Új privát üzeneted érkezett!

ec=wc :lol:

Kép
hódocska
 
 


ec=wc :lol:

Kép
hódocska
 
 


Szia Timi!

Úgy sajnállak,hogy nem tudsz ebből a náthából kikeveredni! :cry:
Akkor most jól rátok jár a rúd, hogy Tamásnak is tönkrement térde.
A mi hétvégénk eddig jól telt, igaz Attila lába sem tökéletes még mindig, valószínűleg jövő héten elmegy ő is a dokihoz. Anyósoméknál, anyuéknál voltunk ebédre. Annyi kaját kaptunk,hogy kitart még jövő hét közepéig tuti. Így megint nem kell majd főzöcskéznem. Zsófi hol nyűgös, hol tündérien elgügyörészik.Nappal max. 20 perceket alszik, így este már nem lehet vele bírni, sehogy sem jó neki.
Megnézzük a Forma 1 rajtját, aztán visszük fürdetni.

Vigyázz magatokra!

Puszi Taminak is!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 

 
 

Tamara kapaszkodik az apukájába. :P
Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!

Sajnálom, hogy még nem gyógyultál meg! Még én sem vagyok tök 100-as, de már csak az orrom van bedugulva! :) Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy, amikor Peti olyan kicsi volt, mint most Tami én is voltam beteg, elég rendesen, de nem kapta el egyszer sem! (Pedig én még maszkot sem húztam) Szerintem ha szopizik még eleget, akkor nem fogja elkapni, ne aggódj! :)
Tamás térdének is jobbulást kívánok!
Tamara nagyon cuki a csíkos ruciban :lol: (Petinek is sok csíkos ruhája van :D )
Velünk álmodtál :D Még akár el is mehetünk együtt valahová, csak gyógyuljunk meg rendesen!!! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!
Kösz, megvagyunk, olvasok is folyamatosan, csak sokat betegeskedünk, sőt édesapám is nagyon beteg volt (most már gyógyul, de csak a múlt hét végén jöhetett haza a kórházból), és mivel majdnem 70, nagyon aggódtunk miatta.

Kájé,
most nézem, hogy a kölkeink nagyjából egyidősek: Cicó lányom három éves és tíz hónapos, Zeze fiam pedig holnap lesz 17 hós (hova a csudába kevertem el megint azt a szalagot???).
Bölcsi várakozási idő engem is érdekelne, Zezét jövő ősztől vinném, miéghozzá talán a Mezőszélbe, csak képtelen vagyok eljutni oda megbeszélni a dolgokat... olyat hallottam, hogy kb. egy évvel korábban meg kell beszélni, hogy biztosan legyen helye, hát erről már lecsúsztünk...
Tényleg, ti merre laktok? Mi a Ledinán, és én is gyakran megfordulok Gyopár Kincses Szigetében :)
Linának jobbulást kívánok, ezerrel.

Monee,
meg tudlak érteni, nekem abban, hogy pont ekkor mentem szülni, és hogy pont ilyen korkülönbséggel jött a két gyermek, a munkahelyem is vastagon benne volt.

Hódocska,
olvastam valahol egy jópofa ötletet a járóka pótlására (most magam ellen beszélek, mert nekünk elvileg van egy nélkülözhető járókánk, most már csak a virágcserepeket tároljuk a keretében alja nélkül, hogy Zeze ne földet ebédeljen :) ) : egy kis játék pancsolómedence is hasznos lehet, ha éppen wc-re akarsz elugrani, az is idő, amíg abból kimászik, mégsincs rácsok között, és jóval olcsóbb megoldás, mint a járóka. A pancsoló meg nyáron másra is jó :)
A Kincses Szigetet tényleg érdemes megnézni etetőszékügyben, emlékszem, legutóbb mintha láttam volna egy ikeásat ott, az nem szokott drága lenni.

Most megyek, főznöm kellene, meg tanulnom, Apa elvitte a két kis taknyit a Mandulásba, de bármelyik pillanatban megjöhetnek, nem akarom, hogy úgy nézzen ki, én meg itthon csak henyéltem... (pedig de jó is lenne néha egy kicsit legálisan henyélni :)))))))) ).

Üdv mindenkinek,
Kriszi
kriszi
 
 


Sziasztok!
Timi!
Jobbulást!!!!!! Remélem hamar meggyógyulsz:)

Mi még mindig betegen...Holnap a Hisztikét vihetem a fülészetre is, bár nem kapkod sűrűn a füléhez, lehet, hogy ráhúzódott a náthája :cry: Vagy a foga miatt fájhat a füle és azért sír most már szinte non-stop.
A Dávid még mindig nem kapta meg az oltást, tegnap óta lázas :cry:

A Domcsi még mindig nem ment oviba, szinte egész éjjel fent voltunk, annyira nagyon köhögött, majd megfulladt szegény.
Anyósom is beteg, férjem is, én is, bár mi már talán gyógyulófélbe vagyunk.
A betegeknek jobbulást, az egészségeseknek még több egészséget :)
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Már jó régen nem írtam, de olvastalak benneteket. :lol:

Elég nehezek mostanában a mi napjaink is.
Múlthéten 3 napig iszonyúan fájt a lábam, annyira, hogy már volt amikor sírva fakadtam.
Megeröltettem egyrészt azzal, hogy Andris már a 9 kiló felé közelít és csak úgy hajlandó elaludni ha sétálgatok vele s valamikor 3x 4x is neki futnunk míg végre elalszik. Közben ha leteszem mert nem alszik el bömböl, hisztizik.
Egyszerűen már ott tartunk, hogy egyáltalán nincs el egyedül max. 5 percig.
A lábfájásom másik valószínűsíthető oka még az volt, hogy ebben a szép időben jó nagyokat sétáltunk/sétálunk.
Kocsival elmentünk Orfűre, Abaligetre, Malomvölgybe, s a város több szép részét is bejárjuk.
Ami amúgy tök jó, most már birom is de akkor egymás után fárasztó volt.
Az éjszakáink sem a legjobbak nem volt még olyan amit végig aludtunk volna. :lol:
Amúgy meg egy tündér és imádnivaló a Kisfiam csak hát kicsit hisztis akaratos a drágám.

Hódocska!
Jobbulást! Nekem is mindig van valami nyavajám. Szinte nincs olyan nap mikor úgy érzem, hogy teljesen jól vagyok. :cry:

Marcsy!
Előtted le a kalappal! 3 gyerekkel nagyon nehéz lehet. Nekünk lehet, hogy nem lesz több mert úgy érezzük nem bírnánk. Pedig jó lenne meg szeretnénk de lehet, hogy mi csináljuk rosszul mert nagyon fáradtak vagyunk. :cry: Jobbulást Nektek is!

Andi!

Andris 2 héttel hat hónapos kora előtt kapott mást is enni az anyatejcsin kívűl.
Én is gondolkoztam már, hogy előbb elkezdek neki adni mást is de végül -a védőnő tanácsára is- mindig elhalasztottam mert nagyon szépen fejlődött és elég volt neki bőven a tejcsi.
Most már 3x eszik más kaját tízóraira gyümit, ebédre főzeléket, uzsira gyümit, vagy tejpépet, és utána mindig megkínálom még szopcsival is + a reggeli, vacsi csak szopcsi.
Szerintem ha szépen fejlődik és elég neki az anyatejcsi ráér 6 hónaposan kezdeni a hozzátáplálást. Mert azzal, hogy már mást is kap és egyre többet kér mert ugye egyre nő és egyre többet mozog, egyre kevesebbet kér majd szopiból és ezáltal kevesebb lesz a tejcsi is. :wink:

Na, mindenkinek szép napot!!!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Andi!

