Na helló,
hazaértünk...
Drágák vagytok, hogy így izgultatok értünk, de dajna senki nem nyert a tippjével....ui. Amikor kijöttünk az ikejából (igen, kitaláltam egy szintén babakocsis csajszinak köszönhetően, akivel a liftnél futottam össze, és nem tudom, biztos valami "úristen hogy fogok kijutni innen!!!" felirat villogott a homlokomon, mert a liftben megkérdezte, hogy még sétálgatni akarok, vagy egyből ki akarok menni? Erre én mondtam, hogy egyből ki, és elkísért egy darabon, és megmutatta merre menjek. Nagyon hálás voltam neki. ) Szóval amikor kijöttünk, Marci felébredt, és akkor még felöltöztettem, és már negyed 4 volt, és gondoltam szólok apának, mert ő tegnap 4h-ig dolgozott csak, és a 67-es busszal 20 perc alatt ottlehettünk, szóval felültünk a 67-esre, ott nem kellett a segítség, mert alacsoy busz, és elmentünk apához, és aztán
AUTÓVAL mentünk haza. És akkor már én is nagyon fáradt voltam. Este már csak arra volt erőm, hogy a képeket áttöltsem, és röhögjek azon, hogy mennyit vitatkoztok azon, hogy is siekrült hazajutnunk, és fél10h-kor már aludtam MArcival együtt. Aztán éjfélkor fel kellett kelnünk, mert Marci pelusából kifolyt a pisi, és az ágy, a hálózsákja tiszta víz volt, szóval peluscsere ordítással, és aztán közöttünk aludt Marci. Már nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára...
Az ágya legalább megszáradt, és át is húztam már a lepedőjét.
Nnnna. ez volt.
Ma meg nyugiban vagyunk, mert már egy kicsit sok volt a programunk mostanság....
Sajtiné,
az abonett nagyon bejött, köszönjük szépen - Marci az egészet benyomta a 67-esen.
Coolasa,
milyen borús????Lehet valamit félreláttál....az elején még csak nem is voltunk nagyon közel egymáshoz. És különben is tök jól áll a szemüveged!
Ilba,
vittem neked kódot, és elfelejtettem odaadni.
Nem baj, mégegy indok a jövő hétre....
Vuka,
Ha nem jó semmi a gyerkőcnek és sír, mi mindig bevisszük a fürdőszobába, és acsapnál pancsolhat egy kicsit. Mert azt nagyon szereti, és meg is nyugszik tőle. Ha emlékeim nem csalnak, Petra is szereti a vizet, próbáljatok ilyenkor mosakodni. Hátha...
Ja, és nekünk is nagyon jó volt ám talizni!!!! Én amúgy is imádlak benneteket, és bár nekem annyira nem jön be az Ikea mint talihely - mert olyan hangos, és sok az ember, és mindig figyelnem kellett a táskámra - mert én ilyen hülye bizalmatlan vagyok - , és jobban szeretem, ha csak magunk vagyunk. De azért nagyon jól éreztük ám magunkat mi is, és a játszósarok Marcinak is nagyon bejött.
Mancs,
Petike egyszerűen lenyűgözött! És tényleg ahogy mondtad, most is megint olyan kedves kiegyensúlyozott babicseknek tűnt, csakúgy mint Eszti Benyója. Őrajta is mindig elámulok, milyen tündéri.
Zsódajumam,
Haláliak a képek. És a fényképeken, amiket csináltam Julcsiról, na azokon aztán igazán nem fiús!!!
És köszi a könyvet mégegyszer!
Ja és Coolasa, Noki szemlátomást nagyon megindult növésileg. És édes volt ahogy evett, és persze én nem akartam ám semmi rosszat amikor kérdeztem a fekve evést. Tudod...
Nna, nem tudom még mit akartam....
mindegy, akkor jöjjenek a képek. bár Natasához - saját bevallása alapján - sikerült nekem is egy halom selejtképet csinálni. (fél Petikét, meg asztallapot, meg ilyeneket...
)
Gabi,
szegény cica...
Igen Mancsról én is hallottam - szegény, de a kölyke állítólag hasonló képességekkel bír mint ő.
na mindjárt felrakom a képeket...