Új privát üzeneted érkezett!

Dzsili, SZila! Tõletek nem kaptam meg a levelet, amit küldtetek! Kép Hová lett????

Dzsili! Napsinak sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép De biztos vagyok abban, ahogy kisüt a NAP, meggyógyul!

Márti+Ármin
márti
 
 


Borcsa! A röntgen szövege szerint kutya baja! Kép

Márti te se aggódj, nemlesz semmi baj!!! Kép

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Dzsili! ÍÍÍÍÍÍÍRÍÍÍÍÍÍÍGY vagyok a hintáért!! Én is azt akartam eredetileg Helenának a névnapjára, de a papa nem engedi. Ne kérdezd miért! Egyszerûen nem. Talán karácsonyig meg tudom fûzni õt!

Menta
menta
 
 


Sziasztok!

Nálunk hinta van, már csak fel kéne fúrni Kép

Henke: szerintem hálószobába parketta és arra szõnyeg. Hátha egyszer nem az lesz a háló.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 

 
 

BMárti!

Ez a kor 7-8. hó hozza magával a szeparációs szorongás nevû jelenséget, amire sokféle magyarázat közül az egyik az, hogy mostmár másképpen kötõdik hozzád és a többiekhez és már jól felismeri a különbséget és a hiányodra reagál így. Ez normális teljesen. A jó öreg pszichológusok kezdték ezt vizsgálni még a II. V.H. után, ha érdekel írok többet is vagy arról hol találsz errõl a jelenségrõl bõvebben. Majd lassan átalakul ez a helyzet, ha már maga egyedül vágyódik arra, hogy eltávolodjon tõled és felfedezze a tõled távolabbi dolgokat is. Addig is ez a legbiztosabb jele annak, hogy te vagy aki a biztonságot adja és ehhez ragaszkodik is.

Bubu
bubu
 
 


Bocsi, de így jár aki visszafelé olvas Kép.

BMárti!
Köszi az üléses infókat nagyon jól hasznát veszem.

Akinek popsikiütése van és ez pelenkadermatitis annak jól jöhet : DrMikulitz kenõcs. Írtóronda színe van de tutira jó,orvos írta fel nekünk.

Bubu
bubu
 
 


Sziasztok!

Márti,
elküldtem még egyszer tegnap a levelet. Ezek szerint nem érkezett az se megKép. Így ma forwardoltam õket mindkét emiledre, hátha megkapod.

Pusz mindenkinek.

Jaj, képzeljétek, vasárnap lesz Hanga keresztelõje (az én szülinapomon). Jó hirtelen jött ez az egész, még fel sem tudunk rá készülni igazából. Pl. keresztelõruhája sincsen.

Szila
Szila
 


Szila!

Megérkezett a levél! KépKépKép Holnap válaszolok, de ma már csak bedõlni bírnék az ágyba - ha Ármin nem kuruttyolna még ébren Kép Szerencsére itt alszik ma nálunk anyukám és most õ szórakoztatja! Kép

Márti
márti
 
 


Akkor az új téma indult - többek között varrásról is Kép

Babanet Társalgó: Gyermekek: Házi tündérek praktikái

Bubu
bubu
 
 


Bubu!
Nagyobbak félelmérõl is tudsz írni? Háromévesem három napja csak a jelenlétünkben hajlandó elaludni, és sírógörcsöt kap, ha az alvás szóba jön. Eddig egyedül aludt el a saját szobájában. Nyomozunk Apával, de nem találunk "igazi" okot a félelem kiváltására. Teljesen ki vagyok akadva, és tanácstalan vagyok!!!!!

Popsisok: A fiamnak nem volt bõr a popóján amikor hazahoztuk a kórházból /szó szerint/. Dokibánk a szellõztetést ajánlotta, én pedig azt vettem észre, hogy a folyamatos krémezés hatására felázik a bõrfelület, így nem alakult ki heg. A szárazon tartás mellett drasztikusan csökkentettem a krémezést, viszont minden peluscserénél megmostam a popóját.

FÜtyisek:
Én még mindig nem térek magamhoz az Anyuka mondatától: "Jaaj, le kéne menni megcsináltatni Zolika fütyijét, de nemtom mikoooor."
Brrrrr.

Fogzás:
Van egy gyógyszertári keverék, azt hiszem Antiszeptikum, a már fent említett, és általam igen tisztelt dokibám azt írta fel, és az jó torokgyulladás kezelésére is. Cukormentes, enyhén mentolos.

Szilvi!
Meg vagyok döbbenve! 45ezret írtál? Arra, amit mi huszonvalamennyiért vettünk két és fél éve?
Ezek szerint van valami haszna az elszigeteltségemnek, nem kapok agylobot nap-mint-nap..

Nyuszimanó!
Van valami tuti tipped a szálkamentesítésre? Én amiatt nem merem adni a gyerekeknek a halat.

Borcsa!
Ti nem kaptatok terpeszpelust? Nekünk hordani kellett, és az segített a kötöttségen.

Márti!
Mi az a tönkölybúza?
A törkölybúza az megvan, a tönkölypelyváról is hallottam, de nemtom mit jelent a "tönköly". Miért jó-jobb az? Amikor a Neten kerestem ezekrõl, nem volt nagy válasz!

Henke!
Azért a szadai utat ne becsüld le! Nem egy egyszerû út az!

Lányok!
Van egy babás nagyker, a Mária, a Visegrádi utcában. A legtöbb készítõ jelen van ott, tök jó bébicipõk is vannak, és ha van vállalkozó vagy céges ismerõsötök, akkor a regisztrálás után kb. "áfányival" olcsóbban lehet vásárolni. Hét végén is nyitva van, érdemes benézni.

Jobbulást a Babáknak!
Minden jót
Csi
csii
 
 


HEURÉKAAAA!
Sikerült láthatóvá tennem a képet!
Köszi csajok!
Egyébként itt Enci talán két napos lehet. A lányért igen, de a fotó minõségéért nem vállalok felelõséget!
Na jó éjt!
Csi
csii
 
 


Sziasztok!

Nalunk ma nagy dolog történt!
Riki megfordult a hatarol a hasara!Az elsôt pont egyikônk se latta.Bar ott voltunk a közelében,de pont nem néztünk ra.Elôször azt hittem,hogy Apaja forditotta meg.Aztan amikor kiderült,hogy nem,akkor meglestük és egyedül atfordult!Egészen fürdetésig azt gyakorolta.Annyira zabalnivalo,ahogy csinalja!

Menta!Köszönöm a valaszodat!