Ennyire odavan Attila bokája :?: :shock: Szegény :( Mi is megnéztük a rajtot, aztán fürdetés, még láttam valamennyit a végéből is. Szerintem jó volt (mármint a Forma1) :D .
Tami is szopi-sztrájkba kezdett! Este, napközben egyszerűen csak sír, meg se kóstolja, reggel eddig még mindig rá tudtam venni. Én is most fejek, de csak 20-30 ml jön két mellből. :( Nem lehet, hogy ez a Cerazett is bekavar, nálunk is most kezdődött, hogy elkezdtem szedni. De úgy néz ki Tami lassan teljesen elválasztja magát és hát a mennyiség is egyre kevesebb. Azért ez a pár hónap is jó volt. :)

Viki!

Úgy néz ki ebben az átmeneti időszakban szinte mindenki benáthásodik. :cry: Akartam is már írni, hogy mi is szeretettel várunk ám titeket! :)

Kriszi!

Jó, hogy benéztél! :) Azt hiszem a járókáról végül is lebeszéltük magunkat. Mi már jó előre évekkel ezelőtt vettünk egy felfújhatós nagymedencét, hát egyszer kipróbáltuk, aztán azóta is ott van a nagypapánál, panelban ugye nem lehet :lol: , de nem tudom mennyit fogjuk majd használni, mert azt pazarlás minden nap tiszta vízzel feltölteni, de hogy a kutya mennyire teszi tönkre :?: Végülis a kiságyban is el lehet pár percet a gyerkőc. :)

Marcsy!

Jobbulást az egész családnak! :D Durva lehet, mikor mindenki olyan, mint akit agyonvertek. :cry:

Zóra!

Nagyon édi a kicsi fiad! :D Jó, hogy mostanság sikerült többet sétálnotok. :) Nekem meg még mindig a derekam vacakol, nem is tudom, mi lesz, ha Tami még nehezebb lesz. :shock: Kicsit megijesztettél, hogy az idő múlásával sem nagyon csökkennek a nyügik :o , nálunk ma is vagy alvás, vagy sírás volt, kettő között átmenet csak max. akkor ha épp elkaptam, hogy nyitva van a szeme és figyelt a fülig érő számra! :lol: Ma nagyon nehezen haladtam a dolgaimmal.

Monee!

Csináltatok valamit hétvégén a házikón? Munkahellyel hogy állsz? Keresgélsz már? Ugye nem vagy nagyon szontyi? :wink: :D

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Akartam már írni a munkahelyemről, csak mindig bejött valaki és hát akármennyire is nem rajongok ezért a helyért, azért dolgozni kell.

Timi!

Remélem Tamás térde jobban van! Sajnálom a náthádat! :(:(:(
Köszi a kérdést! Dolgoztunk ebben a 3 napban megint nagyon sokat, de szerencsére megvan az eredménye már. :D Kész a hálószobánk, csak be kell költözni. A fürdőszoba is használható minden további nélkül, bár azért ott van még mit csinosítani. A konyhában bent van a hűtő és a gáztűzhely, a héten megkapjuk a kölcsön bútort is. :D
Erről inkább nem írok többet. Nézzétek meg. ;) Ilyen volt........ ilyen lett. :D:D

Kép Kép

Kép Kép

Szerintünk nagyon szép. És végre nagyon otthonos is. :)

Aham, melót is keresek másikat. Sajna itthon arra kevesebb időt tudok így fordítani, mert ugye szinte egésznap dolgozunk és mire hazaérek már este van. Mindegy, lelkes vagyok nagyon!
Legszívesebben saját dolgot alapítanék, de ahhoz tőke is kéne, az meg most nincs. Bízom benne hogy nem is olyan sokára megvalósíthatom az álmom és akkor én leszek a saját főnököm, abba meg csak nem tudok belekötni. :D Az a szerencsém talán az új meló keresésben, hogy miután elég sokat irodáztam az elmúlt években, ezért a gyakorlatot igénylő pozícióknál is van esélyem, sőt talán válogatási lehetőségem is lesz. Egy biztos, legalább ennyit szeretnék keresni, de esetleg többet is. :D:D:D
Na azért gondolom látod, nem vagyok annyira elszottyanva. ;) :) A gyerekezés most megint ugrott egy időszakkal későbbre, de talán lesz most valami jobb. Eddig visszafelé még nem léptem sosem munka terén. :)

Csütörtökön megyünk Tündiékhez (tudjátok tündi30 még régebbről), ha megengedi írok majd róluk is egy kicsit. :)

Netty!

Én nem vagyok az a beskatulyázó típus, sőt! csak nekünk ez most rossz tapasztalat volt, annak ellenére hogy ez elején bárkinek tudtam volna ajánlani pl. a fűtésszerelőt. Én is azt gondolom amit Timi, hogy nem látom be miért kéne valakinek többet fizetnem azért hogy rendesen elvégezze a munkáját. Ez olyan mintha én minden második A betű helyett E betűt ütnék le a billentyűn gépelés közben. El lehetne azt is olvasni, meg mittomén, de biztos kirúgnának érte, mert nem végeztem el rendesen a munkámat. Én nem értem hogy az ilyen szakmunkások miért nem halnak éhen ha sz@r munkát végeznek. Miért van nekünk mégis akkor munkájuk?! Természetesen kapal le az előtt akik normálisan végzik a dolgukat. Anyukám szokta mondani: Egy vevő vagy hoz mégegyet, vagy elvisz kettőt. Ez nagy igazság....

Bocs hogy nem írok mindenkinek! A képek miatt eltüntettem az előző írásaitokat és nem emlékszem mindenre.

Jó éjt!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Örülök, hogy nem vagy szontyi! :D Az az A betűs hasonlat jó volt, hát kb. ezt akartam én is írni. :wink:
Csodálatos lett a házatok!
Legalábbis, ami eddig látszik belőle! Nagyon jók azok a bordó falak, annak idején a mi fejünkben is megfordult a sötét. Jó kis éjszakai rosszalkodásokat lehet csapni ilyen közegben! :lol: :lol: :lol:

A fürdőt azt nem látom pontosan: van ott kád is, vagy csak zuhanyzó? És az a keskeny a radiátor? Olyan, mint egy törölközőszárító. Biztos a többi helyiség is előbb-utóbb nagyon szép lesz, ügyesek vagytok. És a parketta is telitalálat, gratulálok! :)
Puszó

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!

Szopi-sztrájk :cry: Tudom mennyire idegölő tud lenni,hogy bármit csinálsz nem hajlandó enni. Nálunk most visszaállt a rend, de nem akarom elkiabálni. :D Azt a nőt végül is nem is értem el.
Képzeld, a kolléganőm is mondta,hogy a lánya nem hajlandó már 1 hete szopizni, úgyhogy mivel ő most lesz 4 hónapos, elkezdett már adni neki pépes kajákat pár kanállal. Azt mondta,hogy neki nincs idegzete már,hogy a szoptatással küzdjön, és neki is már alig van teje. A babájának egyenlőre ízlenek az új ízek.
Nem tudom,hogy a Cerazette-nek lehet-e ilyen hatása, bár nem hiszem,mert én már elég azért 2 hónapja szedtem amikor előjött a szopi gond.
Azt nem írtad,hogy meggyógyultál-e már. :?: Ha igen, talizhatnánk a héten.

