Új privát üzeneted érkezett!

szép jó reggelt Kismamák!

Nanett: A fiam is sokszor fekszik keresztben, és annyira rúgkapál össze-vissza, hogy már arra gondoltam, hogy nem is egy baba, hanem kettő van a hasamban. :lol: Próbálj beszélni a kislányoddal, hogy forduljon meg, mert neked ez nem jó. Komolyan mondom, nekem ez bejön.

fenix: szép kis hétvége. Teljesen együtt érzek veled. Alig vártam már én is, hogy tudja az egész világ, hogy kisbabánk lesz.... Gondolom te is szeretted volna már elmondani a boldogságodat... ezek a pasik .....
Remélem a kullancs nem okozott gondot!!

Rettenetes hétvégém volt. Segítsetek!!! Imádom a csípős kajákat, most főleg. Pénteken ettem egy fél pepperonis pizzát ebédre. Este olyan hasmenésem lett, hogy az csak na, de ez még hagyja ám. Aranyerem lett. Akkora, de akkora hatalmas nagy, hogy sem ülni, sem állni nem tudok, csak fetrengtem egész hétvégén. A férjem erőlködött, hogy megnézi. Mondtam, hogy ez rohadt gusztustalan, ne akarja már megvizsgálni. Soha nem volt aranyerem, de ez csajok k..án fáj. Megnéztem az interneten mivel lehetne kenegetni, de nem használ. Ha van valakinek tapasztalata a témában segítsen nekem, mert sírni tudnék. Ráadásul szúr a hasam is, egészn a hátamba nyilal a fájdalom, szóval deréktól lefelé katasztrófa övezet van. Este megyek a dokimhoz... ugye ezt nem kell megműteni most? Fogok ettől még tudni szülni? Nem fog kifordulni az egész belsőm? Tiszta pánikban vagyok!!!!!
H E L P M E ! ! !

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


gyanixi, korena73
Remélem jobban Vagytok-Lesztek! Juj de sajnálom :cry: Jobbulást!!!!!

Nagyon... nem... NAGYON kedvesek, aranyosak a Barátom szülei!! Imádom őket és, szerintem, ez kölcsönös érzés... Nem tudom mitől fél a Drágám... De most elhatároztam, hogy nem érdekel.. nem fogom továbbra is ezen idegeskedni... Azt csinál amit jónak lát...

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Korena73: Nekem is kijött, igaz csak a szülés után. Állítólag az használ, ha jó sokat öblögeted hideg vizzel, és hideg borogatást is raksz rá. Én kaptam rá kúpot és krémet (mindkettő :Mastu, ha jól emlékszem)is, és 1 hét alatt viszonylag jól helyrejöttem, kb 3 hét alatt totál elmúlt.
famo
 
 

 
 

famo: köszi a gyors választ! Ez azért bíztató

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Korena! Van olyan krém, hogy Aurobin, az spec. erre való, meg Vita-merfen, ami E vitaminos hámosító, de minden ilyesmire jó. Sztem próbáld meg, hátha.
Meg lehet, hogy nem kéne a szülésig olyat enned, ami kétszer csíp...

Jobbulást!!!

Kép
babzsák
 
 


Babzsák: Hát tuti, hogy nem eszek ezentúl csípőset, de a szívem vérzik érte...... viszont annnyit nem ér, hogy ilyen kínokat áljak ki. Most viszont nem az fáj, hogy csíp, hanem hogy kint van a bélés...

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Ja babzsák, köszönöm a tippet és a jókivánságot is!! :D

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok lányok!

Hát,én most csak panaszkodnék... Tudjátok,nagyon jó dolog ha van az embernek gyereke,de néha lelkileg teljesen kivagyok. (Itt jegyzem meg,hogy mindegyik terhességemet 3-4 kilóval könnyebben kezdtem,mint az előzőt..) A lányom náthás lett. Ez még csak hagyján,más gyereknek max folyik az orra. De az én mókim asztmás is.. Hát nálunk egy ilyen kb. 3 hét. És ez csak egy nátha. A rosszabb az,hogy bármit csinálok,elkapja a 18 hónapos kisfiam is. Persze,mondhatni,majd "erősödik az immunrendszere". Igen,a lányomnál is ezt mondják már 5 éve.. A probléma annyi,hogy az én kicsi fiam anatómiailag azt örökölte az apukájától,hogy nem lehet kiszívni a nóziját orrszívóval. Sehogy. És az egyetlen megoldás, hogy minden nap (persze csak munkanapokon lehet) viszem ilyenkor a gyerekorvoshoz,szegényt le kell fogni,és egy jó 20-25 cm-es csövet ledugnak a légcsövébe,CSAK úgy jön ki a tömény genny. És ezt az ember csinálja végig akár két hétig is..
Persze,van,akinek tényleg nagybeteg a gyereke,hozzá képest nincs jogom panaszkodni,de a szivem szakad meg!!
És ráadásul éjszaka,amikor valamelyik gyerekem felsír,persze azonnal tiszta ideg leszek. És abban a másodpercben érzem,hogy elkezd veszettül bugyorogni szegény kis bébikém. Őt is sajnálom,hogy kénytelen velem idegelni. De nemigen tudok erre megoldást. Az oviban így is azt hiszik már rólam, hogy "csak" "túlféltem" a gyerekem,azért jár ennyire keveset. Hát mit kéne csinálni? Nyugodtan aludni tovább,mikor fuldoklik a gyerek?.... :(
Bocs,senkit nem akarok elriasztani semmitől. Csak az a leges legrosszabb,ha az ember látja szenvedni a gyerekét, és elég keveset tehet..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Bbetti, Nanett, R.zsana:
Köszi mindenkinek a tippeket, ma jobban vagyok.