BSzilvi!Nagyon örülök,hogy hianyoltal.Mar alig vartam,hogy irhassak,bar azt nem,hogy Apukam haza menjen.Sajnalja,hogy Riki nem 2 nappal korabban fordult meg,mert akkor Ö is lathatta volna.
Azt elfelejtettem irni,hogy végül a parom kiment Apukamért a reptérre,igaz épp,hogy beesett a szinpadra.Inkabb valalta igy,de nem engedett minket éjnek idején maszkalni.
Miért irtad azt a 7 kilora,hogy igy sem jobb?Valami gond van,vagy csak én vagyok tul faradt ahhoz,hogy megértsem?

EDIT
edith16
 
 


Sziasztok!
Mar nagyon regen nem irtam; most is csak benezek.
Marti!
Nekem teljesen hasonlo a problemam a Tiedhez! Dani a 9 honapos meresen 7.12 kg es 74 cm volt (majd elokeresem a sulynovekedeset szuletese ota es megirom Neked). Ez nalunk at jelenti, hgoy az elmult 3 honapban kb. 30 dkg-t hizott! Mindehhez fantasztikus etvagya van - imad enni! Minket elkudtek vervetelre, nem ehgyomorra csinaltak. Nov. elejen megyunk vissza a dokihoz. Addig en is megprobalom hizlalni (en is rengeteg banant adok neki; kekszet a gyumijehez; margarint a kajajaba - vagy "berantom" kukoricaliszttel). En is annak drukkolok, hogy legalabb ne fogyjon! Kulonben jokedvu, mozgekony baba.
Armin hany kg most? Es hany cm?

Andsyj! Mi Kanadaban, Vancouverben elunk. Itt is azt mondta a dokineni, hogy adhato hal mar ekkora babanak. Itt is eleg jelentos a halfogyazsztas... Dani mar evett lazacot; izlett neki.

Meg akartam irni; de Dani felebredt. Sziasztok!
Danimama
danimama
 
 


Csi!

Félelemhez nézek neked valami jó kis érthetõ szakirodalmat, de így elsõre Mérei F-V. Binét Ágnes Gyermeklélektan könyve tuti jó lesz -ez újabb kaidásban megjelent páréve, de minden könyvtár polcán ott kell legyen. Még az én anyum is ennek a negyedik kiadásából tudott meg mindent. Kép
Pont ezt az üzletet akartam megnézni mert a kocsicipõnk is onnan való és a babaoltos rajta hagyta a címet meg az ottani árat is Kép. Mit jelent az hogy céges ismerõs, ki regisztrálhatja magát? Nekünk van két ilyenünk is de abban nincs benne a babacuccforgalmazás Kép.

Bubu
bubu
 
 


Szila!

Én is aznap lépem át a misztikus határt! Lili meg másnap lesz nagykorú baba - hat hónapos. Olyan gyorsan telik az idõ! Keresztelõ jó meleg ruhát válassz, nehogy megfázzon a kicsi. De szerintem elég egy szép fehér rugi és kardigán ...

Bubu
bubu
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gyógyjókívánságokat! Remélem, használni fognak, mert már nagyon unom az orrfolyást! Ráadásul a torkom totál kikészült tegnapra, és ha köhögök, akkor az egész fejem "berezonál" Kép Tominak már csak az orra folyik. Reggelre javult a helyzet.

Edit:
A mi etetõszékünk kb. 15 kilóig volt jó - ha jól emlékszem.
A jelenlegiben Tomi folyton mocorog, jobbra-balra tekereg. Nektek is így megy? Én úgy emlékszem, hogy nálunk a nagyok nyugisabbak voltak az etetõszékben. Apjuk mindig frászt kapja, amikor Tomi majd kiugrik.
Én is kaptam kapucnis hálózsákot, de nem merem használni. Ráadásul csak egész vékony anyagból van, azaz úgyis csak nyáron lenne jó, addigra viszont már kilógunk belõle Kép
Gratulálunk a forduláshoz   

Csi:
De jó, hogy nem csak nekem kínai a képfelrakás és hasonló nyalánkságok!!! Kép
Jó a fütyis-anyuka idézet 

Nyuszimanó:
Elég sötét és súlyos az ottani dokihelyzet és a szoptatáshoz való hozzáállás. Nem is értem. A finnek olyan nyitottak, nem?

Laura:
Nagyon aranyos Romola!!!

Márti:
Gratulálok a 11. hónap-szülinaphoz! Kép
Én 9 éves koromig gebe voltam, a szüleim mindenféle bohóctréfát kieszeltek, hogy nevessek és kinyissam a számat. De teljesen reménytelen voltam. Semmit nem ettem, totál alultáplált kinézetem volt. Olyan is elõfordult, hogy üdülõben én még az ebédet ettem, amikor elkezdtek teríteni az uzsonnához! Nem is nagyon fényképeztek egyébként. Fél éves koromig nincs is kép rólam!!! Aztán új lakásba költöztünk, ahol 3 hónapig nem volt bekötve a tûzhely, ezért vendéglõben ettünk azalatt. Azóta nincs gondom az evéssel Kép Illetve... épphogy van, de most már túl jól megy Kép
Egyébként Tomi most kb. 8,5 kg, ehhez 80 centi és 18-án lesz 9 hónapos. Nagy - nem nagy? Nekem pont így tetszik Kép Kép Kép

Henke/Fittipaldi Kép
Hálószobába én mindenképpen parkettát tennék - allergia!!! Persze szõnyeg azért jöhet 
No, meg a takarítás is könyebb.

Golyó:
Nekem is ezt mondták fütyiügyben - még anno Danival is. Fürdetéskor húzogatni kell, amennyire lehet. Ez nálunk sokszor elmarad, amikor apja fürdeti. Mindig elfelejti.

Dzsili:
Irigyellek, hogy Neked még nem jött meg!!!
Drukkolok a nagyfiadnak a mesemondóra!!!

Kellemes napot!!!
bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Mindenkinek köszönöm a megnyugtatást! Majd megírom, mit üzent a dokibácsi.
Borcsa
borsts
 


Sziasztok,

Edit,
gratulálok Rikihez! Kép Most már nagyon kell vigyázni, mert egy másodpec alatt leforog az ágyról! Amilyen fürgék...

Márti,
gratula a 11/12-ed évfordulóhoz. Mindjárt itt az elsõ szülinap. Terveztek valami bulit a babának?

Na nekem megjött most másodszor, és mit ne mondjak, inkább a szülés...Kép

Lola
lola
 
 


Sziasztok!