Zóra!
Nagyon helyes az Andriska. Gondolom elég rossz, hogy ennyire nincs el egyedül, és az is rossz,hogy még mindig nem alussza át az éjszakát. Én mindennap reménykedem, hogy talán ma...de eddig még nekem is fel kell Zsófihoz kelnem éjjel, ami eléggé megvisel.

Monee!
Tényleg szépen alakultok! Nekünk a hálószoba lett bordó, és nagyon jól mutat. Hozzá nekünk még a függöny is bordó.
Munkahely kereséshez sok sikert!

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


SziasztoK!

Monee!

Nagyon szép lett a házatok, tökre tetszik az a kis bordó szoba nekem is! :wink: :D Nagyon ügyesek vagytok!

Timi!

Szopisztrájk :( Én nem tudom, hogy a Cerazette okozhatja -e, de érdemes lenne megkérdezned egy hozzáértőt, mert ha így egybevág a két dolog, én is gyanakodnék rá. (mindenkire másképp hatnak a bogyók, lehet Nálad épp bekavar, míg Andinál nem)
Tényleg, fogorvost sikerült megtalálni, túl vagy már a macerákon?
Köszönjük a meghívást, majd sort kerítünk rá, ígérem, csak a héten most párom itthon van, egy kicsit élvezzük, hogy együtt a család, és nem csörög reggel az óra. :wink: :lol:

Andi!

Én még indig kelek Petihez éjjel! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Timi!

Péntek délelőttre én is bejelentkeztem fogorvoshoz,mert az egyik fogamból kiesett a tömés. Remélem egyből betömi és nem kezdi el majd gyökérkezelgetni. Én a belvárosba járok dokihoz, úgyhogy majd nagyon kell sietnem,hogy két etetés között megforduljak. Mondtam a dokinak is,hogy úgy mondjon időpontot, hogy azt lehetőleg tudjuk is tartani, ne kelljen 1 órát kint ücsörögni.
Sokat olvastam a neten a szopisztrájkról. Nem is gondoltam volna, hogy ennyien küzdenek hasonló problémákkal. Ahogy kivettem, okot egyikük sem talált, hogy mi váltotta ki, és azt sem,hogy egyszercsak mitől múlt el, akinek elmúlt. Általában majd mindenkinél 3 hónapos kor körül jelentkezett.

Viki!

Amikor éjjel felkel Peti, akkor csak vigasztalásra vágyik, vagy elég ha kicsit simogatod? :?: Anyukám mondta, hogy anno nekem az 1 éves kor volt az áttörés, mert addig én is mindig éjjel felébredtem, utána meg mintha elvágták volna. :lol: Azért bízom benne, hogy Zsófinál ez előbb fog bekövetkezni. A védőnő egyfolytában azt mondogatja,hogy 3 hónapos kortól már illene a babáknak átaludniuk az éjszakát,illetve ahogy megduplázzák a születési súlyukat.Kár hogy a babák nem igazán foglalkoznak azzal,hogy egyes védőnők mit papolnak. Igaz, akinek ennyi idős babája van, mint Zsófi, nekem is már mondta,hogy valamit biztos elrontottam ,hogy fel kell hozzá kelni. Mondjuk azt én sem értem,hogy volt pár hét amikor 5-ig tudott aludni egyhuzamban, most meg fél 3-körül felébred.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :D
A háló színe közös elhatározás után lett ilyen sötét, na meg az első réteg festék elcseszése után. :) Az nem látszik a képen, ekkora képet nem tudunk fényképezni :D, hogy a plafon halvány bézs színű, uh. tulajdonképpen nem egy sötét luk a szobánk. A világos plafontól inkább magasnak látszik a szoba, pedig annyira nem az. :D Nincs a plafonon csillár, hanem 3 spot lámpa van beépítve a gipszkarton mennyezetbe és még az is úgy van megcsinálva, hogyha akarom ég a 3 egyszerre, vagy 1 egyedül a sarokban amolyan hangulatvilágításnak. Éljen a rosszalkodás!!!! :P :D:D:D Képek kellenének a falra, de nem festményeket szeretnék, hanem valami nonfiguratív formákat. Ezt valszeg keresni fogok a neten és Norbi kinyomtatja őket fotó minőségben a cégénél és bekeretezzük. Kéne egy pár polc, egy komód amiben a fehérneműket fogjuk tartani, éjjeli szekrény, ágy fölötti helyi világítás ha netalán lesz időnk egyszer olvasni is. :)

A fürdőben nincs kád, hanem egy hatalmas zuhanykabin az egész hátsó rész. Mindketten utáljuk, amikor az emberre szinte rászorul a zuhanykabin, vagy folyamatosan rácuppan a hátára a zuhanyfüggöny, uh. nekünk ez lett a megoldás. Sajna az ajtó sztem egy kicsit kisebb a kelleténél, mert mondjuk nagy pocakkal, vagy gyerekkel a kézben elég nehéz lesz bejutni, de ahhoz képest hogy az az egész ajtó szerkezet 4000 forint volt, szerintem nem rossz. És hogy mégteljesebb legyen a fíling, elhúztunk egy pár fűtéscsövet a zuhany padlója alatt és olyan, de olyan jó meleg amikor belelépünk... :D A zuhanyzón kívüli rész még hagy némi kívánni valót maga után, de egyenlőre a használhatóságra mentünk rá, pénz híján. Szépen az is készülni fog folyamatosan. :)

Az utolsó hírek szerint ma levisszük a kölcsön konyhabútort, uh. azunk is lesz. Ha a bojler működne rendesen tökéletes lenne minden. :)

Majd jövök még!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Köszi a dicsérő szavakat! :lol:

Monee!

Nagyon klasssz lett a házatok! Ügyik vagytok! :P :lol: :P

Hát igen nehéz ezekkel a gyerkőcökkel! :cry:
Mondjuk nálunk azért annyival könnyebb, hogy nem kell megszopiztatnom éjjel Andrist. Viszont elég nyugtalanul alszik, többször megkell igazítani, néha fel is kell venni de aztán vissza alszik.
Nálunk is volt már 7 órás fél 8-as ébredés de mostanában többször fél hatkor kellünk megint.
Ha az ember megtapasztal valami jobbat akkor tök nehéz vissza állni. :cry:
Most két napja reggel is tök nyügi már úgy ébred (eddig mindig vidáman ébdredt) ordít ha egyedül hagyom a kiságyban.
Ma már túl vagyunk rajta de szörnyű volt. Hagytam kicsit sírni, mondván, hogy csak hiszti aztán már nem bírtam tovább fölvettem.
Hát alig tudott megnyugodni vagy 20 percig hüppögött .
Nagyon sajnáltam szegényt, de tök tehetetlen voltam.
Végül újra szopiztunk egyett s megnyugodott.
Na most, hogy leírtam remélem jobb lesz! :oops:
Üdv. Mindenkinek!
Zóra

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!
Monee!
Nagyon nagyon szép a házatok! :) Azok a sötét falak...