Gyanixi és többiek:
Igen, én is ajánlom másoknak is a sok teát, mézet, az úgy látszik segített, de utánajártam, elvileg a penicilin is szedhető, ha már semmi sem segít. Lázam mindenesetre nem volt.

R.zsana:
Köszönöm, a házasélet szuper! A férjem napról napra jobban szeret és a babát is. Eljött velem klasszikus koncertre is (pedig nem nagyon szereti), mert egyrészt most még van időnk, másrészt a babának is jót tesz a zene. Tényleg élvezte a pici, úgy rugdosott, de különben is nagyon élénk. Csak sajnos azt nem tudom, hogy jelenleg hogy fekszik, mert mindenütt rugdos.

Korena:
Hú, Te aztán peches vagy! Ez rosszabb lehet, mint a náthám. Én is féltem a csípős kajától, de amiatt, hogy ártok a babának vagy görcsöket okoz. Sajnos aranyérrel kapcsolatban nincs tippem, de jobbulást, menj el dokihoz! Van már szülésznőd?

Kép

Kép
rekanna
 
 


Sziasztok!

Most értem be a melóhelyre. Sikeresen túl vagyok a cukros vérvételen. 3X vettek le vért: először éhgyomira 3 kémcsővel,utána miutána ettem és ittam 1 órára rá 1 kémcsővel,és rá 1 órára megint 1 kémcsővel. :)
Legközelebb majd csak a 30 hét után lesz! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok :D

Megmozdult Borsó. Még csak bugyborékot érzek, de nagyon alakul :lol:

Korena hát nagyon sajnálom, hogy kijött neked, de okosat én sem tudok.Sosem volt aranyerem szerencsére. Viszont a csípős cumót én is szeretem, főleg ha halászlé. De Noémivel egyszer ettem, és olyan hancúrt rendezett a hasamban, hogy akkor megfogadtam, nem kínzom többet. Borsónál már meg sem próbálom :oops:
De Noémi fura módon szereti, ha erősebb a kaja :shock:

barbamami jobbulást a gyerkőcöknek!!! Annál tényleg nincs borzasztóbb mikor szenved a gyerkőc :(

Dia

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


hello mindenki.

korena. részvétem...én is sokat szenvedtem régen az aranyérrel. műtéttől ne félj,mert ha szükség is lenne rá, már vannak sokkal jobb módszerek. pl. gyürűt húznak rá, mitől leszárad (tudom durvin hangzik, de nem kellemetlenebb mint maga a fájó aranyér) Mindenképp használj kúpot is, ne csak krémet!!Ne ülj sokat! Olyan kaját egyél ami kicsit felhigitja a székleted )akkor kevésbé féj a kitolás..) Ja és tudok egy spec. dokit erre, buzi drága, de ha nem javul érdemes kipróbálni!

barbamami. KITARTÁST!!!!! Ugyan még csak az én gyerekem a pocimban van, de szerintem tök normális az aggodalmad!!!!! Nem próbálkoztatok még vmi alternativ módszerrel? Pl. homeopátia. Hátha...

Nektek mennyire változott meg az alvásotok????? Én az esetek többségében BORZASZTÓAN alszom....Pisi után nem tudok visszaaludni, forgolódok és valami hihetelen rosszakat álmodok...
:oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Bacilivi! Nekem annyi változott, hogy nagyon sokat tudnék aludni még most is, bár valamivel jobb már így a közepén.Viszont én eleve rossz alvó voltam, mindig álmodok, és beszélek is, meg hadonászok, meg minden, ami kell. (Most éjjel a főnököm fején vertem szét egy könyvet álmomban, és mind a 2 kezemmel ütöttem is a levegőt :lol: ) Szóval nem tudok nyilatkozni álmok terén, viszont olvastam valahol, hogy teljesen normális, hogy terhesen rosszakat álmodik az ember, de nem tudom miért.

Barbamami! Tényleg iszonyat lehet,ha beteg a gyerek. Kitartás, hátha kinövik...

Dia! Ez nagyon jó hír!Én nagyon szeretem, amikor mocorog. Csak az a baj, hogy még nem érzem mindig, és elkezdek aggódni, amikor már rég nem éreztem mocorgást, nehogy valami baj legyen. De ez az én hülyeségem, nem követendő!!!