Szilvi: Mildipép málnás és banános tejberizspépjétõl a Gerinek semmi baja, sõt nagyon szereti õket, ezek 4 hónapos kortól adhatóak. A körtést is ez a cég gyártja, de 6 hónapos kortól ajánlott, ettõl lett a Geri arcocskája foltos. Most 5 és fél hónapos, de nem hiszem, hogy ez lett volna a probléma. Mindenesetre én nem adok neki többet ilyet.

Henke: mi a szõnyegre szavazunk, nekünk csak a hálóban van, a többi szobában parketta

Norci: küldj légyszi e-mailt, érdekel a suli, eddig mindenki le akart beszélni róla, miért? szagi2@freemail.hu

Laura: próbálkozom majd a sárgarépával, köszi az ötletet, bár eddig úgy vettem észre Geri csak azokat a dolgokat akarja bekapni amelyik szõrõs. A rágókával is csak hadonászik és fejbe vágja vele saját magát.

Márti: homeopátiában nem vagyok sajnos otthon, de nagyon érdekel, nem tudod, hol találok bõvebb infot errõl a témáról?

BMárti: Gerivel ugyanez a helyzet, mintha a gyerekeink egyformák lennének. Sokat gondolkoztam ezen a dolgon és könyveim is vannak errõl a témáról, de nincs idõm elolvasni. Szerintem azért ilyen anyásak a babócák, mert egész nap csak minket látnak és éreznek, mi jelentjük nekik a biztonságot. Apa késõn jár haza, látogatóink ritkán vannak. Nálunk azért már javult a helyzet, anyukámat mostanában már kezdi elfogadni, jó fiú volt amíg mi vásárolni voltunk a Tescoban. Anyukám végig ott ült mellette és szórakoztatta, úgy érzem õt már a bizalmába fogadta. Nyithatnánk egy ilyen topikot, hogy ne untassuk a többieket.

Bubu: engem is érdekel a téma, amirõl BMártinak írtál

Szép napot mindenkinek!

Golyó
golyó
 
 


Sziasztok!

Gyógypuszi minden lábadozó babának és anyának!Kép

Akkor most megyek is, mert mikor adja be Peti fiam az unalmast, ha nem pont most?

Gorsi
gorsi
 
 


Szilvi! Én nem adnék ilyen tejpépet, mert tej van benne és ráadásul málna. Ez a kettõ együtt már nagyon durva.

Lányok! Helena náthás lett! Kép Nekem meg odáig fajult a felfázásom, hogy nem tudtam tõle aludni és reggel láttam, hogy csupa vér a vizeletem. Kép Most sajnáljatok légyszi, rajta!!!
Na nem baj, majd csak átvészeljük ezt is! Kép

Együttérzõ gyógypuszikat küldünk minden betegeskedõnek: Kép Kép Kép

Menta és Helena
menta
 
 


Menta!

GYógyuljatok meg!!!! KépKépKépKépKép EZ a véres vizelet nagyon ijesztõen hangzik! Egy sima felfázás fajulhat idáig, ráadásul néhány nap alatt? Hát, nagyon sajnállak - és nem csak azért, mert kérted! Kép Hát, akkor napi több liter tea ascorbinnal a menüd? A kakukkfûteát nagyon ajánlom!

Márti+Ármin
márti
 
 


Márti! Már több, mint 3 litert megittam és kb. 1000 mg C-vitamin van bennem. Sajnos fajulhat ideáig egy sima felfázás. Egyszer már volt nekem ilyen kiskoromban is.
Köszi, hogy gondolsz ránk, én is gondolok rátok és oda-vissza.. Kép
M.
menta
 
 


Sziasztok!

Menta és mindenki más: JOBBULÁST!!! KépKépKépKép - ezek remélem segítenek!

Nálunk rosszabbra fordult a bõrhelyzet, kb. 1,5 héttel ezelõtti állapotra vetett vissza 2 nap alatt Kép, most visszatértünk a régi kenõcsökhöz, amik már beváltak. Én nem értem, hogy ha mondom a dokinak, hogy most már szebb mint volt, azt miért nem hiszi el nekem?! Ez az újabb bõrgyógyász olyan állapotban látta Rékát, mikor már egész halványak voltak a pöttyei. Persze aki elõször látja, annka még ez is elég csúnya. Erre felírt mindenféle más kenõcsöt és most tessék!KépKépKép

Elegem van már!

Bogancsi, Tomi nem 10 hónapos lesz? Kép

Pussz,Zafiék
zafi
 
 


Sziasztok!

Zafi
Ne keseredj el! Igaz, tanácsot nem tudok adni, csak jobbulást kívánhatunk!

Menta
Gyógyuljatok meg!KépKépKép
Köszi az érdeklõdést, egész jól elmúltak a foltok, most jött vissza egy helyen. Remélem ennyiben is maradunk.Kép
Boldog névnapot kívánunk Helenának így utólag is!Kép A mozgása miatt pedig ne aggódj, addig sem kell szaladgálni utána.Kép

Szerintem Peti tutira fogzik, tök nyügi lett.Kép

puszi
Gorsi és ismét nyügi Peti
gorsi
 
 


Sziasztok!

Menta! Nagyon rosszul hangzik ez a véres vizelet. Tényleg nagyon sajnállak miatta, gyógyulj meg minél hamarabb. KépHelenának is küldök pár gyógypuszit a náthájára. Kép

Zafi! Elhiszem, hogy eleged van, rossz lehet látni, hogy nem javul Réka bõre. Nálunk csak 1 hete tart, de ez is épp elég. Ma a védõnéni beecsetelte Luca fenekét szép lilára Kép, és este úgy láttam, már szebb lett (már amit a lila kence alatt látni lehetett.)

Henke! Én is parkettát tennék a hálóba, rá meg szõnyeget.

Márti! Ugye már jobban vagy? Kép A meghívás él, csak szólj, mikor jönnétek!

Dzsili! Jobbulást Napsugárnak! Kép

Szilvi! Én sem adnék tejpépet.

Gorsi! KépKépKép Ezt küldöm nyûgi Petinek meg neked, hátha segít. Luca is fogzik, az éjszakáinkon meg is látszik... Persze a fog még sehol, csak a helye duzzadt.

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Menta!
Sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép nektek! Igyál sokat-sokat! (Amikor én voltam felfázva, a vedelés hatására nagyon beindult a tejecske, a cseppem alig gyõzte nyelni.)
Zafi!
Kép a pöttyöknek! Néha az az érzésem, hogy a bõrgyógyászok még mindig ott tartanak, mint a csodarabbi! Van még pár kenõcsük.
Csi!
Nagyon szép baba Enci!Kép

Luca újabb tündéri szokása: ínyenc képecskével sorra kostolgatja az ujjaitKép, vigyorog a cicire és két kézzel kap utána, úgy tömi a szájábaKép.