Zóra!
Mostanában mi is így vagyunk, csak sír és sír és sír. Ma már elvittem a fülészetre, ott meg szinte hülyének néztek, hogy mit keresek ott és mit jelent az,hogy nyügi a gyerek :evil: Hát legyen vele mondjuk 2 órát és akkor megtudja :evil:
A fülével semmi baj, de ha egy hét múlva is nyügi lesz vigyem vissza. Azt, hogy akkor mit csinál vele azt már nem mondta, de szerintem a foga indulhatott be jobban és az kisugárzik a fülére is, azért piszkálja a fülét időnként. Vagy csak tetszik neki, hogy ott is van valami amit cibálhat.
De az azért már durva, hogy most éjjel 3szor keltünk föl. Pedig már adok neki neurofent is estére :cry: Ez megy már több mint egy hete, pedig én már mennyire megszoktam, hogy éjjel alszom...
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Andi!

Most azt találtam ki -és úgy látszik bejön-, hogy Tami fölé hasalok és úgy szoptatom. Na, ez most épp működik, a kis fruska, szép komótosan eszikél, még be is alszik időnként, nekem meg beszakad az amúgy is fájós derekam. :D Nem tudom, tegnap front volt-e, de az egész alhasam, derekam, vesém nagyon fájt délután-este.
Én azt javaslom, inkább jövő héten sétáljunk, igaz, hogy már sokkal jobban érzem magam, de még mindig sokat fújom az orrom és köhögök, mint egy kutya, nem akarok ártani nektek. A héten inkább megpróbálok vele megint kimenni a temetőbe, talán még nem lesz akkora zsufi a buszon. Meg hát látom, te is fogorvoshoz mész. :cry: Sok sikert hozzá!
Andi! Tudom, hogy kissé kimerült vagy és talán azt gondolod nem érzem át a problémád, mert Tamara 6 hetes kora óta csak nagyon ritkén kel fel éjszaka, de hidd el nem rontottál el semmit! Ahogy látod, más babák is csinálnak még ilyeneket és szerintem sem Zórára, sem Vikire nem mondaná senki, hogy rossz anyukák és valami gond van a babával. Meg hát amit anyukád is mesélt.... lehet, hogy pár nap, hét és másképp gondolja a Zsófika, de az is lehet, hogy még nem.
A védőnénikről meg már beszéltünk, az enyém mondjuk ebben kicsit talán rugalmasabb, nem szajkóz ilyen "szabályokat", de hát én azt mondom, ezért van két füled. Max. ne panaszkodva dd neki elő, ha kérdezi, hanem, csak úgy, mosolyogva: Zsófi még felkel ám. :) Én is ugyanígy szoktam, mikor rákérdez, hogy mennyire foglalja le magát, sír-e sokat, nem szeretek fáradtnak látszani előtte, mert akkor megint jönnének a "csodatippek", hogy hagyjam, hadd sírjon meg hasonlók, de én már tudom, hogy mikor meddig van türelmem hallgatni és mikor dobok el inkább mindent, hogy vele törődjek. :)

Viki!

Nem akartam itt panaszkodni, mert végigbőgtem az egész napot, ugyanis a két fogam (egyszerre kezdte el), az egyik gyükértömés, a másik sima, 37000 Ft-ba került. És ha belegondolok, hogy ezt a kettőt, mikor ici-pici lyuk volt rajtuk pár éve már 8000-ért egyszer betömettem, akkor ordítani tudnék! :twisted:
Most részben anyagi okok, meg időhiány miatt áttettem a kezeléseket tavaszra, azok nem fájnak, csak állítólag van egy kis bibi velük. Talán akkor Tominak is lesz egy kis ideje (mostanában rengeteget melózik) és talán Tamara étkezése sem lesz ennyire órafüggő, ehet már mást is... Akkor majd megnézem az un. körzeti rendelőt, de ha nem jön be, akkor visszamegyek a belvárosba a régi fogdokimhoz, ide többet nem, mert hiába csiri-biri ez a rendelő, de azért mégis, hogy nem sül le a képéről a bőr ennyit elkérni, mikor a havi járandóságom csak párezer forinttal több és elment mindez 2 vacak fogra! :evil:
Nem tudom, mennyire jön majd be a körzeti rendelő, mert még az ezredfordulón dolgoztam fogászati szaküzletbe és onnan tudom, hogy a használt anyagok, eszközök, felszereltség tekintetében óriási különbségek vannak, a szaktudásról nem is beszélve.

Monee!

Akkor hamarosan költözés! :P Mondjuk azon gondolkodtatok, hogy mi módon fürdettek majd gyereket, ha kinövi a kiskádat, de még kicsi a zuhanyozáshoz? Vagy beálltok együtt a tus alá? :D
Szerintem nem kicsi az ajtó, látnád csak a megyeiben milyen apró helyen kell zuhanyozni és ott tényleg rátekeredik az emberre a függöny. :)

Marcsy!

örülök, hogy Krisztike fülikéje rendben van. :)

Mi ma megkaptuk a 3 hós oltást, volt kis sírás, de nem volt vészes. A náthát ő is benyelte, így anyatejet csöpögtetek az orrába, kap c-vitamin cseppeket, meg olyan ecsetelőt írtak fel, amivel a szájpenészt is kezelik, lila.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!
Majd elájultam, amikor a 37.000 Ft.-ot olvastam 2 fogért. :shock: Ha gondolod ajánlhatom az én fogdokimat is. Iskolafogászatot csinál és mellette vannak a felnőtt betegei. Nekem eddig a gyökérkezelt és utána tömött fogért 5-6000 Ft-ért kért. Én már meg is kérdeztem tőle az ősszel,hogy hogyan tud ilyen "olcsón" dolgozni. Azt mondta,hogy kap az iskolafogászatért valami keretet és abból tud gazdálkodni. És szerintem jól dolgozik, meg sokan is járnak hozzá. Majd megírom,hogy a fogtömésért mennyit fizetek. Én is kíváncsi vagyok rá.
Azért remélem Tami visszaáll a " rendes" szopizási pózra,mert nem sokáig fogod így bírni. :cry: Igaz, örülni kell,hogy most eszik!
Taminak jobbulást! Nem is tudtam,hogy az is segít,ha anyatejet csöpögtetsz az orrába!
Képzeld Zsófi ma teljesen megfordult a kiságyba. Egyszercsak megyek be, és ahol a feje lenne ott volt a lába. Ő is úgy meglepődött,hogy most kicsit másként látja a dolgokat. Hagytam is egy ideig úgy, hadd nézelődjön!

Marcsy!
Én is örülök,hogy Krisztikének nincs gond a fülével. Biztos a foga jön. Nem próbáltátok a Chamomilla Vulgaris 15 Ch-t. Ez a homeopátiás bogyó állítólag segít a fogzásnál, és nyűgösség ellen is jó.

Sziasztok. Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Andi!
Nem csak vigasztalásra vágyik meg simire, hanem cicire! Ahogy a cici közelébe ér, tök szépen elalszik (általában, mert azért vannak kivételes napok is).

Timi!
Sajnálom. :( Remélem azért valahogy megoldódnak a fogproblémáid, de nagyon rád jár a rúd most ezen a téren! :( És hát az a 37.000 ft :shock: :shock: :shock: nem semmi :roll:
Neked is, meg Taminak is, na meg Tominak is jobbulást kívánok!