Kép
babzsák
 
 


babzsák. a főnököt ütöd, mi?... :lol: :lol: :lol: hihi. Nálunk ez főleg vicces lenne, mert a férjem volt a főnököm... :lol: Mindenesetre kiváncsi lennék a rossz álmok miért vannak a terhesség miatt...furi!!!

Ja nálam a baba mindig jobb oldalt mocorog , de a doki azt mondta, hogy már fejjel lefelé van és tökéletesen fekszik! U.hogy szerintem nem kell aggódni.
Vendég
 


bacilivi:
hát igen, ezt nem említettem eddig, de legtöbbször én is szőrnyen alszom. Sajnos amiatt is, hogy nem dologzom és csak 9 óra körül kelek általában, tehát nem vagyok igazán fáradt este. De különben is sokat forgolódom és a baba meg mindig ott rúg, amelyik oldalomon fekszem. Ö sem akar elaludni, mindig éjfél után jön rá a hancúr és van, hogy már reggel 6-7 fele rá ébredem. Majdnem olyan, mintha, már megszületett volna!
Ja, és az álmok! Én mindig is sokat álmodtam, de most végképp és többnyire nyomasztóakat.

Kép

Kép
rekanna
 
 


barbamami: Jaj te szegény, annyira sajnállak! Ez tényleg nem lehet leányálom neked! És miért ne lenne jogod panaszkodni? Naná, hogy van, nyugodtan panaszkodj. Nem kell halálos betegnek lennie az ember babájának ahhoz, hogy halálra ne aggódja magát az anya. Az lenne furcsa, ha nem aggódna!! Jobbulást a gyerkőckéknek!!

Rekanna: Köszön a jókivánságot. Igen a Nyulas Jolán a szülésznőm. Milyen koncerten voltatok? Én is szeretem a komoly zenét, de akár ikreket is várhatnék akkor sem jönne velem a férjem koncertre :lol: :lol: :lol: Ne tudd meg hogy megkönnyebbült, amikor szegény Pavarotti lemondta a koncertet.... :lol: :lol: Pedig arra már szinte rábeszéltem... pech

Anita: 30 hét után nem cukor terhelés lesz újra ugye???

baszilvi: ezek szerint téged is műtöttek, vagy gyűrűztek? meséld el, ha nem gáz!!! Én is rosszul alszom, rengeteget forgolódom, nem tudok mélyen aludni. Úgy érzem egész éjszaka csak forgok mint egy rinlispil. Hát lepedő az nincs alattam reggelre!!
babzsáknak igaza van, pont tegnap olvastam a rossz álmokról. Azt írták, hogy a kismamát akár kimondatlanul is gyötrik kérdések, pl. jó anya lesz-e, nincs-e semmi baja a kis magzatának? Normális-e minden a terhességével kapcsolatban, hogy fognak megélni, ha ő nem dolgozik, el tudja-e majd látni a babát stb. És ezek éjszaka felszínre kerülnek, terhesen sokkal többet szorong az ember lánya, ezért több a rossz álom. Hát ezt mondják a hozzá értők! :D

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Fenix, örülök, hogy megúsztátok a kullancscsípést, de azért nagyon durva, hogy ilyen orvos vannak.....:-(

Nansy, már megint hová tüntél?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocsi, mi is jó rég nem jártunk erre, de a múlhét nagyon zsufi volt, és vidéken is voltunk. Látom itt a náthás idő, engem is ledöntööt a hétvégén, torokfájás, hőemelkedés, még az ügyeletre is bementünk. Gyógyszert nem szedtem be, elég volt a férjem gondos ápolása :), nameg a másfél napos fekvés, hála ma már jó a hőmérsékletem, csak az orrom folyik. Minden sorstársnak jobbulást!!!

Én is ma voltam cukorterhelésesen, lehet, hogy furán hangzik, de nekem izlett a cukros lötty :). Holnap tudom meg az eredményt, kicsit izgulok miatta, ugyanis szombaton, amikor bementünk az ügyeletre volt a pisiben cukor és fehérje is, ma nem örült neki a doki, szóval, ha a cukorterheléses sem jó 1 nap befekvés és komoly diéta vár rám.

Figyusztok, nektek hol van a méhlepény? Nekem ma azt mondta elég lenn van, ami, ha így marad nem jó... Nemeg a baba farfekvéses egyenlőre, de ez is változhat, de ne maradjon így, kicsit beparáztam. Meg volt még egy okom, a 4D-n is nehezen tudta megnézni a doki a baba bal karját, és most is nehezen látta a doki, elvileg mind a kettő azt mondta, hogy ők látták, csak sokat feküdt rajta, én sajna nem, így ez is paráztat, nahát ennyi, ami velünk van.