Réka hírek: igaz csak pengetéssel, de élvezhetõ dallamokat tud kicsalni a hegedûbõl!

Név szerint nem említett betegek is gyógyuljanak!
Pót-gratula a névnapos Helenának!

Szila! Boldog szülinapot!

Mára zárom soraim.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Sziasztok!

Én is jobbulást és nagyon gyors gyógyulást kívánok minden betegeskedõ babának és mamának! KépKépKép Kép

Mi jól vagyunk, igaz, Andrisom embertelenül sokat dolgozik (két munkahely, plusz az építkezés, plusz a suli - szakdoli, szigorlatok, egyéb finomságok- plusz mi), de majdcsak javul a helyzet.

Barnika hétvégén olyan hisztirohamot produkált folyamatosan, hogy azt mondtuk, most bepótolja minden lemaradását Kép, de hétfõn már kutya baja se volt. A csapkodásról viszont nem akar leszokni... Szerintem néha még a szeretetét is azzal fejezi ki (pedig nálunk senki nem verekszik Kép). Azért szerencsére puszikat is ad, ma pl nagyon sokat kaptam, amikor hazajöttem a suliból!

Köszönöm a parketta kontra padlószõnyeg hozzászólásokat! Kb mi is azokat az érveket és ellenérveket soroltuk fel, mint ti. Na, még vacilálok rajta. (Aztán az olcsóbbikat választom Kép)

Valaki kérdezte Barnabás szókincsét. A következõkbõl áll: tessék (úgy hangzik, hogy tettn), anya (ana), apa(ata, dodó), csiki, büdi, bumm, brrrrr, phû, vauvau, haphap (ez a hapci), és valami, ami hol iciri-picirire, hol hinta-palintára hasonlít, valahogy úgy hangzik, hogy püté-püté. Néha pedig elismétel egy-egy szót, amit hall, de többször ki nem tudnánk húzni belõle! Ilyen volt a pikk (a pikk-pakkból), dédi, hoppá...

Nyuszimanó, mint jelent finnül az, hogy OY?

Norci, engem is érdekelne, ha leírnád a gyógyped fõiskolás véleményed, tapasztalataidat! Talán a többiek elnézik, ha itt teszed! Kép

<FONT COLOR="0000ff">Helenának én is boldog névnapot kívánok!
Árminnak pedig boldog 11. hónapfordulót!</FONT>

Sziasztok,
jóéjt,
Heni
Henke
 


Menta! Én is õszintén sajnállak!

A fenti felsorolásból kimaradt, hogy CICI! Meg is tudja mutatni, hol van. Kép
H.
H.
 


Sziasztok!

Menta: jobbulást mindkettõtöknek! Az ilyen felfázással mit lehet kezdeni? Mitõl fáztál fel?

Zafi: KépKépKépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulaciokat!Riki mostmar nem csak egyet,hanem többet fordul egymas utan,ami azt jelenti,hogy hitelen az agy szélére tud kerülni.Valamit ki kell talalnom.

Menta!
Nekem is voltam igy kétszer is.Sirtam a fajdalomtol,amikor pisiltem.Tudom milyen szörnyü,ezért ôszintén sajnallak.Ha jol emlékszem nekem holyaghurut volt az egyik.
Riki par napja egyaltalan nem kap cumit és ugy vettem észre,hogy igy könnyebben alszik el.Raadasul hamarabb elalszik,ha magara hagyom,mint ha altatgatom.Ez miért van?!

Bogancsi!Riki még nem tud ülni,de ha igy halad,akkor nem sokara ez is be fog következni.Az etetôszéket mar most el kezdtük nézni,mert mire az ember megtalalja a megfelelôt!!
Téli kezeslabast is mar nézek egy ideje,de valahogy nincs olyan,amilyet szeretnék.Ha van,akkor meg méretben van hiany.
A kapucnis halozsakot én szivesen raadnam most,mert direkt téli,de inkabb nem kisérletezek.Sajnalom,mert nagyon aranyos.

Hizassal kapcsolatban:Nem fogjatok elhinni,de én 14 kiloval mentem iskolaba.Elôször nem is akartak felvenni,de anyukam kiallt amellett,hogy idôben elkezdjem a sulit.Bar nekem csecsemô- és kisgyermekkoromban nehézségeim voltak az evéssel,mert farkastorokkal születtem.Gondolhatjatok,hogy fraszban voltam,hogy Riki örökölni fogja.Szerencsére nem!!!
Anno én is apukamtol örököltem.A szüleimnek azt mondtak,hogy elsô fiu gyermek örökölheti nagyobb valoszinüséggel,erre én masodik lanygyermekként igy születtem.Van egy nôvérem és egy hugom,ôk nem örökölték.Ez van.

Gyogyulast kivanok mindenkinek!

EDIT
edith16
 
 


Latom,miket zagyvaltam össze-vissza.
Remélem elnézitek nekem.Sajnos itt vettük a gépet,ezért nem tudok egy-két betüt irni.Pl:nagy é,hosszu ü.Igy aztan rendesen gondolkodnom kell a megfogalmazason,de ahogy latjatok ez néha nem sikerül.
EDIT
edith16
 
 


Lányok itt írnak a szeparációs szorongásról is :
[url=http://www.babapont.hu/egesz/babakor/hetho.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/egesz/babakor/hetho.html[/url]
érdekes hogy más értelmes címet nem találtam, angolul jobbak vannak:
[url=http://www.keepkidshealthy.com/development/separation_anxiety.html" TARGET="_top]http://www.keepkidshealthy.com/development/separation_anxiety.html[/url]
[url=http://kidshealth.org/parent/emotions/feelings/separation_anxiety.html" TARGET="_top]http://kidshealth.org/parent/emotions/feelings/separation_anxiety.html[/url]

Nagyon fontos, a szeparációs szorongás, mint betegség nem ebben a kórban jelentkezik. Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy a baba problémás, ha ugyanezzel a megnevezéssel találkoztok, de mint gyermekpszichiátriai kórforma írnak róla. Ebben a korban normális! Anyák csak semmi felesleges pánik! Kép

Bubu
bubu
 
 


Sziasztok!

Végre jó hírünk van: javulunk mindketten Kép

Menta:
Ez szörnyen hangzik!!! Kép Rengeteget igyál, meg még többet, addig, amíg már a füleden jön ki! Orvosnál voltál?