Monee!
Sok sikert a költözéshez! Meló :( de biztos találsz majd valami jobbat :wink:

Marcsy!
Jobbulást Nektek is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Megint jó rég írtam...de voltam ám olvasni mindennap.A változatosság kedvéért most Borinak van mandulagyulladása.Jól elkiabáltam anno,hogy nem sűrűn betegek.Lina még itthon van,elvileg jövő héten megy már oviba.
Akit érdekel az bővebben is olvashat rólunk itt:

http://www.gportal.hu/portal/linbori/

Hódi!

Jobbulást a náthádnak és a fogadnak is.Nagyon durva ez az összeg sztem is.



Monee!
Nagyon szép a ház.Nekem is épp az jutott eszembe ami Timinek,hogy hol fogod majd fürdetni a babát.Én elképzelni sem tudom az életem kád nélkül....
Kép

Sok puszi:Judit
kájé
 
 


Sziasztok!

Timi, Kájé!

El sem hiszitek hányszor elszajkóztam én is ezt a kérdést! :( Nekem is ezek jutottak eszembe: nagy hassal hogy fogok bemenni, hogy juttatom be a gyereket és utána hogy fürdetjük meg, stb. És hát gondolom sejtitek, mindig mindenkinek volt valami frappáns válasza, amiből az jött ki hogy teljesen feleslgesen aggódok, mert ezt a problémát már többen csodálatosan megoldották. :x :x Én azért megtartom magamnak az aggódást. De egyébként mindegy, mert miután nincs túl sok lénk, ennél jobb megoldást nem tudtunk volna. 4000 forintért meg aztán semmit sem kaptunk volna, nemám hogy ezt a zuhanyajtót, pedig ez egy profi szerkezet, nem spórolták ki belőle az anyagot.
Kádat nem is terveztünk. Én ugyan szeretek fürdeni, de már több mint 10 éve zuhanyzónk van otthon is, uh. megszoktam, Norbi meg alapból utál ücsörögni a kádban. Katának bőr problémái vannak, így nem fürdöhet. Remélhetőleg nem ettől az egy kádtól fognak tönkremenni a kád gyártók! :D

Nem hiszitek el, de most dettó ugyanez a helyzet a gáztűzhely elhelyezésével is. Mindenki meg akarja nekem magyarázni hogy a padlásfeljáró (ami egyébként egyben a tetőtérbe vezető ajtó is) ajtó mellett tökéletes helyen lesz a gáztűzhely. Engem meg ver a víz, hogyha lesz tetőterünk, vagy tökmindegy, anélkül is, a gyerekek lesznek az elsők (Norbi meg a második), akik mondjuk játszás-futkározás közben magukra fogják rántani a forró kaját a tűzhelyről. Ennek ugye szinte nem lenne semmi esélye, ha lenne még egy bútor elem a tűzhely mellett, de én ezt nem tudhatom. :evil: :evil: Agggrrr....

Timi!

Elfelejtettem múltkor. A képen az kifejezetten egy törölköző szárító, így nem büdösödnek majd be a törcsik télen, ha felterítjük rá. Ennek a fűtőértéke kb. 0, nem radiátornak kell használni. :) Az ajtó mögött van a csodálatosan elrontott radiátorunk, ami ha be lesz csukva a fürdőajtó, talán be is fűti a fürdőszobát. :shock:

Jövő héten mi is találkozhatnánk! ;)


Kájé!

Hát ezek a gyerkőcök! :( Remélem hamar meggyógyultok!

Andi!

Nem semmi a kiscsaj! :D:D:D:D

Befejeztem az ebédet, úgyhogy most hajts! :D
Mindenkinek ajánlom az Azurro Pizzériát! Ilyen jó pizzát nem mostanában ettem utoljára! :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Zsófi hason:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161862476.68.jpg[/img] Kép [/img]

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!
Én is gratulálok a házikóhoz, nagyon szépen haladtok vele! Csak így tovább! Ne hallgass senkire, csináljátok, ahogy ti szeretnétek, aztán majd még mindig lehet rajta alakítani! Nekem legalábbis ez a véleményem.

Andi, Zóra!
Aranyosak a gyerkőcök, alvásprobléma majd megoldódik, az meg tiszta hülyeség, hogy egy 3 hós csecsemőnek végig kellene aludni az éjszakát! Főleg szopizós babáknál!
Én nem panaszkodhatom e téren, de egy jó alvó csecsemőnél is lehetnek megszakadások, még most 20 hónaposan is azt mondhatom, hogy egy-egy fog, vagy nátha, nálunk is érdekes éjszakákat produkál, de olyan is van, hogy fázik, és ezért zargat fel éjszaka, mivel betakarózni még nem nagyon tud vagy akar egyedül. Nekem mostanában speciel azzal van problémám, hogy felzargat pl. ilyen miatt, és lehet, hogy ő már 5 perc múlva durmol, de én csask forgolódok, mert nem tudok visszaaludni. :?

Hódocska!
Én is jobbulást kívánok nektek, erről az anyatej orrba csöpögtetéséről én se hallottam még! :shock: Nekünk a Sterimar bevált, biztos hallottad, tengervíz tulajdonképpen. Meg hát persze az orrszívás, ami nem a legkellemesebb, viszont minél kisebb a baba, annál könnyebb használni, később már nehezebb lefogni.

Kájé!
Borinak is jobbulást kívánok!

Viki!
Peti csak éjjel szopik már?

Marcsy!
Krisztikének is jobb hangulatot kívánunk, val.leg tényleg a foga lehet szegénynek!

Néhány játszóházi kép:

Kép

Kép

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Kicsit olvasgattalak benneteket és Hódocskának találtam egy cikket a KIsmamában.
Talán segít valamit, csak kitartónak kell lenned!
A 3. és 6. hónapban megnő a babák kajaigénye, emiatt úgy érzed,hogy nincs elég tejed.De a fogamzásgátló is csökkenti a termelést.(nálad ez összeadódott valszeg.)
olvasgass:

Ha már csökkent a tejtermelés vagy megtörtént az elválasztás, vissza lehet-e térni a kizárólagos szoptatáshoz?
Sajnos nem ritka, hogy a rossz kórházi gyakorlat vagy más kezdeti nehézségek miatt az édesanyának nem termelődik elég teje. Az is előfordul, hogy néhány hét vagy hónap kizárólagos szoptatás után kezd csökkenni a tejmennyiség, olyannyira, hogy egyre több pótlást adnak a babának. Ennek az oka lehet cumi vagy cumisüveg használata, túl korai hozzátáplálás, vagy az átlagosnál lassabb gyarapodás, amit úgy értelmeznek, hogy a kicsi nem jut elég anyatejhez, de előfordulhat, hogy az anya által szedett fogamzásgátló csökkenti a tejtermelődést. Lehet-e ilyenkor fokozni az anyatej mennyiségét?
A legjobb, ha abból indulunk ki, hogy akkor is újra lehet indítani a tejtermelést, ha már teljesen elválasztották a kisbabát. Ez az elválasztás utáni néhány hétben még viszonylag könnyebben megy, de akár évekkel az utolsó szoptatás után sem reménytelen. Ha fokozni szeretnénk a tejtermelést, minden lehetőséget ki kell használni a gyakori szoptatásra. Legalább kétóránként mellre kell tenni a kicsit, éjjel-nappal. Mindkét mellet fel kell neki ajánlani, akár egymás után többször is. A pótlást adjuk szoptatás után vagy szoptatás közben – akár úgy, hogy szoptatási segédeszközt (szoptanít, vagy SNS néven forgalmazzák) használunk. Próbáljuk a pótlás mennyiségét napról napra csökkenteni, persze csak fokozatosan. Ha a baba kicsit éhes marad, előbb megéhezik, élénkebben és többet fog szopni, ezzel serkenti a tejtermelést. Néhány hét alatt újra visszatérhetünk a teljes szoptatáshoz. Persze, ehhez sok türelem, támogatás és nyugalom kell!


dóri
diadora
 
 


Andi!
nagyon ari Zsófi és nagyon ügyi is! :lol: :P :lol:

Jevi!

