Sziasztok
Tegnap megvolt az elso CTG,doki is latott,UH is:
Zart mehszaj,magzatviz eleg,lepeny jo allapotban van es baba 2600 gramm korul van.Doki nen szerint pont jo a filigran pockomhoz
Szerinte nem fog megindulni hamarabb merta popsija nem gyakorol akkora nyomast a mehszajra mintha a feje lenne lent.
MEgneztem es ennyi dosen mar 2100 volt a mehszajam Alexxal,most meg 3000 meg mindig
Szombaton megyek be a korhazba a szuleszno megmutat mindent es akkor eldontom hogy 1agyas vagy 3 agyas lesz a nyero.
Tunde
Es szulesznot is fogadsz vagy az johet az ugyeletes?
Dula szerintem simaszuelsnel nagyon jo otlet.
Snoopy
Koszi akkor telefonalunk elotte hogy tuti legyen bent gep.
Megegy kerdes:A kolcson kapott legzesfigyelonek nincs meg a doboza.Ugye lehet rarakni az agyracsr a matrac ala??vagy sima feluletnek kell lenni??Mert baratnom tegnap mondta hogy az oveket (nem tudom a markajat)csak sima feluletre lehet rakni....
Es az elejen ugye meg csak egy lapot kell berakni,azt hova,kozepre vagy kb oda ahol a baba lesz?????
Nika
Persze te tudod mi a legjobb.En nogyogyival/fogdokival ugy vagyok hogy csak egyben bizom.
Videken elhet hogymas,de itt persten altalban kevesen szulnek ugyeletesnel,altalaban anyagi okokbol.Sajnos meg is van ennek a negativ hatasa kedvesseg oldalaon.Bar hozzatennem azt az orvost elitelem aki nem alapbol kedves csak a penzert,de azert mar jo emberismero vagyok
Ilgya
En Tena bugyira eskuszom (gyogyszertarban barhol van ),csaszi utan meg foleg jol jott hogy semmi sehol nem nyom de jol tartjaa betet.Ha valami gaz van gyorsan kimosod es egy ora alatt megszarad.
Hat igen huzos a fizetos szoba.Doki szerint csak akkor kifiztodo ha vegig ottlesz velem avalaki,hatez Alex miatt kicsit nehezkes...de majd szombaton eldontjuk (ahogy fentebb is irtam ).
Engem a 3 agyasban csak a masok latogatoi idegeseten,amugy megszeretem a tarsasagot.
Cic
Egyetertek,aki nem ir honapok ota azzal ne varjunk,igy attekinthetobb lesz a tabla,plane hogylassan jon a babaeso
Te mar megtalaltal engem az iwiwen
Tinu
Tunde,Aliz nagyon aranyos nev
Hu mekkorat nott a pocid,latvanyos aaammm
En azert kicsit aggodtam hogy semmit nem hizttam vagy 1 honapja,dea baba megis hizott 40dkg-t,es ez a lenyeg.meg mindig +9nel jarok
Viki
Persze tudjuk hogy meg dolgozol,de csak lightosan am,es pihenj sokat amig lehet
A multkora ferjem a kozmetikusomnal volt (gondolm neked nem fura hogy pasik is jarnak
)es hoztak a picit szoptatni a csajnak
En emg szombaton egy utolso kezelesr elemegyek aztan ki tudja mikor
Eva
Jo hogy jelenkteztel,elegalabb tudjuk vannak meg olvasok
Gratula a kis ocsihez is
Ozi
Kar hogy nem irsz ide mar,engem azert majd erdekel az USA-s szules storyd.Attol ne fossszzzz meg minket
Felxinyul
Nekem a gyerekorvosunk hoemopaias,es abszolut megbizom a tanacsaiban.Ehhez nem kell kivizsgalas ha egyebkent semmi bajod.
Mot
Na hova is tuntetek egy hetre?/Tessek meselni
Kata