Sziasztok!
Lusta disznó vagyok
, amiért ilyen ritkán írok mostanában, de igyekszem pótolni az elmaradásom.
Szóval a cisztám visszahúzódóban, a polipom pedig szerintem nem vészes, mert igaz azt mondta a doki, hogy 1 hónap múlva menjek hozzá ellenőrzésre, és akkor megbeszéljük, hogy mi módon távolítható el véglegesen, de a kérdésemre azt is elmondta, hogy ettől függetlenül a babaprojekt folytatódhat, és ha addig esetleg összejönne a baba, akkor majd terhesség után lesz megműtve. Ebből én arra következtetek, hogy nem olyan fontos ez a műtét, és ezért lehet, hogy el sem megyek 1 hónap múlva az ellenőrzésre,
aminek amúgy sem látom sok értelmét, mert UH vizsgálat nélkül, mit láthat egy méhtestben lévő polipból, nekem az lett volna logikus, hogy előbb egy UH, majd egy nőgyógyászati vizsgálat, de azt mondta, UH most nem kell.
Biztos nagyon bizalmatlan vagyok, meg kétkedő most már, de sajnos kezdem elveszíteni a hitemet, bizalmamat ebben a dokiban is.
Amúgy már vezetek rendületlenül! És még sokat bénázok, de önmagamhoz képest már sokat fejlődtem! És nagyon aranyos kicsi kocsim van,
és sajnálom nagyon, amikor hülyeségeket csinálok vele, pl, kézifékkel haladás, meg néha összekeverednek a sebességek, és váltok össze-vissza, stb.
Fanni!
Ha esetleg kellene neked, akkor van 2 bontatlan doboz Clostilbegytem, szívesen odaadom. Én többet nem szeretnék belőle bevenni, mert gyanítom a cisztám annak a következményeként lett.
De nem elriasztani akarlak, ez biztos ritka mellékhatás. És azt olvastam a neten egy clostis fórumon, hogy ha havonta ultrahangon ellenőriznek, akkor nem lehet baj. De sajnos az én dokim erről elfelejtkezett!
De te ezt kérd mindig a dokidtól, ha jól emlékszem neki van a magánrendelőjében ultrahang készüléke.
Nyanyus!
Blankának én is boldog névnapot kívánok! A pici lány nagyon bájos, és már nem is olyan pici, jól megnőtt.
A fiad is helyes kölyök. És nagyon jó, hogy ennyire szereti Balázs Blankát, pedig annyit hallani a testvéri féltékenységről. De, hogy még javult is a viselkedése, ez nagyon jó!
Icus!
Neked meg boldog születésnapot kívánok így utólag! Tényleg szép ajándék ez a gyönyörű fejtartás a kis tündértől. ÉsPöttöm Panna sem pöttöm már.
Egyébként is az a fejemelős kép tetszik nekem leginkább (de a többin is nagyon szép), mert ott csuda bájos a kisleány! A babajáték kreációd nagyon ötletes! Ügyi vagy nagyon! Majd megyek hozzád ötletekért. Amúgy én is állandóan aggódó tipus vagyok, ahogy Rabkri egyszer írta rólam, parakirálylány vagyok, de úgy látom sorstársam vagy ebben te is.
Anna baba hogy viselte az oltást? Most milyen oltást kapott? Igazad van, hogy elsétáltok a dokinénihez. Szerintem nem várt több pénz a dokinénitek (bár ezt te jobban tudod), hiszen ha jól emlékszem régi ismerősötök, ő az ovitoknak a dokinénije. Szerintem inkább csak magyarázkodott, amiért ennyit kért, mert ez szerintem is húzós, a mi dokinénink ha kihívjuk - és nem azért mert nagyon beteg a baba, mert akkor ingyen van, hanem ha csak nincs kedvem elmenni a rendelésére - az 1.800.-Ft. Mi nem szoktuk igénybe venni, de a szomszédban van pici baba, ezért tudom.
Fermel!
Férjednek jobbulást! Remélem hamar jobban lesz, és megtalálják a baj okát. Benjinek - és nektek is - biztosan nagyon hiányzik. Az nekem is nagyon tetszik, hogy mindenféle matematikai problémák megoldásán töröd a fejed! És a tanárságról írt véleményedet, a "sztárpedagógusokról" írottakról teljes mértékben egyet értek veled!
Sheila!
Hogy vagy? Vigyázz nagyon magadra!
Melcsi!
Újdonsült kismama vigyázz nagyon magadra! Mikor fogsz menni legközelebb dokihoz? Azért mert ezt a babát nem a Krizsa dokid csinálta neked, azért nála maradsz terhesgondozáson? És nála fogsz szülni? Az új Nox CD-d megvan már? Milyen?
Mandula!
Hogy szalad az idő, már csak pár hét és a babádat már az öledben ringathatod! Vigyázz nagyon magadra! Amennyit csak tudsz pihenj! A végleges név már megvan? Vagy maradt az Emese?
Zsenge!
Niki egy belevaló kiscsaj, biztos voltam én is benne, hogy nem lesz gondotok a bölcsivel. A munkahely szuper, örülök, hogy még a pénz is megfelelő! Olyan ritkán hallani ilyenről. És drukkolok neked, hogy januártól is maradhassál. Közel van hozzátok az az Auchan, ahol dolgozni fogsz? Vagy kocsival kell menned? Én mindenesetre örülök, ha ilyen sokáig kávézol, hogy ilyen hosszút tudsz írni közben!
Jó hétvégét mindenkinek!