Új privát üzeneted érkezett!

Cic! Én is vagyok iwiwen. Kővári Viktória.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Csernusn, most látom, hogy nálam nincs a táblában név. Szóval a babó Márk lesz :-)
Ha frissítesz, légyszi ezt tedd be.
Köszi!

Kép
szdorka
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tinu 2010.11.29 13:06-kor.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Cici! Bocsd, de elnéztem. Ne hatragudj, de úgy emlékeztem, hogy te akartál kivenni a táblázatból közben most olvastam mégegyszer vissza, hogy a Niki volt. Hát gondolom olvassa majd, és akkor látja, hogy ez a pár sor neki szólt. Mégegyszer bocsi. :roll:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok Lanyok!

En is amolyan kukkolo uzemmodban vagyok itt, ugyhogy ha gondoljatok, nyugodtan vegyetek ki a tablabol. Abszolut megertem, nincs ezzel semmi gond, hiszen nem vagyok aktiv tagja ennek a forumnak. Eleg ritkan irok, a nevekkel is bajban vagyok, viszont rengeteg infot es tapasztalatot gyujtok be toletek, ugymond "lefolozom" magamnak a topikot :) . Ezert nagyon halas vagyok nektek, szoval koszi mindenkinek a sok velemenyt es jotanacsot!

Pa!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Tinu! Tök szép kis pocid van. Nekem ennyi idősem már kétszer ekkora volt. Hogy állsz a kilókal?

Lányok. Amúltkor írtam, hogy aki nem kapott a védőnőjétől Várandós Anyák könyvét, amiben van a felicitas kupon is, akkor írjon a felicitasnak. na én ma megkaptam a könyvet. A kupon is benne van. majd a héten beváltom. Aki esetleg nem akar visszaolvasni, a cím, amire a levelet írtam nekik: info@felicitas.hu

Most már lelépek, és nem tudom, mikor jövök, mert a héten nagyon sokat fogok dolgozni. De majd igyekszem, nehogy megint ki akarjatok tenni. Mert nem hagyom ám magam olyan könnyen! :P

Mindenkinek jó éjszakát. Simi a pocakotokra.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


snoopy,

jol ertem, az uj baby sense 35 e ft, a hasznalt meg 30?
a babahordozoba is befer?
nem ertem, miert matrac ala kell rakni, miert nem a lepedo ala? h kepes erzekelni a mozgast olyan nagy tavolsagbol?

KépKép
felixanyul
 
 


homeos temahoz: ti kivizsgaltatjatok magatokat homeos orvossal, mielott beszeditek a szulessegito bogyokat v csak ugy megveszitek, amit olvastok a gyogyszertarban?

KépKép
felixanyul
 
 


Hi,

Tündét volt a legkönnyebb megtalálnom, ő hasonlóan fondorlatos nevet választott mint én.:) szóval akit bejelöltem és csernusn-ként elismer, az nyugodtan visszajelőlhet.:)

Nika,

a párodat látásból ismerem. Ezt értsd úgy, hogyha szembejönne velem az utcán bárhol, azt mondanám, hogy tudom hogy ő Tarjáni.:)

Ja a teregetés.... Nem akar valaki kiteregetni helyettem, már pont mennék szundizni:)))

Jó éjszakát.

És senkit nem akarunk kizárni a mi kis táblánkból, csak persze írjatok legalább egy életjelet adjatok magatokról!!!!

csernusn
 
 


Megtaláltam mindenkit, aki írta, hogy az iwiwen van:)))))
Most megyek teregetni.:(

csernusn
 
 


kviki: van egy szinte velem egyidős évfolyamtársnőm és neki is nagyobb a pocija. De megfigyeltem, hogy neki inkább csúcsos, az enyém meg elterülős. Úgyhogy lehet, hogy azért tűnik kisebbnek, mert nem kifelé terjed. :D A köldököm sem jött ki egyébként.

