Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jumam,
Nagyon király Dani sérója, jófej gyerek lehet, látszik a képeken. :D És ne feledjük, egy HŐS! :lol:

Natasa,
Bubek: :lol: :D :lol: :D

Kormi,
Hihetetlen vagy! Annyi jó tippet adtál már, hogy az csuda! :)
A Concord Trimax a Mária Nagykerben 36 ezer.
Végül a zenélő szék mellé Beni kap még egy FP játékot, csak még nem tudjuk, hogy Karácsonyra, vagy szülinapjára. A kutyust. Intersparban 7500Ft volt. Ez jó ár? Én csak drágábban láttam eddig mindenhol.
Én a Karácsonnyal eddig annyit foglalkoztam, hogy felraktam a vonalzót :D (Gabi kedvéért :lol: )
Tök jó a bébitaxi! Beni is kap, de nem láttam, Nagypapa vette neki.

Sajti,
Köszi a receptet! Képek a ruhákról???
Karácsonyfa nálunk is mindig pici és az asztalon van. Csak Beni az asztalt is feléri már. :shock:

Ja! Az Anya taníts nekem is megvan, tök jók vannak benne én szoktam belőle csinálni dolgokat.

Eszti,
A Lukácsba menjetek Petivel. És a házidokid tud felírni évente masszírozást is!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool,
nem pontosan értem, amit írsz. Vagyis értem, de nemtom átültetni magamra. Én inkább úgy érzem, hogy túl sok minden vacakot megveszünk Livinek. Igaz, hogy általában fillérekért vásárolunk, de nemtom mi lenne, ha nem lenne a közelben ennyi olcsó üzlet... Egyedül a babakajára és a cipőre nem sajnálom a sok pénzt, abból muszáj jó minőségűt venni.
Tavaly karácsony...
Úgy volt, hogy nem veszünk ajándékot egy 4 hónapos babának, elég lesz neki a fában gyönyörködni (persze rohadtul nem érdekelte :lol:). Végül Zoli nem bírta megállni, hogy ne vegyen neki valami, így én is vettem. Az előkéket. Hiánycikk is volt otthon belőle, meg nem is kaptam semmi más értelmes dolgot. De Zoli nagyon jól tette, hogy vett neki játékot, mert hosszú hónapokig az volt utána a kedvence. :wink:

Sajtiné,
igen, tavasszal elmúlt a reflux, egyik napról a másikra. :D

Mancs kutya, tudjátok, a mentőkutya.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na helló,
hazaértünk... :lol:

Drágák vagytok, hogy így izgultatok értünk, de dajna senki nem nyert a tippjével....ui. Amikor kijöttünk az ikejából (igen, kitaláltam egy szintén babakocsis csajszinak köszönhetően, akivel a liftnél futottam össze, és nem tudom, biztos valami "úristen hogy fogok kijutni innen!!!" felirat villogott a homlokomon, mert a liftben megkérdezte, hogy még sétálgatni akarok, vagy egyből ki akarok menni? Erre én mondtam, hogy egyből ki, és elkísért egy darabon, és megmutatta merre menjek. Nagyon hálás voltam neki. ) Szóval amikor kijöttünk, Marci felébredt, és akkor még felöltöztettem, és már negyed 4 volt, és gondoltam szólok apának, mert ő tegnap 4h-ig dolgozott csak, és a 67-es busszal 20 perc alatt ottlehettünk, szóval felültünk a 67-esre, ott nem kellett a segítség, mert alacsoy busz, és elmentünk apához, és aztán AUTÓVAL :wink: mentünk haza. És akkor már én is nagyon fáradt voltam. Este már csak arra volt erőm, hogy a képeket áttöltsem, és röhögjek azon, hogy mennyit vitatkoztok azon, hogy is siekrült hazajutnunk, és fél10h-kor már aludtam MArcival együtt. Aztán éjfélkor fel kellett kelnünk, mert Marci pelusából kifolyt a pisi, és az ágy, a hálózsákja tiszta víz volt, szóval peluscsere ordítással, és aztán közöttünk aludt Marci. Már nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára... :oops:
Az ágya legalább megszáradt, és át is húztam már a lepedőjét.
Nnnna. ez volt.

Ma meg nyugiban vagyunk, mert már egy kicsit sok volt a programunk mostanság....

