Zita,
visszacsatlakozom Nyuszihoz
Rekat is allandoan felvettem, amikor sirt, es minel nagyobb es ugyesebb lett, annal jobban elvan, annal tobb idot tud egyedul jatszani. Es ha megunta az egyedulletet, akkor eloszor eleg bemennem a szobaba, korulotte teszek-veszek, pl vasalok, kozben beszelek hozza, neha odamegyek, ramosolygok, megsimogatom, s igy is el van fel orat, utana mar mellefekszem jatszani, vagy beszelek neki, es igy is ujabb felora telik el, aztan lassan kaja, es akkor vagy alszik, vagy ha nem is alszik el, de kicsit pihen, hisz tele a poci, jatek is volt, szep az elet
Szoval idovel alakul. Ha meg sirosabb a baba, akkor el kell fogadni, hogy O ilyen. A "spartai" modszerektol max. faradtra sirja magat, nehezebben fog szopni, lemond Rolad mint vigasztalojarol, tamaszarol. Es akkor esetleg 10-15 ev mulva tobbszorosen megszenveded ezt a par honapot.
De az igaz, hogy kompromisszumot kell kotni, hogy mindketten "engedtek", mert az sem jo, ha Te kikeszulsz, felveszed a karodba, de kozben tiszta ideg vagy..
Apa nem tud besegiteni ehy kicsit? Vagy valaki rokon, delutan, estefele?
Csics,
szerintem teljesen normalis. Bar Reka neha fél oklet is ragja (aztan jol oklendezik tole), vagy bamit, amit megszerez
Reka meg mindig nem kapta meg az oltast, mert meg mindig nathas
Bar a doki szerint sokat javult, de tovabbra is eszi a kalcium-injekciot es kapja az orrcsoppot
Es azt is mondta a doki, hogy ilyet meg nem latott, hogy 4 honapos gyereknel igy lathato a mandula
Kerdezte, hogy ki volt a csaladban ilyen "mandulas"? Mondtam, hogy en, 2 es felevesen mar ki is vettek
Es hogy lehet, hogy az allergiajaval is osszefugg, ugyhogy keszuljek fel, elegge egyhangu lesz a hozzataplalas, mert minden allergengyanus kajat messzirol kerulnunk kell majd. Es persze en tovabbra is mellozzem a tejet, a mogyoroscsokit, a muzliket, a ... mindent szinte
Nah panaszbol ennyi mara eleg, egy johir: mar 8 kor elaludt a Draga
Joejt Nektek is:
-afonya
ui: Agci, elpostaztam a cuccost