Sziasztok!
Hahh, ma 10-tol elmegyek jogara! A parom is beleegyezeset adta, utana meg megyun a Westendbe levasarolni a Katay kupont, amit akkor kaptunk, amikor karacsonyi ajandek-kuponnal vasaroltunk egy irtoklassz etkeszletet: elegansat, de mindennapit, nem unneploset. Es megprobalom visszacserelni a babakocsi also halojat, mert folfedeztem rajta egy apro lyukat es hat ugy vagyok vele, 77e ft-ert varrogassak inkabb ok, mint en... viszem a szamlat is, lathatjak, hogy tegnapi vasarfia... Max vegul majd en fogok varrogatni, azt is kibirnam, de... az elv, tudjatok, az elv...
Szoval jo kis delelottunk-kora delutanunk lesz. Ha belegondolok, hogy szegeny Barbi dolgozni megy
Kitartas Barbi!!! (Meg mindenki persze, aki rajta kivul meg dolgozik... jovo hettol en is csatlakozom, a fene egye meg... de onnantol mar csak 4 het!!!!)
Kepzeljetek, nekem jo ideje mar minden almomban benne van Aron. Illetve meg pocakos vagyok minden almomban - de olyat mar nem almodok, hogy nem terhes vagyok. Most pl tornara mentem es amikor korbe-korbe futasra kerult a sor, kialltam, mert feltettem a pocakomat
Ti hogy vagytok ezzel? Egyaltalan szoktatok almodni ejszaka???
Roki, szinte biztos, hogy semi nem lesz nyitva. A Brendinra mintha ki is lenne irva, hogy novemver 1 szunnap. A pirosbetus unnepeken szerintem senki se dolgozhat, aki nem non-stop-ra va van bejelentve (talan meg azok is csak meghatarozott ideig), mert megbuntetik.
Auchan-Tesco: mi azert kezdtunk el Tecsoba jarni, mert igen kenyelmes volt, itt van egy ugrasra, plane kocsival. Na de az ottani allapotok! Akcios cucc vagy nagyon gaz, vagy nincs is, kosz van, verebek, hianyos dobozok, az Auchan meg ugyan Dunakeszin van (szinten nincs TUL messze), es tiszta, jo a valasztek (meg sodrofat is tartanak meg zuhanyfejet - elvileg a Tesco is, csak keszleten nincs... megyek, megtanitom oket keszlete tervezni!!!), meg valahogy a vasarlokozonseg is "kulturaltabb".
Na, megyek, ranezek a paromra. Megint nemtom mikor zuhant agyba, en mar reg aludtam. Aaaa, itt kapirgalt, folkelt!!! Most a babakocsival jatszott es besezlt a benne fekvo nem letezo Aronhoz
En nagy dinnye parom