Nagyon tündéri Violka. :lol: Látszik, hogy nagyon élvezi a játszóházat. :lol: Már nagyon várom, hogy mi is menjünk Andrisssal ilyen helyekre. :wink:

Diadora!
Jó ez a cikk. :D

Járt már közületek valaki babamasszásra vagy babamama tornára? Milyen? Érdemes?
Ja, és a bébi uszásról mi a véleményetek? Én attól idegenkedem, de a sógornőmék akarják vinni a babócájukat.

Szép hétvégét Mindenkinek! :P :P :P

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Jevi!
Tényleg nagyon aranyos Violka, ahogy másokkal is eltud játszani. Én is már úgy várom,pedig az még kicsit odébb lesz, hogy Zsófival mi is menjünk kicsit közösségbe, meg új játékokat ismerjen meg.

Zóra!
A babamama tornáról és a babyúszásról is hallottam pozitív és negatív dolgokat is.
A babamama tornáról már többektől hallottam,hogy el kellett jönniük,mert a baba nyűgös volt, vagy nem kötötték le a gyakorlatok stb. De van aki nagyon dícséri!
Az úszásnál általában a megfázást szoktam hallani,mert max. 32 fokos a víz. Sok baba nem is szereti pont ezért, mert hidegnek érzi. Egyik ismerősömnek pl. a kisfia otthon imádott fürdeni, mióta azonban elvitték babaúszásra egyszer, azóta az otthoni fürdetést végigüvölti. De van aki meg igazi vizicsibe lett az úszás hatására. Szerintem mindkettőt érdemes egyszer legalább kipróbálni, aztán majd úgyis a gyerkőc dönt,hogy tetszik-e neki, vagy nem. Ha nem akkor meg nem kell erőltetni.

Timi!
Megjöttem a fogdokitól, ma gyökérkezelte, és hétfőn fogja betömni. Szurit nem mert adni a szoptatás miatt, így eléggé fájt. :cry: Majd megírom,hogy mennyi volt. Az viszont nagyon pozitív volt, hogy ahogy odaértem, rögtön behívott, pedig ültek a váróban néhányan, és a röntgennél is szólt,hogy szoptatok,és hogy soron kívül csinálják meg. Szóval 1/2 óra alatt végeztem is az egésszel. Anyu vigyázott itthon addig Zsófira, azt mondta ő is félt,hogy sírni fog, de csak nevetgélt, és eljátszogatott a kiságyban.Meg is dícsértem Zsófit mikor hazaértem! :lol:

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!
Andi!
Fogdoki :cry: annyira utálok odamenni, de szerintem mindenki így van vele. Gratula Zsófinak, nagyon ügyi baba :)

Mi már rendesen mászunk. Olyan gyorsan teper a szobába, megérek mindig futni utána, mert persze mindig az érdekli amit nem szabad :lol:
Az éjszakánk most egész elviselhető volt, csak egyszer ébredt fel, kb. 1,5 óra alatt vissza is aludt. Reggel viszont 7:30-ig aludtunk.
Csütörtökön meg megyünk a sebészetre. Mint utólag megtudtam, nem szabad neki enni adni elötte. Teljesen kész leszek ha nekiáll üvölteni a hasáér. Reggel 7 órakor ehet még, utána meg...
Jevi!
Nagyon édes Violka :)

Zóra!
Én egyikről sem hallottam, sajnos nem tudok segíteni :(
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Andi!

Gyönyörű szemei vannak Zsófinak :)

Jevi!

Látom Violka is szereti a játszóházat :) Elég sok hasonlóságot látok a 2 játszóház között :)

Zóra!

A babaúszás az én szívem csücske....mi mind2 lánnyal jártunk(járunk).Soha nem fázott meg egyik sem.Ugyanis hiába 30 fokos a víz,abban nem ücsörgünk mint otthon.Ott munka,mozgás van.Nem fáznak.Ha érdekel akkor itt megnézheted,hogy a 3 évesem hogy úszott a nyáron az 1,9m mély sportmedencében karúszó nélkül:
http://s100.photobucket.com/albums/m32/linbori/?action=view&current=PICT0032.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch4

(A háttérben sárga karúszóval az 1 évesem van)
Szóval én csak ajánlani tudom a babaúszást!!

Puszi mindenkinek:Judit
kájé
 
 


Sziasztok!

Andi!

11-kor épp gondoltam rád -mikor mentünk sétálni-, hogy túl vagy-e a fogászaton. terhesen nekem is volt szuri nélküli gyökérkezelés, úgyhogy őszinte részvétem, reméljük Zsófika is jó kislány lesz délután és nem szenvedsz nagyon.
Tündéri a hasalós játszószőnyeges képen! :P

Viki!

Köszönjük a jókívánságokat! :)

Judit!

Pár hete én is érdeklődtem itt a babaúszás felől, de akkor szerintem nem voltál. Nagyon ügyi Lina. Azért ha egyszer majd összefutunk, nekem lenne pár kérdésem, mert én is hallottam sok ellenvéleményt is, de Linát elnézve..... :D

Monee!

Valóban, ha az ember hosszú távra tervez, akkor érdemes végiggondolni, hogy mit hova "betonoz le" :D Azért remélhetőleg előbb-utóbb mindennek meg lesz a helye.
Jövő héten, ha semmi újabb akadály nem merül fel (már nem hiányzik) :lol: , akkor várunk. :)

Jevi!

Klasszak a képek! :) De jó ezeknek a gyerekeknek a dolga! :D Ismerem a tengervizes orrspray-t, illetve én a Fluimare-t használtam. Szívni szoktam az orrát, ha szörtyög, de most inkább beszáradt neki. Az anyatejet orrba már hallottam korábban is, de most a gyerekorvos is tanácsolta, mert vannak benne védő-alkotóelemek és egy kicsit fel is oldja, utána lehet szívni. Nem nagyon csípi, pedig eleinte mikor csinálta hősiesen viselte. :)

Diadora!

Nagyon kedves tőled, hogy betetted ezt a cikket! :D Küzdünk, küzdünk, de azért még szopik szerencsére Tamika. Én sajna a kezdeti kudarcok után, mikor éjjel-nappal cicizett és mégsem volt elég, már nem hiszem, hogy a tápszert el tudnánk hagyni, de minden csepp anyatej számít! :) Veletek mi újság?

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Egy pár perce készült kép:

Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában nem írtam, de nem nagyon van időm! Olvasni azért szoktalak Titeket :oops: :)

Andi!