Zafi:
Még jó, hogy 1 napon szültünk, így legalább TE tudod, hogy Tomi 10 hónapos lesz holnap Kép Gratulálunk Rékának is !!! Kép Kép Kép

Borcsa:
Nagyon jó lehet hallani, hogy milyen ügyes már Réka! Az én apukám hegedült, hegedûmûvésznek készült, adott is már koncerteket, aztán egy ízületi gyulladást kapott a kezébe és kész. Mérnök lett.

Henke:
Tomi is csapkod. Aztán, mikor mondom neki, hogy simi-simi, akkor néz és lassan, megfontoltan végigsimítja az arcom. Nem lehet kibírni !
Nekem a püté-püté tetszik a legjobban Kép

Edit:
Több szemet és kezet kell növeszteni a babákhoz Kép

Még egy jó hírünk van: anyukámat tegnap sikeresen megoperálták szürkehályoggal. Ha kell fantasztikusan jó szemész,akkor tudom ajánlani a dokiját. Õ operálta egyébként anyósomat és a Dédinket is.

Ma délutántól szabit veszek ki itthonról Kép Megpróbálok intézni néhány dolgot, meglátogatom anyut. Már olyan régen volt apjanapja! Mondtam Tominak, hogy majd legyen szíves mindenben eligazítani apját Kép

Olyan jó, hogy süt a nap!!!

Szép napot!!!
bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 


Sziasztok csajok!

Bocs, hogy belekoty-koty, de Mentának üzenném, hogy azonnal menjen urológiára!
A véres vizelettel nem szabad szórakozni, ez már nem felfázás, hanem vagy hurut, vagy gyulladás, mindkét esetben veszélyben van a veséd is.
Elég nehezen kikezelhetõ, de minél elõbb kezdik el, annál jobb (én majd 5 hónapot szenvedtem vele, minden sloziramenetel a kínok kínja volt).
Azért figyelj a következõekre: napi minimum 4-5 liter folyadék. Vegyél a gyógyszertárban Rowatinex kapszulát, kezd el szedni (bár nem tudom, hogy szoptatás alatt lehet-e). Egy sállal csavard körbe a vesetájékodat, és meleg vizes palackkal melengesd a hólyagodat is. És tényleg mielõbb irány az orvos, nehogy vesegyulladás legyen belõle.

Mielõbbi gyógyulást.

Mindenkinek puszi:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Menta!
JajajKépKép Szerintem is irány egy doki (hiába vagy te is az!!!), és addig is jobbulásos KépKépKépKépKép-t!!!!

Henke!
Az OY cégnevekben szereplõ rövidítés, a magyar kft-nek felel meg.

Tejpéprõl.
Én Finnországban tuti adnám (adom is), viszont Mo.-on utánajárnék a dolognak. Itt a táplálkozásszakértõ elmondta, hogy ami tejes bébikaja, az tejporból van: a tejet átalakítják, kiszûrik belõle az allergizáló anyagokat. Kérdezzetek rá otthon a megfelelõ szakembernél erre!!!

Puszi mára. Megyünk sétálni. Tegnap egész nap havazott és meg is maradt!!! Olyan gyönyörû, tiszta karácsonyi hangulatom van!!!!!!!
Ja, tegnap megvettük végül az etetõszéket (újonan, mert már nem volt energiánk várni egy ideális használtra), Donci hihetetlenül élvezi, megpróbálok este felrakni egy új képet. Na puszi!!!!

Nyuszimanóék
nyuszimano
 
 


Sziasztok!

Sajnos ma nem tudtam vezetni menni. Elképesztõ, hogy ilyen kijelentéseket teszek!

Bogancsi, örülök, hogy jobban vagytok!
Elképzelhetõ, hogy nekünk is szükségünk lesz jó szemészre, mert sajnos van rá esély, hogy Barni örökli az apja nagggyon rossz szemét. (8-9-es dioptria)

Vár a fõzõcske, meg a vasalnivaló (tudjátok, Mount Everest)...

Puszi,
Henke
gesztenye
 
 


Sziasztok!

Szila! Boldog szülinapot! Kép (Hanyadik?)

Menta! Jobbulást kívánok neked! Nem lennék a helyedben... Kép

Edit! Gratula Rikinek a forduláshoz! Kép

Sziasztok: Laura
p_laura
 
 


Sziasztok!

Eddig megint csak olvasni volt idoKép

Golyo(Agnes)!
Bocsi, csak most van idom irni. Az ejszakai evesrol valo leszokashoz itt is ket fele modszert ajanlanak: az egyik, hogy ejszaka egyre kevesebbet kell adni vagy pedig az utolso etetesen modositani. Az ugy tortenik, hogy rizspepet vagy zabpehely pepet adnak a babanak, majd utana egy kis tapszert. Igy nem urul hamar ki a baba pocija es alszik reggelig.

Nem tudom lehet-e kapni Magyarorszagon az evenflo babauleseket, de azok nagyon jok, Madikenek is azt vettuk 5 honaposan mert kinotte a hordozot. Ez a fajta ules 5 pozicioba dontheto, ha hattal van rakva az autoba, majd ha nagyobb a gyerkoc, akkor meg lehet forditani es ugy hasznalni egeszen 20 kiloig.
Etetoszek temahoz: nekunk is olyan szupi van, dontheto 3 pozicioban, 7 magassagban allithato, duplatalcas....stb. Nem tudom kaphato-e arra fele ez Fisher Price markaju, ugyan olyan mint a PegPerego, csak fele aron kaphato.

Szerencsere csak ket napig napkozben volt Madike nyugos, de ejszaka aludt. Tehat eleg hamar atveszeltuk. Kép

Bubu!
Udv. kozottunk!Kép

Szia Zafi!
Kép

Nyuszimano!
De jo hogy ilyen jo hirekkel josz!!!Kép (marmint a vervetel eredmenyre gondoltam) Donci nagyon ugyes!
Koszi a halas segitseget! A lazac szerencsere itt is olcso es mi is nagyon szeretjuk. Remelem majd Madike is szeretni fogja!

Menta!
Boldog nevnapot Helenanak!

Danimama!
Koszi neked is, azt hiszem hamarosan kiprobaljuk mi is a halat, mert mar kinezi a szankbol.

minden kis es nagy betegeskedonek jobbulast kivanunk! Kuldunk gyogypuszikat meg ilyen arcocskakat hogy minnel elobb gyogyuljatok megKép Kép Kép Kép Kép Kép

Gratula minden hoforudulos babanak!Kép

Es persze minden ugyeskedo babanak!Kép

Menta!
Nektek is jobbulast! Es tenyleg minnel elobb menj el orvoshoz, ahogy Dia irta! A baratnom nagyon megjarta, sajna o nem ment idoben orvoshoz, igy majd egy honapot toltott korhazban. Vigyazz nagyon magatokra! Gyogyuljatok meg mielobb!