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki :D:D
Csak nem Ti is szoktatok túrázni???
Jó ötlet volt a táblaritkítás, így legalább páran bejelentkeztek. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Ja, és a kilók! Teljesen ügyi vagyok, mert több, mint 3 hét alatt csak 1 kilót híztam. Úgyhogy a nőgyógyász kicsit megnyugodott és azt mondta, hogy csak így tovább. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki: én is fenn vagyok a wiw-en. Én meg elfelejtettem bepakolni a mosógépet, úgyhogy a teregetés csak holnap lesz aktuális. Bár én teregetni szeretek, csak a leszedett ruhákat utálom elpakolni. :cry:
Na most már én is megyek fogmosni és aludni, mert már túltengtem egy kicsit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tinu 2010.11.29 13:07-kor.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Túl a Szabadság, szerelmen és innen a teregetésen.
Ilgya!
Azt, hogy ki mit érez szükségesneka baba biztonságáért, az mindenkinek egyéni. Ha felelősen akarsz gondolkodni, akkor tudj meg mindent egy témáról és az infók fényébendöntsd el, hogy neked mi a jó megoldás. 10 000baba közül 3-4 meghal. Kevés. De ha a tied, akkor sok. A hagyományos rizikófaktoros babák alatt van monitor, nem ők halnak meg. Hanem a nem rizikófaktoros többiek. Ha azt számítod, hogy ha a gyereked fiú, akkor rizikófaktoros és ha 3 hónapos az is, akkor biztosan nincs olyan baba, akinek időlegesen ne lenne rizikófaktora. És még akkor nem beszéltünk a szoptatott 11 hónapos leánygyermekről, akinek riasztott a monitora.
A rizikófaktor sem minden. Nagyon sok baba felnőtt monitor nélkül. De akkor fel kell vállalnod a döntést, hogy szerinted ez így, vagy úgy jó.
Senkit nem akarok rábeszélni, vagy lebeszélni, meg másról is szívesen beszélek, nem csak erről. csak annyi a kérdés és szeretném, ha minden baba biztonságba lenne. Szerintem, ha a baba nem egy matracon alszik az anyukájával, akkor jár neki a légzésmonitor. A sajátjaim alá természetesen teszek. Ennyit tudok mondani.

Zita!
Nálunk a babysense újonnan 40 000 használtan 30 000. Akció esetén 35 az új. Akció a börzén. Annyira nem romlik a minősége, hogy a használt annyival jobb, mint az új, hogy már egy évig megbízhatóan működött egy élő baba alatt, azaz biztosan nem hibás.
Azért nem a lepedő alá kell tenni, mert egyrészt kemény, másrészt ha a baba leforog róla akkor tényleg nem érzékeli, és hamisan riaszt.
A matrac alatt az egész matracról gyűjti az infókat, mert annyira érzékeny, hogy így is érzi, de így nem baj, ha a gyerek nincs pont a z érzékelőlap felett. A baby control 1000g-os babát is érzékel matracon keresztül.

Melyik a jobb? Az alapfunkciónak minden körülmények között a BabySense felel meg. Érzékeli, ha a baba nem vesz levegőt. Érzékeli, ha vesz.A többiek egyéb kieg. funkcióval próbálnak vele lépést tartani. Technikai malőrökre való érzékenységük a hamis riasztás lehetőségét adják meg. Ha a baba nem vesz levegőt, akkor biztosan riasztanak. Ebben nem szokott hiba lenni. Ha sok a hamis riasztás, akkor lankad az éberséged, vagy nem is kapcsolod be. Azért veszélyes.

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Ami nálunk van
www.tiva-med.hu

KépKép
snoopy
 
 


Ami nálunk van
www.tiva-med.hu

KépKép
snoopy
 
 


Bocsi az ismétlésért. A gép....

KépKép
snoopy
 
 


Hello!

Viki! Meg is ijedtem, mert nem emlékeztem, hogy téged felírtalak volna. 8)

Tinu! Grat a kislányhoz :) Szép neve lesz :)
Ja, és nagyon szép a pocid. Az enyém 105-ös a múltheti mérés szerint. :shock:

A kilók... :oops: Hm.. én megint felkaptam azt a bizonyos 20-at, mint Gergővel...

