartos.Lassan ittaz ideje hogy otthon pihizz :wink:

Tunde
Jot rohogtem a kinott tokadon :lol: +6kg az tok jo,kbennyi voltam en is ennyi idosen,szerintem a 10-et nem fogod meghaladni.
Nekem is utalta Alex a hason alvast,mostis irtakn teszi.
A tanfolyam voltegy par es nekik csak hason alszi ka kisbaba,es soxorriasztott is a keszulekuk.Na igy legyen okos az ember,mert a baba ugyis dont magatol.

Zsanett
De jo a sok kolcson dolog.Sok sikert a felujitashoz :D

Niki
Jo otlet a lista,En mar cetliket tettem a penztarcajaba hogy miket kell csinalnia.Szegenykem meg Alex is itt lesz neki,pedgi lesz eleg elintezni valo.

Zsuzsu
Udv itt,te is lassan szulsz :D

Cic
Na akkor lenyeg hogyemg nem szulsz.
Egyebkent en kerdeztem adokitol ezt ,mert gyakran erzem hogy olyan vizeses szeruen jon a cucc (mar bocs :oops: )es azt mondta ez a vege fele teljesen normalis.Ezert is nezte meg UH-val hogy nehogy magzatviz legyen.
Na mondtam kiraly,mert nekem elsonel ilyen nem volt.
Ja toled akartam meg ,hogy az Istvanban odaadjak az Anyakonyvi kivonatot vagy erte kell menni a IX.ker onkormiba???

Magnes
Doki mit monodott,mit is jelent ez?Nem kerdeztel ra???

Winnie
Ilyen arisnyam vam volt, visznot az vodor szerintem tok folsleges,mi kulno gyujottuk a pelusokat es napontaegyszer levittuk,nem volt budos az egesz lakasban :wink: Ugyhogy eleg egy kis zacsi amit lezarsz legmentesen es kesz.

Brigo
Na te aztan tenyelg megvarod a kiirast:) drukk neked nagyon.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, most jöttünk a 4D-s uh-ról; annyira édes a pici, holnap megpróbálok feltenni képet is. Viszont a méhlepény már II-s érettségű, sőt II-III-as. Ez nagyon gáz ilyenkor?
Most kb. 2300g.

Brigó!

Hajrá! Nagyon drukkolok!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
szana80
 
 


Csernus, szerintem a táblából azt simán kiveheted hogy fiú vagy lány, mert a színek úgyis elárulják... :-)

"bűzvödör": én egyenlőre csak egy jól záródó, lábbal nyitható kis szemetest veszek, nővérem is azt használ, és egyáltalán nem érezni semmit. Persze ha már nem anyatejes a baba, akkor lehet hogy ez nem elég, de ráérek akkor dönteni róla, addig felesleges venni. Elég drága mulatság, és az első hónapok tuti kibírhatóak nélküle.
Meg azt is meg lehet esetleg a későbbiekben is oldani, hogy a nagyon büdös pelust esetleg az ember rögtön kidobja, a pisisnek meg nem lesz baja ha csak naponta egyszer kerül ki a kinti kukába.
Szóval összefoglalva: én nem veszek...

Kép
szdorka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?