Gyanixi gratula a kislányhoz! Látom lassan több lesz a picilány, mint a fiú :). Az IKEA-ban csak drágább és nagyon gagyi babaágyakat láttam amúgy... :)

Korena:
sajnálom, hogy aranyered lett, nem kaptál vmi kúpot, ami visszatolja? Jobbulást!!!

Ne aggódjon, aki a 20. hét előtt nem érzi a moszgást, én is csak a 21. héten vettem észre.

Fenix:
szép kis dokival találkoztál, remélem nincs semmi mellékhatása a kullancsnak!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Luisa:
nekem elől fekszik a méhlepényem, azért is vérezgettem az első 12 héten. :(
Azóta semmi vérzés, mert feljebb vándorolt, már nincs közel a méhszájhoz, de a melső falon van, ami semmi rosszat nem jelent (császárnál kicsit véresebb lesz a szülés). :?
Arra vigyázz, ha közel marad a méhszájadhoz, hogy az az utolsó 3 hónapban veszélyes lehet, mert vérzést okozhat és lehet, hogy gyorsan közbe kell avatkozni. Sajnos már hallottam olyan esetről, ahol 3 hónapig kórházban tartották a kismamát. Ha közel van a kórház, talán ezt a 3 hónapot le lehet csökkenteni 1-2.re, de ezt az orvosod úgyis megmondja.
Drukkolok, hogy neked is feljebb menjen!!! :roll:

Kép

Kép
rekanna
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de a nevekkel még hadilábon állok, és ismerve magamat fogok még egy darabig. :oops:

A kullancsos dologban engem is a doki hozzáállása döbbentett meg. Még szerencse, hogy jól kijöttél belőle.

Sajnálom, hogy mindenhol becsúszott valami. Én az aranyértől tartok egy kicsit, reménykedem, hogy megúszhatom. Anyut látva borzasztó dolog. És próbálom megúszni a bacikat is. Én az a tipus vagyok, ha igazán benyelek valamit 40 fokos lázzal kezdem, és ez most nem igazán lenne jó.

Reggel csináltam magamról képet. Nem a legtökéletesebb, de most már végre én is meg akarom mutatni a pocakomat. Anyós és párom szerint már nagyon látszik. Nektek mi a véleményetek? Főnököm még nem tudja. Jövőhéten jön haza külföldről, egyből meg akarom neki mondani, mert nem tudnám már sokáig titkolni.
Vendég
 


barbamami
Nagyon sajnálom a babáidat .és Téged is nagyon!!! Szerintem a lányod ki fog nőni az asztmát!!
A nővérem születésétől 5 éves koráig volt asztmás... Ez 40 éve volt... akko még normális gyogyszer se volt.. rajta kisérleteztek... Én is asztmás voltam... 3 éves koromtól 10 éves koromig... Emlékszem legjobban anyukámat sajnáltam... féltem köhögni éjszaka, nehogy felkeltsem... és azért féltem ha rohamom volt, mert utána halottam, hogy sir a másik szobában.../ő még engem sajnált.../... Nekem akkor nagyon segitettek légzőgyakorlátok... /uuugy utáltam/ és masszás.. minden napot ezzel kezdtünk... Lehet, hogy nektek is segit...

dia1
GRATULÁLOK!!! Juj de izgalmas... !!!! 14 hetes Vagy... és megmozdult!!! Nem gondoltam volna hogy már ilyen korán érezni lehet!!! De JÓÓÓ!!!!
Remélem én is érzem majd egy hét mulva!

ancsa800418
Hála I-nek minden rendben...!! Köszi)


Én Baby előtt NAGYON ritkán álmodtam... most - folyomatosan, és valami fárasztó hülyeségeket... És nagyon éberen alszom... emiatt most kezdett el zavarni, hogy a Barátom folyomatosan magyarázz.... annyit beszél... és ő is hülyeségeket...
Ja.. és kénytelen vagyok este fél9 körül lefeküdni - olyan álmos és fáradt vagyok... Borzasztó...

Holnap jön hozzám haza a Védőnőm...Nem tudom mire jó ez.. De szivesen látom, ha nem lusta felmászni harmadikra lift nélkül :lol:

Kép

Kép
fenix
 
 


korena. hát engem lézereztek...3szor :roll: Ez ugyan helyrerakott, mert azóta csak max kicsit jött ki a dolog, de azért nem mertem ajánlani, mert nekem BAROMIRAA fájt!!!!!!! :oops: Pedig fájdalommentesnek hirdetik...Szoval a gyürű sokkal kiméletesebb. Jaa és én is imádom a csipőset...de már idejét se tudom, mikor ettem utoljára :?

