Lányok, annyira jók a képek, tündéri helyesek a gyerekek, mindegyik, kivétel nélkül! De kár, hogy nem vagyunk szomszédok, legalább egy páran
Kajla: Reginek jobbulást! De szépen megmaradt nálatok a hó! Nálunk is esett tegnap, de ahogy lehullott, egyből elolvadt. Most megint szállingózik. Látványnak szép, de nem szeretem - a gyerekeim annál jobban
Amneris: De ügyes Zituska, hogy már fel is tud állni! A rokonbabás képek irtó cukik!
Ggabszi: Milyen volt a hetetek? Meggyógyultak a gyerkőcök? Olyan jó, hogy tettél fel Zsófiról képet - nagyon szép kislány!
Madri: Gratula a fogacskákhoz!
Rkata: Köszi, hogy szóltál, igyekszem majd nézni a tévét!
Obea: Olyan jó, hogy el tudtatok Ti is jönni vasárnap, jó volt találkozni! Nagyon édes kislányotok van! Gratulálok a forgáshoz!!!
Tviky: Nagyon szép a gyerekszoba!!!!!!!!
Renóca: Bálintnál most van valami ehhez hasonló visszafejlődés az evésben. Ő is eddig nagyon szépen evett, de most sokat malackodik, néha kapkod, néha bohóckodik, néha csak úgy mellé-sikerül
De bízom benne, hogy szépen visszatalál hamarosan régi "szép-evő" mivoltához
Gratulálok Miklóskának a fotópályázat megnyeréséhez! Szuper az a kép!
Nekem kicsit húzós volt ez a hét, itt volt apósom, ilyenkor a férjemet alig látom, mert reggeltől estig dolgoznak, épp hogy csak enni jönnek be. Jövő héten viszont jön hozzánk anyukám, azért az nagy könnyebbség lesz
Remélem, hogy engem is így fognak majd várni a gyerekeim, ha felnőttek lesznek