Na megyek még magamhoz térek.
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Nagyon beindultunk az utóbbi napokban, tök jó :)

Telefonszám ügyben még egyszer, hogyha Cic megszül, vagy legalábbis készül rá ;), akkor szívesen átveszem a tellistát, és a riasztási feladatot (annyival, hogy hétvégén nem vagyok gépnél, de akkor megsmsezem másnak a hírt), szóval nekem még van hátra néhány hetem.....

Viki, Őzi, Éva, tök jó, hogy jelentkeztetek :)

Az én pocim 98 volt múlt héten, kg-ban a héten átléptem a 10-et.... :? van olyan hét, hogy alig jön fel valami, a legutóbbi meg jó másfél kg plusz volt, érthetetlen.... a héten visszafogom az édességet. Pedig múlt héten még a napi min fél óra séta ismegvolt minden nap..... :?

Felicitas utalvány: váltottatok már be? minenhol ugyanazt adják? és mit? :)

Babócám szerintem még mindig csücsül, legalábbis jól irányzott rúgásai vannak lefele. A hólyagomba még csak 1-2-szer talált bele, de szerintem a méhszájamat jó eséllyel találja el, az nem oan kellemes. Fenn meg boxol, meg dögölődzik :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!!
:)

Minden rendben velünk, sikerült két hordozóra szert tennünk, tehát vagy egy eladó beszerzési áron 3000 Ft!!!!

Még jelentkezek!!!

:) Kép
mot
 
 


Viki!
Ezer bocsánat és kegyelem szegény fejemnek :oops: Én csak az excel táblámat néztem és próbáltam visszaemlékezni, mit mondtak.

Persze tgnap este óta senki nem került ki még. :) Ja és próbálom töltögetni a hiányzó sorokat szóval írjatok.:)

Kedves Újak,
küldjétek el adataitokat amiket a táblában láttok, és akkor felteszlek benneteket is.:)

Akik nem látják a kisbabójuk neme mellett a nevet, azokét sajna nem tudom. Ugye megteszitek nekem, hogy azt is ideírjátok? Sőt a privik lennének a legjobbak, mert ott látom, kit nem csináltam még meg.
Itt véletlenül kihagyok egy hozzászólást és valaki adatai nem kerülnek be.


Bunny,

Meg tudnád nekünk nézni Beukánál mikor volt az a bizonyos éjszaka? Köszi.

csernusn
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Cic, Ilgya: megnéztem a képeiteket a wiw-en! :D Olyan jók!

Winnie: az én babóm minden UH-n batman pózban volt, azt mondta a nőgyógyász, hogy most már nem valószínű, hogy meg fog fordulni, úgyhogy ilyen szempontból már útra kész. :) És nagyon tündéri pofija volt tegnap. Kinyitotta a száját, aztán becsukta. Tisztára babapofi volt már! 8)
Egyébként nálam a kilók felugrását egyértelműen a sok édesség és az esti evés okozta. Most, hogy mindkettőre figyelek, szinte alig hízom. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit számít ez a végül, be tudom-e hozni a középső harmad extrahízását. (Most tartok +13 kg-nál.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok
Tegnap megvolt az elso CTG,doki is latott,UH is:
Zart mehszaj,magzatviz eleg,lepeny jo allapotban van es baba 2600 gramm korul van.Doki nen szerint pont jo a filigran pockomhoz :wink: Szerinte nem fog megindulni hamarabb merta popsija nem gyakorol akkora nyomast a mehszajra mintha a feje lenne lent.
MEgneztem es ennyi dosen mar 2100 volt a mehszajam Alexxal,most meg 3000 meg mindig :D
Szombaton megyek be a korhazba a szuleszno megmutat mindent es akkor eldontom hogy 1agyas vagy 3 agyas lesz a nyero.

Tunde
Es szulesznot is fogadsz vagy az johet az ugyeletes?
Dula szerintem simaszuelsnel nagyon jo otlet.