Zsófi nagyon helyes a hasalós képeken! :D

Jevi!

Viola láthatóan élvezi a gyermektársaságot, nagyon helyes kislány! :D
Peti nem csak éjjel szopik, szopik még reggel, este is! Na meg néha napközben is, ha nagyon nyűgös és kéri! :oops:

Kájé!

Video nagyon jó, nagyon ügyes kislányaid vannak! Gratulálok!

Timi!

Tamara is nagyon szép kislány! :D Remélem már jobban vagytok! Na meg a fogad se fáj talán!

Monee!

Nagyon szupi lesz a házatok, majd csak megoldod azt a fürdetést valahogy! :wink: :D (amúgy nekünk a fürdőben olyan a radiátorunk, mint a törcsiszárítótok, nektek az nem fog fűteni, mert nagyon radiátornak néz ki :) ??)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Ó, hát Petike már élvezi az őszt, ahogy látom! :)
Náthám szinte alig javul, néha kicsit jobb, de ma pl. megint odavagyok. :cry:

Látom többiek családoznak! :)

Gira!

Ha véletlenül olvasol néha minket, írd már meg mizu veletek? Hogy vagytok és milyenek a lányok?
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Látom nem volt nagy forgalom errefelé a hétvégén! :) Nekünk (is) meg volt az indokunk. :D
Szombaton házaztunk-konyháztunk, vasárnap pedig autóversenyeztünk. Bent van a konyhabútor, néhány dolgot már be is pakoltam. Ahogy keresgéltem a padláson a cuccaink között, rá kellett jönnöm, hogyha kétszer ekkora konyhánk lenne, akkor sem férne el benne ez a töménytelen mennyiségű lábos-pohár-ez-az. :shock: :D :D Nem tom még mi lesz, mert a konyhabútor térfogatilag most ugyan csak a negyede a majdaninak, de ebben is el kell férni egy darabig. :oops: :lol: :lol:
Vasárnap meg Norbi álmát teljesítettük. Végre versenyzőként is részt vettünk egy amatőr, de rendes versenyen és gyári Suzukival. :D Úgy izgultunk mindketten az első rajt előtt, mintha nem tom hová készültünk volna! Nagy élmény volt! :D (Jah és közben találtunk egy lehetséges helyszínt az esküvőnkre. :wink: :D)

Kájé!

Fantasztikusak a lányaid! Nem is gondoltam volna hogy a babaúszással ekkora eredményt lehet elérni! Bocs, hogy ezt mondom, de én azt hittem az "csak" egy közös program a mamának és a babának az első hónapokban, aztán ennyi. Köszi, hogy kedvet hoztál hozzá! Utána fogok nézni ennek is! :)

Timi!

Ez a kiscsaj olyan majdnem mint egy díva. Már most így tud nézni a szemeivel! :D Gratula hozzá mégegyszer!
A tápszerezést meg csak úgy ahogy Ti jónak látjátok! :wink: :D

Viki!

Annyira édes Peti ebben a sapóban! :D:D:D:D

Nekünk a fürdőszobában két radiátorunk van. Egy hagyományos fűtőtest és ez a törölköző szárító. Azért nem akartuk hogy csak a törcsiszárító legyen a fűtőtest, mert van pár ismerősünk aki megszívta ezzel és hideg maradt a fürdőszoba. Gondold csak végig, ha ráteszel egy vizes törölközőt a normális radiátorra, az sem fűt rendesen. Lefogja a törölköző. Aztán ha ráteszed erre a még radiátornak sem mondható izére, akkor mi lesz?! Száraz törölközők, de hideg fürdőszoba... :shock: Nálatok lehet hogy azért nem olyan vészes ez a helyzet, mert társasházban laktok és hát akárhogy is van, védve-fűtve vagytok a szomszédok felől. Abban a formában nem tud úgy lehűlni a ház, mint pl. nálunk. :)

Szép napot Nektek!
Mi láttuk tegnap ennek a szélviharnak a kibontakozását! Félelmetes volt az erdőben... de mindamellett gyönyörű is!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Netty!
Igazából nem nagyon járunk itt a környéken játszótérre, mert nem nagyon van "rendes" a mi közelünkben. (mármint ahová gyalog el tudunk sétálni). Néha felmentünk délutánonként a Mandulásba, de most, hogy jönnek a hidegek, inkább játszóházba megyünk. A Mezőszélbe jártunk eddig, de az most átköltözik a Szivárványba, úgyhogy oda fogunk menni, meg esetleg a Budai Nagy Antalba, ezek közel vannak.

Hódocska!
Csatlakozom Monee-hoz, nem semmi szemei vannak Taminak! :D

Viki!
Peti nagyon ari a falevelek között, hát igen, most már itt az ősz rendesen!

Zóra!
Mi is jártunk babúszásra a Hullámba, de nekünk nem jött be, nem a vízhőmérséklettel volt baj, hanem ő nem szerette! A vizet nagyon élvezte, de a víz alá való lenyomásokat kevésbé, utána otthon is meg kellett küzdenünk a fürdésekkel, mire újra helyreállt a rend! Nekem a hellyel is voltak gondok, szűk padokon öltöztetni-vetkőztetni a pár hónapos babókat, szóval a legkisebbekre szokás szerint megint nem gondoltak. Pár hónapig jártunk, aztán feladtuk.

Viola is összeszedett valami nyavalyát, köhög, folyik a nózija, nem vészes, csak főleg az éjszakák nyűgösek! És a porszívó-orrszívó! Hadakozunk rendesen, ilyenkor visszasírom, amikor még tehetetlen kis baba volt, most nem bírom lefogni, és úgy üvölt, mint akit nyúznak! :? Tetejébe még a szokásos "nem veszek levegőt" című műsor, szóval nem egyszerű a helyzet! :oops:

Mindenkinek szép napot kívánok!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Egy kép a kis bóhocomról: (ma készült)
Kép


Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Bóhoc=bohóc :D

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Na mizu? Sehol senki?! :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Minket kicsit megviselt ez az óraátállítás (azaz főleg engem). :cry:
Andris így most negyed 6 körül ébred.
Nem is alszik jól már 2 napja (még az eddigieknél is rosszabbul) múlt éjjel 5x kellett felvenni.
Én úgy ébredtem reggel, hogy mindenem fájt de legjobban a fejem, mintha semmit nem aludtam volna. :x

Köszi a hozzászólásokat a babaúszásról.
:lol: Én a fertőzésektől félnék nagyon ebben a témában.
Meg Andris itthon imád fürdeni, viszont elég sokáig üvöltött kissebb korában. Lehet, hogy Ő is megrémülne a nagy víztől.
De a Kájé féle videó engem is megfogott nagyon. Szuper ügyi a kislány. Lehet, hogy majd Alsópáhokon kipróbáljuk azért.

Kájé!
Mikor kezdtétek az úszást? Az elején sem féltek? Ti hova jártok?


Nagyon arik a babók! :lol: :lol: :lol:


Jevi!
Violka tünci! :lol: jobbulást!

Szép napot Mindenkinek!!!! :P

Kép
Kép

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Viki!

Tök jó ez az őszi kép petiről.Lina is imádja rugdosni a faleveleket!

Hódi!