Sajtiné,
az abonett nagyon bejött, köszönjük szépen - Marci az egészet benyomta a 67-esen. :D

Coolasa,
milyen borús????Lehet valamit félreláttál....az elején még csak nem is voltunk nagyon közel egymáshoz. És különben is tök jól áll a szemüveged! :D

Ilba,
vittem neked kódot, és elfelejtettem odaadni. :?
Nem baj, mégegy indok a jövő hétre.... :wink: :lol:

Vuka,
Ha nem jó semmi a gyerkőcnek és sír, mi mindig bevisszük a fürdőszobába, és acsapnál pancsolhat egy kicsit. Mert azt nagyon szereti, és meg is nyugszik tőle. Ha emlékeim nem csalnak, Petra is szereti a vizet, próbáljatok ilyenkor mosakodni. Hátha...

Ja, és nekünk is nagyon jó volt ám talizni!!!! Én amúgy is imádlak benneteket, és bár nekem annyira nem jön be az Ikea mint talihely - mert olyan hangos, és sok az ember, és mindig figyelnem kellett a táskámra - mert én ilyen hülye bizalmatlan vagyok - , és jobban szeretem, ha csak magunk vagyunk. De azért nagyon jól éreztük ám magunkat mi is, és a játszósarok Marcinak is nagyon bejött. :D

Mancs,
Petike egyszerűen lenyűgözött! És tényleg ahogy mondtad, most is megint olyan kedves kiegyensúlyozott babicseknek tűnt, csakúgy mint Eszti Benyója. Őrajta is mindig elámulok, milyen tündéri.

Zsódajumam,
Haláliak a képek. És a fényképeken, amiket csináltam Julcsiról, na azokon aztán igazán nem fiús!!! :wink: :lol:
És köszi a könyvet mégegyszer!

Ja és Coolasa, Noki szemlátomást nagyon megindult növésileg. És édes volt ahogy evett, és persze én nem akartam ám semmi rosszat amikor kérdeztem a fekve evést. Tudod...

Nna, nem tudom még mit akartam....
mindegy, akkor jöjjenek a képek. bár Natasához - saját bevallása alapján - sikerült nekem is egy halom selejtképet csinálni. (fél Petikét, meg asztallapot, meg ilyeneket...:?)

Gabi,
szegény cica... :cry:
Igen Mancsról én is hallottam - szegény, de a kölyke állítólag hasonló képességekkel bír mint ő. :wink:

na mindjárt felrakom a képeket...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

igen én is olvastam, hogy meghalt Mancs a kutyus

Mi is gondolkoztunk mit vegyünk a szülinapra, de végül is 1 db ajándékot vettünk.
Mondta a barinőm, hogy az ő lánya aki 5 hónappal ezelőtt volt 1 éves.
Rengeteg ajándékot kapott a családtól és nem tudott mit kezdeni vele.

Persze mondanom se kell a legjobb játék ami nem játék :lol:
Mi rengeteg játékot kapunk a sógórnőméktől.
Úgyhogy nem is nagyon szoktunk venni mi se.

A karácsonyfa Zsófit se nagyon érdekelte , max, hogy fényes csillogó volt.

Ilba,
először én is a zenélő széket szerettem volna megvenni, de mégis a másik játékra szavaztunk.
A szék meg lehet, hogy karira lesz.

Amit Kormi mutatott WEB oldalt, azon tényleg olcsó a szék, de németül beszél. (8500 Ft). Mondjuk itt nemtudom mennyi a házhoz szállítás?
Eddig csomó helyen megkérdeztem mennyi és a Brendon volt a legolcsóbb 15900 Ft.

A Gulliverről tud valaki valamit? A játék nagykerre gondolok.

Kép

Kép
sajtine
 
 


áááá, Marci felébredt, nem fogom tudni mindet kitenni....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
Nekünk eddig úgy néz ki jó a szerda. És nem a vonalkód miatt. :wink:

Sajti,
És mi az a másik játék???? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ma így értek haza a fiúk a játszóról:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161950620.75.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [/img] Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


az utsó két kép az a bizonyíték, hogy nem villamos, nem metró, nem busz, nem troli, nem tank...és nem is gyalog... :lol: :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
tök jók a képek! Lécci küldd át nekem őket rendes méretben! Köszi :wink:

Vki írta hogy a metróban éesz akciós a sütifaló. A neten még nincs fent ez a prosi, és nekünk nem küldenek. Mennyibe fog kerülni? Én is be akarok szerezni minden ajándékot még a nagy roham előtt. Ezt rühellem a karácsonyban. A vásárlást, a kényszert hogy vásároljuk :evil:

Kép
mancs
 
 


Halihó!
Pácolódik a csülköm :D Holnap esszük ebédre és remélem stílusosan sört is iszunk hozzá /én csak mértékkel, persze/.
Bubek, hát nem volt semmi a tegnapi folytatás. Édes Marci ahogy öleli azt az ismeretlen gyereket. És köszi, hogy azt fényképezted le, ahogy Szonja símogat és nem ahogy harap :) És igen, hiába álcázza magát láttam, ott a bizonyíték Nokedli könnycsorgat! Bubek, te nagyon jó lesifotós vagy. Le tudnád fényképezni a rózsaszin elefántot is! Csak egy bökkenő van, Marci alvós képe semmit sem bizonyít, mert mi a garancia arra, hogy tegnap készült?! :shock:
Sajtine, komolyan dúdolok legközelebb Zsófinak ha ez azt jelenti, hogy nem strapálod le a gyereket a velünk való találkozás előtt! Bár,...ismerve a hangom meggondolnám :roll:
Kormi által említett Anya, taníts engem! c könyv nekünk is rég megvan. Ezt nem azért mondom, hogy lássátok, milyen felszerelt és felvilágosult anya vagyok, ááááá. Csak azért, mert szívesen kölcsönadom, fénymásolom vagy szkennelem az adott részt ha vkit nagyon érdekel, de nagyon nemakarja a könyvet megvenni. Egyébként tényleg jó dolgok vannak benne. Noha szerény személyem Szonját már lexikonból okítom 8)
Apropó, ma az Auchan-ben láttam a kockafaló bödönt. Beszél magyarul, de engem nagyon idegesít ez a hang. Vajon másokat is ennyire irritálnak a gyerekjátékok által keltett hangok vagy csak én vagyok ilyen,.....érzékeny? Lehet Szonja elem nélkül kapja meg :oops:
És, hogy még fényezzem magunk /más úgy sem teszi/ Szonja tegnap felállt az apjába kapaszkodva /aki az oldalán feküdt/. És ma ezt belém kapaszkodva is elismételte. Tudom ezt senki sem hiszi el nekem, de sebaj azért én nagyon örülök :D

A képekről nem feledkeztem még meg!

Gabus, átjöttek. Köszi!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba,
melyik másik játék????
Amit szülinapra kapott?

Kép

Kép
sajtine
 
 


Bubek,
azért annak, aki a buszra tippelt csak volt egy kis igaza! :wink:

Szupik a képeid, én is kérem szépen őket, ha ráérsz majd. Köszike!
Natasa és Szonja puszija telitalálat, meg ahogy Marci ölelgeti a pánk kisfiút a játszóban, na meg közel áll a szívemhez Beni+Livi közös ebédeléséről készült 1. kép is! MEG AZ ÖSSZES!!!!!!!

Beni nem sír az ölemben!!! Láttttyátok???? :lol:

Ez a Mancs kutya... olyan tekintete volt! Nyugodt, jószívű, okos kutyuska. Azért az nagyon jó, ha a kismancs is ilyen lesz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Elvileg elmentek a képek mindenkinek.

Zsódajumam a letti.k@freemail.hu-ról visszajött. rosszul írtam a mailcímet?

Amúgy mi van csajok, mit csináltok???? Coolasa tuti ma sem volt otthon! túl nagy a csend...

Mi megyünk most fürdeni, Marci itt sopánkodik a lábamnál mert ő nem tud írni.... :? na pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


bubek,
a lettik-ben nincs pont. köszi, ha elküldöd a képeket. Na ugye, hogy lány??!
Péntek van, dizsinap :wink: , múlt héten is péntek-szombaton ilyen csend volt.
Natasa, Gabus ti is küldjetek nekem képeket lécci! köszi

ilba, igen, Dani jó fej gyerek, bár a nővére nem gondolja mindig így! Piszkálódásainak legfőbb tárgya ugyanis Zsozsó. És olyankor csúnya veszekedés van. De most éppen békésen lovagolnak egymáson a nappaliban :). Nyulcsi (Zsó így nevezte el J-t) meg alszik, mindjárt viszem a nagyokat is
jumam
 