Heni!
Ha jol tudom az OY a finn nyelvben a megfeleloja a Kft.-nek. Kép

Velunk semmi kulonos. Madike mar eleg jol harap a ket kis fogacsiaval, es allandoan allni szeretne. Na meg persze rajott hogy o teljesen szet tudja szedni az ABC-s szonyeget. Mar nem csak a szelet szedi le, hanem a betuket is kiszedi belole.Kép

Lassan ideje aludnom menni,
puszi mindenkinek
Andysj
andysj
 
 


Bocsi de már megint visszafeléolvastam és azt is nagy lemaradással!

Menta!
Kép

Zafi!
Jobbulást a popsisnak!

A két tíz hónapos babának gratulálok -meg az anyáknak is.

Lili fogzik a jelek szerint - tiszta piros pötty a popsija, a szája környéke, a nyaka - mert oda is befolyt a nyála- és mára már az orra is - mert azt is összekente. Tegnap írtó nyügi volt, nem aludt a megszokjott idõben, este csapott egy nagy üvöltést mire a dentinox eszembe jutott már remegett a szája széle. Ma ezért csak 8 után ébredt fel, most persze jókedvû és a lábujjait fogja, leszedi a zoknit és megeszi. Ezt napjában nagyon-nagyon sokszor.

Bogancsi ez jó hír Kép Kép ;)

Andysj!

Madison nagyon aranyos és milyen szépen ül!
De jó hogy írtad az ABC-s szõnyeget, nekem eszembe se jutott, pedig már régóta ismerem. Na most, hogy nagyobb lesz a baba és ügyesedik lehet megint egy csomó újt játékot kitalálni, már várom.

Bubu
bubu
 
 


Még valami amit elfelejtettem....
Jaj holnap megyünk szemészetre könnycsatornát átmosatni. Már régen kellett volna, de a megfázás miatt tolódott. most rászántam magunkat. A HEim Pálba megyünk. Aki már járt, írja meg légyszi mire számítsak?

Bubu
bubu
 
 


Nem igazán jutok géphez , így nagyon lemaradtam és nem hiszem ,hogy valaha is be tudom pótólni ,úgy pörög ez a topic.
Norci!
Gergõvel ma megyünk gégészhez és akkor megtudjuk , mi lesz vele.(orrmandula-ügy).Ha végre mehet oviba akkor bármelyik délelõtt tudunk talizni .Fél egyre kell érte mennem.
Már nagyon - nagyon kíváncsi vagyok!
Blankámnak az a legújabb szokása , hogy amikor föléhajolok ,akkor két praclival belekapaszkodik a füleimbe és húz maga (szája) felé és hamm bekap!Kép Vagy csak spontán szopja az arcomat!Kép
Gergõvel még mindíg imádják egymást.A kiscsaj úgy tud vigyorogni a bátyusra , hogy el kell olvadni.

Különben a csöpségnek (4,5 hó) már látszik a foga csak még nem tört át.
Állandóan fel akar ülni és egész nap dumál.

Menta!
Nagyon ramélem , hogy már jobban vagy!!!
Én sem vagyok túl jóban a vesémmel.Bár sosem vészes,szerencsére. Eddíg a legrosszabb egy vesegörcs volt ami vetekedett egy hosszú és nehéz vajúdással.Kép

Na mennem kell!
Mindenkinek puszka

Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Lányok!
Nagyon-nagyon-nagyon jól esett, hogy együttéreztek, meg szorítottatok nekünk! Meg is van a hatása, bár nem akarom elkiabálni!
Helena náthája talán egy kicsit javult, kevesebb a váladék és ma pl. csak 2x kellett orsszívózni, amit szívbõl utál. De így is marad a nyügi, mert fogzik õ is ezerrel.
Nekem meg elmúlt a vérzés és gyakorlatilag a fájdalom is már. Azért még iszom sokat, mert gyakorlatilag tényleg az a legjobban bevált terápia. Köszönöm, hogy aggtatok, de azért még eléggé otthon vagyok a medicinában ahhoz, hogy meg tudjak különböztetni egy hólyaghurutot(=felfázás) és egy vese-, ill. vesemedencegyulladást. Meg aztán én úúútálok orvoshoz menni. Kép

Kanga! A vesegörcs állítólag fájdalmasabb a szülésnél. Legalábbis mi úgy tanultuk.

Bubu! Szorítok, hogy könnyen menjen holnap a könnycsatorna átmosás és Lili hamar túltegye magát rajta!

Edit! Nagyon ügyi vagy, hogy sikerült a cumit elhagynod, vagyis inkább Riki hagyta el. Mindegy: mindketten ügyesek vagytok! Nem tudom, hogy miért alszik el úgy könnyebben, ha nem vagy ott? Nem tudom, egyébként hogyan szoktad altatni? Én pl. melléfekszem és csak a cicmet kínálom fel neki, de nem csinálok semmi mást, hogy ne keltsem fel az érdeklõdését. Ingerszegény környezet. Lehet, hogy neki is az kell? Többiek, vélemény?

Menta
menta
 
 


Sziasztok

Hát megint nem jutottunk el talizni. Egyszer talán sikerül....

Bogancsi:
Nekem kellene a telefonszám. A páromat a télen muszály lesz megmûteni, szintén szürkehályog. Köszi elõre is.
Ha gondolod küldd e-meilbe. (Bejelentkezésrõl...stb is)

Hát mi bizony nagyon szeretjük a rizspépeket a körtés kivételével mindegyiket.
Úgy látom az édesebbek jobban bejönnek neki, de végül is majdnem mindegy.

Mostanában örökké visongat, úgy látszik tetszik neki a hangja.

Most már mindenhol feláll. mászik...stb

Mindent lepakol, szétrámol, és nagyon tüntetõleg tud unatkozni. (persze visítással egybekötve)


Puszi mindenkinek
zkati
zkati
 
 


Kanga!
Ok. Gergõnek drukk.
Vili az orrom kapja be, foggal nálunk is u.az a helyzet, ill. már a 4 hónapos oltásnál kocogott.
Hétfõi össznépi talira nem gyüttök? (Azér attól függetlenül is randizhatunk)

Én is drukkolok mindenkinek gyógyuljatok.

Menta!

Felfázásra nekem mindig olyan gyogyit írtak aminek annyi mellékhatása volt, azt tuti nem lehet szopi alatt, viszont nagyon rövid idö alatt használt. Örülök, hogy te anélkül is javulsz. (Pont az elõbbiek miatt vigyázok a felfázással én is nagyon).