Snoopy
Koszi akkor telefonalunk elotte hogy tuti legyen bent gep.
Megegy kerdes:A kolcson kapott legzesfigyelonek nincs meg a doboza.Ugye lehet rarakni az agyracsr a matrac ala??vagy sima feluletnek kell lenni??Mert baratnom tegnap mondta hogy az oveket (nem tudom a markajat)csak sima feluletre lehet rakni....
Es az elejen ugye meg csak egy lapot kell berakni,azt hova,kozepre vagy kb oda ahol a baba lesz?????

Nika
Persze te tudod mi a legjobb.En nogyogyival/fogdokival ugy vagyok hogy csak egyben bizom.
Videken elhet hogymas,de itt persten altalban kevesen szulnek ugyeletesnel,altalaban anyagi okokbol.Sajnos meg is van ennek a negativ hatasa kedvesseg oldalaon.Bar hozzatennem azt az orvost elitelem aki nem alapbol kedves csak a penzert,de azert mar jo emberismero vagyok :wink:

Ilgya
En Tena bugyira eskuszom (gyogyszertarban barhol van ),csaszi utan meg foleg jol jott hogy semmi sehol nem nyom de jol tartjaa betet.Ha valami gaz van gyorsan kimosod es egy ora alatt megszarad.
Hat igen huzos a fizetos szoba.Doki szerint csak akkor kifiztodo ha vegig ottlesz velem avalaki,hatez Alex miatt kicsit nehezkes...de majd szombaton eldontjuk (ahogy fentebb is irtam ).
Engem a 3 agyasban csak a masok latogatoi idegeseten,amugy megszeretem a tarsasagot.

Cic
Egyetertek,aki nem ir honapok ota azzal ne varjunk,igy attekinthetobb lesz a tabla,plane hogylassan jon a babaeso :D
Te mar megtalaltal engem az iwiwen :D

Tinu
Tunde,Aliz nagyon aranyos nev :D
Hu mekkorat nott a pocid,latvanyos aaammm :D
En azert kicsit aggodtam hogy semmit nem hizttam vagy 1 honapja,dea baba megis hizott 40dkg-t,es ez a lenyeg.meg mindig +9nel jarok :D

Viki
Persze tudjuk hogy meg dolgozol,de csak lightosan am,es pihenj sokat amig lehet :wink:
A multkora ferjem a kozmetikusomnal volt (gondolm neked nem fura hogy pasik is jarnak :) )es hoztak a picit szoptatni a csajnak :D
En emg szombaton egy utolso kezelesr elemegyek aztan ki tudja mikor :shock:

Eva
Jo hogy jelenkteztel,elegalabb tudjuk vannak meg olvasok :D Gratula a kis ocsihez is :!:

Ozi
Kar hogy nem irsz ide mar,engem azert majd erdekel az USA-s szules storyd.Attol ne fossszzzz meg minket :D


Felxinyul
Nekem a gyerekorvosunk hoemopaias,es abszolut megbizom a tanacsaiban.Ehhez nem kell kivizsgalas ha egyebkent semmi bajod.

Mot
Na hova is tuntetek egy hetre?/Tessek meselni :D

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Felicitas Csomag,

Nagyon készségesen visszaírtak nekem is és azt mondták 3 héten belül küldik az füzetet.:)

Testsúly. És plusz 7-nél tartok, azzal a 3 minusszal, amit az elején lefogytam.
Felrakok egy képet, a kistakarót akkor kaptam, mikor az uccsó napom volt. Olyan kis édik voltak.:)(Mármint a barátnőim)
Kép

Ja és Kata is megmondta élőben nem 17 évesnek nézek ki.:)

csernusn
 
 


Szisztok lányok és Mot!