Alvás...akkor nem csak nekem vannak gondjaim vele...Az a furi, hogy nem a babával kapcsolatban szoktam rosszat álmodni..Ma éjjel pl azt álmodtam, hogy a balcsiban(!) voltunk és jött egy cápa és leharapta vkinek a lábát és én meg nem mertem kimenni a vizből--- :evil:
Vendég
 


Fenix

Tényleg furi, én sem gondoltam, hogy ilyen hamar megérzem, mert Nonót csak a 19. héten éreztem először. :)

Alvás, hát...... Mióta Nonó megvan én azóta még egy éjszakát sem aludtam át :? Én nem szoktam álmodni, bizti túl fáradt vagyok :shock:

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


Hát csajok, ezt lehet, hogy nem látjátok meg, mert nem sikerül felraknom. Szerintem túl nagy, és nem tom' hogy kell kisebbecs csinálni. Sorry. :(

Babamozgásról: Párommal a hétvégén úgy feküdtünk, hogy az ő keze ott volt a pocakomon, ahol elméletileg a babó van. Nos kijelenti nekem, hogy ő érez valamit, lehet, hogy ez már az, hogy ő mozog? :lol: Én nem éreztem semmit, úgyhogy mondtam neki, hogy nem valószinű. :lol:
Vendég
 


luisa: Az aranyér péntek este mutatta meg magát, doki még nem látott, csak a neten néztem meg mivel lehetne kezelni. Ma este megyek dokihoz. Évekkel ezelőtt kinéztem az IKEÁBAN egy kiságyat, hozzá való pelenkázóval, szép meleg barna páccal. De most, hogy aktuális lett, be kellett látnom, hogy nem lesz jó, mert nekem fontos, hogy a rács lehúzható legyen. Na találtam egyet, ami tökéletesen megfelel, és harmad annyiba kerül mint az IKEÁS, így le is mondtam róla. Várjatok beszúrom ide: Kép

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


méhlepény téma: nekem elöl van most, a doki szerint semmi gáz. Lilinél közel volt a méhszájhoz, és a doki no szexre ítélt, de semmi komolyabbra. baj nem történt. Lili 38.-ik héten született.

bacilvi: Hát a balatoni cápainvázió tényleg nem tűnik babás témának :lol: :lol: :lol:

dia: Mindig elfelejtem írni neked, hogy a Nonó becenév nagyon édes, mindig megmosolyogtat...ÚÚÚÚÚ most emlékeztettél azokra a régi szép időkre amikor az alvás luxus volt... eljön újra... :? :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena, Rekanna:
köszi a hozzászólásokat, hát nem nagyon nyugtattatok meg... :(
Ha nem vérzek szerintetek ne foglalkozzak vele?
Mikortól nem ajánlották a sexet? Nekem a dokim semmi ilyet sem mondott, csak azt, hogy mostantól figyeljük...

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Luisa!

Ne aggódj! Nekem a méhlepény pont a méhszájra tapadt belülről.Igaz, az én babám kisebb még(nem annyira nehéz), de semmi para nincs vele. Óvatosan a sex-szel, nem emelni, nem nyújtózkodni nagyot, és sokat feküdni úgy, hogy a lábad feljebb van. Ennyi.Befektetnek a kórházba, ha erőlteted magad, vagy ha véreznél, de ha nem,akkor senkinek sem jó, hogy a kórházban fekszel.
Állítólag 3000 esetből 1 lepény nem megy arrébb(és ez most én leszek, mert így szokott lenni,általába ez az én formám...), az tutira császár, de abból sincs semmi.
Szóval nyugodj meg, és pihenj sokat!!!

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok, Kismamák!

Olyan jó, hogy mindig van itt mit olvasni! És egy csomó hasznos vagy éppen megnyugtató hír... :D Most pl. teljesen megnyugodtam, mert alvás témában én ugyanezeket a tüneteket produkálom, amit Ti is: rosszul alszom, éberen, jár az agyam stb. Akkor ez ezek szerint természetes. :?

Ma voltam dokinál, uh-n már elég régen voltam, kicsit izgultam, minden rendben van-e, ahogy szerintem majdnem minden kismama ebben az iddőszakban, de méhszáj rendben, és ma láttam Picúrt, kalimpált kézzel-lábbal, rövid időre megnyugodtam ismét (és persze várom a következő uh-t). :)

Fenix, sajnálom, hogy Párod még nem szánta el magát, de teljesen egyetértek Veled, hagyni kell, hogy ő is megeméssze, lelkileg felvállalja stb. Szerintem nagyon jó felfogással kezeled az élet dolgait.

Korena, nagyon sajnálom, hogy kijött az aranyered, nekem komoly bajom még nem volt vele, csak enyhe vérzés, amit igazából nem kellett kezelni, elmúlt gyorsan. Nem tudom, szülésnél mi lesz, elképzelhető, hogy akkor majd komolyabb bajom lesz vele.

Hát igen, elindult a náthás korszak, vigyázzatok Magatokra Kismamák! Egyetek rendszeresen mézet, citromot (nem lét), fokhagymát, hagymát, ezek a megelőzésben is segítenek.

