sziasztok Anyucik!
húúúúúúúú hát az utóbbi időben tényleg jól beindult a topik!
tegnap este is elkezdtem olvasni, de Liza közbeszólt és szórakoztatnom kellett...
azt vettem észre, hogy esti fürcsi/kaja után szeret ébren lenni, ez azt jelenti hogy 19:30-tól átlag a köv. esvés utánig tehát úgy 22:30-ig. és reggel is a 08:00 körüli után nem nagyon alszik.
egy darabig nézelődik, aztán sír.
de sztem sokszor csak unatkozik, nem fáradt még....
lassan kéne venni zenélős forgót neki, hátha már leköti...
Zsófi, ti mivel szórakoztok amikor Samu ébren van?? Mert írtad hogy ő eleinte is sokat volt ébren!! ??
Tej-ügyben pont az van amit írtál Nóri, hogy már nem feszül annyira mint pl. a kórházban és asszem ettől ijedek meg mindig hogy na most akkor ez azt jelenti vége...
de amikor eszik, akkor dől rendesen, hallani ahogy nagyokat kortyol, az megnyugtat
NIKI óriási !!! Azon a képen amin a kezedben tartod Reni, tényleg nagyon nagynak tűnik!
Jó hogy így kitapasztaltad mit hogy csinálj, és tudsz főzni Nikinek!
Na meg hogy ő hagyja.... nem szokott sírni soha? vagy olyankor ha nem tudsz mit tenni vele hagyod amíg főzöl pl?
Jaj akartam már írni múltkor is hogy annyira helyes Laura pofija!!! Olyan cuki kisbaba-fejecskéje van
az a fürdős kép tetszik nagyon
Már Liza sem sír úgy fürdésnél!!!!!!!!!! Csak amikor a fejét lötybölöm vízzel... valahogy a fejét érintő dolgokat nem szereti
nem is csodálom, annyit molesztálták szegénykémet már a pocakban is az uh-gal...
ETETÉS: végül úgy volt, hogy a vizsg. után a doktornő szobájában megszoptattam Lizit. Aznap csak minket hívott be, mert nem rendelt csak ügyelt így tök jó volt, egy ember sem volt ott rajtunk kívül!!!!!
azért for sure volt nálam cuclisüvegben egy adagnyi anyatejci, amit előző 2 nap gyűjtögettem össze neki erre az alkalmomra
de végül nem kellett, megitattam azért vele a du-i evésnél, nehogy pocsékba menjen.
cserébe kifejtem a cicit, úgyhogy most van a fagyasztóban 3 adagnyi tartalék.. nem sok, de legalább valami
VIZSGÁLAT: háát jól megtornáztatták picúrt! még kúsznia is kellett a maga 15 napjával !!!!!!! egy lejtőn lefelé!!!!!
úgy sajnáltam, mert már szörnyen éhes volt, de hát teli hassal még gázabb lett volna.
Mindent rendben talált megint a drnéni, azt mondta hogy az a valszínű hgy ez egy méhen belül lezajlott vmi ami így marad és nagyon nagyon reméljük hogy soha nem lesz tünete.
adja az ég..........
aztán volt még koponya uh megint, ott is minden változatlan.
hétfőn szemészet!! ettől parázom nagyon mint állat, nehogy kiderítsék hogy mégis van vmi itt is... már nézték egyszer 5 naposan és állítólag látott vmit a drnő........ ezért kell kontrollra vinni.
de ha ennek vége, akkor marad a sima havi kontroll, egy darabig jó lenne már orvost nem látni
Samu-baba nagyon kis szupermen !
de ezt láthattuk anno azon az 1-2 hetes ágyban fekvős fotón is már!
szupi az új járgánya is!
Tegnap hatalmasat aludt kint Liza, erre ma meg ilyen borús szar idő lett
nem baj, azért most is adtam rá sapit és kitártam a teraszajtót.
apa is itt alszik mellettem
MUNKA: nem irigylek senkit, aki megy vissza dolgozni, bár valszin azért mert nekem elég gázgéza volt/van a helyzet odabent.
az tuti hogy a napi 10-12 óra gyerek mellett NEM. Ezt meg ott ahonnan jövök úgysem fogadnák el...
de szerencsére ezen aztán igazán nem kell még gondolkodnom!!
nyílván ha vmi jó lenne mint pl Reni vagy Zsófi esetében akik szeretik is, akkor másképp vélekednék..
Panni!! energia
pont azért kérdeztem mert emlékszem írtad már néhányszor hogy nagyon kevés jut alvás ügyileg mostanság neked
Napközben azért alszik Márk? vagy eljátszogat egyedül?
azért nem lehet egész álló nap készenlétben anyuka, nem?
nekem pl. kezd hiányozni az is hogy este leüljek a tv elé és megnézzek vmi bugyuta barom filmet.. vagy példul a LOST-ot! Jajj Reni úgy irigyeltelek ahogy ezt írtad
bár én már láttam a teljes 2. évadot is, most várom a legfrisebb részeket - egy barátunk szedi le a netről amint leforgatták és leadták Amerikában...
Lost-őrült vagyok, ha eddig nem mondtam volna... ja meg E.R. de pssssszt !
de hát nem lehet, mert este pont nem alszik Liza. mondjuk a szerencse az, hogy éjjel meg alszik legalább (de kerek 3 óránként követeli a tejci-jussát!!)
na megyek mert kiabálás kezdődik lassan, még próbálok jönni ma!
pusszok