Jaj vihar a biliben ezzel a névkihúzással, de Tündének van igaza, legalább néhányan egyből írtak ez jó!!! :lol:

Ilgya: én sem veszek légzésfigyelőt. Mózeskosárban fog aludni a fiam az ágy mellett, én hiszek abban amit olvastam nemrég egy kismama újságban, hogy a baba a mama mellett felveszi a légzése ritmusát. Nálunk egy rizikó van, hogy kisfiú. Mérlegeltem én is, vaciláltam, hogy most jó anya vagyok-e mert nem veszek ilyet, de úgy döntöttem, hogy nem szükséges.

Cic: teljesen egyet értek veled. Én is magán rendelésre járok, és azt szeretem a legjobban, hogy akár mekkora a csúszás, a doki nem söpör ki 5 perc után, hanem végig hallgat türelemmel, megvizsgál alaposan, elmagyaráz mindent, mintha csak én volnék aznap. Ez nekem jól esik, mert ellenkező példa a háziorvosom, akinél még le sem ülök, már nyomtatja a vényt!!!
És igazad van bármi bajom van, én magánrendelésre megyek, fizetek érte, és ez mellett nem kevés egbiztjárulékot vonnak és fizetnek utánam. De nem azért megyek magánrendelésre, mert én vagyok a valaki, akinek nem jó a kórházi orvos, hanem azért mert azt akarom, hogy a bajomra figyeljen oda a doki, és gyógyítson meg gyorsan, szakszerűen.

Tünde: köszi a címet meg is néztem!!

Viki: Érdekel a doki címe! Tegnap a doki megvizsgált, és közölte, hogy "szép nagy" a dudor. Kaptam rá gyógyszert, meg krémet, amivel vissza fog húzódni segítséggel, de a szülésnél valószínűleg újra ki fog jönni, és majd utána meg lehet műtetni.
Bugyi témában én is veszek néhány kínai filléres tundrabugyit, amit el is dobok majd kórház után.

Felixanyul: Az volna a legjobb, ha mindenki megvizsgáltatná magát aki homeobogyót akar szedni, mert mindenkinek más jön be. A lányom dokija homeopata szerencssére.

Csernusn: Azt hittem én vagyok a világon az egyetlen asszonyka, akinek a mosógépben szokott maradni a ruha éjszakára... megkönnyebbültem :lol: :lol:

Szóval tegnap voltam dokinál 6.40.-re mentem és 9.15.-re végeztem is (NEM ELÍRÁS!!) "kicsit" csúsztunk. A dokimat behivatta a prof. a szt. Imrében, mert ki akarja rakni. A kedves kollégák szakmai féltékenységből fúrják, mert túl fiatal és túl sok a paciense... szegény tök ki van akadva. Hát kiváncsi leszek hol fogom én világra hozni ezt a kis pocaklakót!!! Tiszta őrület.
Az eredményeim egyébként jók, minden rendben van. 5 hét múlva megyek újra és akkor MOZI LESZ!! Már nagyon várom. Volt időm a várakozás alatt körbe nézni, és vettem egy nagyon "férfias" pulóvert a fiamnak. Nem bírtam ott hagyni. Vettem magamnak én is egy pulcsit, amibe belefér a hasam. Hát a fiam pulcsija drágább volt mint az enyém!!! Jó nem?

Megvan a hordozó is a kocsihoz, nagyon szép!! Lili lányom jó pofa volt: félig gúnyosan megjegyezte amikor megmutattam neki a szerzeményeket: "mert nem veszünk neki előre semmit ugye?" ezen a szarkazmuson jót kellett nevetnem. Azt hiszem kezd féltékeny lenni. Oda kell rá figyelnem jobban.

Hú de hosszú lettem bocsánat!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Szóval a múlt hét intézkedésekkel telt, fogorvos, derékfájdalmak stbb.... (nekem, Anyával minden rendben)

Viszont megvettük a babakocsit!! BERGON, 45e!!! Királyul néz ki!!! Nagyon tetszik!!!!

Aki tud vevőt a hordozóra jelezzee!!!!!!! :)

Tegnap reggel volt UH! Babóka combocskája 55 mm!!! Imádom!! Minden rendben vele!!!

Egy vagon ruhát örököltünk, és anyós is beindult mint a rajzszakkör!!!! Vásárol, mint gép!!!!!