Pusssz! :D

Kátya
kincsimano
 
 


Babzsák, neked is köszi, igyekszem vigyázni magunkra! Ja és ne legyél ilyen pesszimista!!!!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


luisa: sajnálom, hogy nem sikerült megnyugtatni, de ha a doki nem mondott semmit, akkor biztosan nincs gáz. Megnéztem Lilinél a hetedik hónapban szólt a doki, hogy no szex. De szólt. És mi az, hogy mostantól figyeljetek. Mire?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Csajok ez aztán a termés alig tudtam végigolvasni :)

Nekem a méhlepény a hátsó falon van azt mondta szülésznő barátném hogy ott van a legjobb helyen :)

Barbimami: Sajnálatos hogy ilyen picinek ilyen problémás egy megfázás vagy légúti betegség.Bízz benne hogy majd kinövi.Nekem gyerekkorom óta problémás volt a megfázás bár nem vagyok asztmás hanem orrsövényferdülésem van.meg akarták műteni még gyerekként de nem hagytam.Most annyi van hogy két napig folyik az orrom de utána még kb egy hónapig köhögök ami nehezen múlik el.Szóval most parázhatok a náthától de szem sok c vitamint és gyümölcsöt hátha ki tudom védeni ezt a problémát.
Artanyér problémám nekem még nincs de szerintem ami késik nem múlik.Viszont a páromnak :):):) Helyettem is kijött :):):9 Mondtam is neki hogy mi van átéled az állapotomat? röhögtünk egy jót.

Alvás ügyben én már elég régóta kb 14-15 hetes korom óta legalább egyszer fel kelek mert pisilnem kell de hála égne jó alvó vagyok.Most annyira próbálok aludni mert tudom hogy babó mellett vajmi keveste fogok tudni alukálni:):): Nem gond más is átvészelte nem lesz vele gond.Viszont álmodni mostanában én is sokat álmodom de inkább a napi eseményekkel kapcsolatban hála égnek nem rosszak.


Mónika

nika70
Salgótarján
 
 


Ez vagyok én a múlt héten fényképeztük.Mint írtam nem igazán indultam nádszál kisasszonyként.
Kép


sebaj lesz ez még kevesebb is a szülés után nemigaz?

nika70
Salgótarján
 
 


Kincsimano: Kép nem készült a picurkáról? Imádom megnézegetni a képeiteket. Ma nem lesz UH, de én is alig várom már, hogy lássam a kis focistámat. Hiába érzem, hogy dolgozik, de azért látni az más. Kiváncsi vagyok már az arcvonásaira is. Annyit álmodozom róla, hogy kire fog hasonlítani..... tiszta izgalom... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Nika: szép nagy poci!!! Most már én is csináltatok egyet a párommal, és felteszem nektek... Megyek haza, és utána doki. majd mesélek mi volt.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena, nincs most kép, mert a nőgyógyásznál voltam, nem a "komoly ultrahangon", ilyenkor a nőgyógyász a viszonylag kezdetleges gépével azt nézi meg, rendben van-e a mozgá és szíműködés. Rendben volt. :lol: Ha lesz képem (kb 1 hónap még!!!!!), felteszem. :D Én is szeretem nézegetni az uh és pocis képeket is. :D

Kátya
kincsimano
 
 


korena köszike szépen :):) Gondolhatod hogy már sok gondot okoz a hajolgatás meg a cipő felvétel.Alvéskor is már csak úgy tudok aludni hogy félig oldalt félig háton mert félek hogy összenyomom a picurit:)
Mindig jelez is alváskor.Szerintem azt üzeni hogy szép jó éjszakát :)
Mert csak rug kettőt hármat aztán nyugiban van :)

Én is nézegetném az uh képeket de csak egyetlen egyet kaptam azt is a genetikán.Pedig vagy 5x tuti voltam már.Majd most megint rékérdezek mert mindig valami vaker volt hogy most ezért nem most meg azért nem.Itt tarjánban most vagyis augusztusban kaptak új uh gépet csak valami engedélyük nem volt meg azóta halogatják a babamozit pedig mi pénz lenne nekik.Mindegy kivárom remélem már jövő héten tudnak mondani valamit mert aztán már késő lesz,hiszem megszületik a picuri.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok.
Még nem olvastam mindent végig, de mire a végére érek, elfelejtem miket is akarok irni.
1. A kullancsot lécci ne zsirozzátok meg olajozzátok, mert bármit, csak azt ne! Ugyanis az olajban fuldokoni kezd és belétek köpi garantáltan a bacikat, ha addig még nem tette. A feje pedig tényleg bent maradhat, a kutyát nem érdekli, mert a kórokozók a tápcsatornájában vannak.
2. Algopyrint mértékkel, mert kisfokban gátolja azt az enzimet, ami a baba keringéséhez szükséges ércstornát nyitva tartja. Vitaminok ezerrel, inkább! Pihenés...tea, forró fürdő...
3. nekem mindig hasi UH volt, de igazából ez attól függ, milyen frekvenciával dolgoziik az adott UH-gép. Úgyhogy a dokik úgyis tudják mivel látnak jobban. (Te sem veszel fel 2es szemüveget, ha a feles a jó.)
Na ezek fontosak voltak. Olvasok tovább.:)