 


Bubek, talált süllyedt, nem voltunk itthon, mindjárt mondom mért, de előbb: lettik@freemail.hu. Szóval nem kell közé a pont.

tehát délelőtt itt volt Noki nagymamája, akivel azért nekem is kellett foglalkoznom kissé, lévén, hogy anyai nagyszülő, miközben emailes online távsegítséget nyújtottam egy ismerősömnek, aki angolul akart összehozni egy powerpoint prezentációt, mérsékelt sikerrel. Kint él Párizsban, és épp a Versenytanácsnál gyakornokoskodik. Együtt végeztünk a jogon, és ő ilyen bevállalós fajta. És bejött neki! Mik vannak?

majd ezen humanitárius jócselekedetem után (ja, mint kiderült nem is volt olyan humanitrius, mivel annyira hálás volt, hogy felajánlotta, hogy ha ki akarunk menni körülnézni Párizsban, átengedi nekünk a lakását egy hétre, hmm), szóval utánára találkozóm volt egy haverommal/közvetlen főnökömmel, aki még anno szülinapomra köszöntött föl, kaptam némi desszertet (még fogalmam sincs, mihez kezdek vele, ugyanis kb annyira vetem meg az édességet, mint gombóc artúr), és vett még nekem 2 agatha christie krimit eredetiben, az ötlet is eredeti.

aztán felkaptam Nokit a nagyszülőknél, - akiről tapintatlanul megjegyezném, hogy távollétem 3 órájából 2.5-öt aludt - és hazalibegtünk.

Gabus, cizellált megfogalmazásom mögött az húzódott, hogy bár a kisgyerekes magyar családmodellnek megfelelően gondolom ti sem vagytok rocsildok, de azért Livicseknek mindene megvan, ráadásul gondosan, figyelmesen kiválogatva. De ha te visszautasítod eme bókot, akkor kéhlek alássan, egy szót sem szóltam. Hihi, (Ti külön vesztek ajándélot??)

Kép Kép
coolasa
 
 


Most meg még békésen színezgetnek együtt a nappaliban. Nincs is szívem szétrobbantani őket, hogy menjenek aludni.
jumam
 
 


jééé, az előbb nálam nem jelent meg az, hogy Jumam már reagált az emailcímes diszkrepanciára...

Natasa, Peszti, még egy szó a bölcsis témához: Nokipapa vissza akarta személyesen vinni a jelentkezési lapot a bölcsibe, de telefonon jelezte az egyik gondozónéni, hogy most nem alkalmas, mert nyugdíjastalálkozónak ad épp helyt az intézmény, de holnap vigye csak bátran. Mi meg persze rögtön el is kezdtünk viccelődni, hogy haha, azt eddig is tudtuk, hogy ez a cég a nyugdíjasainak is szervez rendszeresen programokat, de ez most biztos nem ilyen, hanem olyanok gyűlnek itt össze, akik anno ott ebben a bölcsiben gügyörésztek, aztán felnőttként visszatértek ide dolgozni, hogy aztán innen menjenek nyugdíjba.
És tényleg...

Kép Kép
coolasa
 
 


Zsódajumam,
amint írtam tegnap, nincs képem rólatok. :oops: :(

Cool,
köszönöm a bókot, arany vagy!!! Csak még mindig nem értem, mennyivel válogatjuk ki gondosabban, figyelmesebben L cuccait, mint itt bármelyikőtök? :shock: Konkrétumot akarok!!! :twisted:

Nem azért veszünk külön ajándékot, mert ilyen hülyék vagyunk (bár ki tugggya), hanem Z mániája újabban, hogy amit ő vesz Livinek, azt nekem sem szabad látnom, így külön veszi meg. És az meg hogy néz ki, hogy csak az apja vesz neki. Szülinapjára is kapta az autót közösen, de Z vett neki külön is, amit azé az utolsó pillanatban elárult nekem, így én is vettem valami apróságot. Most miért mondod, hogy flúgosak vagyunk, mikor tényleg!!!! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,

van még esetleg lefagyasztott felesleges tejcid? Anyósom ismerősének nemrég született babája, és igencsak szükségük volna rá. Mi már az összeset odaadtuk, és nagyon megköszönnék, ha még lenne.

