Sziasztok!
Anita
Jobbulást kívánok!
Ha szabad, akkor majd én is kérnék Beu-Boti képet.
buboskemence@gmail.com A képeket te készítetted, voltál náluk a kórházban? Vagy átküldte Büszke-Boti-Apa hozzád a fényképeket?
Kamilla
Szép nagy petécskéid vannak, mennek a méhnyálka növelő drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A méhpempőről jut eszembe. Ma voltam a kedvenc méhész bácsimnál a piacon és kérdeztem tőle a méhpempőről. Azt mondta, hogy ő nem árusít ilyet, de tud adni címet, aki komolyan foglalkozik vele. Elmondta, hogy a méhpempő kb. 104 féle összetevőből áll, még néhányat nem is sikerült azonosítani, ezért szerencsére nem is tudják hamisítani. De a méhpempő nagyon kényes dolog, mert amint kikanalazzák (ici-pici kanállal) a lépből (ugye így hívják?) gyorsan le is kell hűteni, mert 2 óra az anyag felezési ideje, utána már kezd lebomlani. Tehát lehűtik, kapszulába zárják, és még a kapszulát is hűteni kell. Ha valaki vásárol a méhész barátjától méhpempőt azt is hűtőtermoszban kell tárolni, míg otthon be nem teszi a hűtőbe. Rendgeteg hormont tartalmaz. Ezért is jó például a gyermekáldás elősegítésére, de például égési sérülésnél is nagyon jó eredménnyel alkalmazható, mert segíti a felépülést (immunerősítő). A méhkirálynő csak méhpempővel táplálkozik, ezért is nő olyan hatalmasra.
Bocsi ha hosszú voltam.
Még akkor egy kicsit magamról.
Ma már 37,0 volt a hőm, így bejelölte a ferty szombatra a pé-t, igaz, hogy szaggatottan, talán azért, mert szombaton negatív lett az LH tesztem. Így még elkaptuk a pé-t.
Hát nem szeretek egyedül lenni, ezért anyukáméknál éjszakáztam tegnap is, ma is náluk alszom, holnap egésznap velük leszek, megyünk temetőbe, még holnap is náluk alszom, csütörtökön pedig itthon. Pénteken pedig már érkezik a kedves. Dolgozni haza járok (könyvelőként itthon dolgozom), így egész nap egyedül vagyok, ezért is kell a társaság legalább estére. (Meg zárójelben megjegyzem egy kicsit betoji vagyok a sötétben
) Eddig mindkét nap hívott telefonon, beszéltünk néhány percet, meg ott van az internet, így is tartjuk a kapcsolatot. Már várom haza nagyon.
Eldugultam
Sziasztok
B.Ági