Sziasztok!
Andi!
Most azt találtam ki -és úgy látszik bejön-, hogy Tami fölé hasalok és úgy szoptatom. Na, ez most épp működik, a kis fruska, szép komótosan eszikél, még be is alszik időnként, nekem meg beszakad az amúgy is fájós derekam.
Nem tudom, tegnap front volt-e, de az egész alhasam, derekam, vesém nagyon fájt délután-este.
Én azt javaslom, inkább jövő héten sétáljunk, igaz, hogy már sokkal jobban érzem magam, de még mindig sokat fújom az orrom és köhögök, mint egy kutya, nem akarok ártani nektek. A héten inkább megpróbálok vele megint kimenni a temetőbe, talán még nem lesz akkora zsufi a buszon. Meg hát látom, te is fogorvoshoz mész.
Sok sikert hozzá!
Andi! Tudom, hogy kissé kimerült vagy és talán azt gondolod nem érzem át a problémád, mert Tamara 6 hetes kora óta csak nagyon ritkén kel fel éjszaka, de hidd el nem rontottál el semmit! Ahogy látod, más babák is csinálnak még ilyeneket és szerintem sem Zórára, sem Vikire nem mondaná senki, hogy rossz anyukák és valami gond van a babával. Meg hát amit anyukád is mesélt.... lehet, hogy pár nap, hét és másképp gondolja a Zsófika, de az is lehet, hogy még nem.
A védőnénikről meg már beszéltünk, az enyém mondjuk ebben kicsit talán rugalmasabb, nem szajkóz ilyen "szabályokat", de hát én azt mondom, ezért van két füled. Max. ne panaszkodva dd neki elő, ha kérdezi, hanem, csak úgy, mosolyogva: Zsófi még felkel ám.
Én is ugyanígy szoktam, mikor rákérdez, hogy mennyire foglalja le magát, sír-e sokat, nem szeretek fáradtnak látszani előtte, mert akkor megint jönnének a "csodatippek", hogy hagyjam, hadd sírjon meg hasonlók, de én már tudom, hogy mikor meddig van türelmem hallgatni és mikor dobok el inkább mindent, hogy vele törődjek.
Viki!
Nem akartam itt panaszkodni, mert végigbőgtem az egész napot, ugyanis a két fogam (egyszerre kezdte el), az egyik gyükértömés, a másik sima, 37000 Ft-ba került. És ha belegondolok, hogy ezt a kettőt, mikor ici-pici lyuk volt rajtuk pár éve már 8000-ért egyszer betömettem, akkor ordítani tudnék!
Most részben anyagi okok, meg időhiány miatt áttettem a kezeléseket tavaszra, azok nem fájnak, csak állítólag van egy kis bibi velük. Talán akkor Tominak is lesz egy kis ideje (mostanában rengeteget melózik) és talán Tamara étkezése sem lesz ennyire órafüggő, ehet már mást is... Akkor majd megnézem az un. körzeti rendelőt, de ha nem jön be, akkor visszamegyek a belvárosba a régi fogdokimhoz, ide többet nem, mert hiába csiri-biri ez a rendelő, de azért mégis, hogy nem sül le a képéről a bőr ennyit elkérni, mikor a havi járandóságom csak párezer forinttal több és elment mindez 2 vacak fogra!
Nem tudom, mennyire jön majd be a körzeti rendelő, mert még az ezredfordulón dolgoztam fogászati szaküzletbe és onnan tudom, hogy a használt anyagok, eszközök, felszereltség tekintetében óriási különbségek vannak, a szaktudásról nem is beszélve.
Monee!
Akkor hamarosan költözés!
Mondjuk azon gondolkodtatok, hogy mi módon fürdettek majd gyereket, ha kinövi a kiskádat, de még kicsi a zuhanyozáshoz? Vagy beálltok együtt a tus alá?
Szerintem nem kicsi az ajtó, látnád csak a megyeiben milyen apró helyen kell zuhanyozni és ott tényleg rátekeredik az emberre a függöny.
Marcsy!
örülök, hogy Krisztike fülikéje rendben van.
Mi ma megkaptuk a 3 hós oltást, volt kis sírás, de nem volt vészes. A náthát ő is benyelte, így anyatejet csöpögtetek az orrába, kap c-vitamin cseppeket, meg olyan ecsetelőt írtak fel, amivel a szájpenészt is kezelik, lila.
Sziasztok: Timi