Egyébként mikoriak?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabus, vettem, még tegnap, h rólunk nincs, de azé külggyé néhányat lécci! rád bízom a válogatást.
jumam
 
 


Bubek, Marci nagyon édesen alszik az autósülésében! A képen aahol Petránál a zsiráf van, a következő pillanatban nem esett rá Marci?

Vuka, nem tennél fel Petráról sírós képet is, mert nem hisszük el, hogy nem csak mosolyogni tud!!
jumam
 
 


Zsódajumam,
nem, mert a következő pillanatban megtámasztottam a mellkasát... (hogy ne essen rá Petrára) :lol:

amúgy kimaradt pár kép a délelőttiből nem tudom miért:
Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Vuka,
nekem még van pár, talán június vége, július, és aug eleje az utsó ami van. Nem sok,pár db aventes pohárban van, talán 5-600 mili max szerintem. Kell esetleg?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Zsódajumam,
okés!!! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtine,
Ja, mégis mire kérdeznék amúgy? :twisted:

Bubek,
Köszi a képeket!!!
Jó a szerda?

Vuka,
Van tejci még. 1 egész nagy fagyasztós fióknyi, áprilistól-napjainkig. Mondjuk van aki 6 hónapot mond, van, aki 3 hónapot. :roll:

Natasa,
Gratula felálló Szonjának.
Beni meg megáll egyedül.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja,
Ilba, akartam már írni du is, hogy ká jó ez a kép Beniről a babakocsiban....olyan összeszedett, pedáns.... (igazi pasi!!!) :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ilba, nekem tök jó a szerda. Már apának is jeleztem, hogy kell az autó....
Szóval már csak Tücsimamit kell beszervezni. Majd próbálkozom telefonon nála, mert hétvégén nem nagyon tud netezni....nem hagyják a fiúk...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabus, majd írok konkrétat is, ha lesz inspirációm, de mindenben találnál kivetnivalót, látom rajtad ma, így inkább nem adok fogást :twisted: . Amúgy így már értem az ajándékozást, és kedves szitu, mivel ennek az a lényege akkor, hogy azurad téged is meg akar lepni az ajándékával...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ééééééééés Natasa,
mi is csülköt eszünk holnap!!! Sütve. Úgy a jóóóó! és sörrel, ehem.... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
apja volt vele, még be is vallotta, hogy itt a sarkon dobálta rá a levett ruhadarabokat. :D
És nem vette észre, hogy kb. itthontól 2 percre elalszik Beni, csak mikor bejöttek a kapun. :D
PASIK! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


És még mielőtt elfelejtem:
Gabi! Még 59-et kell aludni Karácsonyig! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mennyit kell aludni Ilba, mennyit? A fene egye meg a memóriám...

Kép Kép
coolasa
 
 


SZERETEM A KARÁCSONYT!

Én nem mertem eddig írni, mert Benipapa meózza ám a hsz-eket!!!!, hogy láccik, hogy Beni az apukájával volt! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A karácsonynál már csak Dr Matusek PirosKÁT szeretem jobban! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
:lol: :lol: :lol: (így megy ez...)

Coolasa,
te mér akarsz annyira bevágódni Gabinál???? Kellenek még rucik? Vagy mi?Meg Zsódajumamnál is...tőle meg biztos könyvet akarsz még...figyelek ám de nagyon :wink:
...nekem jön a borús vagy duma, nekik meg a hű de jó csaj vagy, de jól csinálod duma!! :lol: :wink:

(Amúgy persze tökéletesen egyetértek Coolasával a leírtakban, lett légyen szó Zsódajumam szépségéről, vagy Gabiék meggondolt és jól megválasztott vásárlásairól, és csatlakozom is hozzá, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon F-I-GY-E-L-E-K!!!) :wink:

Tényleg Gabi, én is mindig elfelejtem visszavinni a pólót. egész sokat tudtuk hordani. majd egy hónapig... :lol: :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Hi csajok,

szégyen gyalázat, de szükségem van egy kis segítségre.

Éva mondta, hogy a nevem alá képnek valami avatart kell kreálnom, ami max 60x60-as és 9 kB?????

Én csináltam egy 47x59-es képet, de az is 10,3 kB (ACDSEE-vel)

Szóval kéne valaki, aki nem olyan amatőr a szgép kezelésében, mint jómagam, Antivagyok.

