Sziasztok!
Ja, mindig akarok jönni, csak babonából mindig megvárok egy újabb eredményt a gyerekrol (kicsiről), hogy majd csak akkor írok.
Most épp jó lett az afp-eredményem!
Jövő héten UH!
Annyira más ez a terhességem mint az előző. Sokkal konnyebb!
Vajon miért van ez? Ennyire másmilyen lesz a gyerek? Nektek kétgyerekesek (és tobb ) volt külonbség a terhességek kozott?
Bocs, hogy ilyen (Sziszikén kívul) kevéssé aktuális témát forszírozok.
Klára-múltkor tetszett, amit Zuglóról írtál, meg a hibáiról, egyetértek. Olyan helyen lenne jó lakni, ahol van kozosségi élet, beszélnek az emberek egymással. Nézegetjuk mi is a 16. keruletet.
Kópé, hátha mi is találunk valamit Sztmihályon, mert Sashalom túl drága.
Látszik, hogy egy a dokinonk, nálunk is bolcsi ellenes volt, nem is értette meg, meg nem is akarta, hogy az én lányom mindenfelé osszeszed vírusokat, nemcsak a bolcsiben. És lám, tavasz óta nem is találkoztunk a dokinénivel...
Beáta-gratu az eskuvohoz. Melyik templom, lemaradtam. Mi a Kassai téribe megyunk néha, ott kereszteltuk Lucát a nyáron.
Klarissza- ma este itt voltak nálam egyik barátnomék a kislányával, épp egyidos Lucival és ahogy elmentek arra gondoltam, milyen jó lenne, ha nem Óbudán laknának, simán átvihetnánk egymáshoz a gyerekeket, amíg elmegyunk valamit intézni.
Én vállalom Lacikát néha egy egy délutánra, mivelhogy ismerik is egymást
a Lucával, egymás mellett alszanak minden hétkoznap. (Ja, és azt mondják a gondozónénik, hogy a Luci fiukkal szeret játszani)
De persze nem garantálok három alkalmat egy héten, inkább egyet.
Sziszike- Gratulálok!
Na, ilyenek vannak.
Bocs akinek nem reagáltam, csak mennem kell altatni.
Bella