Kép
[/url]
gypsophila
 
 


Luisa
Nekem a 18. hétig elfedte a belső méhszájat a méhlepény. Most már "csak" mélyen tapad....
Orvosi utasítás: no sex, emelgetés, megerőltetés... dolgozni sem járhatok be az utazás miatt. Itthonról meg tudom oldani a munkámat szerencsére. Van amelyik doki kicsit túlparázza, van aki meg nem is nagyon foglalkozik vele. Az a lényeg, hogy vigyázz nagyon magadra.
Nekem is még faros Lillácskánk.... ezt múltkor úgy mondta az uh-s doki, mintha már bármelyik pillantban szülnék :twisted:

Alvás nekem is katasztrófa :? ha kimegyek a wc-re utána nagyon nehezen alszom vissza. Ha mégis sikerül kisasszony felébreszt, nekem is mindig azon az oldalon mocorog amelyiken fekszem....

jkzsanett
 
 


Nem, én nem vagyok hasonló méhnyak-esetes, csak van némi közöm az eü-höz.
Tök jó, letelt a 13. hét is, és már szépen nő a manócska. Csak most megint várni meg várni kell, hogy eljöjjön az idő a 16. heti UH-hoz. Olyan fura, de kicsit olyan érzés, mintha a babácska a UH-gépezetben élne, és mikor odamegyek, akkor találkozhatnék vele :)
Na jó, megyek, vigyázzatok magatokra!

Kép
[/url]
gypsophila
 
 


Sziasztok!
Itt az eheti tabla. Megprobalom a lehetetlent es vegigolvasom a csevegest, aztan majd en is jovok! :)

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok!

Korena!
Ismerös a téma!Nekem kb. 2 éve van.Voltam vele dokinál is és kenőcsöt irt fel (Doxiproct kenőcs).Használt is csak mikor kezdett elmúlni akkor abbahagytam a használatát.Utána nem is volt egy darabig gond csak kb. 1/2-3/4 éve újra kijött. Úgy csináltam akkor mind akit nem is érdekel és ennek köszönhetően mára nagyon csúnyán kint van. A párom már egy ideja nyűztet hogy menjek el dokihoz de tudjátok ez annyra de annyira kínos!!!! :oops: De majd valamikor meglátogatok egy érsebészt!

Barbamami!
Nekem még nincs gyerekem,de megértelek! Születésem óta mostanáig asztmás vagyok és édesanyám kicsi koromban nagyon sokat kínlódott velem,mivel mikor náthás voltam vagy tüdőgyulladásom volt szinte mindig injekciót kaptam mert gyógyszer nem nagyon segitett rajtam.Ez kb.így ment 8 éves koromig.Rengetegszer megjártam a Mosdósi szanatóriumot!Mostanában hála az égnek tünetmentes vagyok,de még most sem bírom a párás levegőt és néha még fulladok!


Bocsi hogy túl hosszúra sikeredett!!

Dica
Vendég
 


Betti,
Persze nekem is szokott csuklani, sot egyszer amikor UH-n voltunk akkor egyszerre csuklott a dokimmal. Jot nevettunk rajta. Nehez elhinni, hogy van aki nem erzi a csuklast, vagy nem erzi a kulonbseget, hiszen annyira mas jellegu mozgas, nem?

Zsana,
Mi is ket het mulva megyunk uh-ra, mar alig varom! Lesz benne megint par pillanat 3D is, remelem sikerul majd nehany kep... Ami a labamat illeti jol van koszi. Megszuntek azok a pokoli egeto fajdalmak amik az elejen voltak, most csak egyszeruen erzeketlen a borfelulet a combomon. Elvileg most mar ez sem tart sokaig :) . Amugy meg egyatalan nem panaszkodhatom, jo lett a cukrom, nem vizes a labam, alszom mint a tej, nem faj semmim, igazan jol vagyok. Mondjuk van egy olyan erzesem, hogy ez mar nem lesz igy sokaig :) . Nem tudom mi lehet a labaddal, kivancsi vagyok mit mond majd ra a dokid. Lehet hogy neked is nyom egy ideget a pocak abban a pozban amikor faj... Majd meselj!

Nanett,
Na akkor legalabb megvan, hogy miert faj a hasad! En is csak azt tudom mondani, hogy beszelgess vele, hogy forduljon at! Amugy szuper, hogy ezen kivul minden rendben van :) !

Vitte,
Lehet hogy mar irtad korabban, de en ugy emlekszem, hogy bizonytalan volt hogy vegul hol fogsz szulni. Eldontottetek mar?

Korena,
Huh, nem irigyellek! Jobbulast neked, remelem hamar talalsz valami franko gyogymodot, ahogy latom itt is es a teliben is ellattak sok jotanaccsal!

Luisa,
Na mi lett az cukor-eredmeny?

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok lányok!