Gyönyörűséges Tami! Érdekel még etetőszék?Bori nem hajlandó beleülni,Lina mellett akar enni a padon.Szóval a mienk felszabadul.

Jevi!

Ti gondolom az Andor-féle úszásra jártatok.Most egy nagyon ari csaj tart úszást(aki mellesleg védőnő) és ő külön öltözőt biztosít.Mondjuk itt is padon öltöztetünk de ki lehet bírni.Olyan helyet úgysem találni ahol pelenkázók vannak erre a célra... :(

Monee!

Úgy néz ki,hogy tavasszal mi is kertes házba költözünk vééégre!Addig olvaslak és tanulok tőletek!


http://www.gportal.hu/portal/linbori/
kájé
 
 


Zóra!

Édes nagyon Andrisod ahogy megeszi a széket :)
Én is fejgörccsel ébredtem ma :( :( úgy látszik ez ilyen nap.

Az úszást Linával 3 hósan kezdük mert előbb nem lehet uszodába vinni őket ( csak a 3 hós oltás után).Borival 2 hetesen amikor leesett a köldökcsonk. Kriszti (aki a babaúszást csinálja) kijön házhoz a picikhez és elkezdi velük már a kádban.Ha kéred szívesen megadom a telefonszámát,beszélj vele.
Fertőzést még sosem kaptunk az uszodában.kop-kop-kop


(Egyébként babaúszáson szoktam találkozni Holdviolával,ők is járnak)
kájé
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a bókokat! :) És az idén még egy fülbevalóval is fokozzuk a nőcis hatást :lol: ez lesz a karácsonyi ajándékunk neki. Azért a lövést előbb megejtjük, hogy addigra már elfelejtse a kellemetlenségeket. :)

Monee!

Na, és milyen helyszínt találtatok? Valami jó kis erdőset? :wink:

Jevi!

Édes Viola abban a hatalmas szemüvegben! :) A kép nálatok készült? Szép meleg színek vannak ezen is.

Zóra!

Andris :( Hogy elveszik abban a nagy fotelban! :D

Kájé!

Ha nem valami nagyon extra etetőszéketek van, akkor érdekel, persze, jó lenne már egyszer összefutni és akkor beszélgethetnénk erről is. Már ennyire bizti a költözés? De jó! De maradtok Pécsen?

Andi!

Ti jól vagytok? Apáztok? :wink:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Köszi a dicséreteket Violka nevében is!

Zóra!
Nagyon édes Andris, ahogy a széket eszi! :D
Sajnálom az éjszakáitokat, ilyenkor hamar megnyugszik? Szopizik még? A negyed 6 tényleg korán van! :shock: Nem csoda, ha úgy érzed, nem aludtad ki magad!
Nálunk is bekavart az óraállítás, az a gond, hogy eddig is fél 11-kor aludt el este, most is, pedig ugye most fél 12 lenne már. Tiszta éjjelibagoly, én már olyan hulla vagyok este! :shock: Persze reggel nem alszik tovább, ugyanúgy ébred. Végülis 8 körül kel fel, de én úgy örülnék, ha este korábban aludna el, és inkább kelne korábban! Na mindegy, nem nyavalygok tovább!

Kájé!
A lányaid tényleg nagyon ügyesek, Violka valószínűleg nem lesz egy "vízicsíbor", de azért én is szeretném, ha megtanulna úszni. Ti hova jártok úszni? És mennyi egy óra, ha szabad kérdezni?
Holdvioláékkal mi újság?

Hódocska!
Köszi, igen, nálunk is színesek a falak, mondjuk mi a pasztell színeket szeretjük, sárgás, narancsos, zöldes árnyalatok vannak.
Tami fülét ki fogja kilyukasztani? Violának jövő tavasszal lesz a keresztelője, szeretném addigra én is, ha meglenne, eddig halasztottuk, kicsit sajnálom szegényt, nem fog-e nagyon sírni. Az én fülbevalómat már nézegeti, kérdezi, hogy a "babáé"? :)

Szép napot: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Hódi!

Cam etetőszékünk van,majd lefényképeztetem Apával.

Jevi!

Hivatalosan Borival járunk babaúszásra a Hullámba Deutsch Krisztinához.Lina csak potyautas. A babaúszás fél óra és 700,- egy alkalom.
kájé
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Mi alighanem úgy fogjuk belövetni Tamara fülét. A gyerekorvos is megcsinálja, de állítólag a lövés "szebb", nem ferde. Már nagyon csini fülbevalókat néztünk. Violkának már talán lehet másfajtát is, mert láttunk kisgyerekeknek valót is nagyon szépeket.

Judit!

Oké! :wink: Az úszásnál akkor Linának nem is kell jegy, vagy ő akkor nem fürdik? És ha esetleg ez egy családi program, akkor gondolom apukának külön kell fizetni. Én gondoltam rá, hogy ez egy klassz hétvégi program lenne, de majd ecce elmesélem, miért döntöttünk másképp.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!!
Hát, jó régen jártam erre, de még megvagyok! :lol:
Megdöglött a gépem, jó sokáig nem volt netem, meg hát 3 gyerkőc mellett kicsit néha zűrös az életünk.
Ádi egyébként már szép nagy baba, 6420 g és 61 cm volt egy hete. Még csak szopik, remélem ez így is marad még sokáig. Szerencsére még mindig nyugis baba, bár már napközben sokat ébren van és ilyenkor bizony igényli a törődést.
Igyekszem ezután gyakrabban jönni.

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Hódi!

Az úszás nem hétvégén van hanem szerda este 5-kor :D Ilyenkor nem kell a babásoknak lent a pénztárnál fizetni a kasszánál,hanem Krisztinek adjuk a pénzt.Lináért nem fogad el semmit,mert ő nem baba :D :D :D Amíg Borival végzem a gyakorlatokat addig Lina ugrál meg úszkál.Fél szemem rajta,hogy adott esetben kihúzzam ha kell :D :D Eddig még nem volt rá szükség.
Az etetőszékről kép:
Kép

Mi 10ezret gondoltunk érte.

Puszi:Judit
kájé
 
 


Hódi!

Közben voltam a Dédinél és ott eszembe jutott,hogy még egy felesleges etetőszékünk van.Ezt Lina nála használta,Bori meg tán 2x ült benne.Mondhatni,hogy vadiúj :) Pierre Cardene,ezt 6000,-ért átadom ha tetszik.A kép nem túl jó mert csak a telcsimmel tudtam fotózni de azért látszik a lényeg rajta.
Kép

Puszi:Judit
kájé
 
 


Hello!

Semmi érdekesről nem tudok beszámolni, csak arról, hogy tegnap a házi munka mellett végre volt időm pihenni is egy kicsit. :D
Furcsa volt, meg kell hogy mondjam! :D Ültünk Norbival az ágyon, átkarolt és közben filmett nézett, én meg keresztszemeseztem. Nem kellett sietni sehova, nem felejtettünk el semmit, nem törtem semmin az agyam, csak egyszerűen voltunk. Tök jó volt! :D

Íme egy kép rólunk a hétvégén:
Lehet hogy rászokunk. :D
Kép

Jaj, pont most hívtak az egyik lehetséges munkahelyről. Tök szar voltam... Hallottatok már ilyenről? Telefonos interjú magyar és idegen nyelven... Első lépésként. Utána majd hívnak még a többivel kapcsolatban. :shock: :(

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?