Majd még jövök!!!

:)
Kép
mot
 
 


Sziasztok csajok és Mot!

Nem semmi, milyen pörgés volt itt tegnap
Egész biztos, hogy valamire elfelejtek majd reagálni…

Légzésfigyelő:
Köszi Snoopy, hogy megszakértetted J; s persze ugyanez vonatkozik Bunny-ra is. Nos, mint már írtam én szeretném, ha lenne, s eddig baby control-ra gondoltam – most viszont bekereült a kalapba a Babysense is ;) A lényeg, hogy lesz.

Kiságy: mi 140*70est vettünk, ami átalakítható gyerekággyá; tulajdonképpen ennek mindössze annyi az oka, hogy épp akciós volt. Egyébként gondoltam arra, hogy valami kis fészekszerűséget kell majd kialakítani benne, ne érezze magát olyan elveszettnek a kicsi ebben a hatalmas ágyban.

Öltöztetés: na, ez az amitől szintén parázok, biztosan gondot fog okozni egy ideig; de bízom benne, hogy észreveszem, ha esetleg melege van, ne adj isten fázik. S remélem nagyon hamar ráérzek majd, hogy mikor hány réteg ruha kell…

Cic, Ilgya

Nektek is köszi a névnapi köszöntést

Brigó,

Én a neten kerestem a névnapok időpontját, s sehol nem írta a július 12-t, de apa rögtön lecsapott rá, neki is ez a legszimpatikusabb;) Csak 5 nap! Ajaj Brigó, talán már babázol?

Kataa,

Fura, hogy csak 2* voltál uh-n, nálunk a 29-32 hét között is csinálnak egyet, illetve a 38.héten. Nem is bírnám ki ilyen hosszú ideig…

Tünde,

A vizesedés engem is aggaszt, nálam jó pár hete jelentkezett – reggel is, de szerencsére vérnyomás, vizelet rendben. A védőnő annyit mondott, hogy kerüljem a sós ételeket (felvágottak is) és mérsékeljem a folyadékbevitelt (persze 1,5 l alá ne menjek). Pedig én aztán a másfél litert is nagy kínok közepette nyomom le, s alig sózok…

Ilgya,

Eldobható bugyit én a BabyFun-ban vettem 5db kb. 450 Ft. De gyógyszertárban is tuti van. Tényleg ebből mennyit kell beszerezni?

Egyébként mikor lesz a börze?

Én is vagyok az iwiw-en , s amint lesz időm megkereslek benneteket.

Kép
Kép
szana80
 
 


Akkor jöjjön egy csúnyább, de tartalmilag értékelhető változat a táblából.

Kép
Kép

És akik kimaradtak:

Kép


Majd élesítek a képen...

csernusn
 
 


Meséljetek nekem erről az eldobható bugyiról, mert a Brendonban nézegedtem én is, de egy méretű volt, és nem sok bizalmam van vele szemben, hogy tényleg tartani fogja a bigbetétet, főleg akkora mikor felállok majd mondjuk és elindul a lavina....

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena: én sem veszek légzésfigyelőt. Nálunk is úgy lesz, hogy a kiságy nagyon közel fog állni a mi ágyunkhoz, úgyhogy közel leszek. Bár nem egy matracon fogunk aludni, mert nem is férne el közénk - a férjem túl sok helyet foglal. :D (Szerinte meg én alszom úgy, hogy mindig a rendelkezésre álló teret próbálom kitölteni. :oops: ) Kicsit megijedtem amiatt, amit írtál a nőgyógyászodról, de aztán eszembe jutott, hogy nem ugyanahhoz járunk. :roll: Bár én is tegnap voltam nőgyógyásznál. Mi úgy látszik, mindig egy napon járunk! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Mot! Viccesek a kismamás problémák, persze ha nem gondolok bele mélyen, mert azért nem jó, hogy gáz van.
Képet tessék felrakni a pocaklakóról, na meg a hordozóról sem ártana, mert elég nehéz elképzelni info nélkül... :lol:

A rajzszakkörös hasonlatod vicces. :lol:

Tényleg mi újság meló ügyben? Rezeg még a léc?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


tinu: és nálad mi volt a dokinál minden oké? Kár hogy nem egy napon szülünk!!! :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


És itt van szépben is a tábla. Kép
Kép

Rena,

a bugyiról nem tudok én sem semmit, de tudom, hogy hálós és gyorsan szárad, és nem érzed, de tartja a betétet.

csernusn
 
 


Niki
Tenyelg nem 17 am, ugyhogy igazolom ujra :lol:
A tabla szuper ugy,legalabb latjuk a lenyeget ,azokat akik rendszeresen irogatnak.
Takaro nagyon kispasis :D

Szana
Nem 2*voltam UH-n,hanem 2* a korhazban, a tobbi a dokim maganrendelojeben volt+2* 4D-n is voltunk,szerintem tobb mint eleg. :D

Mot
Hat ha a te derakd faj az a kisebb rossz,de azert kurald magad,mert kell majd cipelni azt a kis babat :D

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok
Én is inkább olvasó üzemmódban szoktam lenni. Itthon vagyok és alig történik velem valami.... viszont tényleg nagyon sok infót gyűjtök be tőletek :oops:

Légzésfigyelő
Ha valaki nem szeretne drágán venni, lehet bérelni 2500 Ft/hó. Utána nem kell nyüglődni az eladással. Én most ezen gondolkodom...

jkzsanett
 
 


Sziasztok!

Börze: 2006.11.04. 08-15h-ig. BNV A pavilon.

KépKép
snoopy
 
 


Niki, Őzit nem teszed vissza? Ő is jelentkezett :)

Most beszéltem a beruházónkkal, és szinte ígéretet kaptam, hogy karácsonyig beköltözhetünk, úgyhogy kicsit megnyugodtam :) a parketta miatt szívunk éppen, mert még nagy a nedvesség, és nincs fűtés, de elvileg minden készen áll. hát remélem, minden összejön. Kül a héten láttuk a lakást, amúgy tök jól állnak, meg tök szép, már festenek....

Bugyiban én szerintem a gyógyszertári Tenás hálósat fogom beszerezni. De tényleg mennyit?
Meg lassan hálóinget is be kell szerezni, meg majd szopis pizsit, cicifixet - bár ez utóbbival még várok...

Szana, az öltöztetéstől én is parázok. Egyrészt a technikától magátől, másrészt meg ettől ne öltöztessük se túl se alul dologtól...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szia Zsanett!

Tök jó, hogy jelentkeztél!
Te is küldd az a telcsiszámodat Cic-nek, és akkor majd értesülünk, ha esemény van :)

Én szerintem mérleget fogok kölcsönözni, az első hónapokra, amíg meg nem bízom magamban :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Korena: nálunk minden rendben volt. Kontroll 5 hét múlva, de igazából 4 hét múlvára kaptam időpontot (4 hét és pár nap, mert dec. 4.). Ki tudja még, hogy nem együtt szülünk-e? :wink: Én lehet, hogy túlhordok egy kicsit, te meg korábban szülsz egy kicsivel és máris találkozhatunk! :D Bár egyelőre abszolút akkora a bébim, mint ahány hetesnek vagyok beírva...

Kép
Kép
tinu
 
 


Kataa,

Úgy látszik figyelmetlen voltam... :oops: Persze így már nem kevés...

Snoopy,

Köszi az infót!

Niki,

Beuka okt.29-én szült...

Kép
Kép
szana80
 
 


winnie: de jó nektek.... szép új fészek... majd kényeztess el minket képekkel is!
Meltartót még én sem merek venni, mert nem tudom mekkora tejcsárdáim lesznek még. Így is marha nagyra nőtek... :oops:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Csajok!!! :)

Húú, igyekeztem visszaolvasni!!

A bugyi beszerzési hely érdekelne minket is!!

