Na eleg voltfel napra kitenni a labam es gyozhetek visszaolvasni
Alexot uszni vittem aztan meg a Madarasz tanfolyamra.Kicst elhuzta a pasi az elejen,igy 2 orat tartott,de szerintem megerte.
Foleg az ujraelesztes az amirol fogalmam sem volt.
Itt azt tanacsoltal,ne aludjon a gyerek egyagyvanaz anyaval,csak egy legterben.Szoval jolebizonytalaniottak a kulon szobaval....
Meg ugy egyaltalan,hogy kell-e nekem a legzesfigyelo.Hiszen nemvolt a nagynal sem es valahogy nagyon nyugodt volta migyis.Ugyhogyen pro-kontra fogom merlegelni a dolgot ha hazajovunk a korhazbol.
Kolena
Nekem meg sosem verzett az orrom,remelem neked sem lesz tartos.Lassan ittaz ideje hogy otthon pihizz
Tunde
Jot rohogtem a kinott tokadon
+6kg az tok jo,kbennyi voltam en is ennyi idosen,szerintem a 10-et nem fogod meghaladni.
Nekem is utalta Alex a hason alvast,mostis irtakn teszi.
A tanfolyam voltegy par es nekik csak hason alszi ka kisbaba,es soxorriasztott is a keszulekuk.Na igy legyen okos az ember,mert a baba ugyis dont magatol.
Zsanett
De jo a sok kolcson dolog.Sok sikert a felujitashoz
Niki
Jo otlet a lista,En mar cetliket tettem a penztarcajaba hogy miket kell csinalnia.Szegenykem meg Alex is itt lesz neki,pedgi lesz eleg elintezni valo.
Zsuzsu
Udv itt,te is lassan szulsz
Cic
Na akkor lenyeg hogyemg nem szulsz.
Egyebkent en kerdeztem adokitol ezt ,mert gyakran erzem hogy olyan vizeses szeruen jon a cucc (mar bocs
)es azt mondta ez a vege fele teljesen normalis.Ezert is nezte meg UH-val hogy nehogy magzatviz legyen.
Na mondtam kiraly,mert nekem elsonel ilyen nem volt.
Ja toled akartam meg ,hogy az Istvanban odaadjak az Anyakonyvi kivonatot vagy erte kell menni a IX.ker onkormiba???
Magnes
Doki mit monodott,mit is jelent ez?Nem kerdeztel ra???
Winnie
Ilyen arisnyam vam volt, visznot az vodor szerintem tok folsleges,mi kulno gyujottuk a pelusokat es napontaegyszer levittuk,nem volt budos az egesz lakasban
Ugyhogy eleg egy kis zacsi amit lezarsz legmentesen es kesz.
Brigo
Na te aztan tenyelg megvarod a kiirast:) drukk neked nagyon.
Kata