Előre is köszke

U.i.: Valaki kért Petráról sírós képet. Íme:

Kép

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Jaj, tudom mit akartam még!

Nincs esetleg megbízható ismerősötök, aki kiadó lakást keres Lőrincen? Lenne egy legkésőbb jamuártól. Megírnám kispestieknek, meg aki még arra felé tendál, a részleteket emailben. Megírhatom, továbbkülditek ismerősnek?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Antivagy,
.gif formátumban mentsd el!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek,
iwiw?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Látjátok milyen segítőkész vagyok ma? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek, igen, lelepleztél, komoly szükségem van ruhákra, mivel Nokinak egy gönce sincs, leszámítva azt az 1 tonnát, amit még a szaktyrokból sem tudtam kipakolni férőhely hiányában, és Jumamnak is csak érdekből udvarolok, könyvekért, bár pont én egyet sem rendeltem tőle, de biztos ezt is csak félrevezetésből. Mert ilyen ravasz vagyok én.

Gabus, köszönöm, hogy feltetted a netre a teljes nevem, egy olyan szájtra, ahol merő véletlenségből álnéven próbáltam eddig nyomulni.... :wink: Hogyan is viszonozhatnám neked eme végtelen figyelmességet.... apropó, mi is a pinkódod?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilbavagy,
ez a gif infó nekem is jól jött. Nem tudtam. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, mit csináljak az iwiw-vel??? Nem szanaszét akarom kürtölni....Nekem megbízható ember kell....:twisted:

Coolasa,
nem hiszek neked! Biztos csak úgy mondod...ravszkodsz... :evil: Pedig olyan jól áll az a szemüveg!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!
Natasa még ébren! Már nem sokáig :P

Bubek, éljenek a csülkök! :D
Gabus, akkor már készíted is hamarosan az adventi koszorút, ugye?
Ilba, azt akarod mondani, hogy eddig nem állt meg Beni egyedül? Én meg mertem volna rá esküdni, annyira profin közlekedett a talin. Kivéve, amikor az asztal lábára ráültetted szegényt :evil:
Páratoknak elküldtem már a képeket. Mancsusz, tőled visszajött :twisted: Üriccsél :!:
Eszti, lebuktál! Bubek képén egyértelműen látszik, hogy kineveted /persze, kézzel próbálod rejteni/ a lányom, amint a földön próbál kúszni! :evil: De/!/ Szonja ennek ellenére ma délután szinte csak állni akart. Bár, még elég érdekesen csinálja. És jobban örülnék ha inkább mászna, mert az sem tökéletes. Azt mondjátok, nagyok az elvárásaim?! :roll:

Képzeljétek, ma délelőtt Ringató, Auchan majd kaja, alvás, séta /hinta a haverokkal, meg az utcán való ordibálás/ és hazajöttünk. A lényeg, hogy este 9-ig nem volt áram, mert zárlatos lett a kp-i biztosíték :shock: Szonja félt a gyertyáktól, folyamatosan csimpaszkodott belém. A párom meg csak 8 után ért haza,...gyertya mellett készítettem a vacsorát,...nagyon romantikus volt. Remélem holnap nem gyertyán sütöm a csülköt :idea:

Cool, egy hetes francia szállásért én is válalok egy kis munkát :wink: Apa amúgy is megigérte, hogy elvisz egyszer oda. DE én előbb Skóciába akarok menni! Elvileg oda mentünk volna nászútra de, nem mentünk :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
nem mondod komolyan? Bassssszus! :oops:
Amúgy ha nem árulod el, hogy az a Te neved, nem jött volna rá senki. :wink: Legalábbis, aki hasonló szürkeállománnyal bír, mint én...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek,
amit az üzenőfalra írsz, azt csak az ismerőseid látják.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek, te keresed a bajt! És mintha ma is kicsit borús volnál...... upppsz, alacsonyan szállnak a lőrinci lakások, alighanem eső lesz...

Kép Kép
coolasa
 
 


Csak hogy lenyúljam Bubek ötletét,...mi is keresünk megbízható embert ide Zuglóba /ha vkt érdekel/.

Ki az az Éva? :shock: Ja, leesett :!: Lehet tényleg köpött nekem az a maci :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


SIKERÜLT!!!!!!

Köszönöm, Ilba istennő.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?