Rebiék, hogy vagytok?

Golyó! Henke!
Legyen inkább mail, csak még megpróbálom összeszedni a gondolataimat.

Henke!

A szadai autós úthoz gratulálok, ÉN is a XVI. ker.-ben, meg a XIV.-ben tanultam jobbkezezni. Ha a Kerepesi úton mentek Szada felé és a mogyoródi elágazásnál kanyarodtok le (szóval nem Gödöllõ felõl közelitetek) nagyon vigyázz, mert az egy rosszul kitáblázott és életveszélyes éles balkanyar. Mi is inkább Gödöllõn át megyünk Szadára.

Ha parkettán lesz a szõnyeg végül, csúszásgátló is legyen alatta. Nekem egyszer így lett bokaficamom.

A szeparációs szorongásról: nem kell tõle kétségbe esni, u.olyan velejárója a baba lelkifejlõdésének, mint a dackorszak. Mondom én, aki ezt csak pszichológia elõadáson hallottam, de tapasztalatom még nincs. Azért biztos nehéz lehet, majd meglátjuk én hogy tudom kezelni.

Zsu26:
Az énekórán kell anyukának is énekelni? Úgy vinném majd Vilit is ilyen helyre, fõleg mert jó lenne ha nem az én énekelgetésem lenne a zenei alapozás. (Ritka botfülem van, de azért jártam néptáncolni, hogy fejlesszem, ritmusérzéekn talán egy icipicit javított, da botfülem, fahangom megmaradt Kép ) Viszont ha nekem is kell énekelni, az rázósabb.

Norci
norci
 
 


Sziasztok!

Ma elvittem megmázsáltatni Petit, hát szokás szerint nem vitte túlzásba a gyarapodást, jelenleg 6930 gramm és 66 cm, így öt és fél hónaposan. De a lényeg, hogy teljesen egészséges!
Rájöttem, hogy nagyon ügyesen és gyorsan tud õkegyelme megfordulni, ha éppen valamiért hason szeretném tartani. Ugyanis csak hason hajlandó aludni. Kb. 15-ször fordult át ma este, mire sikerült elaltatnunk. De sikerült!
Viszont, úgy néz ki kezdjük átaludni az éjszakát, már háromszor megcsinálta, hogy &frac12; 10-tõl reggel 6-ig aludt. Nagyon élvezem, csak még nem igazán szoktam hozzá és mindig az órát nézem, hogy mikor kel már fel.

Henke!
Mi is pont most beszélgettünk a férjemmel a padlók burkolásáról és nekünk nagyon tetszik a parafa, abban nem gondolkodtok?

Edit!
Csak arra gondoltam, hogy valószínûleg, nekünk kis súlyú babák anyukáinak, sosem lesz elegendõ a gyerkõc súlya. De mivel a doktor nénink mindig azt mondja, hogy nem sovány Peti, így már igazából nem izgat.
Azért örülök, hogy megúsztátok az esti kiruccanást!
Gratula a forgáshoz!

Nyuszimanó!
Tényleg nagyon szomorú, amit az ottani szoptatási helyzetrõl meséltél. Szegény babák!

Golyó!
Köszi a választ, engem igazából a tej miatt érdekelt a dolog!

Menta!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Szilvi és Petike
bszilvi
 
 


Sziasztok!

Lányok! Egy ideje gond van nálunk az altatással. Tudom, van rá külön topic, de azért elmondom, mirõl van szó. Régebben úgy altattam el Romolát, hogy leültem egy (nem túl kényelmes) fotelba, egyik karfájára ráraktam egy kispárnát. Romcsi keresztben feküdt az ölemben, bubója a kispárnán. Cicizett, és közben elaludt. (Ha nem, kapott forralt vizet cumisüvegbõl, és amíg azt iszogatta, belealudt.)
Kb. 3 hete csinált elõször olyat, hogy amikor már majdnem elaludt (sõt, én már azt hittem, alszik is), hirtelen kinyitotta a szemét, hangosan kiáltotta, hogy: DÁ, ellökte magától a cumit-cicit, felült, és hallani sem akart alvásról. Hogy álmos ilyenkor, azt biztos.
Fogalmam nincs, mitõl lehet ez. A legnagyobb gond ezzel az, hogy minél tovább van ébren, annál fáradtabb és minél fáradtabb, annál nehezebben alszik el. Szörnyû ördögi kör, volt már olyan, hogy hajnali fél 3-ig(!) cirkuszoltunk. Kép Nem egyszer 2 - 2,5 óra kellett az altatáshoz. Kép
Sokszor csak valami figyelem-elterelõ hadmûvelettel lehet elaltatni: pl. másik szobában, vagy ha égve hagyom a villanyt, mintha nem is szeretném, ha elaludna, stb.

Bonyolítja a dolgot az, hogy délután 20-30 percet alszik, ez neki nagyon kevés, rettentõ álmosan ébred, pedig nem éhesen feküdt le. Hogy ez vajon miért lehet?

És a dolog pikantériája az, hogy a délelõtti alvásnál semmi gond nincs!

Kérdeztem a dokinénit, de amit õ ajánlott (hogy kint aludjon) az nem igazán jött be (mert babakocsiban nem tud nagyokat aludni).

Még oldalakat tudnék errõl az egészrõl írni, hogy kb. akkor kezdõdött ez is, amikor a fogzás, és hogy sajnos soha nem volt igazán napirendünk, bármennyire is próbálkoztam kialakítani...

Hát bocsánat, hogy ennyi ideig a nyûgeimmel terheltelek benneteket, de van valakinek valami használható ötlete? Úgy tudom, létezik a gyermekpszichológiának olyan ága, ami kizárólag az alvásproblémákkal foglalkozik, csak nem tudom, hogy lehet ilyen szakembert találni.

Sziasztok: Szomorú Laura, Álmos Romola
p_laura
 
 


Golyó !

Mail ment.

Norci
norci
 
 


Sziasztok!

LauraKép Hasonlít a helyzetetek a mienkre! Én tegnap voltam teljesen kétségbeesve, el is olvastam gyorsan az "1,2,majd 5 perc múlva..." topicot és az ottani sikereken felbuzdulva ( meg más tapasztaltabbakat is kifaggatva) ma nekiálltunk. Nagyon kemény, de azt mondják beválik. Ma fél óra kellett. Nagyon sajnáltuk Rékát, de nem könnyû megoldást találni erre.
Állítólag 6-9 hónapos kor körül jönnek rá a babák, hogy aludni kell menniük és akkor a galád szülõk egyedülhagyják õket. Én nem esküszöm erre a módszerre, de most adzunk neki egy esélyt.

