Sziasztok Lányok!
Bocsi, mi is jó rég nem jártunk erre, de a múlhét nagyon zsufi volt, és vidéken is voltunk. Látom itt a náthás idő, engem is ledöntööt a hétvégén, torokfájás, hőemelkedés, még az ügyeletre is bementünk. Gyógyszert nem szedtem be, elég volt a férjem gondos ápolása
, nameg a másfél napos fekvés, hála ma már jó a hőmérsékletem, csak az orrom folyik. Minden sorstársnak jobbulást!!!
Én is ma voltam cukorterhelésesen, lehet, hogy furán hangzik, de nekem izlett a cukros lötty
. Holnap tudom meg az eredményt, kicsit izgulok miatta, ugyanis szombaton, amikor bementünk az ügyeletre volt a pisiben cukor és fehérje is, ma nem örült neki a doki, szóval, ha a cukorterheléses sem jó 1 nap befekvés és komoly diéta vár rám.
Figyusztok, nektek hol van a méhlepény? Nekem ma azt mondta elég lenn van, ami, ha így marad nem jó... Nemeg a baba farfekvéses egyenlőre, de ez is változhat, de ne maradjon így, kicsit beparáztam. Meg volt még egy okom, a 4D-n is nehezen tudta megnézni a doki a baba bal karját, és most is nehezen látta a doki, elvileg mind a kettő azt mondta, hogy ők látták, csak sokat feküdt rajta, én sajna nem, így ez is paráztat, nahát ennyi, ami velünk van.
Gyanixi gratula a kislányhoz! Látom lassan több lesz a picilány, mint a fiú
. Az IKEA-ban csak drágább és nagyon gagyi babaágyakat láttam amúgy...
Korena:
sajnálom, hogy aranyered lett, nem kaptál vmi kúpot, ami visszatolja? Jobbulást!!!
Ne aggódjon, aki a 20. hét előtt nem érzi a moszgást, én is csak a 21. héten vettem észre.
Fenix:
szép kis dokival találkoztál, remélem nincs semmi mellékhatása a kullancsnak!!!