Sziasztok!
megjöttünk...hát, nem éreztem olyan jól magam, mint máskor...
sokat pityeregtem, és mintha kést forgattak volna a szívemben a várandós kismamák és babák láttán
persze azért nem tudtam megállni, hogy ne mosolyogjak a Picikre, olyan édesek
a Ti babáitokat is imádom, tegyetek fel képeket továbbra is...legalább folyton a szemem előtt lebeg a CÉL, hogy egy ilyen kis tündérbogarat szeretnék énis...na, nem mintha elfelejteném egy percre is...
Melcsi!
Köszi a kedves invitálást, nem tartom kizártnak, hogy egyszer élni is fogok vele, nagy szükségem van a VARÁZSERŐRE, mely Belőled árad
vigyázz nagyon Magatokra, örülök, hogy barnácska visszavonulóban van...tényleg, írhatnál arról, hogy vagy?
hányinger? álomkór? stb?
Icus!
IGEN Anna pofikája más emelt helyzetben, viszont UGYANOLYAN ENNIVALÓAN ÉDES
nem akarlak elszomorítani az írásaimmal, de tényleg kicsit jobb, ha kiíom magamból...
terápiának kérek szépen MÉG Anna képeket
Nyanyus!
Blanka is TÜNDÉRI, az etetős képek nagyon tetszettek, Blanka "önkiszolgálós" képe pedig különösen
Balázs is nagyon édes a kutyusos és bocis képeken, látszik, hogy nem ingerszegény a gyermekkora
Mandula!
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen fogy az időtök, és mosolygok magamban a szüléstől való félelmeden...persze, én is könnyen beszélek, de most mégis úúgy lennék a helyedben...
a babaholmi vásárláskor pedig gondolatban csatlakozom Hozzád és Veled tartok...ez az egyik legnagyobb BOLDOGSÁG az életben
két hete még én is be-be tértem a győri Intersparban lévő Brendonba mikor vásárolni mentem...persze csak nézegettem, megnéztem milyen pihenőszéket vegyek Kismanónak, és tologattam kicsit a babakocsikat...olyan jó érzés volt
fermel!
Őszintén örülök, hogy meggyógyult a Párod!
Zsenge!
Nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen klassz a bölcsitek!
Fanny!
Téged hagytalak utoljára, de Rád gondolok a legtöbbet, és fáj a szívem...
Igen, a k..va életbe a hülye orvosokkal!!!!
Én is baromi dühös vagyok rájuk, és félek, hogy lassan már nem lesz, akiben megbízhatok....
engem is azzal etetnek, hogy 3-4 hónap múlva próbálkozhatunk, és tök természetesnek tartják, hogy immár másodszor vetéltem el a 9.hét végén...
Na ja, nem Ők sírnak hetekig, nem Nekik dől romba a legszebb álmuk egyetlen perc alatt
Eszükbe sem jut vkivizsgálást javasolni, mindent nekem kell majd kihajtani, nekem kell kinyomozni, hogy mit lehetne megnézni...ennyi erővel akár le is doktorálhatok...
pedig nem kevés pénzembe került eddig ez az őrült kis hóbortom, hogy kistestvért szeretnék a kislányunknak
Istenem, bocsásd meg e nagy vétkemet....
Fanny,
szerintem is keress egy olyan orvost, aki komolyan vesz...
és ne add fel Te sem az ÁLMODAT!!!!
Hiszem, hogy nemsokára mindkettőnknek sikerül...
Többen kérdeztétek: bizony, bespájzoltam volna a VAKCINÁBÓL, ha lehetett volna...de sajnos, okt. 21. után ( a vetélés után) jött az isteni szikra, hogy talán ez nekem is jót tehet ( természetesen nem orvos javasolta)
és akkor derült ki, hogy a jelenleg forgalomban lévő vakcinák szav. ideje okt. végén lejár...
bár le gyártották az új sorozatot, az illetékes ATYAÚRISTEN nem engedi forgalomba, bár az engedélyek megvannak...
a patikáknak vissza kellett küldeni, mert bár 1-2 évig vígan jók, Ők nem adhatják ki lejáraton túl...
nagyon fordonlatos kaandos úton sikerült 1-1 kúrára valót beszerezni nekem és a páromnak...de nem adom fel, hátha még tudok szerezni...
ja, és édes-drága nőgyógyászaink nem szeretik ám felírni
sőt, nem is reklámozzák...pedig jobban dőlne a LÉ, ha többen szülnének...de lehet, hogy én vagyok túl NAIV.