Köszi az együttérzéseket, javul a drágám bõre most, hogy visszatértünk az elõzõ krémre. Kép De azért várom a hétfõi kontrollt, majd jól megmondom annak a bõrgyogyinak, hogy a saját gyerekén kísérletezzen!

Jaj, ma már nem tudtam tovább ellenállni a kísértésnek és megnyírtam Rékát!Kép Jól tûrte és tök jó kopi lett a fejeKép

Bogancsi! Neked akartam még mondani, ha már egyidõsek az apróságok, hogy Rékának már 5 foga van - 2felül és 3 alul, és kb.74-75cm és 10,5 kg. Mennyire különbözõek, ugye?
Jó lenne már találkozni veletek is! Jöttök hétfõn talizni?

Biztos akartam még írni, de asszem mára elég belõlem!
Pussz,
Zafiék
zafi
 
 


Sziasztok!

Menta!
Te nem lehetsz beteg!!!!!Akkor ki tartja bennünk a lelket?
Egyébként nekem anno a medveszõlõ tea jött be.
Figyu! Írtad, hogy a tejpép nem túl jó a tej miatt. És mi van a Sinlac-kal, ami rizsbõl, és szentjánoskenyérmagból készül? Azt el lehet hinni, hogy segít megelõzni az allergiát? Jobb, mint a tejpép?
És még vmi: ha egy gyógyszerre rá van írva, hogy terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható, akkor az igaz, vagy ez is olyan, hogy csak ráírják?
Gyógyuljatok meg mindketten!

Bubu!
Köszi a könyvet, megszerzem!
Kíváncsi vagyok, hogy mekkora volt az árkülönbség a cipõcske bolti ára, és a Mária ára között?
Egyébként nem kell a tevékenységi körben szerepelnie semmi hasonlónak, nekünk sem szerepelt anno. Csak vinni kell mindenféle céges papírt, és azt is csak az elsõ alkalommal. Ha megnézed a Mária árcetlijét, azon is két ár van. Ha benne vagy a gépben, akkor az olcsóbb, ha nem vagy benne, akkor a drágább árat kell fizetni. Ajánlom a figyelmedbe az ott kapható levegõztetõzsákot, szetintem tök jó.Sokáig belefér a baba, és ami a lényeg, hogy még az "esernyõre" csukható babakocsiba is használható, mert a hátán lévõ kivágással a biztiöv bekapcsolható. Én januárban vettem kb 3000Ftért, és imádom!
Ja, nem lehet bevinni babakocsit és táskát. És hét végén is nyitva vannak.

Bogancsi!
He-he. Ezt Tomiapunak küldöm, az aggódásért. Érdekes, az én párom is úgy emlékszik, hogy a háromévesünk nyugodtabb, csendesebb, könnyebb volt... Méééér?
További jobbulást!
És, ha valamit segíthetek a képfelrakásnál, szólj, már profi vagyok!!! Persze ezt nem mondtam komolyan!

Borcsa!
Köszönöm Enci nevében!

Nyuszimanó
Hóóóó??? Az jó lehet! Itt is ígértek hétvégére Sopronba! És hány fok van?

Andysj
Nálunk csak játékot árulnak a Fisher Priceból

Laura!
Van egy könyv, gondolom már hallottál róla: Aludj jól, gyermekem! a címe.
Sok mindent megmagyaráz, gondolom a fenti topicban is errõl olvastál. Egy biztos, hogy érdemes elolvasni, és kipróbálni, mert amirõl írsz, azt én is átéltem a fiammal, mint sokan mások, de a könyv segítségével hipp-hopp elfelejtettük a gondokat. A fiam is balhézott amikor lepedõt ért a feje, rögtön ordítani kezdett szegénykém. Sokan pont a "sírni hagyás" miatt tartják a módszert drasztikusnak, de ha a gyermek így is úgy is sír, akkor nem mindegy? Én is igyencsak kétségbe voltam esve, és már rettegtem az estétõl...Szerintem még ne gondolkozz pszichológusban, Romola teljesen rendeltetésszerûen mûködik.
Ha belegondolsz, te is sírvafakadnál, ha elaludnál egy kényelmes fészekben, és máshol ébrednél. Ha tudlak valahogy bátorítani, csak szólj!
Zafi!
Nektek is csak azt tudom mondani, hogy HAJRÁÁÁ!
Szila!
Neked ígértem a könyvet?

Edit!
Gratulálok Rikinek!

Henke!
Én, ha ma burkoltatnék, követ tennék le, és rá szõnyeget. Nekem nem jött be a parketta! Jól emlékszem, hogy Szadára, és decemberben költöztök?

Lányok!!
Kell kenegegetni az ekcémát? Mert én kaptam anno a helyi dokitõl /brrrr/ egy krémet, ami szteroidos volt. Nem használtam, mert igen sok csúnya gondot okoz./?/
Helyette maradt a gyógyszertári kenõcs, hiszen hiába múlik el a tünet, ha nem jövök rá az ellergia okára. Nem?
Ti kenitek-vagy nem?
Na, megyek aludni, fetéve, ha a párom nem túrt ki teljesen...
Mindenkinek jobbulást!
Minden jót!
Csi
csii
 
 


Sziasztok!

Már megint olyan szomorú az idõ Kép Na, mindegy.
Ma délután be kell autóznunk Tomival Pestre, mert Zsófival megyünk fogászatra. Már elõre félek, mekkora forgalom lesz -tekintettel a péntek délutánra.
A tegnapi apjanapja jól ment,Tomi vidám volt a fürdésnél, evett is szépen apjának, de aztán mindig feltérdelt az ágyban és lelkesen nézelõdött és közölte, hogy anyanya. Aztán apja elmondta neki, hogy én csak reggel leszek látható a számára, és ezzel békésen el is voltak. Olyan édesen aludt, mikor megnéztem Kép
Hétfõn megint nem tudok talira menni, mert pont most telefonált egy kolléganõm, hogy kora délután kijönnek látogatóba.

Zkati:
mél megy a szemdokiról

Csi:
Mi az a medveszõlõ??? Nagyon jól hangzik Kép

Menta:
Örülök, hogy jobban vagy!!! De azért figyelj oda magadra! Az orvos bátyámat is mindig nekem kell figyelmeztetnem, hogy vigyázzon magára.

Jó pénteket Nektek!
üdv és puszi
bogancsi és Tomi, aki most épp keservesen sírni kezdett valamiért

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?