Légzésfigyelőt, mi a Mária nevü helyen fogunk venni, és tanfolyamra is megyünk, lombiknál talán egy kicsit parásabb az ember!!! 18.990.- Ft, de anyósék beszállnak az árba!!!!

:)

Igyekszem a hordozóról képet feltenni!!!!

Kellemes napot!!!

:)
mot
 
 


tinu: Nem fogod elhinni, de én is dec. 4.-én megyek újra!!!!! Ez nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Zsanett
Hat azert mar joparan vagyunk csak otthon,ugyhogy gyere csak es irogass ha van kedved.

Winnie
Ezek jo hirek,gondolmo hogy mindenkepp oda akarod vinni a babocat.Drukkolok.
En 2 csomi (4db )bugyit vettem,egyik M-s a masik L-s,nem tudom mennyre leszek nagymeg a szules utan :lol:
Oltoztetes megy mad 1 nap utan,ha hidega keze raadsz valamit ha nagyon izzad leveszel,ilyen egyszeru.Szerinem atlag 22-23 fok eleg a szobajaban es ahhoz egy bord es ruhi +takaro ra boven eleg.
En amr vettem melltartokat, egy sportot itthonra+1 szopist hogy szep is legyek :wink: :lol: En mar tudom kb mekkoraleszekmeg van par az elozo babassagombol is.

Viki
kesz van mar a babaszoba?Varjuk a kepeket!!!

K

Kép
Kép
kataa
 
 


telcsi téma: még mindig nem vagyok képben: szóval mindenki megadja a telefonszámát, ha esemény volna? Lábújhegyen kérdezem csak, hogy nem volna egyszerűbb, ha mindenki ismerné mondjuk cic számát, és neki eskózna a boldog kismama, és cic feltenné a hírt, és mindenki olvashatná itt?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Hogy vagytok orrvérzésileg? Nekem folyton vérzik a napokban az orrom, pedig a vérnyomásom alig 90?? Ezt elfelejtettem megkérdezni a dokitol. Ja és elértem a lélektani határt!!! már csak 100 nap és szülök!!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Kata, igen, szülésznőt is fogadok, azért itt ez megyei kórház, egy jó kis frontnál tele lehet a szülészet, szóval nekem legyen csak saját bejáratú, akinek lesz rám ideje.

Niki, 4 héttel szülés előtt +7 kg???? Nemér, hogy csináltad???? :D

Szana, én egész hétvégén csalán és zsúrlófűteát ittam, használt. Hát bocs, hogy ezt írom, de nem vmi felkészült a védőnőd, mert éppen ez az, hogy minél többet kell(ene) innunk, várandósan állítólag ez jó a vizesedésre.
Én tegnap vettem homeós bogyót, remélem beválik, az ajánlás legalábbis illik rám.

Pocimérte 93 cm, kilók +6 eddig. :( Tegnap reggelre kinőtt a tokám, most kenhetem megint cellulitises krémmel. Apa nayg örömére, tegnap egésze este ezen nevetett. :D

légzésfigyelő: nekünk nem volt, és nem is lesz. Most lehet, hogy hülyének vagy ufonak néztek, de én azt a nézetet vallom, hogy aminek meg kell történnie, az úgyis megtörténik, a sors útjait nem tudjuk befolyásolni.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tünde: légzésfigyelő ügyben én is így vallok, csak nem mertem leírni.... :oops:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Winnie
Aranyos vagy :oops:

Kata
Igenis értettem :lol:

Már lassan mindent begyűjtöttünk a rokonoktól...
Kiságy, hordozó, két babakocsi :P , pelenkázó, kád ez egyben és van külön egy kád állvánnyal....
Annyi ruhát kaptunk, úgy örülök, mert alig kell venni valamit.
52-es mérettől 104-ig van mindenféle.

Ha kész a szoba, majd én is teszek fel képet. De előbb a nappalit kell megcsinálnuk (gipszkartonozás, parketta, festés stb...)
Barátnőm nagyon ari, megígérte, hogy jön segíteni takarítani :D

jkzsanett
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?