Hát tegnap 6.40.-re mentem és 9.16.-kor már végeztem is. (jól írtam!!!) Szegény dokim azért csúszott, mert a prof. behivatta, ki akarja rakni a kórházból. Túl fiatal és túl sok a paciense, és túl jó a híre. Szakmai féltékenységből fúrják a kedves kollégák. Szegény tök kivan. Én hozzá ragaszkodom és nem a kórházhoz, úgyhogy bárhova meg követem. Lilit is más kórházban szültem, de nála. Az eredményeim jók, az aranyeremre azt mondta "szép nagy" írt fel gyógyszert, meg kenőcsöt, és azt mondta szülésig vissza fog húzódni, de szülésnél újra ki fog jönni valószínűleg, később majd meg lehet műtetni. Bíztató... 5 hét múlva megyek vissza és akkor lesz UH vizsgálat is. Olyan messze van.... már nagyon szeretném látni a kis pocaklakómat. Volt időm tegnap nézelődni amíg vártam a soromat. És vettem Andrisnak egy ici-pici kis pulóvert. Nagyon férfias színben és mintával :lol: Egy "komoly" maci van rajta. Nagyon szép babacuccokat láttam, de csak ezt vettem meg, pedig legszívesebben ezer dolgot vettem volna....

dicamama: Én is azt a kenőcsöt használom. És a kamillás ülőfürdő nagyon nagyon bevállt! Csökkenti a fájdalmaimat!

nika: az én fiam is rugdosódik, ha úgy fekszem ahogyan az neki nem jó. Akkor kénytelen vagyok pózt váltani, mert nem hagy aludni. Ilyenkór nagyokat nyőgve fordulok a másik oldalamra. Mondtam is a férjemnek, hogy ilyen leszek majd nagymaminak is, ott fogok nyőgni mellette éjszakánként :lol:

Ja és nézzetek a vonalzómra!!!!! Elértem a lélektani 100 napot!!! Már csak 100 nap!!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziaszok!

Korena:
a kenőcs bizti fog használni, csak ne erölködj :) a dokid tényleg kilehet, most végül is mennie kell?

Őzi:
dejó neked, hogy minden klappol. Köszi az érdeklődést, épp most tudtam meg az eredményem, hát nem jó a cukor, 8 sajna, a határérték: 7,8, sajna csak holnap tudom megbeszélni a dokimmal, mert ma szabin van, de elvileg diéta lesz... :( vmi 160 g-os szénhidrátdiéta.

Tud valaki erről valamit?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


luisa: sajnos még Ő sem tudja, hogy hogy fog dönteni a prof. mert belátta, hogy az összes felhozott vád alaptalan, de még gondolkozik.... A sógornőm orvos, és mesélte, hogy mi megy egy kórházban. A rangidős dokinál senki nem lehet népszerűbb, okosabb szebb és jobb... gusztustalan, de kemény hierarchia van.
Nagyon sajnálom, a cukrodat, de tényleg légy szigorú magadhoz, és tartsd be magad miatt is és a babócád miatt is. sajnos én nem tudom milyen ez a diéte, de ha megtudod azért meséld el, mert engem érdekel. Nekem a súlygyarapodás miatt kell diétáznom, de ez annyit jelent, hogy napi 1 kifli ami megengedett szénhidrát, és az is korpás kifli lehet, vagy teljes kiörlésű. Így 2 kilót le is adtam.

Őzi: nagyon kérlek írjál. A másik topic miatt én biztosan szomorú lennék, remélem nem akarsz teljesen kiszálni!!! Ugye nem?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena,
köszi a bíztató szavakat, hála ma megyek a védőnőhöz, őt teljesen kifaggatom, és majd mesélek, de amit eddig találtam a neten az nagyon aszkéta :), amit a legjobban szeretek azokat kell kerülni (csoki, tészta, édesség, krumpli és minden, amiben sok a szénhidrát) :(

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


luisa: Hát ezaz! Mindig a legjobbak azok amiket iktatni kell!! Ez igazságtalanság :(

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Hello Lányok!

Korena: remélem minél hamarabb meg lesz a megfelelő kezelés a problémára!

Luisa: a cukrod határértéken van. Lehet, hogy nem is kell majd akkora megszorítás mint gondolod.

Özi: érdekes amit írsz a csuklásról. Hát, nem is tudom... Mondjuk nálam nagyon izeg mozog a babóka, és azt mondják hogy a csuklás olyan ütemes más féle mozgás. De egyébként én sem tudom, hogy mikor csuklik valójában sajnos. Vagy nem tudom eléggé elkülöníteni?

Nanett: hogy vagy? Hogy álltok a tetőtérrel? Vettetek már baba holmikat?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok! :lol:

Luisa sajnálom,hogy magasabb a cukrod. Nálunk 6,2ig jó. Nekem 6,0 lett,és nagyon jó azt mondták. :D Ma voltam pont bent a kórházban a leletekért.
Nekem már csak ez a nap a héten,és pihi! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?